-
Παίδες, πήρα το LG τελικά, καθώς μου ήρθε σχεδόν τσαμπέ και δεν έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις...
Το Hyundai των κινητών...Ωραίο φαίνεται και από ό,τι πληροφορήθηκα, έχει 150 χαρακτήρες στα sms.
Ελπίζω μόνο να αποδειχτεί αξιόπιστο.
Υποστηρίζει και i-mode λέει, αλλά εγώ για να μιλάω το θέλω μόνο... [/i]
-
Πήρα και γω καινούριο κινητό, μετά από 4 χρόνια!
Δεν πήρα το κ750 για να αποφύγω το ΜΙΣΗΤΟ-ΣΠΑΣΤΙΚΟ-ΑΠΑΙΣΙΟ joystick! Κακώς ίσως, αλλά έχω αυτό το κόλλημα (το χω αναφέρει σε κάθε ποστ που έλεγα ότι ψάχνω για κινητό).Απ' ότι παρατήρησα, η τιμή για αγορά κινητού+την επιδότηση διαφέρει από την 'τιμή αγοράς συσκευής', και είναι μικρότερη.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Παίδες, πήρα το LG τελικά, καθώς μου ήρθε σχεδόν τσαμπέ και δεν έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις...
Το Hyundai των κινητών...Ωραίο φαίνεται και από ό,τι πληροφορήθηκα, έχει 150 χαρακτήρες στα sms.
Ελπίζω μόνο να αποδειχτεί αξιόπιστο.
Υποστηρίζει και i-mode λέει, αλλά εγώ για να μιλάω το θέλω μόνο... [/i]
μάλλον η πάλαι ποτέ Daewoo...ΓΤΠ κοινώς...
-
Ωχ, τόσο χάλια;
Να το φουντάρω απ' το μπαλκόνι όπως είναι;
-
Δε μπορεί να είναι χειρότερο από τα Motorolla... [ ]
-
Ο Σαρμαδών τι πήρε τελικά;
-
Εγώ είχα για έναν χρόνο ένα lg για κινητό-αμόρε , και μια χαρά ήταν. Καλύτερο από κάτι πατάτες τύπου siemens και Motorolla. Και τώρα το έχω πασάρει στην μάνα μου και ακόμα δουλεύει τέλεια. Άγγελε, μια χαρά 'αγορά' έκανες πιστεύω.
-
Τον elteo τον βλέπω επιφυλακτικό-εφεκτικό όμως και ανησυχώ!
Σχεδιαστικά πάντως φαίνεται ok.
Πόσες ώρες φόρτισης απαιτούνται;
-
Τον elteo τον βλέπω επιφυλακτικό-εφεκτικό όμως και ανησυχώ!Σχεδιαστικά πάντως φαίνεται ok.
όσες και να το φορτίσεις...
-
Καλοτάξιδο, πόσα χρόνια έχει εγγύηση στα μηχανικά? Αντισκωριάκη?
-
Τον elteo τον βλέπω επιφυλακτικό-εφεκτικό όμως και ανησυχώ!Σχεδιαστικά πάντως φαίνεται ok.
Κατανάλωσε πρώτα όσο φορτίο έχει η μπαταρία από το εργοστάσιο και μετά το φορτίζεις μέχρι να βγάλει ένδιειξη πλήρους φόρτισης. Μετά χρήση μέχρι να αδειάσει, επανάληψη του κύκλου 2-3 φορές και είσαι έτοιμος για κανονική χρήση.
-
Εντάξει, τουλάχιστον από το Siemens καλύτερο θα είναι (ελπίζω)...
-
Ντίνο, ευχαριστώ.
Πείτε μου, κάποιος, ότι δεν έκανα μλκία που το πήρα και ότι ήταν το απολύτως καλύτερο κινητό σε αυτά τα λεφτά!
-
Δεν έκανες μαλακία που το πήρες ρε, το είπαμε αυτό. Εφόσον το πήρες τζαμπέ, τότε και στα λεφτά του είναι το καλύτερο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν πήρα το κ750 για να αποφύγω το ΜΙΣΗΤΟ-ΣΠΑΣΤΙΚΟ-ΑΠΑΙΣΙΟ joystick! Κακώς ίσως, αλλά έχω αυτό το κόλλημα (το χω αναφέρει σε κάθε ποστ που έλεγα ότι ψάχνω για κινητό).Απ' ότι παρατήρησα, η τιμή για αγορά κινητού+την επιδότηση διαφέρει από την 'τιμή αγοράς συσκευής', και είναι μικρότερη.
αμα μας έλεγες και ποιο πήρες...
-
Εσύ το είπες...
Αλλά δεν βλέπω ομοφωνία κι ανησυχώ...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
αμα μας έλεγες και ποιο πήρες...
ειναι περιπτωση ο χασαπακλας..
-
Ντίνο, ευχαριστώ.Πείτε μου, κάποιος, ότι δεν έκανα μλκία που το πήρα και ότι ήταν το απολύτως καλύτερο κινητό σε αυτά τα λεφτά!
Άγγελε δεν έκανες μαλακία και είναι το απολύτως καλύτερο κινητό σε αυτά τα λεφτά!
-
Σ' ευχαριστώ ρε Χρήστο...
Πάντα εκτιμούσα τη γνώμη σου γύρω από τα κινητά...
Φαίνεται ο άνθρωπος που γνωρίζει.-
-
δεν έκανες μλκία που το πήρες και είναι το απολύτως καλύτερο κινητό σε αυτά τα λεφτά!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]