-
+1
-
Eπισης παραμυθιαζονται παρα πολυ ευκολα
Και πιπιλανε γνωστες καραμελες οταν ειναι να κρυψουν αδυναμιες και δικα τους προβληματα. Ως γνωστον, παντα φταινε οι αλλοι και ποτε εμεις
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ως γνωστον οι Ελληνες ξεχνανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ....Σοφά λόγια μεγάλων ανδρών!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Eπισης παραμυθιαζονται παρα πολυ ευκολαΚαι πιπιλανε γνωστες καραμελες οταν ειναι να κρυψουν αδυναμιες και δικα τους προβληματα. Ως γνωστον, παντα φταινε οι αλλοι και ποτε εμεις
Για το τελικο του champions league μιλας εε?
Δεν σε αδικω... -
Οχι βεβαια....για το στοιχηματάκι κάποιου πρώην προπονητή (μη #εσω) σε Barcelonες κλπ...
Τωρα σε καταλαβαινω κι εγω...
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Οχι βεβαια....για το στοιχηματάκι κάποιου πρώην προπονητή (μη #εσω) σε Barcelonες κλπ...
Τωρα σε καταλαβαινω κι εγω...
E ναι,δεν φτανει στο μεγαλειο του σερ-τακι ουτε σε αυτο του τροντ-ψαρας σολιντ μην εσω...
Για οποιον βλεπει μπαλιτσα ειναι πασιφανη αυταΨωμιάδης mode βάλε μπιπ στο 'μην' ....
-
Πωωω βρε συ blade...Στο κλιμα του ποστ του Μπαγκους απάντησα... Αλλο νοημα δλδ απα αυτο που καταλαβες..Για τον σερ τακης λεγε ό,τι θες,λέγε... Μην ξεχνας όμως ότι επι εποχης του ο γαυρος επαιζε καλή μπάλα (ενταξει,όχι την μπαλαρα που παιζετε εσεις... ).Όπως παει να γινει και τωρα...
-
Για να δουμε λιγο και τα πρωτοσελιδα...
Πετυχημενο αυτο με μαυρα γραμματα σε κιτρινο φοντο..Αλλά το κορυφαιότερο (που ελεγε κι ενας φιλος ) ειναι αυτο:
Και μετα μου λες Bagus για παραμυθια κλπ κλπ....
-
Αντε και του χρονου πρωταθλητες Ευρωπης, οπως ειναι και το ονειρο του προεδρου
-
Τελικά την Παναχα (α ρε παναχαρα) θα την παρει ο γρηγόρης;Ε Πατρινε;Αν ναι θα κατεβω στην Γεωργιου να πανηγυρισω...
-
Ο χρήστης Πανούτσος στο http έγραψε:
...Την επόμενη Κυριακή, αν η ΑΕΚ δεν νικήσει και ο Φερέρ προτείνει ξανά στοίχημα στον Λεμονή, ας μην το βάλει. Η κλοπή εκκλησίας δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζεται στην Ισπανία, αλλά εδώ παραμένει ποινικό αδίκημα.Ολόκληρο το άρθρο εδώ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τωρα που ειπες για πέναλτυ,το χτεσινό ήταν το πρωτο μετα από σχεδόν ενα ολόκληρο πρωτάθλημα...Ευνοϊκή αντιμετωπιση δηλαδη...Να δουμε ποτε θα σφυριχτει και κανενα κατα..αν και δυσκολο με τα 'χειρουργικης ακριβειας' μαρκαρισματα του Ανατολακη..
-
Οκ...αυτος ο Καφες ειναι μετριες ή γλυκός τελικά;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οκ...αυτος ο Καφες ειναι μετριες ή γλυκός τελικά;Μονο μη τους βγει ξινος τελικα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οκ...αυτος ο Καφες ειναι μετριες ή γλυκός τελικά;αυτός ο Ντέμης από το πάγκο ψωνίζει συνέχεια; ότι μένει ελεύθερο από τους άλλους το παίρνει...
-
Με ρωτησε ενας φίλος Αεκτζης χτες που πηγα για καφε. 'Ρε συ,τι καφε θα πάρεις;' 'Γλυκό,και όχι Παντελή...'
Και μου κάνει..'Γιατι ρε κοροϊδεύεις;Σε ποια ομαδα επαιζε πριν ερθει στην Αεκ;' (με υφος κλασσικο αεκτζιδικο,σνομπ προς τους γαυρους) .Και του λεω...'Στον Ολυμπιακό πάντως όχι..' -
Με ρωτησε ενας φίλος Αεκτζης χτες που πηγα για καφε. 'Ρε συ,τι καφε θα πάρεις;' 'Γλυκό,και όχι Παντελή...'
Και μου κάνει..'Γιατι ρε κοροϊδεύεις;Σε ποια ομαδα επαιζε πριν ερθει στην Αεκ;' (με υφος κλασσικο αεκτζιδικο,σνομπ προς τους γαυρους) .Και του λεω...'Στον Ολυμπιακό πάντως όχι..'Για αυτο του εκανες 3 χρονια κλειστο το καλοκαιρι...
Αλλα που να αντεξει με τα πιθηκια
Εξαλλου η θυρα 7 αποφασιζει για ολα ναουμ...Θα σε χαλαγε ο Κυριακος η ο Μπασινας που τους ειχες κλεισμενους
Αλλα ειπαμε, ο,τι πουν τα πιθηκια.Κατσε τωρα με Ανατολακη και για δευτερο αμυντικο χαφ τον τιτανοτεραστιο Μαρκο ΝεΞερω ξερω...και με αυτους με εχεις απο κατω...φαντασου εμεις ποσο χαλια ειμαστε
Οriginal 21....
γρήγορα ξεχνάμε...
-
Και μου κάνει..'Γιατι ρε κοροϊδεύεις;Σε ποια ομαδα επαιζε πριν ερθει στην Αεκ;' (με υφος κλασσικο αεκτζιδικο,σνομπ προς τους γαυρους) .Και του λεω...'Στον Ολυμπιακό πάντως όχι..'Για αυτο του εκανες 3 χρονια κλειστο το καλοκαιρι...
Αλλα που να αντεξει με τα πιθηκια
Εξαλλου η θυρα 7 αποφασιζει για ολα ναουμ...Θα σε χαλαγε ο Κυριακος η ο Μπασινας που τους ειχες κλεισμενους
Αλλα ειπαμε, ο,τι πουν τα πιθηκια.Κατσε τωρα με Ανατολακη και για δευτερο αμυντικο χαφ τον τιτανοτεραστιο Μαρκο ΝεΞερω ξερω...και με αυτους με εχεις απο κατω...φαντασου εμεις ποσο χαλια ειμαστε
Δε μα αφηνεις να κανουμε διαλογο... Μονος σου απαντας στο τελος..
Αντε,όπως κι εσυ μου φερες τον Ντελιμπασιτς για παιχταρα και γκολτζη κι εφαγες τα μουτρα σου... Κι αποχωρει λεει απογοητευμενος απ την προπόνηση..
Αληθεια,τι θα γινει,κανα στοίχημα θα βαλουμε; -
Θελω να παρω το S3 κι απο κάπου πρεπει να αρχισω....
Αν μ ακούει ο Φερερ,ας βγαλει μια απόδοση...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε με ενθουσιασε χθες ο Ολυμπιακος. Ειχε διαστηματα που επαιξε καλη μπαλα, αλλα και διαστηματα χαλαρωσης. Μπορει απλα βεβαια να πει καποιος οτι επαιξε οσο χρειαζοταν για να κερδισει και τιποτα παραπανω.ο ΟΦΗ εχει καλη ομαδα.
O ΟΦΗ έχει καλή ομάδα, και έπαιξε καλά. Το χάρηκα το ματς, είχε ρυθμό και ευκαιρίες. Ίσως αδικεί λιγάκι τους κρητικούς το 4-1.
Περί Ολυμπιακού: καλά παίξαμε. Ωραία μπάλα, γρήγορη. Να σου πω γιατί; Γιατί ήταν το ΕΝΑ (1) και ΜΟΝΑΔΙΚΟ (1) ματς φέτος που έπαιξε καλά ο Τζόλε (και όχι επειδή έβαλε 3 γκολ). Τόσο τραγικοί είμαστε... 10+ χρόνια έχουμε σαν βαρόμετρο της ομάδας αυτόν τον τεράστιο παίκτη. 10+ χρόνια δεν έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε ομάδα που να ΜΗΝ εξαρτάται επιτέλους από την απόδοση του Τζόλε
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#8]