-
Παίδες, εδώ δεν έχει έπαθλο, κουλάρετε...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ο Σαρμαδών τι πήρε τελικά;Το βασικό είναι οτι ΔΕΝ πηρα k750, τώρα τι ψάχνετε...
k610, το όνομα αυτού. Το μεγάλο του +, για μένα, η απουσία joystick. Κατά τ' άλλα είναι ελαφρώς χειρότερο σε χαρακτηριστικά απ' το k750 και ελάχιστα ακριβότερο. -
Το είδα το Κ610, πολύ ωραίο σχεδιαστικά τουλάχιστον, αλλά ξεπερνούσε τα 200e.
Το Κ750 παρότι τόσα χρόνια στην αγορά παραμένει τόσο καλό;
-
Ω ναι...
-
Το είδα το Κ610, πολύ ωραίο σχεδιαστικά τουλάχιστον, αλλά ξεπερνούσε τα 200e.Το Κ750 παρότι τόσα χρόνια στην αγορά παραμένει τόσο καλό;
Γύρω στα 180 πρέπει να μου στοίχισε συνολικά (αν προσθέσουμε και την επιδότηση).
Χαρακτηριστικά σαν του k750 μαζεμένα σε ένα κινητό αξίας 180 ευρώ, ΔΕΝ βρίσκεις. Ούτε η ίδια η SE δεν βγάζει κάτι τέτοιο πλέον. -
Και είναι και σκυλί. Εμένα κοντεύει να πάρει αστεροπουλάδα από τις πτώσεις και δεν έχει καταλάβει τίποτα...
-
Το θυμάμαι, που το είχε πρωτοπάρει φίλος μου πριν από 2 χρόνια ακριβώς, το καλοκαίρι εκείνο...
Λίγες μέρες μετά του 'φυγε στη θάλασσα (ανοιχτά της Βάθειας για όποιον πάει για ψαροντούφεκο και τυχαίνει να περνάει από 'κει ), μαζί με αυτόν και με όλους σε ένα ναυτικό ατύχημα που μας συνέβη, παρολίγον ολέθριο...
-
Παίζει να καταφέρω να περάσω τα τηλέφωνα του nokia 6510 μέσω nokia suite στο λαπτοπ και μετά στο SE 610 ή τσάμπα παιδεύομαι;
Είναι δυνατόν να κρατήσω και κάτι sms που θα θελα;
-
Παίδες, εδώ δεν έχει έπαθλο, κουλάρετε...Τι;;;; ......Δεν θα μας κερασεις;;;;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παίζει να καταφέρω να περάσω τα τηλέφωνα του nokia 6510 μέσω nokia suite στο λαπτοπ και μετά στο SE 610 ή τσάμπα παιδεύομαι;Είναι δυνατόν να κρατήσω και κάτι sms που θα θελα;
Τα μυνηματα τα ξεχνας.
Με τις επαφες κατι γινεται.
Απο το ΝΟΚΙΑ μεσω του PC Suite τα πας στο Outlook και απο το Outlook τα πας στο νεο κινητο.
Λογικα το CD στη συσκευασεια του SE 610 η το σαϊτ της SE θα χει προγραμμα για συγχρονισμο των επαφων της συσκευης με το Outlook -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Απο το ΝΟΚΙΑ μεσω του PC Suite τα πας στο Outlook και απο το Outlook τα πας στο νεο κινητο.
Λογικα το CD στη συσκευασεια του SE 610 η το σαϊτ της SE θα χει προγραμμα για συγχρονισμο των επαφων της συσκευης με το OutlookAυτό το χα σκεφτεί σαν ιδέα, αλλά με βλέπω να κολλάω στην πράξη.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Παίδες, εδώ δεν έχει έπαθλο, κουλάρετε...
Τι;;;; ......Δεν θα μας κερασεις;;;;
Εννοείται...
Για αυτό πήρα φτηνό κινητό, για να μου μείνουν λεφτά για το κέρασμα...
-
Ερώτηση-βόμβα :
'ς' δεν έχουν τα SE; Μόνο 'σ' ή 'Σ';
Πλάκα έχουν τα χρώματα σε κινητό!
-
Ερώτηση-βόμβα :'ς' δεν έχουν τα SE; Μόνο 'σ' ή 'Σ';
μόνο σε τ9 σύνταξη. {μαλακία της SE η οποία εν έτει 2007 επιτέλους διορθώθηκε}
Αγγελε .......καλοφουντάριστο!
-
Λογικα το CD στη συσκευασεια του SE 610 η το σαϊτ της SE θα χει προγραμμα για συγχρονισμο των επαφων της συσκευης με το OutlookAυτό το χα σκεφτεί σαν ιδέα, αλλά με βλέπω να κολλάω στην πράξη.
Θα σ απογοητευσω.
Δεν εχω δουλεψει με Sony-Ericsson.
Ξερω οτι εχουν καλωδιο USB και λογισμικο στην συσκευασεια και συγχρονιζουν τις επαφες με το Outlook.
Το χω δει να γινεται, αλλα δεν το χω κανει -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ερώτηση-βόμβα :
'ς' δεν έχουν τα SE; Μόνο 'σ' ή 'Σ';
μόνο σε τ9 σύνταξη. {μαλακία της SE η οποία εν έτει 2007 επιτέλους διορθώθηκε}
Το διαπίστωσα ψάχνοντας σε fora. Διορθώθηκε στο w900κάτι.
Τώρα θα γεμίσω τον τηλεφωνικό κατάλογο με κεφαλαία γιατί δεν αντέχω να βλέπω ονόμα τύπου Γιάννησ.
-
Θέλω ένα φτηνό κινητό για την μητέρα μου. Το μόνο έξτρα που θέλει (αυτός είναι κι ο μόνος λόγος που θα αλλάξει το Νοκια 1100) είναι έγχρωμη οθόνη για να βάλει φώτο τον εγγονό της.
Είδα το SE K310i λίγο κάτω από τα 100 -
Kαλό είναι Χρήστο, κοίτα και το Κ320i. Και τα 2 καλά value for money.
-
Γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα όπως είπε ο Βάγκνερ: Nokia PC Suite -> Outlook (όχι express) -> Ericsson PC Suite (ή κάπως έτσι, ξεχνάω τώρα)
-
[quote='Obelix']Θέλω ένα φτηνό κινητό για την μητέρα μου. Το μόνο έξτρα που θέλει (αυτός είναι κι ο μόνος λόγος που θα αλλάξει το Νοκια 1100) είναι έγχρωμη οθόνη για να βάλει φώτο τον εγγονό της.
Είδα το SE K310i λίγο κάτω από τα 100
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]