-
Αυτό που κάνετε είναι αγένεια!!!
-
τα σβηνω.
-
Ο χρήστης STEF EVO IX έγραψε:
συγνομη για την ενοχλιση ρε παιδια τι σινγριση ειναι αφτι εχετε τρελαθει τελιος μου φενετε μου σινγρινετε αμαξια αντιθετης κατιγορια.το μονο κινο που εχουν αφτα τα αμαξια ειναι οτι ειναι ιαπονικα τιποτε αλλο.κατα τα αλλα αλλα νταλα τις παρασκευης το γαλαYπόδειγμα ευγενικού ποστ.
Χάρη, το να κάνεις το ίδιο με αυτό που θεωρείς λάθος, δεν είναι το σωστό. Εξήγησε. Θα καταλάβει! [kouk]
-
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εμισ με της τετρακουναις ημαστε απο χοριο!
οκ φηλε?Κι αιγω κι αιγω...
-
οκ φηλε?ΟΚ!
-
οκ φηλε?δικος μου ανθροπος
-
Το Evo IX λόγω wrc
-
Το Evo IX λόγω wrc
το renault scenic λογω F1.
Kia rio λόγω κύπελλου Αντρός
-
nass παρε το εβο εαν δεν σε χαλαει να κανεις 250-300 χλμ με 50 λιτρα 100αρας
οχι οτι σε ρυθμο δυνατο δεν μπορεις να αδειασεις και στα 190 χλμ(εχει γινει και αυτο και μαλιστα με εβο νορμαλ!!)ειναι το αυτοκινητο που τα κανει ή μαλλον μπορεις να τα κανεις σχεδον ολα καλα..
χωρους για παιδια καροτσια πορτ-μπεμπε βαλιτσες
τετραπορτο για να μην σου βγαινει η μεση με την κορουλα σου στο βαλε βγαλε
πυραυλος εδαφους-εδαφους για οτι κομματι θελεις να τρεξεις...πατημενο στεναδουρι εθνικη κλπ
αλεξισφαιρο...δεν παθαινει τπτ οτι και να του κανεις
παει πανω απο 400 με εξατμιση και ριφλας...δηλαδη με 2000 ευρω και πιεση 1,5το τιμονι και το πατημα του οταν θα στριβεις δεν θα μπορεις να το συγκρινεις με το ταπερ οσο καλο και αν ειναι στην κατηγορια του
ακομα και σιγα οταν το οδηγας σε ικανοποιει με την αισθηση του.
παρε 9 rs ειλικρινα ειναι ευκαιριαγια αυτο που σου προσφερει με τα λ7 του
δεν θα μπορεις να πας πιο γρηγορα ακομα και αν εχεις δωσει 150000 ευρω
πιστευω να σε επεισα!!
-
ξεχασα να γραψω για τα μειονεκτηματα....
σχετικα σκληρο με μια bmw αλλα οχι με ενα ταπερ
στο ταξιδι δεν θα σε ενοχλησει....στην πολη ειναι σκληρο και κουραστικο..μεγαλος κυκλος στροφης ....δεν στριβει ευκολα σε στενακια..
σκληρος συμπλεκτης..
-
δεν εχει esp καρδια μου
-
Ο χρήστης dimviii έγραψε:
:iconcool: δεν εχει esp καρδια μουγια να μη μπερδευτεί το διαφορικό!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
:iconcool: δεν εχει esp καρδια μου
για να μη μπερδευτεί το διαφορικό!!!!
γιατι αφτο το αφτοκινιτο πιγενει με τις πορτες και αν ειχε esp δεν θα το αφινε να πλαγιασει
-
Παντως για ταξιδι προτιμοτερο το IX GSR απο το IX RS το οποιο κανει αρκετο θορυβο μεσα στην καμπινα(μετα τις 4500 στροφες) και με το εσωτερικο του και τοδιακοσμο του θυμιζει αλλες εποχες.Ολα τα λεφτα βεβαια ειναι οι σχεσεις του κιβωτιου ταχυτητων οι οποιες ειναι τελειες. (επιεικης ο ορος!!!)Με αρκετα μακρυτερη πρωτη απο τις αλλες εκδοσεις και με δευτερη τριτη και τεταρτη σχεση σαν να ειναι ιδιες και με ψιλομακρια πεμπτη (λιγο κοντυτερη απο του 8 GSR)πιστευω πως εχει την τελειοτερη κλιμακωση απ οσα αυτοκινητα ειχα εγω τουλαχιστον συμπεριλαμβανομενου και του type-r παντως για μακρινες αποστασεις προτιμοτερο το GSR
-
:iconcool: δεν εχει esp καρδια μου
μπα?νομιζεις..
κ αυτη που σου φωναζει απ το καθισμα του συνοδηγου κοψε στροφη τι ειναι?περιτο φορτιο/βαρος ???
-
Νόμιζα πως όλα τα ΙΧ που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι GSR. Μπορεί να αγοράσει κανείς RS ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νόμιζα πως όλα τα ΙΧ που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι GSR. Μπορεί να αγοράσει κανείς RS ?Σαφως και μαλιστα φθηνοτερα απο το GSR!
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Νόμιζα πως όλα τα ΙΧ που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι GSR. Μπορεί να αγοράσει κανείς RS ?
Σαφως και μαλιστα φθηνοτερα απο το GSR!
Αυτά που πωλούνται από το 'Σ' είναι GSR, σωστά ?
RS ποιός πουλάει ?
-
μα ο ιδιος
κατοπιν παραγγελιας βεβαια...
EvoIX vs. Civic TypeR