-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
συγγνωμη ρε παιδια αλλα αν μια κοπελα σπουδαζει θεολογια και φοραει ενα μινι,
η ενας κομμουνιστης σπουδαζει μαρκετινγκ,
ειναι κακο αυτο;
εχετε δει στην ιατρικη σχολη στο ΑΠΘ τι ακομα κυκλοφορουν;μελλοντικοι γιατροι ειναι και αυτοι.Φαντάσου να είσαι ιερέας που διδάσκει στη Θεολογία και να σου έρθει αντιπροσωπεία από φοιτητές με σχετικό αίτημα να γίνονται περισσότερα μαθήματα σχετικά με την αθεϊα και το δικαίωμα του να είναι κανείς άθεος γιατί ως γνωστόν είναι δικαιωμά του καθενός να μην πιστεύει κάπου και ότι έχουμε ξεπεράσει τις παλαιολιθικές εποχές που έπρεπε να λιθοβολούμε τους άθεους...
Μήπως οι μάγκες έχουν διαλέξει λάθος σχολή και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι;
Δεν είπα ότι το να σπουδάζει κανείς μάρκετινγ επιβάλει και το τι πολιτικές απόψεις θα έχει (προς θεού...). Επιβάλλει όμως ότι έχει κάτι συγκεκριμένο που θέλει να κάνει στη ζωή του.
**Η κολητή μου είναι αριστερότατων φρονημάτων με συμμετοχή σε Γενοβοκαταστάσεις. Της βγαίνει ο πάτος καθημερινά στην Eurobank... **Δεν την είδα να πηγαίνει στο προϊσταμενό της να ζητήσει να δουλεύουν λιγότερες ώρες, ούτε να σκέφτεται 'άσε μωρέ μην βγάλω 50η πιστωτική στον ήδη χρεωμένο φουκαρά γιατί η ιδεολογία μου δεν θέλει την λαϊκή εκμετάλλευση'.ΥΓ: Μάλλον άλλο καταλάβατε εξ' αρχής και αντί να διαβάσετε τι γράφω το δέσατε σκοινί κορδόνι και πάει η μ@λ@κία σκυταλοδρομία που λέει και ο Γεωργίου
-
Και τωρα, παλι, στο χωρο ειμαι, εμμεσως, εστω.
Αρκουν για να εχω αποψη;Απλά θέλω να πω ότι πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου τι ανάγκες έχει κάποια σχολή. Πχ το Πολυτεχνείο μπορεί να θέλει μηχανήματα, εργαστήρια ή δεν ξέρω εγώ τι. Η φιλολογία θέλει δοκίμια, πηγές, βιβλία ή ξέρω γω επαφή με σχολεία κλπ
Καλώς ή κακώς παπεί, ασοεε κλπ θέλουν μια γερή δόση ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ και ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Οπότε και Κνίτες-αριστερο-ζηλωτές μπορεί τον ελεύθερο τους χρόνο να λένε και να κάνουν ότι θέλουν (δικαιωμά τους) αλλά μέσα στις συγκεκριμένες σχολές δεν έχουν κανένα δικαίωμα να εκφράζουν τις μαλακισμένες και εκτός τόπου κ χρόνου θέσεις τους περί καπιταλισμού.Όσο για τις μινιφορούσες μη το βλέπεις ενδυματολογικά το θέμα γιατί καλώς ή κακώς οι Θεολογικές σχολές εδώ στην Ελλάδα κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
(edit: περ' απ' την πλακα, αποψεις σαν αυτες δειχνουν ποσο λαθος αντιληψη εχει ο πολιτης για το τι ακριβως σημαινει ο ορος 'πανεπιστημιο' και ποια η διαφορα του με την καταρτιση γενικοτερα.... - βουτυρο στο ψωμι των απανταχου κρατουντων για 'αρθρα 16' και τα σχετικα )
Αμάν πια, είπε μια βλακεία (τεράστια). Από κει πέρα τι σχέση έχει αυτό με 'τη λάθος αντίληψη του πολίτη για τον όρο πανεπιστήμιο' ;
Ως γνωστόν, ορθή αντίληψη για την κοινωνία και το σύμπαν έχει το 10% των πολιτών της Ελλάδας, μην πω το 5 ή το 3 ή το 1%.
Οι υπόλοιποι είναι ή καθάρματα ή πρόβατα ή ηλίθιοι ή πουλημένοι.Την εχουμε εμπεδωσει - ποστ, σελιδες, θεματα, ενοτητες, φορουμ ολοκληρο - την άποψή σου manosk Ειλικρινα, αποφευγω ν' ασχολούμαι μαζι σου... Δειξε λιγο ελεος....
Ομοίως με τις βαμμένες γενικεύσεις σου θα έλεγα, εσένα και ορισμένων άλλων. 'Εμείς κατέχουμε τη αληθή γνώση, εμείς θέλουμε έναν καλύτερο κόσμο, οι άλλοι είναι ζώα και πρέπει η θέλησή τους ως θέληση κοπαδιού να υπερκεραστεί από την αγωνιστικότητα των λίγων εκλεκτών'. Νισάφι...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Φαντάσου να είσαι ιερέας που διδάσκει στη Θεολογία και να σου έρθει αντιπροσωπεία από φοιτητές με σχετικό αίτημα να γίνονται περισσότερα μαθήματα σχετικά με την αθεϊα και το δικαίωμα του να είναι κανείς άθεος γιατί ως γνωστόν είναι δικαιωμά του καθενός να μην πιστεύει κάπου και ότι έχουμε ξεπεράσει τις παλαιολιθικές εποχές που έπρεπε να λιθοβολούμε τους άθεους...
Μήπως οι μάγκες έχουν διαλέξει λάθος σχολή και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι;ΘΕΟΛΟΓΙΑ σπουδάζουν, δηλαδή επιστήμη που ασχολείται με τις θρησκείες και όχι χριστιανολογία! Είναι ΕΠΙΣΤΗΜΗ και όχι πίστη!
Κατά τ' άλλα πρόσεχε μη πάθεις overdose δημοκρατίας.
Υπ' όψιν πως είμαι υπέρ της κατάργησης των παρατάξεων στις σχολές.
-
Το να θεωρούμε a priori ότι οι απόφοιτοι ενός ελληνικού ΄΄υποβαθμισμένου΄΄ πανεπιστημίου είναι ανίδεοι και οι απόφοιτοι ενός αγγλικού είναι μπούληδες λεφτάδες, ή οτιδήποτε άλλο αντίστοιχα γενικευμένο και επικίνδυνα αφοριστικό δεν προσφέρει κάτι. Καθένας κρίνεται στα ιδρύματα που φοιτά όπως και αυτά κρίνονται (λίγο ως πολύ) με τη σειρά τους. Επίσης ο καθένας έχει δικαίωμα στην είσοδο στο πανεπιστήμιο και αυτό με τη σειρά του θα κρίνει αν ο φοιτητής πληρεί τις προϋποθέσεις για να γίνει επιστήμονας.
Χωρίς να περιαυτολογώ έχω σπουδάσει στη Βρετανία (για τους δικούς μου λόγους) και έχω περάσει από 3 πανεπιστήμια (καλό,κακό,μέτριο). Αυτά με έκριναν (επί σεβαστό χρονικό διάστημα) αν είμαι καλός ή όχι σε αυτά που διδάχτηκα, μελέτησα και ερεύνησα. Αντίστοιχα ένας απόφοιτος του ΕΜΠ ή οποιασδήποτε άλλης σχολής κρίνεται και αναλόγως αποφοιτά.
Το να γράψεις καλά στις πανελλήνιες (την αιώνια πιπίλα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος) δε σημαίνει ότι απαραίτητα θα γίνεις καλός μηχανικός, δικηγόρος ή οικονομολόγος ή αν θέλετε ότι θα γίνεις και καλύτερος άνθρωπος. Αυτό το κρίνει το πανεπιστήμιο και στη συνέχεια το ενισχύει ή όχι η εργασία στον συγκεκριμένο τομέα.
Απόλυτοι νομίζω δε χρειάζεται να είμαστε. Σε μερικά χρόνια θα έχουμε παιδιά (κάποιοι και εδώ μέσα ήδη έχουν) και φοβάμαι θα συζητάμε πάλι τα ίδια.Υ.Γ.1: Ο Βελουχιώτης ήταν γεωπόνος.
Υ.Γ.2: Γιατί είναι κακό ο κνίτης να σπουδάζει οικονομικά και το ξέκωλο θεολογία δεν το καταλαβαίνω. -
EDDIE_147, το να σπουδάζει κάποιος κάτι που θέλει να πολεμήσει ή μισεί για δικούς του λόγους είναι εκτός από αποδεκτό και χρήσιμο. Πχ ο Γκάντι ήξερε πολύ καλά βρετανικά νομικά - μετά τους έσκισε παίζοντας με τα δικά τους χαρτιά.
Ειδικά το να σπουδάζει τις βάσεις του καπιταλισμού ένας αριστερός σε μια οικονομική σχολή είναι καθόλα έντιμο, αφού και ξεστραβώνεται [όπως και κάποιος 'καπιταλιστής' που μελετά το Κεφάλαιο του Μαρξ] και μπορεί να σκεφτεί στέρεα επιχειρήματα για να αντιμετωπίσει αργότερα αυτά των καπιταλιστών. -
Όσο για τις μινιφορούσες μη το βλέπεις ενδυματολογικά το θέμα γιατί καλώς ή κακώς οι Θεολογικές σχολές εδώ στην Ελλάδα κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση...
Κατά τ'άλλα...
-
Το διάβασα πολλές φορές αυτό για κατάργηση των παρατάξεων : τι ακριβώς εννοείτε δηλ ρε παιδιά? Κάτι σαν την θέση εκτός νόμου των κομμάτων? Γίνεται να καταργηθεί ποτέ ο φοιτητικός συνδικαλισμός? ή ο εργατικός συνδικαλισμός?
Θα ήθελα αυτοί που το υποστηρίζουν να μου πουν τι ακριβώς προτείνουν? Να μην επιτρέπεται στους φοιτητές να συνδικαλίζονται? να συγκεντρώνονται? να προβάλλουν ιδεολογίες ή κομματικές ταυτότητες? να φωνάζουν με ντουντούκα? Τι θέλουν δηλ, οι φοιτητές να έχουν λιγότερα δικαιώματα εντός του πανεπιστημιακού χώρου από ότι έχουν οι πολίτες στην κοινωνία? Γιατί οι πολίτες και στο δρόμο μπορούν να βγουν και κομματική ταυτότητα να έχουν και οργανώσεις να ιδρύουν και ιδεολογίες να προβάλλουν και να διαμαρτύρονται για ό,τι δεν τους αρέσει και πάει λέγοντας...Είναι δυνατόν ποτέ να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ οι κομματικές παρατάξεις? Ούτε χούντα δεν θα τολμούσε να το κάνει...Όποιος δε γουστάρει, δεν ασχολείται μαζί τους...Δηλ επειδή δεν γουστάρετε τους πολιτικούς μας πρέπει να καταργηθούν τα κόμματα? Ή επειδή αντιπαθείτε τους εργατοπατέρες θα πρέπει να απαγορευθεί ο συνδικαλισμός?
Για εξηγείστε μου σας παρακαλώ τι εννοείτε να καταργηθούν οι φοιτητικές παρατάξεις γιατί τα ελληνικά μου δεν με βοηθάνε...Ανήκουστο είναι αυτό...Άλλοι έγραψαν ότι δεν υπάρχουν λέει στο εξωτερικό φοιτητικές παρατάξεις και άλλες τέτοιες μπούρδες....Μα τα λέτε με τα σωστά σας? Απλώς αδιαφορία υπάρχει στο εξωτερικό όχι ότι απαγορεύονται οι φοιτητικές παρατάξεις...Και φυσικά και υπάρχουν, αλλά απλά στις φοιτητικές εκλογές το ποσστό συμμετοχής είναι 15-20% (πχ στη Γερμανία) οπότε λίγοι που ασχολούνται μόνο παίρνουν πρέφα την ύπαρξή τους...
Δε σας υποχρεώνει κανείς να ασχολείστε μαζί τους, αν η πλειοψηφία συμφωνεί μαζί σας θα μπουν στην άκρη de facto...
Όχι όμως και με το ζόρι... -
Υποθέτω ότι εννοούν να μην έχουν οι φοιτητικές παρατάξεις τόση δύναμη στον πανεπιστημιακό χώρο.
Πχ δεν καταλαβαίνω πως είναι τόσο εύκολο να κλείνει μια σχολή ΟΠΟΤΕ γουστάρουν οι φοιτητές, ουσιαστικά και για πάντα, λες και την έχουν αγοράσει με το χαρτζηλίκι τους. Δημόσιος χώρος είναι και αποκλείεται από φοιτητές και καθηγητές που έχουν το συνταγματικό δικαίωμα να μορφωθούν και να εργαστούν. -
Οι φοιτητικές παρατάξεις στην Ελλάδα δεν προσφέρουν τίποτα άλλο από το να δημιουργούν κομματόσκυλα από μικρή ηλικία και να φανατίζουν. Δόξα το θεώ γνωρίζω άτομα από ΟΛΕΣ τις παρατάξεις οπότε μια καλή ιδέα την έχω.
Αν στη θέση τους υπήρχαν φοιτητικές οργανώσεις ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ και χωρίς καμμία σύνδεση με τα πολιτικά κόμματα οι οποίες θα είχαν στόχο να περνούν καλά οι φοιτητές και όχι να Τσοβωλοποιούνται από τα 19 ( ) αλλά παράλληλα θα έπαιρναν θέση για πραγματικά προβλήματα των σχολών και όχι ότι τους ψυθίριζαν τα κόμματα θα ήταν όλα πολύ καλύτερα...
Πίστεψε με είναι πολύ τραγική και απογοητευτική η εικόνα ενός 19χρονου να διακόπτει καθηγητή την ώρα μαθήματος για να εκτοξεύσει μανιφέστο του τύπου 'θα ήθελα να καταγγείλω τη συμπεριφορά των συναδέλφων της ΔΑΠ οι οποίοι μας έσκισαν τις αφίσες...' πραγματικά απογοητευτική εικόνα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υποθέτω ότι εννοούν να μην έχουν οι φοιτητικές παρατάξεις τόση δύναμη στον πανεπιστημιακό χώρο.
Πχ δεν καταλαβαίνω πως είναι τόσο εύκολο να κλείνει μια σχολή ΟΠΟΤΕ γουστάρουν οι φοιτητές, ουσιαστικά και για πάντα, λες και την έχουν αγοράσει με το χαρτζηλίκι τους. Δημόσιος χώρος είναι και αποκλείεται από φοιτητές και καθηγητές που έχουν το συνταγματικό δικαίωμα να μορφωθούν και να εργαστούν.Αυτό είναι στο χέρι τους...Αν κανείς δεν ησχολείτο και δεν γραφόταν στη ΔΑΠ ή στα ΕΑΑΚ ή κανείς δεν ψήφιζε τότε σιγά σιγά θα γίνονταν αλοιφή για κάλους οι κομματικές παρατάξεις...
Εφόσον οι συνελεύσεις είναι νόμιμες παίρνουν και αποφάσεις : μία από αυτές μπορεί να είναι και το κλείσιμο της σχολής (αντίστοιχο του δικαιώματος απεργίας των καθηγητών που επίσης θα οδηγήσει στο κλείσιμο της σχολής, μήπως να τους απαγορεύσουμε την απεργία για να δώσουν μαθήματα οι επί πτυχίω?)...
Με 2 λογάκια έχουμε ένα καθρέφτη της υπόλοιπης κοινωνίας : όπως κάνουν απεργία οι ελεγκτές της εναέριας κυκλοφορίας και θα μείνεις στην Αθήνα ενώ θες να πας Γενεύη, όπως τα παιδιά σου δεν θα πάνε σχολείο επειδή οι δάσκαλοι κάνουν απεργία έτσι μπορεί και να κλείσει η σχολή...Μην ταράζεστε πάντως κανείς δεν θα μείνει αγράμματος επειδή κλείνουν οι σχολές ή τα σχολεία (όπως κατά κόρον λέει ο Τραγκας ) αγράμματοι θα μείνουν τα φύσει και θέσει 'ντουβάρια' επειδή η σχέση τους με τη μελέτη και την έρευνα είναι όση η δική μου με το τρομπόνι...
-
Οι φοιτητικές παρατάξεις στην Ελλάδα δεν προσφέρουν τίποτα άλλο από το να δημιουργούν κομματόσκυλα από μικρή ηλικία και να φανατίζουν. Δόξα το θεώ γνωρίζω άτομα από ΟΛΕΣ τις παρατάξεις οπότε μια καλή ιδέα την έχω.
Αν στη θέση τους υπήρχαν φοιτητικές οργανώσεις ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ και χωρίς καμμία σύνδεση με τα πολιτικά κόμματα οι οποίες θα είχαν στόχο να περνούν καλά οι φοιτητές και όχι να Τσοβωλοποιούνται από τα 19 ( ) αλλά παράλληλα θα έπαιρναν θέση για πραγματικά προβλήματα των σχολών και όχι ότι τους ψυθίριζαν τα κόμματα θα ήταν όλα πολύ καλύτερα...
Πίστεψε με είναι πολύ τραγική και απογοητευτική η εικόνα ενός 19χρονου να διακόπτει καθηγητή την ώρα μαθήματος για να εκτοξεύσει μανιφέστο του τύπου 'θα ήθελα να καταγγείλω τη συμπεριφορά των συναδέλφων της ΔΑΠ οι οποίοι μας έσκισαν τις αφίσες...' πραγματικά απογοητευτική εικόνα.Δεν θα κρίνεις εσύ αν εγώ θα βάλω στο κούτελό μου μια τεράστια ταμπέλα που λέει ΔΑΠ...Αν δε σ'άρέσει να μην ακολουθήσεις...Και μπορείς να κρίνεις και να απογοητεύεσαι όσο θες...Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις όμως είναι να ζητάς να καταργηθούν οι παρατάξεις οι οποίες θα εκφράζουν ό,τι γουστάρουν η καθεμία : τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τη γιαγιά μου, ή το συμφέρον του φοιτητή ή ...Βλέπεις και διαλέγεις ή απέχεις...
-
Καλώς ή κακώς παπεί, ασοεε κλπ θέλουν μια γερή δόση ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ και ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣΟχι, οχι, κανεις λαθος. Στο πανεπιστημιο διδασκονται θεωριες - κρατουσες παλιοτερες, τασεις, στο επιπεδο της ιδεας, δεν εχει σημασια - αλλα θεωριες. Ενθαρρυνεται κι η ερευνα για την προοδο της σκεψης, για τη γεννηση νεων. Σε καμια περιπτωση δε μιλαμε για στεγνη καταρτιση στις εφαρμογες του παροντος. Κι ΑΥΤΗ ειναι η διαφορα του πανεπιστημιου- οργανισμου γεννησης ιδεων με τα 'κολλεγια, ΙΕΚ' και το κακο συναπαντημα που πανε να φτιαξουν
Η μαρξιστικη θεωρια ειναι Η οικονομικη θεωρια. Ακομα και ο ορος καπιταλισμος (κι αλλοι πολλοι που χρησιμοποιεις) μεσ' απ' αυτους τους στοχασμους γεννηθηκε. Αρα το μονο που θελουν η ΑΣΟΕΕ το ΠΑΠΕΙ κτλ. ειναι ανοιχτο μυαλο, διαβασμα και... φαντασιαΌσο για τις μινιφορούσες μη το βλέπεις ενδυματολογικά το θέμα γιατί καλώς ή κακώς οι Θεολογικές σχολές εδώ στην Ελλάδα κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση...
Κανε μια αναδρομη στα αποπανω, αντικαταστησε τους ορους κι εχεις κι εδω την απαντηση
Οσο για την κατευθυνση, ειναι σαν του ανεμου. Αλλαζει -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος...Στο ΕΜΠ, στην ιατρική etc etc είναι μόνο αυτοί που πέρασαν και κανείς άλλος ...Δεν είναι σοβαρή υπόθεση η φράση 'είχα τη δυνατότητα να περάσω ιατρική αλλά...', γιατί δεν είναι αποδείξιμη ούτε στο ελάχιστο, οπότε ο ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μπορεί να την υποστηρίζει στο διηνεκές χωρίς κανείς να μπορεί να του αντιτάξει κανένα επιχείρημα...Κοινώς είναι τζάμπα μάγκας...Και όχι δεν είναι καθόλου σοβαρό επιχείρημα ήμουν καλός μαθητής στο Λύκειο => άρα θα πέρναγα όπου ήθελα...Οποιανού του αρέσει ας δώσει εξετάσεις, όποιος δεν θέλει ας πάει όπου βαστάνε τα κότσια του αλλά χωρίς ατάκες του στυλ 'φυσικά και μπορούσα να περάσω όπου ήθελα αλλά ο daddy ήθελε να πάω Αγγλία, είναι πιο chic'...Φυσική Κατεύθυνσης: 19
Φυσική Γενικής Παιδείας: 19.5
Μαθηματικά Γενικής Παιδείας: 19.5
Μαθηματικά Κατεύθυνσης: 16.8
Προγραμματισμός: 19.8Έκθεση: 14.8
Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων: 13.4Ιστορία: 8.1
Βιολογία: 14.1Koutsan θες να μου εξηγήσεις γιατί δεν άξιζα να είμαι στο Πολυτέχνειο ως πολιτικός μηχανικός και είμαι στα Γιάννενα ως πληροφορικάριος?
Αν έκανα προετοιμασία για έξω, αυτή την στιγμή - με αντίστοιχες βαθμολογίες - θα ήμουν Imperial/Oxford/UCL ή σε κάποιο αντίστοιχο πανεπιστήμιο, αλλά Ιστορία, Βιολογία, και ΑΟΔΕ δεν με 'άφησαν' να ακολουθήσω σπουδές πολυτεχνικές που να έχουνε σχέση με μαθηματικά & φυσική.
@Tsakirtas
Τα παιδιά του IB παίρνουνε απολυτήριο λυκείου.Προσωπικά, το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει στην ζωή μου είναι που είπα όχι στους γονείς μου όταν μου είπανε να κάνω προετοιμασία για εξωτερικό..
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πίστεψε με είναι πολύ τραγική και απογοητευτική η εικόνα ενός 19χρονου να διακόπτει καθηγητή την ώρα μαθήματος για να εκτοξεύσει μανιφέστο του τύπου 'θα ήθελα να καταγγείλω τη συμπεριφορά των συναδέλφων της ΔΑΠ οι οποίοι μας έσκισαν τις αφίσες...' πραγματικά απογοητευτική εικόνα.Δεν θα κρίνεις εσύ αν εγώ θα βάλω στο κούτελό μου μια τεράστια ταμπέλα που λέει ΔΑΠ...Αν δε σ'άρέσει να μην ακολουθήσεις...Και μπορείς να κρίνεις και να απογοητεύεσαι όσο θες...Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις όμως είναι να ζητάς να καταργηθούν οι παρατάξεις οι οποίες θα εκφράζουν ό,τι γουστάρουν η καθεμία : τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τη γιαγιά μου, ή το συμφέρον του φοιτητή ή ...Βλέπεις και διαλέγεις ή απέχεις...
Γιατί να μην ζητήσει κάτι τέτοιο; Δικαίωμά του δεν είναι;
-
Ρε αφήστε το 16 και κουραφέξαλλα... Έχει Ronin στον Alpha...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το επίπεδο ενός ΕΜΠ και μιας Ιατρικής σχολής είναι ΠΑΡΑ πολύ υψηλό σε σχέση με τα περισσότερα αντίστοιχα τμήματα του εξωτερικού.Σε θεωρητικό επίπεδο μάλιστα συγκαταλεγονται στα καλύτερα.πασχαλη εχεις καποια στοιχεια γι'αυτο που λες;
γιατι οσα ratings εχω ψαξει δεν επιβεβαιωνουν τα λεγομενα σου (το αντιθετο μαλιστα) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το επίπεδο ενός ΕΜΠ και μιας Ιατρικής σχολής είναι ΠΑΡΑ πολύ υψηλό σε σχέση με τα περισσότερα αντίστοιχα τμήματα του εξωτερικού.Σε θεωρητικό επίπεδο μάλιστα συγκαταλεγονται στα καλύτερα.
πασχαλη εχεις καποια στοιχεια γι'αυτο που λες;
γιατι οσα ratings εχω ψαξει δεν επιβεβαιωνουν τα λεγομενα σου (το αντιθετο μαλιστα)Έχεις βρει rankings με ελληνικά πανεπιστήμια μέσα? Δεν έχω βρει πουθενά και είχα την εντύπωση ότι δεν αξιολογούνται..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί να μην ζητήσει κάτι τέτοιο; Δικαίωμά του δεν είναι;
Θα αστειεύεσαι βέβαια, δεν μπορώ να υποθέσω κάτι άλλο γιατί μόνο κακό χιούμορ μπορεί να είναι...
Είναι δικαίωμά του όσο και να ζητήσει τον βασανισμό των κρατουμένων στις φυλακές...Κοινώς είναι συντατγματικά και με διεθνείς συμβάσεις κατοχυρωμένο το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση, στο συνδικαλισμό, στην ύπαρξη και ανάπτυξη κομμάτων, στις ελεύθερες εκλογές, στην ελεύθερη συνάθροιση, στην ίδρυση οργανώσεων και μη κερδοσκοπικών σωματείων, στην ίδρυση φοιτητικών συλλόγων και τη συμμετοχή σε αυτούς .... μπλα μπλα μπλα...Και όλοι αυτοί οι φοιτητικοί σύλλογοι μπορούν να έχουν ως σημαία τους αν θέλουν ή τη ΔΑΠ ή την ανεξαρτησία τους κτλ κτλ...
Αν θες να καταλύσεις την υπάρχουσα συνταγματική τάξη απλά πες το μου για να συζητήσουμε επ'αυτού, αν όχι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ζητάς την κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων...
Απλό δεν είναι? -
Δικαίωμα του είναι να ζητάει να νομιμοποιηθεί η οπλοκατοχή ή η θανατική ποινή, άλλο αν θα το δεχτεί κανείς ή αν είναι σωστό/δίκαιο.
ΑΡΘΡΟ 16