-
ΕΡΝ 273* σε μεταχειρισμένη BMW εξωτερικού.
-
Παιδια σορρυ για το off topic αλλά θα ηθελα να ρωτήσω το εξης .Η μπροστινη μου πινακίδα ειναι τσαλακομένη αφού στο παρκερισμα ένας μενα κοτσαδόρο έκανε πισω .Τα γραμματα και όλα φαίνονται κανονικά αλλα ειναι τσακισμένη μπορω να την αλλάξω και αν που??
Thanks -
Ο χρήστης christos έγραψε:
Παιδια σορρυ για το off topic αλλά θα ηθελα να ρωτήσω το εξης .Η μπροστινη μου πινακίδα ειναι τσαλακομένη αφού στο παρκερισμα ένας μενα κοτσαδόρο έκανε πισω .Τα γραμματα και όλα φαίνονται κανονικά αλλα ειναι τσακισμένη μπορω να την αλλάξω και αν που??
ThanksΞεβιδωσέ την, τύλιξε τη με ένα χοντρό πανί (ώστε να μην μείνει σημάδι και να μην χαλάσουν τα γράμματα και οι αριθμοί) ακούμπα την σε μια ίσια σκληρή επιφάνεια (πάγκο ή ξύλο κατά προτίμηση) και χτύπα τη με ένα σφυράκι από την πίσω πλευρά μέχρι να γίνει ίσια.
-
Δυτυχως το έκανα αυτο αλλά φάινεται και άσχημα και ειναι καινούργιο αυτοκινητο
-
ΙΗΝ-763*, ΙΚΟ-30, ΙΖΧ-160*, ΖΧΕ-55, ΚΜΝ-327*, ΧΑΑ-16.
-
ΗΚΝ 626* Fabia
-
Κι άλλο Scoda;
-
ΝΗΡ 16 και ΡΜΝ 825*
-
δε φερστ πε'ι'τζ νιντ ριφρες!
-
XNT 95** MOB 709*
-
ΝΗΡ217*
-
ΙΗΖ-59, ΙΗΖ-34 επαγγελματικό, ΙΗΝ-691* επαγγελματικό, ΙΚΟ-31,
ΙΗΥ-49 επαγγελματικό, ΖΧΕ-569*, ΖΧΕ-52 επαγγελματικό,
ΧΑΑ-17, ΡΙΟ-75, ΡΑΕ-72, ΑΡΜ-137* -
ΕΕΜ-854* στην Έδεσσα σε Colt
-
Φτου κι αλλο ΡΕΚ 58** BMW 320d
'ματσωμένοι' οι Ρεθυμνιωτες.
-
ΗΑΜ 704* Citroen C4 και Μini Cooper,αυτό προς το τέλος της δεκάδας.
Άλα τις οι σύντεκνοι στο Ρέθυμνο!
-
υπαρχει και lamborghini με ΡΕΚ στο ρεθυμνο
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
υπαρχει και lamborghini με ΡΕΚ στο ρεθυμνοΕ;;
Οχι τιποτ' αλλο αλλα ειδα κι αλλο ΡΕΚ 586* Jeep Cherokee
Edit :
ΑΝΚ 1897
ΧΝΤ 949* -
μια gallardo,δεν ξέρω και πως γράφεται... μου το είπε φίλος μου ρεθυμνιώτης δεν την είδα.. επίσης Ε55AMG και πολλά clio RS.. εδώ χανιά μόνο ένα έχουμε...
άρα έχεις δίκιο για τους ρεθυμνιώτες..
-
HAM 707* BMW 316.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
μια gallardo,δεν ξέρω και πως γράφεται... μου το είπε φίλος μου ρεθυμνιώτης δεν την είδα.. επίσης Ε55AMG και πολλά clio RS.. εδώ χανιά μόνο ένα έχουμε...άρα έχεις δίκιο για τους ρεθυμνιώτες..
Τωρα με βαζεις σε πειρασμο να πω μια μαντιναδα για το Ρεθυμνο που εχει σχεση με τα 'μουράτα' αυτοκινητα, αλλα ειναι λιγο ακαταλληλη.
Σημερα το πρωι ΗΚΝ 630* Κλουβα Ducato και μετα 2-3 ωρες ΗΚΝ 636* δεν θυμαμαι τί ηταν.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2007