-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Μην το παρεις το S500. βαλε 50 Euro και παρε το LG SHINE. Τρομερη διαφορα ποιοτητας Εμενα περα απο τα σπασμενα πληκτρα, το κεντρικο πληκτρο επιλογης εχει αρχισει να χανει το χρωμα του,το ασημένιο.
Δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις, αλλά τα κινητά της LG είναι G.T.P. Το μόνο καλό τους είναι το design.
Οκ ,ακου ομως για την ποιοτητα των Sony:
-
Εχουν σπασει ολα τα πληκτρα που υπαρχουν στο αριθμητικο πληκτρολογιο.
-
Το κινητο ειναι κανονικα γυαλιστερο μαυρο.Υστερα απο 2 μηνες εχει αρχισει να γινεται ΜΑΤ στις γωνιες,γυρω απο το ακουστικο,γυρω απο την οθονη,σκεφτειτε πως θα γινει σε 1 χρονο.
-
Το μενου του, πιο αργο δεν μπορει να γινει.
4)Για να βγαλεις το καπακι της μπαταριας θελει τοσο μεγαλη δυναμη που θα νομιζεις οτι θα σπασει.
- Η διαδικασια για να κανεις update το firmwire ειναι η πιο ηλιθια που μπορει να υπαρξει.
6)Η μπαταρια του παραπανω απο 2 μερες με 50% φωτεινότητα δεν κραταει.
Σε αντιθεση με το LG SHINE Που ειναι πιο στιβαρό,μεταλλικο πλαισιο,flash για την καμερα,καλυτερη μπαταρια και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.
-
-
το πρόβλημα με τα πλήκτρα του S500 είναι γνωστό και αναμένεται ανακοίνωση απο την SE
-
Nokia και πάλι Nokia.
έχω ένα Ν70 κι ένα 6300.
-
Πάντα μπροστά από τις εξελίξεις αγόρασα χτες ένα SE K750i
-
Μετά τη κλοπή του Ν73 δεν θέλω να δώσω πολλά περιμένοντας το Μά'ι'ο του 2008 για την επιδότηση οπότε κατέληξα στο ΝΟΚΙΑ 6300...
Τι λέτε????? -
πολύ καλό
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Μετά τη κλοπή του Ν73 δεν θέλω να δώσω πολλά περιμένοντας το Μά'ι'ο του 2008 για την επιδότηση οπότε κατέληξα στο ΝΟΚΙΑ 6300...
Τι λέτε?????ποιοτικό (μεταλλική κατασκευή), δεν τρίζει, πολύ καλή οθόνη, με αυτονομία 3 ημερών με νύχτα κλειστό.
να το πάρεις...
-
Το μόνο που με χαλάει είναι η κάμερα των 2 mp αλλά δεν δίνω με τπτ 400
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Πάντα μπροστά από τις εξελίξεις αγόρασα χτες ένα SE K750iΚι εγώ...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πάντα μπροστά από τις εξελίξεις αγόρασα χτες ένα SE K750i
Κι εγώ...
Φαινεται δεν σας ενδιαφερει η εξελιξη σε 3G δίκτυα.........
-
Παιδια το Ν73 τι λεει? Το βρισκω καινουργιο με 320 ευρο. Επισης τι διαφορα εχει με το Ν73 music edition? Γιατι εχουν 70 ευρο διαφορα?
-
Σε αυτό κατεληξα και θα έχω μάλλον στα χέρια μου από Τρίτη..
w810i
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... 76&zone=pp
Eπειδή πάντα είχα nokia ελπίζω να μην μετανιώσω την μεταβαση αυτη!
-
Καθόλου! Θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Όντας κάτοχος του K750i (το ίδιο τηλέφωνο με άλλο περιτύλιγμα) και έχοντας περάσει από διάφορα τηλέφωνα, με πιο πρόσφατο το 6280, μπορώ να πω ότι η σειρά αυτή (K750i, W800i, W810i) της SE είναι η καλύτερη.
Αν το πήρες και σε λευκό είναι σκέτος πειρασμός!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Αν το πήρες και σε λευκό είναι σκέτος πειρασμός!Μ'αρεσε και το μαυρο πολυ.. Δεν αλλαζει? Εννοω αν έχει προσόψεις
-
Δεν αλλάζει με snap-on καλύμματα (όπως κάποια παλαιότερα Nokia). Πρέπει να απευθυνθείς σε εξουσιοδοτημένο service point αλλά η τιμή είναι απαγορευτική (έως σκέτη κοροϊδία).
Καλοδούλευτο! Α, το καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης του τηλ. καταλόγου σου είναι το MyPhoneExplorer, ενώ ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα για απαλοιφή του κόκκου των φωτογραφιών είναι το Noiseware CE (το έχω ποστάρει και παλαιότερα).
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αν το πήρες και σε λευκό είναι σκέτος πειρασμός!
Μ'αρεσε και το μαυρο πολυ.. Δεν αλλαζει? Εννοω αν έχει προσόψεις
είναι πολύ καλό κινητό Ηλέκτρα δε θα το μετανιώσεις, και καλό ηχείο, και κάμερα με αυτόματη εστίαση, δε το έχω δει σε λευκό από κοντά αλλά φαίνεται όμορφο. Το έχει η αδερφή μου και είναι τζιτζί
-
το έχει η μητέρα μου.
πολύ καλή αυτονομία αλλά το ηχείο δεν έχει αρκετό μπάσο...σαν τρανζίστορ ακούγεται.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
το έχει η μητέρα μου.πολύ καλή αυτονομία αλλά το ηχείο δεν έχει αρκετό μπάσο...σαν τρανζίστορ ακούγεται.
έχει και equalizer
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
πολύ καλή αυτονομία αλλά το ηχείο δεν έχει αρκετό μπάσο...σαν τρανζίστορ ακούγεται.
Καλά δεν θα οργανώνω και πάρτυ με δαυτο!
Βασικά με ενδιέφερε η μπαταρία να διαρκεί.. Η καμερα καλή μου φανηκε αλλά γενικά το κινητό το χρησιμοποιω για τα βασικά, τηλεφωνα και μηνυματα! Μπορω να πω πως αυτο που έκανε τη διαφορά και διαλεξα αυτό ήταν ότι είχε ραδιοφωνο και μ'αρεσε εξωτερικά (και μου το πρότειναν κιολας).
Κατα τα άλλα δεν πολυασχολουμαι.. Πιο πολυ στεναχωρεθηκα που θα αποχωριστω το παλιο μου που το έχω 2 χρόνια+ και το ξερω και με βολευει! (αν δεν το βολευτω το καινουργιο, θα το δωσω στον αδερφο μου -θα το παίξω και καλή - και θα επιστρεψω στο παλιο μου )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σε αυτό κατεληξα και θα έχω μάλλον στα χέρια μου από Τρίτη..w810i
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... 76&zone=pp
Eπειδή πάντα είχα nokia ελπίζω να μην μετανιώσω την μεταβαση αυτη!
Αν ακους μουσικη με το μεγαφωνο τρωει την μπαταρια με το κουταλι
Σε μια μερα μπορει να αδειασει
Οντως το ηχειο του δεν ειναι καθολου ποιοτικο,σε σχεση με καποια Νοκια,αλλα ειναι δοκιμασμενη και αξιοπιστη λυση χωρις το μειονεκτημα του 750 που εχει joystick
Το εχω εδω και 2 βδομαδες το κινητο
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]