-
-
παιδια πειτε μας και απο πιο φορουμ ειστε.
λιγο προσοχη μονο στους χαρακτηρισμους.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
- σε ανηφόρες δυσκολεύεσαι περισσότερο να κρατήσεις ταχύτητα.
Στις ανηφόρες με 4η ή 5η κόβει πιο εύκολα ταχύτητα αλλά όταν επιταχύνεις, επιταχύνει το ίδιο με πριν το ελάφρωμα (σχεδόν).
-
Ο χρήστης Panos_nms έγραψε:
ποιος καθοριζει ποιο αυτοκινητο αξιζει να βελτιωσεισ και ποιο οχι?εισαστε 30 που με το που ακουσατε για χιουνται πεσατε ολοι επανω χωρισ καν να διαβασετε την ερωτηση και για να απαντησετε δεν το συζυτω.οταν εχεισ αλλουσ 29 απο πισω σου ειναι πολυ ευκολο να πουλασ πνευμα και ειρωνια γιατι εσεισ δεν κανατε και κατι αλλο!!!!!!!!!!!!!!!δεν λεω οτι τα χιουνται ειναι εργαλια αλλα αν βελτιωθουν μια χαρα γινονται.ο δρομοσ ειναι η αποδειξη.και σε στροφεσ και σε ευθειεσ εκτοσ κι αν εισαι κουλοσ και δεν μπορεισ να στριψεισ το αυτοκινητο που εχεισ.παρα πολλεσ λυσεισ για βελτιωση των χιουνται υπαρχουν αν το ψαξεισ.βελτιωνονται παντου οπωσ και καθε αυτοκινητο.ολα αυτα του τυπου αντε πετα το και δεν αξιζει κτλ εμενα μου δινουν κακια ζηλια και κομπλεξ.επεισησ το οτι κατασκευαστικα δεν ειναι κατι φοβερο παρα ενα μετριο αυτοκινητο αυτοσ ειναι ο κυριωτεροσ λογοσ για τη βελτιωση του.η βελτιωση ειναι κατα μια ενοια και τροποσ ζωησ και δεσιμο μεταξυ εσενα και αυτοκινητου.αν εγω θελω να το βελτιωσω θα το κανω και λετε ολοι οτι θελετε.και εγω γετζ εχω με 2αρα και 130 αλογα.το γουσταρω και το φτιαχνω οπωσ ακριβωσ θελω.ποιο ειναι το προβλημα σασ?
οκ ρε μαθηματικο!!!!!!!!!!!!!!!οπα ρε σκληρε που θα μασ βαρεσεισ κιολας.αντε παρε φορα απο τη βουλγαρια και ελα να μου κλασεισ μια μαντρα...
Μάλιστα.
-
δεν δουλευει δηλαδη σωστα σε normal συνθηκες; Θα ειναι το ρελαντι μια επανω μια κατω
-
τελοσ παντων στα παπαρια μου σας γραφω και εσασ και τισ ειρωνιες σασ.εγω ξεκινησα χωρισ καθολου προσβλητικο υφοσ αλλα ειναι κατι παλικαρια εδω μεσα που δεν καταλαβαινουν αλλιωσ.μη τους ακους φιλε, εχουνε κομπλεξ επειδη εχεις Χιουνται και τους πατας στο λαιμο. Μακαρι να μπορουσανε ολοι να εχουν ενα 1300 σαν εσενα με 130 αλογα.
απο ζηλεια και φθονο τα γραφουνε. Δε τους βλεπεις και στο δρομο που πας, και δεν σου ανοιγουν την αριστερη να περασεις επειδη βλεπουν οτι εχεις Χιουνται και νομιζουν οτι ειναι αργο?
-
τελοσ παντων στα παπαρια μου σας γραφω και εσασ και τισ ειρωνιες σασ.εγω ξεκινησα χωρισ καθολου προσβλητικο υφοσ αλλα ειναι κατι παλικαρια εδω μεσα που δεν καταλαβαινουν αλλιωσ.φροντισε να εχεισ καλυτερο τροπο.
Καλό....
-
φροντισε να εχεισ καλυτερο τροπο.θα μας γραψεις εκει που θες μαναρι μου?
Αμην!
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Στις ανηφόρες με 4η ή 5η κόβει πιο εύκολα ταχύτητα αλλά όταν επιταχύνεις, επιταχύνει το ίδιο με πριν το ελάφρωμα (σχεδόν).
Εννοώ ότι αν είσαι σε πορεία σε αυτοκινητόδρομο, και έχεις ανηφόρα, θα δυσκολευτείς αρκετά να κτρατήσεις ταχύτητα, σε σχέση δλδ με οτνα ειχες νορμαλ βολαν.
Όταν ειχα μπει σε 106 με ελαφρωμενο βολαν, στη ανηφόρα του ρυσίου έπεσε πολύ δυσκολία, όταν ας πούμε με το 307 μου ανεβαίνω άνετα, που είναι κανέναν τόνο πιο βαρύ.
Το βασικότερο πρόβλημα βέβαια, και αυτό που θα φοβόμουν εγώ είναι η ποιότητα της δουλειάς. Έτσι και φύγει τπτ...
-
ΧΑΜΟΣ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε να το βάψει μπλε, ούτε τπτ.Φυσικά δεν λες να το βάψει μπλε, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί.
-
πάντως panos_nms στο περι Βουλγαρίας είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ούτε να το βάψει μπλε, ούτε τπτ.
Φυσικά δεν λες να το βάψει μπλε, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί.
Βαλτός είσαι; Σε άλλο τόπικ άλλος είπε να το ρίξω εγώ κατευθείαν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εννοώ ότι αν είσαι σε πορεία σε αυτοκινητόδρομο, και έχεις ανηφόρα, θα δυσκολευτείς αρκετά να κτρατήσεις ταχύτητα, σε σχέση δλδ με οτνα ειχες νορμαλ βολαν.
Όταν ειχα μπει σε 106 με ελαφρωμενο βολαν, στη ανηφόρα του ρυσίου έπεσε πολύ δυσκολία, όταν ας πούμε με το 307 μου ανεβαίνω άνετα, που είναι κανέναν τόνο πιο βαρύ.
Το βασικότερο πρόβλημα βέβαια, και αυτό που θα φοβόμουν εγώ είναι η ποιότητα της δουλειάς. Έτσι και φύγει τπτ...
Αφου ειναι και το τουρμπο στην μεση δεν θα βοηθηση
-
Ο χρήστης accent-turbo έγραψε:
δεν δουλευει δηλαδη σωστα σε normal συνθηκες; Θα ειναι το ρελαντι μια επανω μια κατωΌταν πατήσεις το γκάζι τέρμα στο ρελαντί, ούτε θα δεις τη βελόνα του στροφόμετρου που θα ανέβει στο κόφτη. Δεν θέλει πολλά τέτοια στο ρελαντί γιατί οι κινητήρες δεν θέλουν πολλές στροφές ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΤΙΟ.
-
Σίγουρα, θα έχεις παραπάνω ροπή.
Το βασικότερο βέβαια είναι να είσαι σίγουρος για την ποιότητα της δουλειάς που θα γίνει. Ή να βάλεις 'κουβέρτα'.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τελοσ παντων στα παπαρια μου σας γραφω και εσασ και τισ ειρωνιες σασ.εγω ξεκινησα χωρισ καθολου προσβλητικο υφοσ αλλα ειναι κατι παλικαρια εδω μεσα που δεν καταλαβαινουν αλλιωσ.
μη τους ακους φιλε, εχουνε κομπλεξ επειδη εχεις Χιουνται και τους πατας στο λαιμο. Μακαρι να μπορουσανε ολοι να εχουν ενα 1300 σαν εσενα με 130 αλογα.
απο ζηλεια και φθονο τα γραφουνε. Δε τους βλεπεις και στο δρομο που πας, και δεν σου ανοιγουν την αριστερη να περασεις επειδη βλεπουν οτι εχεις Χιουνται και νομιζουν οτι ειναι αργο?
τι να πω τωρα σ αυτο που εγραψες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε να το βάψει μπλε, ούτε τπτ.
Φυσικά δεν λες να το βάψει μπλε, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί.
Βαλτός είσαι; Σε άλλο τόπικ άλλος είπε να το ρίξω εγώ κατευθείαν.
Ποιός άρχισε να μιλάει για μπλέ;
-
Έλα ντε, ποιός;
ACCENT TURBO ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ