-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Στο Λονδίνο το είδες ή στον ύπνο σου;Στα Γιάννενα ντε. Έχω έρθει ινγκόκνιτο.
-
Αμα σας πω οτι οι πινακίδες του αυτοκινήτου μου είναι YII-8886 τι καταλαβέναιτε ;;
-
ότι είναι 89-90 ίσως;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ότι είναι 89-90 ίσως;Και απο Πειραιά.
-
ΚΜΚ-961*, μέσα Μαρτίου θα πρέπει να φανούν τα πρώτα ΚΜΝ.
Σε μηχανή ΧΡΕ-***, δανεικός συνδυασμός από Δυτική σε Κεντρική Αθήνα
όπου το απόθεμα τελείωσε με τα ΧΗΡ.Ο χρήστης Σταύρος έγραψε:
ότι είναι 89-90 ίσως;
Και απο Πειραιά.
...θα έλεγα μάλλον 87, αφού το ΥΙΑ ξεκίνησε το 84 και το ΥΙΜ δινόταν το 88.
Επίσης τα ΥΙ* δίνονταν όχι μόνο στον Πειραιά αλλά και σε όλα σχεδόν τα
νότια προάστια καθώς και τα νησιά που υπάγονται στον Πειραιά.@Κιδ: ...ινκόγκνιτο αλλά το μάτι γαρίδα ε;
-
ΡΕΟ Σε νηχανη
-
ΤΡΕ 921*
-
ότι είναι 89-90 ίσως;
Και απο Πειραιά.
νότια προάστια καθώς και τα νησιά που υπάγονται στον Πειραιά.@Κιδ: ...ινκόγκνιτο αλλά το μάτι γαρίδα ε;
Στο συγκεκριμένο θα επιμείνω, ΥΙΙ 35* είχε πάρει Austin Metro η θεία μου το 89 κι ένας συμμαθητής μου το 88 Pajero με ΥΙΗ 97* νότια προάστεια και τα 2
-
ότι είναι 89-90 ίσως;
Και απο Πειραιά.
νότια προάστια καθώς και τα νησιά που υπάγονται στον Πειραιά.Σωστά, του 87 στα Κύθηρα
δεν το είχα φανταστεί οτι οι αριθμοι των πινακίδων δεν είναι τυχαιοι -
ΝΗΜ-622* χαρτί,ΝΗΜ-906* τυπωμένο και μάλλον ΝΗΝ-99** χαρτί σε Λαντ Κρούιζερ(ήταν μακρυά το άτιμο).
-
ΕΕΝ-11 στα Γιαννιτσα
-
εχετε παρατηρησει οτι ορισμενα αυτοκινητα τα οποια αρχισαν να κυκλοφορουν μετα απο το 91 εχουν πινακιδες με δυο γραμματα αντι για τρια?εχω δει αρκετα αλλα θυμαμαι ενα παραδειγμα.ενα toyota carina που κυκλοφορουσε γυρω στο 95 να εχει πινακηδες ΤΡ.νομιζω οτι αυτες οι πινακιδες ειχαν κυκλοφορισει πολυ πιο πριν.
-
Συστημα πινακιδων της FYROM.
Στην γειτονικη χωρα ακολουθουν το συστημα: 2 γραμματα (ενδεικτικα της ευρυτερης περιοχης), τρια νουμερα και 2 γραμματα (συνδυασμοι κατα σειρα). Αυτο πανω-κατω το ηξερα, αυτο που δεν ειχα καταλαβει, αλλα το διαπιστωσα εκει ειναι οτι και ο δευτερος συνδυασμος γραμματων ειναι ενδεικτικος, της πολης αυτη τη φορα. Ετσι της περιοχης Οχριδας ολα τα αμαξια εχουν ΟΗ ***, αλλα στο Ρεσεν ειχαν R για πρωτο γραμμα, στην Οχριδα (πολη) Α, Β, C ενω στη Στρουγκα Η και Ι.Εδω επιστρεφοντας ειδα ΝΗΜ 64
-
Ο χρήστης panoslevidi έγραψε:
εχετε παρατηρησει οτι ορισμενα αυτοκινητα τα οποια αρχισαν να κυκλοφορουν μετα απο το 91 εχουν πινακιδες με δυο γραμματα αντι για τρια?εχω δει αρκετα αλλα θυμαμαι ενα παραδειγμα.ενα toyota carina που κυκλοφορουσε γυρω στο 95 να εχει πινακηδες ΤΡ.νομιζω οτι αυτες οι πινακιδες ειχαν κυκλοφορισει πολυ πιο πριν.Αυτές είναι Καρπενήσι και μου έκαναν έντονη εντύπωση γιατί θυμάμαι και το 98 που είχα πάει τέτοιες έδιναν νομίζω ακόμα... Το γιατί δεν ξέρω...
ΙΗΤ 13 Μαρούσι. ΡΙΟ 33 και ΑΧΥ 89 στην Πάτρα το Σαβ/κο...
-
ΜΟΒ 606*, ΑΤΗ 14* ΑΡΚ 81*
-
Oσον αφορα τις διγραμματες μετα το 90-91 αυτο προφανως συνεβαινε γιατι δεν ειχαν εξαντληθει ακομα. Στη Σαμο π.χ εδιναν διγραμματες περιπου μεχρι τα μεσα της δεκαετιας του 90 με συνδιασμο ΑΤ και μολις εξαντληθηκαν πηγαν στις τριγραμματες ΜΟΑ. Αλλα αυτο αφορουσε νομους με λιγες ταξηνομησεις και αργη εξελιξη στους συνδυασμους.
-
Αρτα ΑΤΗ 1700,σήμερα κουτιου Υaris και Πρέβεζα ΡΖΗ στο 4300
-
ΑΝΚ 106* BMW 116
ΗΚΝ 44**
-
ΚΖΡ-509* και ΤΚΝ-24**.
-
Μια ερώτηση αν επιτρέπετε.
Πως μπορώ να πάρω επίσημη τετράγωνη πίσω πινακίδα αντί της κλασσικής (και ίδιας με τη μπροστινή) ορθογώνιας??
Πινακίδες κυκλοφορίας 2007