-
Εγώ ως άσχετος με το άθλημα, θέλω απλά να πω ένα ΜΠΡΑΒΟ στον Νικοπολίδη!
Ούτε στο 5*5 τέτοια γκολ!
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
όπως λεει κι ο Μακροπουλος....
Εχουνε κι αλλο κοινο με τον Μακρο.... Κοκα
Μαλλον κατι τετοιο ειχε πιει πριν αρχισει τις δηλωσειςAσε,τετοια επαιρνε και παιρνει ο Πετρακης.
Χωσε Ντεμη.Χαμος γινεται παντου.Χωσε μπας και ανεβεις λιγο στην εκτιμηση μας γαμω το low profile.Tετοιο χειρουργειο σημερα...απο εποχες Δημητοπουλου
Ευτυχως(?) μεχρι και οι τυφλοι ειδαν σημερα. [/list]Κοκα παιρνουν ολοι ρε... Τωρα ρε blade τη σφαγη που λες,που την ειδες; Εισαι σιγουρος ή το λες ετσι για να παμε απο 4385 ποστ 4386.. Και οντως πολύ Low profile ο Ντεμακος.. Παντως,δεν λεει κανεις τιποτα για τα δυο αυτογκολ.Ολοι λετε,θα μπορουσαμε να νικησουμε... Μονο στο πρωτο ματς ολοι τη λεγατε σε μας για το αυτογκολ.Τωρα που τσουζει..τουμπεκι.. Αλλα ειπαμε και πριν,πως τα φερνει ο πουστης ο καιρός...
-
Eυτυχως που υπαρχει κ ο Βασιλακης και το συνδρομητικο και τα λενε οπως πρεπει...Τωρα μου θυμησες φιλο μου που ειναι απ τον συνδεσμο Ανακασας... Τα ιδια ακριβως λέει..
-
Eυτυχως που υπαρχει κ ο Βασιλακης και το συνδρομητικο και τα λενε οπως πρεπει...3 πεναλτι...Τι να λεμε τωρα...
Και να πω οτι αν εχανε ο γαυρος θα κινδυνευε
Ο,τι να ναι...εγω τον βασιλακη δεν το εχω καθολου σε εκτιμηση αλλα για μενα εκρινε σωστα ολες τις φασεις σημερα.τα βασικοτερα λαθη του μπριακου 2 πεναλτυ για την αεκ και λαθος η 2ρη κιτρινη του ζεβλακωφ
-
Κοκκινη;Ειδες το αλλο το παπαρι πως τον τσίγγλαγε;Ξερει τι κουμασι ειναι ο μικρος γι αυτο το εκανε.Εντυπωση μου κανει παντως που το contra λεει δικαιη την 2η κιτρινη... Τεσπα,σημασια εχει ότι τα τελευταια 2 χρονια την ταριφα των 3 γκολακίων ( ) δεν τη γλυτωνετε... Παιδακια μου...
-
Τι σοβαρεψα ρε; Πλακα με κανεις; Σιγα..Δεν την ειδα ολη τη φαση μαλλον,γιατι δεν ειδα αγκωνια. Αν ειναι ετσι ναι,δικιο εχεις.
Και μην ξεχνιόμαστε...ΤΑΡΙΦΑ....3 πετούμενα..
-
.Εντυπωση μου κανει παντως που το contra λεει δικαιη την 2η κιτρινη...
Ε,μπορει να ξεχασε κανενα απο τα 12132423 πεναλτι που μας γινανε και ειπε να το ισορροπησει
Α!Ειχατε και δοκάρι.Αυτό που το βαζεις; Ε καθαρη αδικια.Ολοι εναντιον σας.Μπριακος,τυχη,θεός...
-
Ο ΟΣΦΠ αδικηθηκε χθες απο την διαιτησια.Παρανοϊκη η αποβολη του ΖεΒΛΑΚΟΦ.Κοκκινη στον Παπασταθοπουλο επρεπε να βγει επειδη εφαγε αγκωνια απο το καλυτερο παιδι/καλυτερο παιχτη/ποτε δεν δινω αφορμες-Καστιγιο.Επισης επρεπε να εχουν βγει τουλαχιστον 2 κοκκινες στον Καμπανταη επειδη του εκανε πεναλτυ ο Σεζαρ.
Παραγκα της ΑΕΚ.Ουυυυ 666.Δικαιως διαμαρτυρηθηκε ο Θεοδωριδης για την ατμοσφαιρα του γηπεδου.Καφροι οι οπαδοι της ΑΕΚ που μολις μπηκε ο γαυρος μεσα εκαναν 'Ου' ενω πεταξαν κ χιλιαδες χαρτακια.
Αντε καληνυχτααααα.
-
Ο Θεοδωριδης δεν διαμαρτυρηθηκε για την ατμοσφαιρα του γηπεδου, αλλα για οσα συνεβησαν στ' αποδυτηρια μετα το τελος του αγωνα....
-
Χαχαχαχ.
Μεχρι και πετρα μαϊμου εμφανισε ο Θεοδωριδης!!!!!!! οτι και καλα την πεταξαν οι οπαδοι της ΑΕΚ,χωρις εντωμεταξυ να την εχει δει ΚΑΝΕΝΑΣ.
Μετα το τελος του αγωνα ο Θεοδωριδης διαμαρτυρηθηκε για την αποβολη του Ζε.Φτανει πια εως ποτε θα παιζει η ΑΕΚ με παικτη παραπανω ???
Ps: δεν ειναι απο τη φαντασια μου ολα τα παραπανω,αλλα απο την sportday
-
Κι ο Ντεμης διαμαρτυρηθηκε για τεσσερα (!) πεναλτι και για γκολ οφσαιντ (!). Ο καθενας διαμαρτυρεται για ο,τι του λειπει ή τον συμφερει κι αντιστοιχα βλεπει. Κι ο Καστιγιο αποχωρησε τραυματιας απο κλωτσιες, αλλα προφανως ( ) φταιει ο ιδιος που ειναι παλιοπαιδο.... Kι ο Ζεβλακοφ βγηκε με κοκκινη στο 55', αλλα ο διαιτητης ηταν στημενος...
Επι της ουσιας, ποιος ηταν καλυτερος χτες; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κι ο Ντεμης διαμαρτυρηθηκε για τεσσερα (!) πεναλτι και για γκολ οφσαιντ (!). Ο καθενας διαμαρτυρεται για ο,τι του λειπει ή τον συμφερει κι αντιστοιχα βλεπει. Κι ο Καστιγιο αποχωρησε τραυματιας απο κλωτσιες, αλλα προφανως ( ) φταιει ο ιδιος που ειναι παλιοπαιδο.... Kι ο Ζεβλακοφ βγηκε με κοκκινη στο 55', αλλα ο διαιτητης ηταν στημενος...
Επι της ουσιας, ποιος ηταν καλυτερος χτες;Το οφσαϊντ ηταν οριακοτατη φαση.Δεν καταλογιζω καμμια ευθυνη για αυτο..Εγω λεω οτι ηταν οριακα,εσυ οτι δεν ηταν.Ε δεν με ενδιαφερει.
Τα πεναλτυ ηταν 2 ΜΑΡΣ για την ΑΕΚ κ τα ειδε ολη η Ελλαδα.Στο 2ο ο διαιτητης ειναι ΔΙΠΛΑΟ Καστιγιο δεν τραυματιστηκε απο κλωτσιες,αλλα στη φαση που σκαει αγκωνια στον Παπασταθοπουλο,οταν πεφτουν οι 2 παικτες κατω γυρναει το ποδι του κ παθαινει διαστρεμμα.Αν αυτο ειναι απο κλωτσιες παω πασο.
Στον Ζεβλακοφ μπορουσε να μη δωθει κιτρινη..
Επι της ουσιας νομιζω οτι η ΑΕΚ ηταν καλυτερη χθες,οπως κ στο 1ο παιχνιδι..
Απο τον γαυρο μου αρεσε ο Τοροσιδης που ειναι παιχταρας (και ο Θεοδωριδης για τις δηλωσεις του ) ,ενω απο την ομαδα μου οι Κονε,Πλιατσικας και ο Καμπανταης για τη ψυχη του..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Επι της ουσιας, ποιος ηταν καλυτερος χτες;Το οφσαϊντ ηταν οριακοτατη φαση.Δεν καταλογιζω καμμια ευθυνη για αυτο..Εγω λεω οτι ηταν οριακα,εσυ οτι δεν ηταν.Ε δεν με ενδιαφερει.
Τα πεναλτυ ηταν 2 ΜΑΡΣ για την ΑΕΚ κ τα ειδε ολη η Ελλαδα.Στο 2ο ο διαιτητης ειναι ΔΙΠΛΑΟ Καστιγιο δεν τραυματιστηκε απο κλωτσιες,αλλα στη φαση που σκαει αγκωνια στον Παπασταθοπουλο,οταν πεφτουν οι 2 παικτες κατω γυρναει το ποδι του κ παθαινει διαστρεμμα.Αν αυτο ειναι απο κλωτσιες παω πασο.
Στον Ζεβλακοφ μπορουσε να μη δωθει κιτρινη..
Απο τον γαυρο μου αρεσε ο Τοροσιδης που ειναι παιχταρας (και ο Θεοδωριδης για τις δηλωσεις του ) ,ενω απο την ομαδα μου οι Κονε,Πλιατσικας και ο Καμπανταης για τη ψυχη του..
΄
Καλύτερος είναι αυτός που βάζει 5 γκολ και φεύγει με 3-3....
-
Κυριε προπονητα πως απο το 4Τf ????
Στο θεμα μας τωρα:Ηγγικεν η ωρα να καταργηθει το αυτογκολ στο ποδοσφαιρο...
Ας περασουν ενα ψηφισμα λοιπον κ να κανει ενσταση μετα ο ΟΣΦΠ για να παρει το παιχνιδι με 1-3....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Επι της ουσιας νομιζω οτι η ΑΕΚ ηταν καλυτερη χθες,οπως κ στο 1ο παιχνιδι..Επι της ουσιας, ο Ολυμπιακος ηταν καλυτερος χτες. Στο πρωτο ημιχρονο εβαλε δυο γκολ κι εκανε και 3-4 καλες φασεις, ενω η ΑΕΚ χωρις μια (!) ευκαιρια προηγηθηκε απο στημενη φαση και τη γκελα του Αντωνακη. Στο δευτερο ημιχρονο η ΑΕΚ με νεα γκελα ισοφαρισε και μετα αποβληθηκε αδικα ο Ζεβλακοφ και φυσικο ηταν το σκηνικο ν' αντιστραφει, ομως και παλι η ΑΕΚ εκτος απο κατοχη μπαλας και το δοκαρι του Καπανταη δεν εκανε φαση ενω Ολυμπιακος (με 10, ε;) εκανε τις φασουλες του. Το πεναλτι Νο2 ηταν καθαρο, το πεναλτι Νο1 παιζεται, το γκολ ηταν κανονικο, η αποβολη αδικη, ο Τσιριλο (οπως παντα...) επρεπε ν' αποβληθει απο το ημιχρονο και πηρε μια (!) κιτρινη στο 90 κατι... Λαθη εκανε ο διαιτητης, αλλα μοιρασμενα κι αδικησε και τους δυο. Οι δηλωσεις Ντεμη ηταν στα πλαισια της γνωστης επικοινωνιακης πολιτικης, μονο που ελιωσε πλεον η καραμελα...
-
Αρχισε το καρναβαλι!!!
Βασιλιας Καρναβαλος ο Μπριακος ..αυστηρη η αποβολη, δεν εδωσε Χ πεναλτι (οπου Χ βαλτε 1,2,3,4,5 αναλογα με την ομαδα που υποστηριζεται), δεν απεβαλε Καστιγιο για αγκωνια (θυμιζω Κωτσιο στο 0-2), ακυρο το γκολ-οφσαιτ του γαυρου (ενταξει δεν φαινεται καθαρα αλλα ειναι 100%).
Βοηθος ο Νικοπολιδης..μεχρι τωρα ελεγα πως μπορει και δεν κανει καμια γκελα. Δεν εχει παρει μαθηματα απο τον Γκαλινοβιτς τωρα που αρχισε παλι τα ταχυρυθμα;; Αλλα ο δασκαλος ξεπερασε τον μαθητη. Περιμενω την απαντηση του Σορεντινο.
Ο Καστιγιο μονος του χτυπησε.
Η πλακα ειναι οτι ο Krus το παλευει παλι να βγαλει δικαια τη διαιτησια..Εδω ακομα και ο pasxos τα παρατησε..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επι της ουσιας, ο Ολυμπιακος ηταν καλυτερος χτες. Στο πρωτο ημιχρονο εβαλε δυο γκολ κι εκανε και 3-4 καλες φασεις, ενω η ΑΕΚ χωρις μια (!) ευκαιρια προηγηθηκε απο στημενη φαση και τη γκελα του Αντωνακη. Στο δευτερο ημιχρονο η ΑΕΚ με νεα γκελα ισοφαρισε και μετα αποβληθηκε αδικα ο Ζεβλακοφ και φυσικο ηταν το σκηνικο ν' αντιστραφει, ομως και παλι η ΑΕΚ εκτος απο κατοχη μπαλας και το δοκαρι του Καπανταη δεν εκανε φαση ενω Ολυμπιακος (με 10, ε;) εκανε τις φασουλες του. Το πεναλτι Νο2 ηταν καθαρο, το πεναλτι Νο1 παιζεται, το γκολ ηταν κανονικο, η αποβολη αδικη, ο Τσιριλο (οπως παντα...) επρεπε ν' αποβληθει απο το ημιχρονο και πηρε μια (!) κιτρινη στο 90 κατι... Λαθη εκανε ο διαιτητης, αλλα μοιρασμενα κι αδικησε και τους δυο. Οι δηλωσεις Ντεμη ηταν στα πλαισια της γνωστης επικοινωνιακης πολιτικης, μονο που ελιωσε πλεον η καραμελα...
Μια φαση εκανε στο πρωτο ημιχρονο ο ΟΣΦΠ(Κωνσταντινου) κ τα 2 γκολ στο 45.Η ΑΕΚ μονο το γκολ δωρο του Νικοπολιδη ειχε,ενα σουτ του Καμπανταη[edit το ξεχασα αυτο ) κ μια ανουσια υπεροχη...
Στο 2ο ημιχρονο ο ΟΣΦΠ ειχε 2 φασεις(Ριβαλντο,Μαριτς) και το γκολ(οριακα οφσαϊντ αλλα παει στο διαολο ) κ η ΑΕΚ τουλαχιστον 4(Μαντουκα,Καμπανταης,κεφαλιες Κονε-Παπασταθοπουλου) +2 γκολ
+πεναλτυ+κατοχη μπαλας....Η μονη καραμελα που ελιωσε ειναι του Θεοδωριδη...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
.... τα παράπονά του... -
Παρτε κ τα παραπονα των εφημεριδων λοιπον....
Απορω γιατι γινεται τετοιος ντορος για 2-3 πεναλτακια ρε γμτ...Σε τι κοσμο ερχονται τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα ???
-
Επι της ουσιας το επιπεδο χθες ηταν ενα ματσο χαλια...αλλα μονο ετσι εχουν ενδιαφερον τα παιχνιδια στην Ελλαδα.
Ο Ολυμπιακος κλασσικα γερασμενος και πιο αργος και απο Ριβαλντο, αλλα με ρεντα-οποτε-θελω-βαζω-γκολ-απο-το-πουθενα.
Η ΑΕΚ ανικανη και παλι να νικησει 10 παικτες, παλι θα φωναζει δικαια για τη διαιτησια αλλα δεν αξιζει για πιο ψηλα. Εγω παντως δεν την φοβαμαι την ΑΕΚ, ημουν σιγουρος οτι θα καταφερει να μην κερδισει.
Ο Παναθηναικος βαρεθηκε να απιζει με τον ΠΑΟΚ και προχθες βγηκε ολη η κουραση. Το πρωταθλημα χαθηκε, αλλα τουλαχιστον πιστυεω οτι φτιαχνεται ομαδα.Αν γινεται το πρωταθλημα φετος δεν πρεπει να δωθει σε κανεναν, γιατι απλα δεν το αξιζει κανεις. Τωρα για οποιον βρει επιχειρηματα στο +9 τον καληνυχτω γλυκα..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#8]