-
Συνέχεια από εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 240#786240
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κάπου είχα διαβάσει ότι σιγά σιγά όλες οι εταιρίες θα επιτρέψουν την χρήση κινητών στα αεροσκάφη καθώς βελτιώνεται το shielding των avionics από παρεμβολές.
και τι να το κάνεις το κινητό στα 20-25.000 πόδια...αφού δεν πιάνει!
Αν θέλει κάποιος, πιάνει
Εν ολίγοις, για να παραφράσω αυτό που ειπε ο Χρήστος:
'σιγά σιγά τα ψιλοβρίσκουν οι εταιρείες για το ΠΟΙΑ θα πρωτοστείλει σήμα εκεί πάνω' -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κάπου είχα διαβάσει ότι σιγά σιγά όλες οι εταιρίες θα επιτρέψουν την χρήση κινητών στα αεροσκάφη καθώς βελτιώνεται το shielding των avionics από παρεμβολές.
Αν θέλει κάποιος, πιάνει
'σιγά σιγά τα ψιλοβρίσκουν οι εταιρείες για το ΠΟΙΑ θα πρωτοστείλει σήμα εκεί πάνω' -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν θέλει κάποιος, πιάνει
Πάντως στα 20.000 πόδια πρέπει να απολαμβάνεις το υπέρτατο roaming!
-
Κάπου είχαμε συζητήσει για το αν υπάρχει πρόβλημα τελικά με τα κινητά στα αεροπλάνα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάπου είχαμε συζητήσει για το αν υπάρχει πρόβλημα τελικά με τα κινητά στα αεροπλάνα...Ένα πρόβλημα υπάρχει μόνο: ποιος θα πρωτοφάει απο την πίτα
-
ξερει κανεις τωρα που θα παω κουβα τι θα παιξει με το κινιτο?
πρεπει να παρω καρτα απο κει? πρεπει να ενεργοποιησω τπτ στην δικια μου?
καμια ιδεΑ?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάπου είχαμε συζητήσει για το αν υπάρχει πρόβλημα τελικά με τα κινητά στα αεροπλάνα...
Ένα πρόβλημα υπάρχει μόνο: ποιος θα πρωτοφάει απο την πίτα
και εγώ αυτό ξέρω...
-
ένας φίλος είναι ανάμεσα σε **sony ericsson W700i & 810i.
**
καμιά γνώμη ?? -
Ο χρήστης technik έγραψε:
**
καμιά γνώμη ??Κατά το: 'ένας φίλος μου έχει πρόβλημα στύσης, τι να πάρω;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
**
καμιά γνώμη ??Κατά το: 'ένας φίλος μου έχει πρόβλημα στύσης, τι να πάρω;;
εγώ έχω κάνει ήδη συλλογή από κινητά
-
εγω μολις χτυπησα ενα ipaq 6815 και πλεω σε πελαγη ευτυχιας
ακομη και το νεο civic μ'αρεσει...
-
...άρα θέλεις να την συμπληρώσεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...άρα θέλεις να την συμπληρώσεις.αυτά που έχω υπερκαλύπτουν και τα δύο που ανέφερα
δεν έχουν να μου προσφέρουν κάτι παραπάνω.Ξανά: κανείς που να ξέρει κάτι μεταξύ των δύο?
-
Αρνητικό του W700 σε σχέση με το W810 το ότι το πρώτο έχει σταθερή κι όχι αυτόματη εστίαση όπως το W810, με ότι αρνητικό συνεπάγεται αυτό για την ποιότητα των φωτογραφιών...Κατά τα άλλα είναι περίπου ίδια πρακτικά.
-
Πλάκα σου κάνω ρε συ...
Το 810 με 275 έουρο, το 700 me 230-240...
Εφόσον δεν εχουν καμιά ουσιαστική διαφορά πέρα από το EDGE του 810, και το 700 έρχεται με καρτα μνημης 256 μεγκαμπάιτ, το 700αρι θα έλεγα...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Αρνητικό του W700 σε σχέση με το W810 το ότι το πρώτο έχει σταθερή κι όχι αυτόματη εστίαση όπως το W810, με ότι αρνητικό συνεπάγεται αυτό για την ποιότητα των φωτογραφιών...Κατά τα άλλα είναι περίπου ίδια πρακτικά.το W810 όμως δεν έχει flight mode. Hταν ο λόγος που το απέρριψα. Walkman κινητό και δεν μπορεί να λειτουργήσει ως mp3 player με απενεργοποιημένη την κεραία του τηλεφώνου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αρνητικό του W700 σε σχέση με το W810 το ότι το πρώτο έχει σταθερή κι όχι αυτόματη εστίαση όπως το W810, με ότι αρνητικό συνεπάγεται αυτό για την ποιότητα των φωτογραφιών...Κατά τα άλλα είναι περίπου ίδια πρακτικά.
το W810 όμως δεν έχει flight mode. Hταν ο λόγος που το απέρριψα. Walkman κινητό και δεν μπορεί να λειτουργήσει ως mp3 player με απενεργοποιημένη την κεραία του τηλεφώνου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
δηλαδή πρέπει να έχεις ανοιχτή την κεραία για να παίξει mp3?
-
Ναι.
Οπότε, και με το θέμα της κάρτας, το 700. Εκτός αν τον ενδιαφέρουν περισσότερο οι φωτό, αλλά μάλλον τότε θα πήγαινε για το Κ750...
-
τουλάχιστον τις διαφορές ήθλελα να μάθω, γιατί σχεδόν
μοιάζουν ίδια
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]