-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
πολύ καλή αυτονομία αλλά το ηχείο δεν έχει αρκετό μπάσο...σαν τρανζίστορ ακούγεται.
Καλά δεν θα οργανώνω και πάρτυ με δαυτο!
δεν αναφέρομαι στην μουσική που ακούς από το mp3 player αλλά το πως ακούγεται η μελωδία όταν σε καλεί κάποιος, άθλιο.
-
Σε σχέση με το 6280 που έχω ακούγεται ΠΟΛΥ καθαρότερα ο ίδιος ήχος κλήσης στο SE.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Βασικά με ενδιέφερε η μπαταρία να διαρκεί..
Kαλυτερα τοτε να κρατησεις το παλιο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε άνθρωπε πήρες το πιο μάπα SE ever και από τότε τα έχει βγάλει όλα χάλια. Δλδ τι επειδή εσένα το Ιταλικό σου είναι λαδιέρα όλα τα Ιταλικά δεν είναι καλά?
-
Το περιμενα οτι καποιος θα το λεγε... φυσικα πλακα κανω.. το κ750 πχ που πηρε ο Χρηστος ειναι πολυ καλο,γνωστο.Αρα και το 810 πρεπει να φυσαει 2 bar...
-
Άσε μας ρε με την λαδιέρα σου που κάνεις και πλάκα
-
Ναι δε σ αρεσε που μπηκες... Ελα κοψ την πλακα τωρα..
Τα sharp τι λενε;Εχει κανεις εμπειρια; -
Tα σαρπ ηταν καλα οσο βγαινανε τα ακριβουτσικα μοντελα.
Τωρα πλεον βγαινουν συσκευες μονο >200Ε και ειναι μαπες. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ωχ.. Δεν είναι καλή??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ωχ.. Δεν είναι καλή??
Τώρα για να καταλάβω....ακούς σοβαρά αυτά που σου λέει ένας οδηγός φριτέζας?
-
Μαλακίες λέει ο Πάσχος, τα se φημίζονται για την μπαταρία τους.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ωχ.. Δεν είναι καλή??
Τώρα για να καταλάβω....ακούς σοβαρά αυτά που σου λέει ένας οδηγός φριτέζας?
Pasxo sorry αλλα συμφωνα με τον συνεργατη μου η γνωμη σου δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρα υπόψιν!
-
Εγώ στα @@ σου ε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μαλακίες λέει ο Πάσχος, τα se φημίζονται για την μπαταρία τους.Ναι το Κ700 το θυμαμαι... 400 ευρω κινητο και η μπαταρια του αντεχε και 12 ωρες...νταξ δε λεω,γυρναγα σπιτι το απογευμα και το εβαζα για φορτιση,δεν εχω παραπονο...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Pasxo sorry αλλα συμφωνα με τον συνεργατη μου η γνωμη σου δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρα υπόψιν! Ποσο μάλλον όταν το λέει και το kid! Νόμος. ΤΕΛΟΣ!Το σωσα?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Pasxo sorry αλλα συμφωνα με τον συνεργατη μου η γνωμη σου δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρα υπόψιν! Ποσο μάλλον όταν το λέει και το kid! Νόμος. ΤΕΛΟΣ!
Το σωσα?
the computer says noooooooo...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Pasxo sorry αλλα συμφωνα με τον συνεργατη μου η γνωμη σου δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρα υπόψιν! Ποσο μάλλον όταν το λέει και το kid! Νόμος. ΤΕΛΟΣ!
Το σωσα?
Κάτι έκανες.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Το σωσα?
Το μαμησες... Εγω παντως Ηλεκτρα προειδοποιησα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μαλακίες λέει ο Πάσχος, τα se φημίζονται για την μπαταρία τους.
Ναι το Κ700 το θυμαμαι... 400 ευρω κινητο και η μπαταρια του αντεχε και 12 ωρες...νταξ δε λεω,γυρναγα σπιτι το απογευμα και το εβαζα για φορτιση,δεν εχω παραπονο...
Τελικά μεγάλη επιτυχία οι επιλογές σου...
Κινητό που θέλει όλη την ώρα φόρτισμα, αυτοκίνητο που θέλει όλη την ώρα λάδια και συνεργείο, τι άλλο να ζητήσει κανείς...?
-
Βαζω μυαλο σιγα σιγα...το πρωτο βημα ηταν να γυρισω στα Νοκια..το δευτερο..... Βλεπε λοιπον και ακολουθα..
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]