-
Βρε το χανούμι μας το κρυμμενο... Βγες ρε να σε δει ο ηλιος...
-
Δεν μπορεί. Του έπεσαν οι βλεφαρίδες από το .
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο ΟΣΦΠ μου λες με ποιά ομάδα θα παίζει του χρονου?..
Με την ίδια, που θα έχει κάπως λιγότερες δυνάμεις, αλλά ακόμα περισσότερη εμπειρία. Λίγο φρεσκάρισμα χρειάζεται μόνο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βρε το χανούμι μας το κρυμμενο... Βγες ρε να σε δει ο ηλιος...εδώ που είμαι με είδε ο ήλιος
Να μου υπενθυμίσεις μόνο -επειδή έχετε κι αδύνατη μνήμη- τι γκόλ βάλατε στο τηγάνι και νικήσατε στον πρώτο γύρο
-
Μα αυτο λεω ρε.Εμενα δε με πειραζει καθολου που βαλαμε 2 αυτογκολ.Πλακα σας καναμε για να χει ενδιαφερον το παιχνιδι... Γιατι θα ξεφευγε το σκορ και μετα δωρο αδωρο..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε συ Πορτομπάγκους....θεωρείς ότι χθες παίξαμε καλή μπάλα και έπρεπε να κερδίσουμε?Ρε Νικο υπαρχει κανενας νομος που να λεει οτι μονο αν παιξεις καλη μπαλα πρεπει να κερδιζεις ?????
Αν μας εδιναν το 1 απο τα 2 ή κατα τις εφημεριδες 3 πεναλτυ ναι θα κερδιζαμε.
Περα ομως απο αυτο σου ειπα κ στο τηλ. οτι ενα πραγμα που δεν μου αρεσει καθολου ειναι να με αδικουν.
Αν ειχε γινει το ιδιο με τον γαυρο,θα ειχε χωριστει ο Πειραιας τωρα κ θα ηταν ανεξαρτητο κρατιδιο..
Τεσπα δεν θα συνεχισω αλλο,γιατι οπως ειπα ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
Η ομαδα μου εχει χτυπητες αδυναμιες κ πρεπει το καλοκαιρι να κανει ΚΑΛΕΣ μεταγραφες κ να φτιαξει μια ομαδα που θα γραφει στα @@ της την διαιτησια,οπως οταν εμενε με 9 σε ματς με τους γαυρους κ ο Ντεμης τους καρφωνε...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μα αυτο λεω ρε.Εμενα δε με πειραζει καθολου που βαλαμε 2 αυτογκολ.Πλακα σας καναμε για να χει ενδιαφερον το παιχνιδι... Γιατι θα ξεφευγε το σκορ και μετα δωρο αδωρο..δεν περίμενα ν' απαντήσεις
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μα αυτο λεω ρε.Εμενα δε με πειραζει καθολου που βαλαμε 2 αυτογκολ.Πλακα σας καναμε για να χει ενδιαφερον το παιχνιδι... Γιατι θα ξεφευγε το σκορ και μετα δωρο αδωρο..
δεν περίμενα ν' απαντήσεις
Σε εχω προβλεψει και το χω αναφερει πιο πισω...
ΚΑΛΕΣ μεταγραφες κ να φτιαξει μια ομαδα που θα γραφει στα @@ της την διαιτησια
Μεταγραφες,οχι δανεια....Πως να τις κανει ομως;Με ρεβυθια;
-
Δε βλεπεις ομως blade μια διαφορα σημαντικοτατη αναμεσα σε αεκ και γαυρο.Το αρθρο που βαζεις λεει ότι η διαιτησια δεν αφησε την αεκ να παει μπροστα και να παρει το παιχνιδι.Εστω και με 2 αυτογκολ...Να σου θυμησω ΜΟΝΟ το περσινο παιχνιδι στο ΟΑΚΑ και το γκολ που προηγηθηκατε... Όπως κι αν μπηκε (με το χερι ή με το βυζι),ο ολυμπιακος εβαλε κατω το κεφαλι,και παρότι δεν τον αφησε ο διαιτητής να πολεμησει στα ισια (1 γκολ μειονεκτημα μεσα στο ΟΑΚΑ,πες μου ποια ομαδα το γυρναει) εριξε 3 γκολακια κι εκανε και πλακα.Ενταξει τωρα;Αυτα λοιπον περι διαιτησιας και μπλε ακριδες,συνεχιστε να τα βλεπετε στον υπνο σας και θα πατε μπροστα.
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Δε βλεπεις ομως blade μια διαφορα σημαντικοτατη αναμεσα σε αεκ και γαυρο.Το αρθρο που βαζεις λεει ότι η διαιτησια δεν αφησε την αεκ να παει μπροστα και να παρει το παιχνιδι.Εστω και με 2 αυτογκολ...Να σου θυμησω ΜΟΝΟ το περσινο παιχνιδι στο ΟΑΚΑ και το γκολ που προηγηθηκατε... Όπως κι αν μπηκε (με το χερι ή με το βυζι),ο ολυμπιακος εβαλε κατω το κεφαλι,και παρότι δεν τον αφησε ο διαιτητής να πολεμησει στα ισια (1 γκολ μειονεκτημα μεσα στο ΟΑΚΑ,πες μου ποια ομαδα το γυρναει) εριξε 3 γκολακια κι εκανε και πλακα.Ενταξει τωρα;Αυτα λοιπον περι διαιτησιας και μπλε ακριδες,συνεχιστε να τα βλεπετε στον υπνο σας και θα πατε μπροστα.
Πασχο,αλλα αντι αλλων.
Δεν εχουν σχεση τα δυο παιχνιδια.Και ουτε εχει συγκριση η ποιοτητα στην Ελλαδα του Ολυμπιακου.Και τοτε εκτος του οτι η ΑΕΚ ειχε εναν αναλγητο πρπονητη ο οποιος την γυρισε σε εποχες κατενατσιο,ενα λαθος της διαιτησιας δεν....στερησε απο τον Ολυμπιακο το δικαιωμα να πολεμησει και να αποδειξει ποσο καλυτερος ηταν στημενος απο την τοτε ΑΕΚ....γιατι και το πεναλτακι σου το πηρες(ηταν),και η διαιτησια μια χαρα και ο κοσμος τσιμουδια...Γιατι εχει κρισηΒρε συ,εννοώ ότι επειδη εγινε ενα λαθος διαιτητικο,δεν γυρισε κανενας κοκκαλης να πει μας αδικησε η διαιτησια.Ο Ολυμπιακος σου λεω την εγραψε τη διαιτησια και πηρε χαλαρα το παιχνιδι ( και εκανε πλακα εκεινη τη μερα ξαναλεω) ακριβως επειδη **ξερει οτι μπορει **να γυρισει οποιοδηποτε παιχνιδι στην Ελλαδα. Εσεις αυτο δεν το εχετε.Και ειναι λογικο.Με παίκτες που φετος παιζουν μπαλα σε αντρικη ομαδα η με μηδενικη εμπειρια.Σε τετοια παιχνιδια χαιζονται πανω τους.Και λογικο ειναι.Τεσπα τη βαρεθηκα αυτην την καραμελα.πλιτς πλατς στο στομα και δε λεει να λιωσει.. Ο ντεμης παντως εχει καταντησει γραφικος και κριμα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το αρθρο....Του Γιωργου Κοσμα ειναι, μην ψαρωνεις
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το αρθρο....
Του Γιωργου Κοσμα ειναι, μην ψαρωνεις
Το καταλαβα εκ των υστερων...
-
Του οποιου Γ.Κοσμα αν ακουγες το λογυδριο μετα το τελος του ματς, θα νομιζες οτι ο Μπριακος γραφτηκε στη Θ.7 (κατι ελεγε γι' αδιευκρινιστο αριθμο πεναλτι - 4 ή 5, αν θυμαμαι καλα - γκολ οφσαιντ κλπ. ) Προφανως ειχε πεσει γραμμη απο τη διοικηση γιατι μεχρι εκεινη την ωρα ουδεις εκραζε. Βλεπεις σηκωθηκε ενα πανο σε καποια φαση ('Κοσμο δινεις, λεφτα θα δωσεις;') για τον Ντεμη κι αμα δε βρισκανε αλλοθι φοβηθηκαν οτι θα μπουνε μεσα να τους κυνηγησουνε οι της original. Κλασικα βαλανε το 'γραφειο τυπου' (Σαμπρακους, Κοσμαδες κλπ.) να φτιαξουνε κλιμα και μετα βγηκε ο Ντεμης-Καισαρας ν' αρχισει τα κλασικα λαικιστικα 'τι να πω στον προπονητη κλπ.' (σσ. να του πει να βαζει ακραια μπακ να μην κανει παρτι ο Τορο ) και να δουλεψει παλι το επικοινωνιακο... Τωρα ποιος (στ' αληθεια, οχι για τα ματια του κοσμου) τσιμπησε, ειναι αλλο θεμα
ΥΓ. Ημουν χτες στο ματς με φιλους ΑΕΚτζηδες κι αρχισαν να διαμαρτυρονται ΜΕΤΑ που ακουσαν Κοσμα Μεχρι τοτε βριζανε τον Φερερ
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Πλακα εχεις στις αναλυσεις σου jamesΕτσι ειμαι εγω... αστειος
-
(Το κακο ειναι οτι 2 απο τους καλυτερους μου φιλους ειναι βαμμενοι ΑΕΚτζηδες και το τι εχω ακουσει απο το πρωι δεν περιγραφεται. Βεβαια, απ' οτι καταλαβα, αλλα λενε μπροστα μου κι αλλα μεταξυ τους Αβυσσος η ψυχη του αντι-ντεμικου ΑΕΚτζη)
-
Να πω μπραβο στην Αθλητικη Κυριακη ή μαλλον στον καλεσμενο της που ειπε τα πραγματα με το ονομα τους(κοινως αποκαλεσε τον Αμανατιδη γραφικο )
Δυστυχως ο Αμανατιδης δεν ειναι μονο γραφικος...Ειναι φανατισμενος γραφικος,πραγμα απειρως χειροτερο...
Το τι γελια εκανα μολις το ακουσα δεν περιγραφονται...
-
Παντως,
σε γενικες γραμμες οι αεκτζηδες ηταν πολυ ησυχοι και παρολο που η ομαδα τους σφαχτηκε εν μερη δεν αντεδρασαν οπως οι ολυμπιακοι με τον ΠΑΣ η η παοκτζηδες με τον Παναθηναικο. τους αξιζουν συγχαρητηρια με λιγα λογια. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Να πω μπραβο στην Αθλητικη Κυριακη ή μαλλον στον καλεσμενο της που ειπε τα πραγματα με το ονομα τους(κοινως αποκαλεσε τον Αμανατιδη γραφικο )Δυστυχως ο Αμανατιδης δεν ειναι μονο γραφικος...Ειναι φανατισμενος γραφικος,πραγμα απειρως χειροτερο...
Το τι γελια εκανα μολις το ακουσα δεν περιγραφονται...
Ο Αμανατιδης κανει την 'δουλεια' του, γαυροσυνη πουλαει και καλα κανει ελπιζωντας σε κανα 'κοκκαλακι' που θα του πεταξουν απο την ΠΑΕ , βλεπει το παραδειγμα Λεμονη και σου λεει αφου αυτος ο αταλαντος μπορεσε γιατι οχι και εγω.......
Η ουσια ειναι οτι ο γαυρος πηρε παλι το πρωταθλημα αλλα αυτο δεν θα αλλαξει και την εικονα του προς τα εξω (βλεπε Ευρωπη), εκει παλι μιζερος θα μεινει, παλι το 'γιουσουφακι' καποιας ανυπαρκτης ομαδας θα γινει (βλεπε Σαχταρ), το μονο καλο στην Ευρωπη ειναι οτι δεν υπαρχουν Μπριακοι και Καζναφερηδες να αβανταρουν 'κουφιες' ομαδες οπως ο γαυρος που στερουνται Ευρωπαικης ιστοριας, παλι η ΑΕΚ και ο Παναθηναικος θα μαζευουν βαθμους και θα προσπαθησουν να κρατησουν ψηλα την αξιοπρεπεια του Ελληνικου ποδοσφαιρου. -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
παλι η ΑΕΚ και ο Παναθηναικος θα μαζευουν βαθμους και θα προσπαθησουν να κρατησουν ψηλα την αξιοπρεπεια του Ελληνικου ποδοσφαιρου.αντε παλι με την αξιοπρεπεια του ελληνικου ποδοσφαιρου
ρε συνελθετε για συλλογικο επιπεδο μιλαμε δε λεμε για εθνικες ομαδες..
εμενα προσωπικα δε με νοιαζει καθολου ποσα τρωνε οι ελληνικες ομαδες στην ευρωπη.. δε μιλαμε για εθνικη ομαδα.. δηλαδη νταξ δε λεω οτι χαιρομαι αμα χασει καποια ελληνικη ομαδα αλλα ουτε με νοιαζει και χαλαει το γοητρο του ελληνικου ποδοσφαιρου και θα περπαταω περηφανα σαν υπολογισιμος ευρωπαιος..
αυτα ειναι κομπλεξικα πραγματα.. χειροτερα και απο eurovision τουλαχιστον εκει υποστηριζεις την ελλαδα (λεμε τωρα) -
Η συστρατευση Παναθηναικων-ΑΕΚτζηδων απεναντι στον κοινο εχθρο ειναι μνημειωδης
Προς ενημερωση: ετερος καλεσμενος στην 'Αθλητικη Κυριακη' ηταν (ειναι) ο Ιακωβος 'Τζακ' Χατζηαθανασιου ο επονομαζομενος και γαυροκτονος Υπαλληλος στα νιατα του στην... ευρυτερη παναθηναικη οικογενεια (Κορινθος, Αθηναικος), αλλα και στη... μητρικη για ενα φεγγαρι Αναξιοπαθων προπονητης ποδοσφαιρικων κολοσσων (Ανακασα κλπ. ) και καλτ περσονα στο χωρο του αθληματος.
Τερας μορφωσεως και... αντικειμενικος χωρις αμφιβολια
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#8]