-
Ας βαλουμε το νοικι στην ακρη και να μιλησουμε μονο για το φοιτιτικο μηνιατικο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι να πω.. Ίσως να είναι παρακάτω και να κάνω λάθος. Πάντως ο Pai Mei & η ανηψιά του Asimov που ζούνε με 300 είναι άξιοι συγχαρητηρίων.. Super Market & κινητό είναι μία 300 το μήνα για μένα..Η αληθεια ειναι οτι η ανηψια εξοδα π@#ταν@ς δε εχει
Σοβαρα τωρα, αν τα διαθετεις, καλα κανεις και τα χαλας, δεν τιθεται θεμα. Απλα σε περιπτωση που σου λειψουν, σιγουρα βγαινεις και με λιγοτερα (προσωπικα με ΜΟ 600 θα ημουν ΟΚ...) -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Με ποίο θέμα αν επιτρέπεται;
Ίσως μπορέσουμε να ανταλλάξουμε κάποιες απόψεις...Στείλε τηλέφωνο με πμ
Μοριακη Βιολογια ή κατι τετοιο (αν σου πω οτι εχω καταλαβει θα σου πω μλκια )
Χθες που μιλησα ηταν 'αγκαζε', θα την ενημερωσω παντωςκατα τ' αλλα, οπως βλεπω, συμπιπτουμε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Με ποίο θέμα αν επιτρέπεται;
Ίσως μπορέσουμε να ανταλλάξουμε κάποιες απόψεις...Στείλε τηλέφωνο με πμ
Μοριακη Βιολογια ή κατι τετοιο (αν σου πω οτι εχω καταλαβει θα σου πω μλκια )
Χθες που μιλησα ηταν 'αγκαζε', θα την ενημερωσω παντωςκατα τ' αλλα, οπως βλεπω, συμπιπτουμε
Moριακή βιολογία έχει μόνο η Αλεξ/πολη!
Απλές βιολογίες έχουν πολλές πόλεις. Τρε μπαναλ. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Moριακή βιολογία έχει μόνο η Αλεξ/πολη!
Απλές βιολογίες έχουν πολλές πόλεις. Τρε μπαναλ.Στα Γιαννενα υπαρχει τμημα Βιολογικων Εφαρμογων κλπ. 5ετους φοιτησης (πολυτεχνικη σχολη) αγαπητε Εξαλλου ειπα οτι κανει διδακτορικο Spending kid please confirm
Δε μας λες κι εσυ που τα χεις φρεσκα, ποσα χρειαζεται φοιτητης στην Αλεξ/πολη, να δουμε αν θ' ανοιξουμε εκει ΙΑΕΙ?
(π@#τ@νες ειπαμε ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ) -
Spending Kid επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Asimov.
Επίσης ούτε το Kid έχει έξοδα πουτάνας.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Spending Kid επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Asimov.Επίσης ούτε το Kid έχει έξοδα πουτάνας.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δε μας λες κι εσυ που τα χεις φρεσκα, ποσα χρειαζεται φοιτητης στην Αλεξ/πολη, να δουμε αν θ' ανοιξουμε εκει ΙΑΕΙ?
(π@#τ@νες ειπαμε ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ )Να σε πω...
Για νορμαλ φοιτητικό σπίτι υπολογίζεις 250-300 ευρώ, εξαρτάται αν είναι μέσα στην πόλη, τοποθεσία κλπ. Για 1 άτομο μιλάμε, σε συγκατοίκηση αλλάζει.
Οι μετακινήσεις με αστικά από/προς το πανεπιστήμιο είναι δωρεάν τους μήνες που λειτουργούν οι σχολές.
Λέσχη, αν δεν μπορείς να φας τζάμπα (δηλαδή εισόδημα πάνω από 30.000 ευρώ-σιγά και 2 δάσκαλοι παραπάνω βγάζουν) πληρώνεις 2,20 τη μέρα και μπορείς να φας 2 γεύματα (μεσημερι-βράδυ). Στην λέσχη όμως δε νομίζω να αντέχεις να φας πάνω από 3-4 φορές τη βδομάδα.
Για να φας απ' έξω ή για να μαγειρέψεις στο σπίτι, θες 3-4 ευρω, μίνιμουμ.
Από άποψη καφέδων/ποτών κλπ είναι σχετικά ακριβά, για φοιτητική πόλη. Μιλάμε για τα κλασσικά 5/7 μπύρα/ποτό και καφέδες γύρω στα 3. Προσωπικά βγαίνω ελάχιστα (για άλλους λόγους), αλλά προφανώς δεν μπορείς να βγαίνεις και να γίνεσαι λιώμα έξω. Μπουζούκια που πηγαίνουν αρκετοί έχουν αρκετά περισσότερα έξοδα, αλλά δεν ξέρω πόσο ακριβώς.
Αρκετούτσικα έξοδα είναι και τα κοινόχρηστα, λόγω καιρού. Καμία σχέση με Αθήνα, πχ.
Βενζίνες κλπ είναι έξοδα που εξαρτώνται από το πόδι σου, το αυτοκίνητο, τις διαδρομές κλπ.
Κάτι άλλο, που ξέχασα;
-
αμα η Chimay εχει 5ευρω τοτε ολα ειναι φτηνα
-
Κάτι άλλο, που ξέχασα;Το συνολο μηπως?
αλλά προφανώς δεν μπορείς να βγαίνεις και να γίνεσαι λιώμα έξω.
Αυτο ειναι σποντα?
-
Προσωπικά βγαίνω ελάχιστα (αφού δεν έχει gaybar), αλλά προφανώς δεν μπορείς να βγαίνεις και να γίνεσαι λιώμα έξω.Πάντως αυτές οι τιμές που λες για ποτά/καφέδες είναι ίδες και εδώ.
Αυτο ειναι σποντα?
Για μένα?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κάτι άλλο, που ξέχασα;
Το συνολο μηπως?
Κομπιουτεράκι δεν έχεις;
Αφού εξαρτάται από το πόσο βγαίνεις, που και πόσο τρως, λέμε!
Αυτο ειναι σποντα?
Προσωπικό παράπονο/απωθημένο...
-
Προσωπικό παράπονο/απωθημένο...Κοψε τις βενζινες κι αρχισε τα ξυδια
Αμα φτιαξουμε ΙΑΕΙ θα σου ικανοποιησουμε και τ' απωθημενα
-
Η παιδεια δεν ειναι εμπορευμα.
Συγγνώμη αλλά αυτή την γνωστή καραμέλα ποτέ δεν την κατάλαβα. Λέτε ότι η παιδεία δεν είναι εμπόρευμα, τότε λύστε μου αυτές τις απορίες:
Γιατί, αφού δεν είναι εμπόρευμα, επιτρέπετε να πηγαίνουμε στο πανεπιστήμιο ενώ κανονικά τα πανεπιστήμια πρέπει να είναι τόποι μόνο για έρευνα που μόνο κάτι πωρωμένοι πάνε; Γιατί να βάζει το πόδι της και η κουτσή Μαρία προκειμένου να πάρει το κωλοχαρτο; (οι περισσότεροι γι' αυτό μπαίνουν άλλωστε)
-
Ρε παιδιά συγνώμη αλλά αν νοικιάσει κάποιος μαι τρύπα και πληρώνει 150 € το μήνα ενοίκιο, για ΔΕΗ και κοινόχρηστα, δίνει αλλα 100 €, τηλέφωνο-ίντερνετ δεν το συζητάμε, κινητό 50 €, ένα πακέτο τσιγάρα τη μέρα άλλα 100 €, και να δίνει 6 € συνολικά να φάει ΟΛΗ την ημέρα άλλα 180 € βγαίνει 580 €.....τώρα πως με 600 € την περνάει κάποιος άνετα δεν καταλαβαίνω, αν βέβαια μαζί με τα απο πάνω τρώει καθε μέρα στην εστία, ή οποτε δεν αντέχει, βράζει μακαρόνια και τα τρωει σκέτα, οκ έχετε δίκιο.....!
-
Εδώ στα Γιάννενα το φαγητό στην λέσχη είναι καλό - τηρουμένων των αναλογιών - είναι δωρεάν και είναι 3 γεύματα την μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. Οπότε το φαγητό είναι μηδενικό έξοδο για τους μη εξαιρετικά επιλεκτικούς.
Επίσης τα εισιτήρια εδώ κοστίζουν 55λεπτά.
-
[quote='ratanplan']Ρε παιδιά συγνώμη αλλά αν νοικιάσει κάποιος μαι τρύπα και πληρώνει 150
-
Καταρχήν δεν ξέρω πόσο καλό είναι το φαί στα Γιάννενα, εγώ στην εστία στα Ψαχνά που έφαγα, βασικά ΔΕΝ έφαγα, οι πατάτες δε μασιώντουσαν και δεν είχαν γεύση, και το λουκάνικο ούτε σκύλος δεν το έτρωγε.
Οι άλλοι που φάγανε, πρέπει να χαλάσανε ένα χυμο λεμονιού ολόκληρο μπας και έχουν γεύση οι πατάτες!
skye έλιωσα στο γέλιο
Τι να πώ ρε συ, τελικά μποερίς να ζήσεις με 400 άνετα στα Γιάννενα που είνα ικαι τσάμπα το φαι, αν δεν καπνίζεις την βγάζεις και με 300
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τι να πώ ρε συ, τελικά μποερίς να ζήσεις με 400 άνετα στα Γιάννενα που είνα ικαι τσάμπα το φαι, αν δεν καπνίζεις την βγάζεις και με 300Πίστεψε με, έχω φίλους που την βγάζουν με 300
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι να πώ ρε συ, τελικά μποερίς να ζήσεις με 400 άνετα στα Γιάννενα που είνα ικαι τσάμπα το φαι, αν δεν καπνίζεις την βγάζεις και με 300
Πίστεψε με, έχω φίλους που την βγάζουν με 300
ΑΡΘΡΟ 16