-
Σε πρόσφατη επίσκεψή μου στα Δωδεκάνησα και ειδικότερα στο νησί της Καλύμνου είδα πως όλοι οι ντόπιοι είχαν πινακίδες σε συνδυασμούς του ΚΧ (ΚΧΑ, ΚΧΒ κλπ). Είχα δει μέχρι τότε τέτοιες πινακίδες κατά καιρούς στην Αττική και δε μπορούσα να φανταστώ από ποια περιοχή προέρχονται. Με αφορμή αυτό λοιπόν, θα ήθελα να μάθω τους συνδυασμούς πινακίδων για όλα τα Δωδεκάνησα (Ρόδος, Κως, Λέρος, Κάρπαθος, Κάλυμνος κλπ). Οι καλά ενημερωμένοι φίλοι του topic είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσουν...
-
Κυρίες και κύριοι, τέτοια κόντρα δεν ξανάγινε και μάλιστα σε γειτονικούς
νομούς: ΑΗΚ-833* χθες εδώ και ΡΜΝ-833* χθεσινή ταξινόμηση που μου
ανέφερε ο Σταύρος! Οι δύο νομοί βρίσκονται στον πέμπτο τους συνδυασμό
και πάνε μαζί από την άνοιξη του 2005, όταν ξεκίνησε στην Ξάνθη το ΑΗΚ
(τα ΑΗΖ-9600 ως και 9999 είχαν τότε δοθεί στην Αλεξανδρούπολη λόγω
έλλειψης). Η Δράμα τότε είχε μάλλον μικρό προβάδισμα αλλά νομίζω πως
η Ξάνθη έχει μεγαλύτερη φόρα και στο νήμα των ΑΗΜ και ΡΜΤ θα φτάσει
πρώτη τέλη Μάρτη-αρχές Απρίλη του 2008.ΕΒΚ-430*
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
@ thaliarque πολύ ενδιαφέρουσα η δουλειά σου... Και τουλάχιστον στη Ρόδο, αν τα τυπώσουν τα καμάρια του υπουργείου όπως λένε, θα υπάρξει πολύ γρήγορα πρόβλημα (και πάμε πάλι για δανεικές πινακίδες 3-4η φορά μέσα σε 12 χρόνια).Ευχαριστώ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει η ανατ. Αθήνα, το ΙΚΡ
θα ξεκινήσει 12/07 και θα τελειώσει 3/08 ενώ το ΙΜΚ που της δίνει η νέα
κατανομή θα φτάσει το πολύ μέχρι Ιούλιο του 2008. Η Φθιώτιδα θα έχει
πρόβλημα πριν κλείσει το 2008, η Μεσσηνία και η Ρόδος από την άνοιξη του
2009, την ίδια στιγμή που το Καρπενήσι θα έχει απόθεμα ως το 2020.Εκτός από τα ΚΧΑ-7200 ως και 8199 του 96-97 και τα ΜΥΖ-1000 ως και 2999
του 2004, πήρε άλλοτε η Ρόδος από αλλού;Και για να απαντήσω και στον lazarefa, νομίζω πως όλα τα Δωδεκάνησα
παίρνουν ΚΧ* από τη διεύθυνση της Κω, εκτός φυσικά από
τη Ρόδο που έχει τα ΡΟ* (ΡΚ* στα δίκυκλα) και ίσως, δεν το έχω τσεκάρει
αλλά μοιάζει λογικό, την Κάρπαθο και τις κουτσουλιές που είναι πιο
κοντά στη Ρόδο και πρέπει να παίρνουν από εκεί. -
Σου εχω γραψει επανειλημενως οτι Κασος - Καρπαθος - Συμη - Χαλκη εχουν ΡΟ*. Ερωτηματικο για Τηλο (δεν θυμαμαι αν ποσταρα κατι, γιατι δε θυμαμαι να ειδα και κατι).
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σου εχω γραψει επανειλημενως οτι Κασος - Καρπαθος - Συμη - Χαλκη εχουν ΡΟ*. Ερωτηματικο για Τηλο (δεν θυμαμαι αν ποσταρα κατι, γιατι δε θυμαμαι να ειδα και κατι).Η βόρεια Τήλος παίρνει ΚΧ* και η νότια ΡΟ*.
Καστελλόριζο και Νήσος της Ρω λογικά από Ρόδο. -
Πάντως έχω μία απορία... Οι νέου τύπου πινακίδες ξεκίνησαν ταυτοχρονα σε όλες τις περιοχές? και αν όχι ξέρει κάποιος πότε ξεκίνησαν σε καθε περιοχή..?
κυκλοφορεί ένα ΚΟΚ 55** αλλά είναι από Ξάνθη μιας και είπες για τα ΑΗΖ και την κόντρα σας...
-
και ξέχασα να γράψω ΧΒΥ 3* στις μηχανές
-
ΑΗΚ832* χθες το απογευμα στη Θεσσαλονικη σε Merc W211, μαλλον πρωτη βολτα...
-
IHZ 64*, IHN 80*, IKO 36* οι παρατηρήσεις από πουλάκι που πετά πάνω από
Αθήνα -
ΝΗΡ #567
-
ΑΗΚ-840* εδώ, το προβάδισμα της Ξάνθης πλέον φαίνεται.
@rafi: όταν βρω χρόνο θα απαντήσω διεξοδικά στην απορία σου.
-
επι τέλους ΧΝΤ 961* σε μεταχειρισμένο φορτηγάκι mitsubishi
-
ΕΡΝ 2828 σήμερα
-
ΑΝΚ 194*
-
ΗΑΜ 708* Smart (but not clever). Eπίσης είδα ΑΖΑ 594* σε Suzuki Vitara.
-
Σήμερα ΗΑΜ 710* Nissan Notte και από Αμαλιάδα ΗΑΜ 225* Mitsubishi L200 κλούβα,μεταχειρισμένο.
-
HKO 649* Jimny
Παμε πολυ αργα... -
ΡΕΚ 589* swift με τεραστιο αυτοκολλητο πάνω που κυκλοφορει τουλάχιστον 2 βδομάδες... Αρα το ΡΕΚ είναι πάνω απο 60**
-
ΕΕΜ-859* σημερινή ταξινόμιση στην Έδεσσα σε L-200
-
KOK-829*, AHO 4** σε δίκυκλο.
-
ΗΑΜ 721* Μazda επαγγελματικό.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2007