-
εχεις εθιστει ε?
-
Μαυρίλα, αλλά τα χρώματα είναι κ - α - τ - α - π - λ - η - κ - τ - ι - κ - ά !!!!!
Πως είναι δυνατόν να συνδυάζεται τόση μαυρίλα με τόσο φωτεινά χρώματα, δεν καταλαβαίνω!
Για βόλτα δεν ξέρω αν προσφέρεται, κατά καιρούς βρέχει τόσο που δεν βλέπεις πέρα απ' τη μύτη σου.
Αν πάντως αποφασίσεις να έλθεις είσαι ευπρόσδεκτος, θέλουμε βοήθεια στο καινούριο μαγαζί.
-
επρεπε να κανονισεις εκδρομη .. αγροτουρισμου!
παντως με τετοια μαυριλα δεν επαιζε ταξιδι.. αυτο ειναι αληθεια.. -
Δύσκολα τα πράγματα εδώ κάτω.Έριχνε καρεκλοπόδαρα από της 3 μέχρι και πριν λίγο.Στο δρόμο αναγκάστηκα να σταματήσω 2 φορές γιατί από τη βροχή και το χαλάζι δεν έβλεπα μπροστά μου.Μερικοί δρόμοι μέσα στον Πύργο είχαν πλημυρίσει,ενώ από ότι έμαθα έχει φουσκώσει επικύνδινα και ο Αλφειός και αυτό είναι πολύ κακό σημάδι κυρίως για τα χωριά που είναι δίπλα του.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Η Γιώτα έχει αδελφούς. 5, με το συμπάθειο. Όσο για το ποιόν τους, ρωτήστε τον n_olympio. Πολύ καλά παιδιά!Ετσι φάνηκαν, όντως. Απλά είναι προτιμότερο σε καυγά να τους έχετε με το μέρος σας και όχι αντιπάλους.
Κατά τ'άλλα απ'ό,τι βλέπω το θέμα μάζεψε όλους τους μαγκούφηδες...
-
Ο πασχος δεν εχει ερθει ακομα ρε
-
Θα με πας εσυ με το ραλι;
-
Δεν εισαι μαθημενος στα g και φοβαμαι μην ξερνας σαν το γατι μεσα στο αμαξι
-
Whatever...
-
ενω η πολη κοιμοταν, καποιοι μυστηριοι τυποι πιναν καφε και κανονιζαν πραματα...
-
Που μας κατάλαβατε;
-
Για κανά καφέ οι Πατρινοί θα πάμε; Αλλά να έρθει και κανένας καινούριος αυτή τη φορά, να μεγαλώσει η ομάδα. Τους μισούς δεν τους έχω δει ποτέ.
@νδρέας
-
Ναι ρε παιδιά...να έρθει και κανείς άλλος!(εκτός από τους 5 'βασικούς':) )
Ανδρέα, εγώ πάντως είμαι μέσα, αν είναι μέσα στη βδομάδα.
-Πρόεδρα?
-aserf?
-traction? (αν κι αυτός νομίζω είναι στρατό )
-JoeyJ? (ή εσύ δεν βρίσκεσαι εις τας πάτρας? )
Εσείς είστε μέσα? -
Θελετε ΠΕΜΠΤΗ απογευμα κατα τις 19:00?
Θα ελθω αυτομάτως αμα ειναι!Ο χρήστης tm έγραψε:
ενω η πολη κοιμοταν, καποιοι μυστηριοι τυποι πιναν καφε και κανονιζαν πραματα...Ποιος μας καρφωσε παλι ρε γμτ?
-
Μαλλον θα μπορώ κι εγώ παίδες...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Θελετε ΠΕΜΠΤΗ απογευμα κατα τις 19:00?ΟΚ με την ώρα...
Που?Κλασσικά?Ρίο? (όχι ότι έχω πρόβλημα,έτσι? )
-
Ok too
-
Και εμένα μια χαρά μου ακούγεται, ίιιιισως να είναι και ένας Αθηναίος μαζί εκείνες τις μέρες, θα δούμε.
@νδρέας
-
Ωραια!!Εκλεισε!!
Ριο ρε..ναι..που αλλου?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ωραια!!Εκλεισε!!Ριο ρε..ναι..που αλλου?
Δεν πάμε πουθενά αλλού όμως; W, Distinto, το Magnifico μου φαίνεται λίγο καταθλιπτικό, άσε που τόοοοοσα χρόνια φοιτητής το έχω βαρεθεί (ναι, περισσότερο από το W).
@νδρέας
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}