-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μπράβο ρε Σάββα!!!!Πότε με το καλό το περιμένουμε;!
Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία η συσκευή θα βρίσκεται στις προθήκες των καταστημάτων το τέταρτο τρίμηνο του 2007.
Ετσι λένε ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπράβο ρε Σάββα!!!!
Πότε με το καλό το περιμένουμε;!
Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία η συσκευή θα βρίσκεται στις προθήκες των καταστημάτων το τέταρτο τρίμηνο του 2007.
Ετσι λένε ...
Thanx!!!
Με βλέπω να είμαι απο τους πρώτους που θα το πάρουν!
Αν μάθεις καμία άφηξει στείλε PM !!!
-
Παίδες, αν δεν είναι κόπος, ρίξτε πάλι καμιά ιδέα για κινητό μέχρι 120-140 ευρώ.
Ψωνίζω σήμερα και δεν έχω ιδέα.Απαιτήσεις, υπενθυμίζω: αξιοπιστία, Τ9 στα μηνύματα, εύχρηστο μενού, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (πολύ σημαντικό).
-
δε δινεις 20ε παραπανω να παρεις ενα κ750...
-
Aν είναι για ένα 20άρικο δεν θα τα χαλάσουμε...
Αξίζει;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε δινεις 20ε παραπανω να παρεις ενα κ750...Κοστίζει γύρω στα 170-180 ευρώ.
-
δεν ειμαι κανας ειδημων των κινητων αλλα επειδη το ποσο που λες ειναι κοντα στο ποσο του κ750 νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη..
το εχουν και αλλα παιδια στο φορουμ εκτος απο μενα και εχει βγει πολυ καλο..
ειναι ο 'τζολε' των κινητων.. παρολο που εχουν περασει 2,5 3 χρονια απο τοτε που βγηκε ακομα πωλειται..
ριξτου μια ματια..
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
δε δινεις 20ε παραπανω να παρεις ενα κ750...
Κοστίζει γύρω στα 170-180 ευρώ.
στανταρ το χω δει καπου στα 160 αλλα δε θυμαμαι που..αυτα ποικιλουν απο μαγαζι σε μαγαζι..
βασικα ειναι οι δυνατοτητες του πολυ καλες και γενικα δεν εχει βγαλει φοβερα προβληματα...
δε ξερω τι διαθεσιμες λυσεις υπαρχουν στα 140ε
-
Άλλες επιλογές;
-
169 με αγορά από το το eshop του Πλαισίου, 179 στο μαγαζί. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
-
K750 στα λεφτα αυτα.-
-
Eυχαριστώ μάγκες.
-
Κοιτα και το κ550.Το εχω εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Οι φωτογραφιες καπως δε με ικανοποιησαν αλλα οκ!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Κοιτα και το κ550.Το εχω εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Οι φωτογραφιες καπως δε με ικανοποιησαν αλλα οκ!είναι ακριβότερο...220 ευρώ νομίζω.
-
Παίδες καταλήγω προς το LG 343i-mode, το οποίο θα μου στοιχίσει μόλις 0,9e λόγω επιδότησης.
Καμία άποψη;
-
Αγγελε ανέκαθεν τα LG έπασχαν στον τομέα sms. Αθλιο τ9 και αρκετές φορές unicode που σήμαινε ότι έστελνε μήνυμα 70 χαρ. αντί 160.
Τώρα δεν ξέρω εάν βελτιώθηκε...
Στα υπόλοιπα:
μικρή άθλια οθόνη
χάλια αυτονομία
άθλια vga κάμερακάνει τα απολύτως απαραίτητα.
η γνώμη μου ....SE K750i .-
-
Μου είπαν ότι έχει 4 ώρες αυτονομία Σάββα.
Η κάμερα δεν με πολυενδιαφέρει, ούτε η οθόνη.
Το Τ9 με νοιάζει περισσότερο όμως. Με +40 παίρνω ένα Samsung S401. Αξίζει η διαφορά;
Το Κ750 δεν το είχαν, ούτε το Κ550.
-
πάνω κάτω τα ίδια είναι...
πέσμου τι επιλογές σου δίνουν από την cote και θα σου πω ποιο να πάρεις...
-
Αυτά τα δύο συν ένα Sagem είναι τα πιο φτηνά με Bluetooth...
Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θα με βολέψει το 'πορτάκι' καθώς τόσα χρόνια έχω συνηθίσει στα μονοκόμματα.
Τώρα, εδώ στον κατάλογο βλέπω κι ένα Toshiba TS608 σε αυτά τα λεφτά περίπου και χωρίς πορτάκι. Κομψό σχεδιαστικά.
Για πες, τι άλλο βρίσκεται εκεί γύρω, μεταξύ 140 και 170 ευρώ...
-
το Toshiba φαίνεται καλή επιλογή.
αυτό σου προτείνω...πόσο σου το δίνουν με επιδότηση;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]