-
ειναι μια ενοτητα στους ελληνικους αγωνες που δεν εχει αναφερθει απο κανεναν εν αντιθεση με την ενοτητα του wrc που εχει αρκετο υλικο...
η ιδεα μου ηρθε καθως βρηκα στο διαδικτυο δυο βιντεακια απο ενα αχαιος του 1986 της πρωτης και της δευτερης ειδικης ....(μοσχους,τζιγγερ,ιαβερης,κυρκος....)επειδη ημουν τοτε 2 χρονων θα μπορουσε να καποιος αν εχει τις συμμετοχες του συγκεκριμενου αγωνα?
τα βιντεακια μπορειται να τα κατεβασετε απο εδω... http://www.rallyvidea.com/odkazy/vsechny/?from=20
παρακαλω βοηθηστε να ενισχυσουμε με υλικο αυτην την ενοτητα....
-
ειναι μια ενοτητα στους ελληνικους αγωνες που δεν εχει αναφερθει απο κανεναν εν αντιθεση με την ενοτητα του wrc που εχει αρκετο υλικο...
η ιδεα μου ηρθε καθως βρηκα στο διαδικτυο δυο βιντεακια απο ενα αχαιος του 1986 της πρωτης και της δευτερης ειδικης ....(μοσχους,τζιγγερ,ιαβερης,κυρκος....)επειδη ημουν τοτε 2 χρονων θα μπορουσε να καποιος αν εχει τις συμμετοχες του συγκεκριμενου αγωνα?
τα βιντεακια μπορειται να τα κατεβασετε απο εδω... http://www.rallyvidea.com/odkazy/vsechny/?from=20
-
-
Μια και έφερε η κουβέντα και επειδή είμαι από τους «τυχερούς» που αυτόν τον αγώνα να το έχω δει και ζωντανό τότε, έχω να πω ότι μόλις είδα το βιντεάκι και φρεσκάρισα λίγο την μνήμη μου κατάλαβα ότι κάτι «παλιόγεροι» θεατές σαν και εμένα αδικούμε λίγο και τους τωρινούς αγώνες και τα νέα παιδιά.
Εντάξει, η εικόνα στο βίντεο κλέβει λίγο από την πραγματική ταχύτητα και αίσθηση αλλά κακά τα ψέματα κάπως έτσι ήταν τα πράγματα, άντε να προσθέσουμε και λίγο παραπάνω θέαμα στο χώμα σωστά δοσμένο από τους 5-6 καλούς και λάθος από τους υπόλοιπους.
Θα μου πει κάποιος ότι τώρα τα αυτοκίνητα τα κάνουν όλα μόνα τους, αλλά αυτό μια κουβέντα είναι, άσε που δεν είναι όλα τα αυτοκίνητα θεοί.Νομίζω δηλαδή ότι εμείς οι πιο παλιοί τα έχουμε λίγο εξιδανικεύσει τα πράγματα όσων αφορά το παρελθόν γιατί μάλλον έχει να κάνει με τα νιάτα μας και μάλλον όταν γκρινιάζουμε, γκρινιάζουμε επειδή χάθηκαν αυτά κυρίως…
DAP και λοιποί «παλαιοί» συγγενείς τι λέτε;
Επίσης για την ιστορία νομίζω ότι τα συγκεκριμένα βίντεο τα έχει «δώσει» κάποιος από την οικογένεια Κούλη, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
....Νομίζω δηλαδή ότι εμείς οι πιο παλιοί τα έχουμε λίγο εξιδανικεύσει τα πράγματα όσων αφορά το παρελθόν γιατί μάλλον έχει να κάνει με τα νιάτα μας και μάλλον όταν γκρινιάζουμε, γκρινιάζουμε επειδή χάθηκαν αυτά κυρίως…
...
Εγώ πάντως συμφωνώ...και αυτό δεν γίνεται μόνο με τους Αγώνες αλλά σε όλες τις πλευρές της ζωής μας.
-
Πολυ καλο και το in car της Φτερης του 2004.
-
Ο χρήστης Mousouris έγραψε:
Πολυ καλο και το in car της Φτερης του 2004.Οποιος βρει για ποιο πληρωμα προκειται, κερδιζει μαντολατο!
-
κούλης- αμαξάς... αν θες στείλτο με pm το μαντολάτο..
-
Ο χρήστης lkjjkl6 έγραψε:
κούλης- αμαξάς... αν θες στείλτο με pm το μαντολάτο..OK
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Οποιος βρει για ποιο πληρωμα προκειται, κερδιζει μαντολατο!
Σπύρο 1300 είναι αυτό;
-
Σας ενδιαφερουν βιντεο απο παληους αγωνες ενιαιου (Γιουγκο) και 1300σαρες μαχες με Σταρλετ? Μηπως καποιος που ξερει μπορει ν αναλαβει να κανει βιντεοθηκη?
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Σπύρο 1300 είναι αυτό;
οχι Πετρο, 1.6 16ν !
-
double post
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Σας ενδιαφερουν βιντεο απο παληους αγωνες ενιαιου (Γιουγκο) και 1300σαρες μαχες με Σταρλετ? Μηπως καποιος που ξερει μπορει ν αναλαβει να κανει βιντεοθηκη?φυσικα και μας ενδιαφερει....εχει και ο κ χρηστος_APR πολυ υλικο...αν μας το εδινε θα ηταν πολυ καλο για μας τους νεους να δουμε τις μαχες σας...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Σας ενδιαφερουν βιντεο απο παληους αγωνες ενιαιου (Γιουγκο) και 1300σαρες μαχες με Σταρλετ? Μηπως καποιος που ξερει μπορει ν αναλαβει να κανει βιντεοθηκη?Κάτι σαν κι' αυτό Τρούλη?
-
Οοοοχι τοσο δραματικα, αλλα σιγουρα θεαματικα. Που μπορω να τα ψηφιοποιησω για να σας τα δωσω? Ξερει κανεις?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οοοοχι τοσο δραματικα, αλλα σιγουρα θεαματικα. Που μπορω να τα ψηφιοποιησω για να σας τα δωσω? Ξερει κανεις?ειτε σε καποιο videoclud ειτε σε καποιον απο το φορουμ ο οποιος θα εχει dvdrecorder μαζι video ....αν και δεν ξερω και πολλα για αυτην την μετατροπη...
-
φωτη,δωσε Incar πλανα στο λαο...
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Σπύρο 1300 είναι αυτό;
Σε ευχαριστώ που με λες χερά
Για να βγαίνουν αυτοί οι χρόνοι με το 1300...
Have Fun mates
Νίκος Κούλης -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οοοοχι τοσο δραματικα, αλλα σιγουρα θεαματικα. Που μπορω να τα ψηφιοποιησω για να σας τα δωσω? Ξερει κανεις?Καλησπέρα,
Μιας και μένεις Ν. Ψυχικό μπορείς να τα πας στον Στέλιο Γάκη στην πλατεία της Αγίας Σοφίας. Είναι το φωτογραφείο που βρίσκεται επάνω στην πλατεία στην έξοδο προς Μεσογείων.Φιλικά
Speedy
videos απο ελληνικους αγωνες