-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σάββα;;; Σάββαααααααααα..... Μου ήρθε σήμερα το housing του W700. Καλά, είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Περιμένω και ένα καλωδιάκι για την κάμερα (#@%^@ εξάρτημα ) και θα μετατρέψω εξωτερικά το Κ750 μου. Ίσως δε, αν το βαρεθώ έτσι, να πάω να το μετατρέψω ΚΑΙ εσωτερικά, αλλά αυτό αρκετά αργότερα!
Είμαι ενθουσιασμένος!
(Και πολύ καλή ebay αγορά! )
θα ευχαριστηθείς το keyboard του. Είναι πολύ άνετο. Αλλά bye bye εγγύηση μιας και το ξεκοίλιασες..
Σάββα μου, ευχαριστώ πολύ. Τα πλήκτρα του W700 τα είδα κι εγώ λιγάκι πιο άνετα, με κενό μεταξύ τους. Μένει να τα δοκιμάσω κιόλας. Στο θέμα της εγγύησης, δεν έχω πρόβλημα, έτσι κι αλλιώς απ' τη στιγμή που αποφάσισα να του βάλω χέρι, ήξερα ότι δεν θα με καλύπτει πλέον.
Τώρα, η απάντηση προς τους άλλους, που σχολιάζουν ακόμα και τη σκιά τους άμα κάνει κάτι περίεργο, είναι απλή:
Όταν ήταν να πάρω κινητό, προτίμησα το K750 για δύο λόγους: α) τιμή (ήταν φθηνότερο) και β) autofocus στην κάμερα. Αλλά το W700 μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ! Όπως σωστά είπε και ο Σάββας, τα δύο τηλέφωνα (τρία για την ακρίβεια, ΚΑΙ το W800) ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ!!! Ίδια εντελώς εσωτερικά, με μόνες διαφορές στο software (τα W700 και W800 και εκεί είναι πρακτικά ίδια), στον τρόπο με τον οποίο ανοίγει το κάλυμα της κάμερας (πάλι τα 2 W είναι ίδια) και φυσικά στα χρώματα. Απ' τα τρία λοιπόν, το πιο όμορφο κατά τη γνώμη μου είναι το W700. Και αφού πλέον μπορώ, θα το έχω. Με το software του Κ750 βέβαια, μιας και το προτιμώ.
Τώρα, όλοι εσείς που θεωρείτε καγκουριά αυτή την αλλαγή, έχετε φυσικά το δικαίωμα να το κάνετε, αλλά εγώ νομίζω ότι θα έπρεπε να μη βιάζεστε να μιλάτε!
-
οπως ειπα φιλε μου, ειναι θεμα κουλτουρας....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οπως ειπα φιλε μου, ειναι θεμα κουλτουρας....Ναι ρε μάγκα, εγώ έχω κουλτούρα κάγκουρα, ενώ εσείς όλοι είστε οι καλλιεργημένοι να 'ούμε και με την λεπτή αισθητική!!!
Ρε τι έχουμε πάθει........
-
wow!
ωραιος!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
wow!
ωραιος!!Μισό, για να σε καταλάβω δηλαδή! Με λες κάγκουρα και θες να σε αντιμετωπίσω σοβαρά και με σεβασμό;
-
Γιαααααα να χαλαρωσουμε λίγο!! Νάσο να το χαιρεσαι το κινητακι σου, το W750 δεν εχεις? Από κει και πέρα δικαιωμα σου είναι να κανεις ότι θες, αλλά αφου μας το λες θα πούμε την γνωμη μας! Εγω προσωπικά δεν θα το εκανα, όπως δεν το κάνω στο αυτοκινητακι μου, ούτε και στα ρούχα μου πάω και κοτσαρω ταμπέλα 'Levis' αν δεν είναι όντως, αλλά αφου σε καλύπτει εσενα όλα καλα!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω προσωπικά δεν θα το εκανα, όπως δεν το κάνω στο αυτοκινητακι μου, ούτε και στα ρούχα μου πάω και κοτσαρω ταμπέλα 'Levis' αν δεν είναι όντως, αλλά αφου σε καλύπτει εσενα όλα καλα!Λοιπόν, οκ, κόβω τη συζήτηση, γιατί έχουμε χάσει τη μπάλα εδώ πέρα!!! Απλά σκέψου ΛΙΓΟ τι είπες!!!!!
Και επαναλαμβάνω την ερώτηση του Σάββα... Όταν αλλάζεις πρόσοψη στα Νokia, είσαι και τότε κάγκουρας;
Ή τη διαφορά την κάνει το ότι εγώ πρέπει να κατσαβιδώσω το δικό μου για να ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΧΡΩΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή, άμα είναι έτσι, [funis mode]όταν οι γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους, είναι όλες καγκούρια;[/funis mode]
-
ρε συ χαλάρωσε!!!
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δηλαδή, άμα είναι έτσι, [funis mode]όταν οι γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους, είναι όλες καγκούρια;[/funis mode]
συμφωνώ με το funis mode!
-
Eγω πάντως δεν τα βάφω, έχω τα φυσικά μου!
Και θα στο ξαναπω, χαλαρωσε, και ασε τα γαμω την τρελα μου. Ολοι σου μιλανε καλα, μην αρπαζεσαι με το παραμικρό και δημιουργεις πρόβλημα εκει που δεν υπάρχει. Εκανες την επιλογη σου με την οποια καποιοι δεν συμφωνουν. Δεν μπορει να σου λενε όλοι μπραβο, μεγαλο παιδι είσαι, δεν το μαθες ακομα?
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ρε συ χαλάρωσε!!!Μα σε παρακαλώ ρε Χρήστο τώρα. Δηλαδή, το να βάλω ταμπελάκι Levis σε ένα τζιν που δεν είναι levis είναι το ίδιο με το να αλλάξω μια πρόσοψη σε ένα κινητό ρε φίλε; Μα θα τρελαθούμε εδώ μέσα;;;
edit:
Καλά, καλά! Ό,τι πείτε ρε παιδιά, ό,τι πείτε!!!
Στην ερώτηση των προσόψεων της Nokia κανείς δεν απαντάει, έτσι;Ξέρει κανείς τον ορισμό της καγκουριάς, να μας τον πει;
-
Νάσο μην αγχώνεσαι ρε. Εννοείται ότι δεν είσαι κάγκουρας. Δεν θέλεις να περάσεις το ericsson 768 για W700, σου αρέσει απλά η πρόσοψη του W700 σε σχέση με του Κ750, που είναι ΙΔΙΑ κινητά.
-
ε και τι έγινε; δεν μπορείς να δεχτείς το γεγονός ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια οπτική γωνία; Εσύ αφού αισθάνεσαι εντάξει με την επιλογή σου πού ακριβώς ξενερώνεις;
-
ε και τι έγινε; δεν μπορείς να δεχτείς το γεγονός ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια οπτική γωνία; Εσύ αφού αισθάνεσαι εντάξει με την επιλογή σου πού ακριβώς ξενερώνεις;οκ, είμαι κάγκουρας, το παραδέχομαι!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ από εσάς να μου πει ΤΙ ΕΙΝΑΙ κάγκουρας; Για να ξέρω τι είμαι δηλαδή!
-
Κι εμενα μ'αρεσει η 'προσοψη' της 911 αλλά άμα την βάλω στο σιβικ να δω τι θα πείτε μετα..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κι εμενα μ'αρεσει η 'προσοψη' της 911 αλλά άμα την βάλω στο σιβικ να δω τι θα πείτε μετα..Το σιβίκ σου έχει τα ίδια μηχανικά με την 911; Γιατί αν είναι έτσι, βάλτα και κανείς δεν θα σε πει κάγκουρα.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κι εμενα μ'αρεσει η 'προσοψη' της 911 αλλά άμα την βάλω στο σιβικ να δω τι θα πείτε μετα..άκυρο το παράδειγμά σου γιατί πολύ απλά ΑΓΝΟΕΙΤΕ ότι K750 και W700 είναι ίδια τηλέφωνα με άλλο λογισμικό και άλλη πρόσοψη.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ε και τι έγινε; δεν μπορείς να δεχτείς το γεγονός ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια οπτική γωνία; Εσύ αφού αισθάνεσαι εντάξει με την επιλογή σου πού ακριβώς ξενερώνεις;
οκ, είμαι κάγκουρας, το παραδέχομαι!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ από εσάς να μου πει ΤΙ ΕΙΝΑΙ κάγκουρας; Για να ξέρω τι είμαι δηλαδή!
ρε παλικάρι μου εσυ αισθάνεσαι κάγκουρας; αν όχι γιατί σε χαλάει το τι πιστεύει η funis, ο tm, o hrdoukas ή ο drdino?
-
οκ, είμαι κάγκουρας, το παραδέχομαι!
ρε παλικάρι μου εσυ αισθάνεσαι κάγκουρας; αν όχι γιατί σε χαλάει το τι πιστεύει η funis, ο tm, o hrdoukas ή ο drdino?
ΜΑ ΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ! ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΤΕ ΕΤΣΙ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ!
Σας παρακαλώ, μπορείτε να μου πείτε ή δεν υπάρχει ορισμός και απλά όποτε κάποιος κάνει κάτι που μας φαίνεται λίγο ασυνήθιστο, τον λέμε έτσι;
-
Νάσο, χαλάρωσε ρε. Αφού δεν καταλαβαίνουν τα παιδιά, δεν πειράζει. Θα μαλώσουμε και γιαυτό; Άσε τους να λένε ό,τι θέλουν, ξέρεις (ξέρουμε) ότι είναι λάθος και αρκεί στο συγκεκριμένο θέμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κι εμενα μ'αρεσει η 'προσοψη' της 911 αλλά άμα την βάλω στο σιβικ να δω τι θα πείτε μετα..
άκυρο το παράδειγμά σου γιατί πολύ απλά ΑΓΝΟΕΙΤΕ ότι K750 και W700 είναι ίδια τηλέφωνα με άλλο λογισμικό και άλλη πρόσοψη.
Καταρχην το τι αγνοουμε και τι όχι εσυ δεν μπορεις να το ξέρεις!
Επιπλέον, θα το πω για τρίτη και τελευταια φορα. Εγω έιπα από την αρχη οτι εγω δεν θα το έκανα. Από κει και πέρα όποιος το κανει γουστο του καπελο του. Αφου το κοινοποιεί όμως θα λάβει και τις αντιθετες απόψεις που κυκλοφορούν. Απλό!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]