-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
ΠΕΜΠΤΗ 19:00 Distinto!Δηλωστε συμμετοχη να δουμε ποιοι(και αν) μαζευομαστε!
Κι εγώ κατα 99% μέσα για Πέμπτη...
-
-
Για την ιστορία... Distinto είναι:
α) καφετέρεια/bar/εστιατόριο στο Ρίο. Λέγεται έτσι τα τελευταία δύο - τρία χρόνια. Παλιά εκεί ήταν το Haagen Dazs
β) Καφέ/μπαρ στο εμπορικό ΚΟΛΛΑ στην πλατεία Γεωργίου και
γ) Club στη Γεροκωστοπούλου (το ιστορικό Oggi πλέον λέγεται Oggi by Distinto)Η συνάντηση θα γίνει στο Ρίο.
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
γ) Club στη Γεροκωστοπούλου (το ιστορικό Oggi πλέον λέγεται Oggi by Distinto)
@νδρέας
Χαλασε και το oggi... Πειτε μου οτι αλλαξε ονομα και το νερο να μ αποτελειωσετε..
-
Βασικά Club Distinto di Oggi νομίζω ότι λέγεται πλέον... μπορεί να λέω και μπαρούφα όμως... δεν είμαι θαμώνας
-
ΠΕΜΠΤΗ 19:00 Distinto!Δηλωστε συμμετοχη να δουμε ποιοι(και αν) μαζευομαστε!
έτσι για την ιστορία, εγώ είμαι μέσα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:yikes: Χαλασε και το oggi... Πειτε μου οτι αλλαξε ονομα και το νερο να μ αποτελειωσετε..Το H2O έχει αλλάξει και όνομα και concept. Τρομερά καλοστημένο μαγαζί αλλά για πιο χαλαρές καταστάσεις. Το όνομά του Republic. Δεν έχω πάει ακόμα.
@νδρέας
-
Και εγώ είμαι οριστικά και αμετάκλητα μέσα για τον αυριανό καφέ.
Πρόεδρε που να σε περιμένω;@νδρέας
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Βασικά Club Distinto di Oggi νομίζω ότι λέγεται πλέον... μπορεί να λέω και μπαρούφα όμως... δεν είμαι θαμώναςΜπορεί. Και εγώ απλά απ' έξω περνούσα πάντα. Δεν είμαι του club. Ζήτημα αν έχω πάει 3-4 φορές.
@νδρέας
-
Τελικα ισχυει αυριο 19.00 Distinto?
-
:yikes: Χαλασε και το oggi... Πειτε μου οτι αλλαξε ονομα και το νερο να μ αποτελειωσετε..
Το H2O έχει αλλάξει και όνομα και concept. Τρομερά καλοστημένο μαγαζί αλλά για πιο χαλαρές καταστάσεις. Το όνομά του Republic. Δεν έχω πάει ακόμα.
@νδρέας
Μαλιστα...
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Τελικα ισχυει αυριο 19.00 Distinto?K-A-N-O-N-I-K-O-T-A-T-A!
Να κανουμε και μια σουμα να δουμε ποιοι ειμαστε..
Michael-Amott
mika_hakkinen
Κάβουρας
Silencer
Evgenios
aserf(??ισως αν περισσεψει χρονος απο το διαβασμα?? ) -
Βασικά Club Distinto di Oggi νομίζω ότι λέγεται πλέον... μπορεί να λέω και μπαρούφα όμως... δεν είμαι θαμώνας
Μπορεί. Και εγώ απλά απ' έξω περνούσα πάντα. Δεν είμαι του club. Ζήτημα αν έχω πάει 3-4 φορές.
@νδρέας
που βαδιζει η νεολαια μας, δεν παει Oggi πλεον
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:yikes: Χαλασε και το oggi... Πειτε μου οτι αλλαξε ονομα και το νερο να μ αποτελειωσετε..
Το H2O έχει αλλάξει και όνομα και concept. Τρομερά καλοστημένο μαγαζί αλλά για πιο χαλαρές καταστάσεις. Το όνομά του Republic. Δεν έχω πάει ακόμα.
@νδρέας
Μαλιστα...
σε χαλαει καλε?
-
aserf(??ισως αν περισσεψει χρονος απο το διαβασμα?? )Είναι Αθήνα ο aserf ... και διαβάζει
-
@νδρέας
Μαλιστα...
σε χαλαει καλε?
Με χαλαει γιατι τοτε ηταν καλυτερες εποχες. Αλλα δε συνηθιζω να μιλαω σε ανθρωπο που παρατησε τη Μηχανολογια για να γινει Ιατρος..
-
Σιγά τις καλύτερες εποχές. Για το oggi να το καταλάβω αλλά το νερό ήταν καθαρά μαγαζί της φοιτητο-γενιάς μου. Πότε είχε ανοίξει; 2002; 2003;
@νδρέας
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αλλα δε συνηθιζω να μιλαω σε ανθρωπο που παρατησε τη Μηχανολογια για να γινει Ιατρος..Λογικό... δεν πρέπει να το έχουν κάνει και πολλοί
-
Ξέρω άτομο που παράτησε τους Αεροναυπηγούς για να γίνει Οικονομολόγος και άτομο που παράτησε την Ιατρική για να πάει για Φιλόλογος
@νδρέας
-
A παιδια και κατι αλλο πως θα καταλαβω ποιοι θα ειστε?
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}