Ο χρήστης Λιλλής Γιάννης έγραψε:
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1691838731807 Από το 31ο Παλλάδιο. Όποιος μπορεί να το δεί στο facebook, από τους πολύ έμπειρους του forum, να μας πεί την γνώμη του για την στιγμή μας στο 4.45 του βίντεο. 'Εφταιγαν τα πίσω λάστιχα που ήταν αρκετά φθαρμένα ή δικό μου οδηγικό λάθος, από λάθος εκτήμηση στις αναγνωρίσεις? Ευτιχώς βγήκαμε μόνο με γρατζουνιές στον προφυλακτήρα.
Γιάννη,
Θα μου επιτρέψεις , με την μικρή μου εμπειρία, και αφου είδα και άκουσα πολλές φορές το in-car, να 'καταθέσω' τα εξής:
-Με το που ξεκινάει το in-car ακούγεται κάτι σημαντικό '..όχι ρε πο@@@η μου , μύγα μεσ΄τ΄αμάξι' . Και λέω σημαντικό γιατί δείχνει πως ήσουν αγχωμένος (δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου) 10 δευτερα ΠΡΙΝ ξεκινήσεις.
-Ο συνοδηγός σου , με τον τρόπο που διάβαζε τις (καλές για την δική μου εκτίμηση εκτός απο **) σημειώσεις σας, ΟΧΙ ΜΟΝΟ δεν μπόρεσε να σου αφαιρέσει πίεση (άγχος), ΑΛΛΑ σου πρόσθετε , σε άλλα κομμάτια με ...αλγεβρική πρόοδο και σε άλλα με ... ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ.
- ** απορία για τον όρο 'τέλος μούτρα' ??? σημαίνει Τί ??? μήπως μετά το apex μούτρα μέσα και σανίδα ??
-μετά το 'πηγάδι' , στο 3,30'' , οπου αρχίζει η κατηφόρα υποθέτω (δεν έχω περάσει την διαδρομή), τα φρένα σου ακούγονται κουρασμένα και ίσως δεν τα εμπιστεύεσαι , και το ίδιο ισχύει και για τον συνοδηγό σου (εκτίμηση κάνω , μπορεί να έχω λάθος). - ' 5Α- τελος μούτρα και 30' ..... και ήρθε η 'στιγμή' με τις λιγότερες απώλειες !!!
Λάθος εκτίμηση στις αναγνωρίσεις δεν πιστεύω πως είχατε, με τον τρόπο που γράφετε ήταν 5Α- και μετα 30 είχε κάτι.
Τα πίσω φθαρμένα ελαστικά σου, μαζί με το απότομο 'άσε' στο γκάζι ή το 'τσίμπημα' του φρένου - Σημαντική σημείωση: είχες , απο το προηγούμενο φρενάρισμα μέχρι την 'στιγμή' αρκετή απόσταση με μεγάλη ταχύτητα=μπορεί τα φρένα σου να άλλαξαν δραματικά την συμπεριφορά τους - (κάτι απο τα δύο ακούγεται -πέφτουν οι rpm-να έκανες στιγμιαία) με (?) 4η και (?) 120+ , είναι η αφορμή .
Η αιτία είναι η έλλειψη συγκέντρωσης . Αυτή έφερε το οδηγικό λάθος.
Ότι 'κατέθεσα', δεν το έκανα για να μειώσω την προσπάθειά σας , αλλά για να βοηθήσω , με τον τρόπο μου.
Και πάνω απ' όλα : το αλάθητο το είχε ο Πάππας , το χάνει κι' αυτός !!!!
Αποστόλης Νούσιας