-
Ας φροντίσει κάποιος γνώστης να μας δωσει την δυνατότητα να τα κατεβάσουμε ....δεν είναι μόνο σεμινάρια είναι κατι παραπάνω
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Copa Liburna
Youtube VideoΟδήγηση-συνοδήγηση για σεμινάριο!!!
ΥΓ: Τα videos γίνονται download?
ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ,
ΤΑ VIDEOS ΑΠ' ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ DOWNLOAD.
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ COPA LIBURNA ΟΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ Ε.Δ. (ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΟΜΙΧΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΥΚΝΗ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΣΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
KΩΣΤΑ,
SORRY ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Υπάρχει πρόγραμμα που κάνει υποκλοπή τα ωίδεο στο youtube.
To πρόγραμμα λέγεται
Όμως τα αρχεία τα αποθηκεύει σε σε μορφή (.flv) Δεν παίζει στον WindowsMedia Player. Το παίζει όμως ο VLC media player και είναι freeΚαλή αναπαραγωγή!!
-
Επίσης για όσους έχουν firefox υπάρχει ενα addon που λέγεται VideoDownloader .
http://javimoya.com/blog/youtube_en.php -
Ο χρήστης tan έγραψε:
Λευτέρη και αυτό το video είναι φοβερό!
Αντε να ξανατρέξεις γιατί μας έχεις λείψει...Thanks tan,
είναι πραγματικά απ' τα αγαπημένα μου και έχει και πολύ πλάκα...
Φαντάζομαι ότι θα ρθει η ώρα να ξανατρέξω. -
-
-
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
Youtube Videosaxo ειναι?
-
Όχι. AX είναι, και μάλιστα απο τα πιο ωραία που έχω δεί ποτέ. Εξωτερικά είχε φουσκώματα Saxo kit-car και νομίζω οτι και ψαλίδια-άξωνας ήταν απο το kit-car πάλι.
Επίσης είναι απο τα τελευταία ΑΧ που βγήκανε οπου το ταμπλό τους είναι ίδιο με του saxo (ή μήπως το ταμπλό το saxo είναι ίδιο με αυτα των τελευταίων ΑΧ )
-
-
-
Μπράβο Διονύση, πολύ ωραίο!!!
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
Youtube Videoμας εφαγε το ιμιαξονιο
κριμα και πανω που το διασκεδαζαμε.... -
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Μπράβο Διονύση, πολύ ωραίο!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
-
-
ενα μέρος απο την ειδική Πύλη στο Μαύρο Ρόδο......ΚΙΑ SPORTAGE ...
και ολόκληρη η ειδική Στεφάνη (χώμα) απο το ιδιο Μαύρο Ρόδο πάλι το ΚΙΑ SPORTAGE
*ποιοί θεατές είπατε ???
-
Είσασταν από τους τυελευταίους ε; Πάλι καλά που οι κριτές στο ΣΤΟΠ ηταν στην θέση τουςς και δεν την είχαν κάνει...
-
έτσι.....τελικά οι τελευταίοι τρέχουμε για τους κριτές και τους ενδιάμεσους........
-
Στο ράλλυ φθιώτιδος και εμείς που ήμασταν λίγο πιο μπροστά πάλι για τους ίδιους τρέχαμε....
videos απο ελληνικους αγωνες