-
Ο χρήστης Λιλλής Γιάννης έγραψε:
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1691838731807 Από το 31ο Παλλάδιο. Όποιος μπορεί να το δεί στο facebook, από τους πολύ έμπειρους του forum, να μας πεί την γνώμη του για την στιγμή μας στο 4.45 του βίντεο. 'Εφταιγαν τα πίσω λάστιχα που ήταν αρκετά φθαρμένα ή δικό μου οδηγικό λάθος, από λάθος εκτήμηση στις αναγνωρίσεις? Ευτιχώς βγήκαμε μόνο με γρατζουνιές στον προφυλακτήρα.Γιάννη,
Θα μου επιτρέψεις , με την μικρή μου εμπειρία, και αφου είδα και άκουσα πολλές φορές το in-car, να 'καταθέσω' τα εξής:
-Με το που ξεκινάει το in-car ακούγεται κάτι σημαντικό '..όχι ρε πο@@@η μου , μύγα μεσ΄τ΄αμάξι' . Και λέω σημαντικό γιατί δείχνει πως ήσουν αγχωμένος (δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου) 10 δευτερα ΠΡΙΝ ξεκινήσεις.
-Ο συνοδηγός σου , με τον τρόπο που διάβαζε τις (καλές για την δική μου εκτίμηση εκτός απο **) σημειώσεις σας, ΟΧΙ ΜΟΝΟ δεν μπόρεσε να σου αφαιρέσει πίεση (άγχος), ΑΛΛΑ σου πρόσθετε , σε άλλα κομμάτια με ...αλγεβρική πρόοδο και σε άλλα με ... ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ.- ** απορία για τον όρο 'τέλος μούτρα' ??? σημαίνει Τί ??? μήπως μετά το apex μούτρα μέσα και σανίδα ??
-μετά το 'πηγάδι' , στο 3,30'' , οπου αρχίζει η κατηφόρα υποθέτω (δεν έχω περάσει την διαδρομή), τα φρένα σου ακούγονται κουρασμένα και ίσως δεν τα εμπιστεύεσαι , και το ίδιο ισχύει και για τον συνοδηγό σου (εκτίμηση κάνω , μπορεί να έχω λάθος). - ' 5Α- τελος μούτρα και 30' ..... και ήρθε η 'στιγμή' με τις λιγότερες απώλειες !!!
Λάθος εκτίμηση στις αναγνωρίσεις δεν πιστεύω πως είχατε, με τον τρόπο που γράφετε ήταν 5Α- και μετα 30 είχε κάτι.
Τα πίσω φθαρμένα ελαστικά σου, μαζί με το απότομο 'άσε' στο γκάζι ή το 'τσίμπημα' του φρένου - Σημαντική σημείωση: είχες , απο το προηγούμενο φρενάρισμα μέχρι την 'στιγμή' αρκετή απόσταση με μεγάλη ταχύτητα=μπορεί τα φρένα σου να άλλαξαν δραματικά την συμπεριφορά τους - (κάτι απο τα δύο ακούγεται -πέφτουν οι rpm-να έκανες στιγμιαία) με (?) 4η και (?) 120+ , είναι η αφορμή .
Η αιτία είναι η έλλειψη συγκέντρωσης . Αυτή έφερε το οδηγικό λάθος.Ότι 'κατέθεσα', δεν το έκανα για να μειώσω την προσπάθειά σας , αλλά για να βοηθήσω , με τον τρόπο μου.
Και πάνω απ' όλα : το αλάθητο το είχε ο Πάππας , το χάνει κι' αυτός !!!!Αποστόλης Νούσιας
- ** απορία για τον όρο 'τέλος μούτρα' ??? σημαίνει Τί ??? μήπως μετά το apex μούτρα μέσα και σανίδα ??
-
Ο χρήστης Λιλλής Γιάννης έγραψε:
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1691838731807 Από το 31ο Παλλάδιο. Όποιος μπορεί να το δεί στο facebook, από τους πολύ έμπειρους του forum, να μας πεί την γνώμη του για την στιγμή μας στο 4.45 του βίντεο. 'Εφταιγαν τα πίσω λάστιχα που ήταν αρκετά φθαρμένα ή δικό μου οδηγικό λάθος, από λάθος εκτήμηση στις αναγνωρίσεις? Ευτιχώς βγήκαμε μόνο με γρατζουνιές στον προφυλακτήρα.ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ,
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΣΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η Ε.Δ. ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. Η ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΣΤΡΟΦΗΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ,ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ 'ΤΙ' ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΤΩΡΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΔΗΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΣΩ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΛΕΕΙ, 'ΦΡΕΝΑΡΩ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΜΟΥ,ΠΑΤΑΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΙΣΩ ΤΗΝ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΞΟΝΕΣ'.
ΕΣΥ,ΗΡΘΕΣ,ΦΡΕΝΑΡΙΣΕΣ (ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΩ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ,ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΜΟΝΙΑ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!
ΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ,ΧΩΡΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ.
ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ (Ο ASTERHANG ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, 'ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ( ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ-ΣΤΡΙΒΕΙΣ) ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ,ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ,ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ'. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ !!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ VIDEO ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ.ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Η δημοσίευση έγινε γιατί και εγώ είμαι νέος στο αριστερό κάθισμα, μόλις τρίτος αγώνας και σαν πλήρωμα ήταν ο δεύτερος, αλλά και γιατί με έχουν μάθει να ακούω τους ποιό έμπειρους και να μαθαίνω από τα λάθη μου. Άλλοστε ο πατέρας μου, μου έχει μάθει και μια παροιμία σοφή όπως όλες η οποία λέει '**Αν δεν έχεις γέρο...αγόρασε!!!' ** Καλη σας μέρα!!
-
Ολίγον από Πιτίτσα
Youtube VideoΣχίνο
Youtube Videoκαι Τρίπολη
Youtube VideoΑντε και του χρόνου..........
-
http://www.youtube.com/watch?v=JsYMrZbmeY4 Από 35ο Αχαιός, πρώτος μας ως πλήρωμα.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Στο 1:50 του video του Γιάννη, σε σημείο με κριτή, έχουν παρκάρει μια.. χαρά τα αυτοκίνητα ακριβώς στην πορεία του αυτοκινήτου πριν τη στροφή. αν ήμουν safety car θα τους έλεγα να τα πάρουν από κει και δεν είμαι υπερβολικός, το αυτοκίνητο έρχεται από καμπή...Έλα βρε Νίκο υπερβάλεις, δηλαδή είσαι υπερβολικός ...
...όταν ένα αγωνιστικό ξεφύγει από την πορεία του, τα πάντα είναι προβλέψιμα, να δες εδώ...
Youtube Video -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
..................
Youtube VideoΤελικά ο Θεός των αγώνων είναι παντού
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Στο 1:50 του video του Γιάννη, σε σημείο με κριτή, έχουν παρκάρει μια.. χαρά τα αυτοκίνητα ακριβώς στην πορεία του αυτοκινήτου πριν τη στροφή. αν ήμουν safety car θα τους έλεγα να τα πάρουν από κει και δεν είμαι υπερβολικός, το αυτοκίνητο έρχεται από καμπή.η στροφή που έφυγες είναι λίγο πονηρή ε; δεν το ξέρω φυσικά το μέρος, μόνο ότι βλέπω από video, αλλά είναι κορυφή και με ανάποδη κλίση από όσο κατάλαβα, οπότε είναι σημείο για πολλή προσοχή και δεν είδα να το έχετε γραμμένο έτσι.
ε, μπήκες με πιο πολλά από όσο έπαιρνε, έκανες διόρθωση με άσε, ελάφρωσε το πίσω μέρος (και με το άσε και με την ανάποδη κλίση) και το έχασες αμέσως. και πάλι φτηνά τη βγάλατε.εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να το φυλάξετε, να το δεις στις δοκιμές δηλαδή. έχουν πολύ μεγάλη σημασία οι δοκιμές και συνήθως το μαθαίνουμε με το.. σκληρό τρόπο. στον τρίτο αγώνα που έκανα, βγήκα από το δρόμο λόγω.. υπερβολικής αισιοδοξίας καθαρά γιατί πήγαμε να γράψουμε το Λιβάδι απόγεμα, το δεύτερο πέρασμα το κάναμε με μισοσκόταδο, ένα τρίτο πέρασμα με.. φώτα και φύγαμε πίσω για Κοζάνη. βγήκαμε γιατί δεν είχαμε γράψει σωστά, τελεία και παύλα.
τα λέει ένας... fan των incar και των μικρών προσθιοκίνητων και συμφωνώ 100% με elem και λίγο λιγότερο με το φίλο μου τον Αποστόλη
Νίκο καλησπέρα σε ευχαριστώ και εσένα. Στίς δοκιμές κάναμε αν θυμάμαι καλά 6 περάσματα και όλα μέρα και χωρίς πίεση χρόνου. Το θέμα είναι ότι εκτός από την απειρία μου η συγκεκριμένη στροφή είναι αριστερή και φοβώμουν να την κλείσω για το φόβο ατυχήματος. Τέλος μια διαπίστωση που έκανα, ότι το δεξί κάθισμα δεν έχει καμμία σχέση με το αριστερό. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και να έχουμε μία Καλή Χρονιά!! Όσο για αγώνες βλέπουμε
-
που εγινε πρις 2 εβδομαδες..
Οδηγός Φωτης Κουτσουμπος - Πλοηγός Γρηγορης Λαμπρινός
Ομαδα CampingGaz -
-
-
συνεχεια των ανωτερω
Δημητριαδης - Καλφας
Δημητριαδης - Καλφας
Σταματακης - Τσαλιγόπουλος
-
-