-
Tι να πρωτοπώ...
Καταρχήν συγγνώμη στους οδηγούς που βρέθηκαν μπροστά μας.
Με πήγε μια φίλη μου σπίτι σήμερα, που ήξερα ότι είναι κάπως κιλερ, αλλά αυτήν την φορά έφτασε το σκατό στην κάλτσα.
Καταρχήν ξεπαρκάροντας, κοπάνησε τον μπροστινό της.
Αλλάζει λωρίδα χωρίς να κοιτάξει, με αποτέλεσμα ένας ομαρ ταρίφ να τα δει όλα: η σύγκρουση δεν έγινε για χιλιοστά.
Και μετά βιάζει ασύστολα το φανάρι της 3ης σεπτεμβρίου/λεωφ. στρατού.
Εκεί ήταν που της είπα να με αφήσει και κατέβηκα κάτω.
Ακόμα τρέμουν τα πόδια μου...
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Μα αυτό το πράμα πια να κάθονται όλοι εκεί που τράκαραν ή έμειναν... Την Παρασκευή είχει μείνει ένα Punto στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Καρέα, στην κατηφορική αριστερή ανάμεσα στις διασταυρώσεις Καισαριανής και Βύρωνα. Ε, έκατσε στην αριστερή όπως ήταν και η ουρά έφτασε μέχρι την Αττική Οδό. Τόσο δύσκολο ήταν να το αφήσει να κυλήσει και να πάει στην άκρη, στο φανάρι που πάει στο στρατόπεδο πάνω από το Βύρωνα; Έλεος δηλαδή... Εκατοντάδες αυτοκίνητα καθυστέρησαν πάνω από μισή ώρα για τη βλακεία του ενός...Καλα κανουν αφου δεν σκεφτεται κανεις το αυτονοητο (να παει να βοηθησει) ειχα μεινει μια φορα σε λιγο ανηφορικο δρομο(οποτε δε μπορουσα μονος να το σπρωξω), και ειχαν μαζευτει απο πισω και κορναραν αντι να βγει ενας να με βοηθησει να το σπρωξω να συνεχισουν. Στερουνται κοινης λογικης οι περισσοτεροι πραγματικα.
-
Νομίζεις δεν της είπα; Της είπα να του σταματήσει να δει αν έκανε ζημιά (δν είχε κάνει ευτυχώς, αλλά μόνο εγώ το ήξερα), της είπα να κοιτάζει τους καθρέπτες την όταν αλλάζει λωρίδες, και πριν κατέβω της είπα ότι όταν αναλαμβάνει ευθύνη, να προσέχει πως οδηγεί.
Αλλά σιγά μην κατάλαβε τπτ.
Εννοείται ότι δεν ξανακάνω το λάθος.
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Μα αυτό το πράμα πια να κάθονται όλοι εκεί που τράκαραν ή έμειναν... Την Παρασκευή είχει μείνει ένα Punto στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Καρέα, στην κατηφορική αριστερή ανάμεσα στις διασταυρώσεις Καισαριανής και Βύρωνα. Ε, έκατσε στην αριστερή όπως ήταν και η ουρά έφτασε μέχρι την Αττική Οδό. Τόσο δύσκολο ήταν να το αφήσει να κυλήσει και να πάει στην άκρη, στο φανάρι που πάει στο στρατόπεδο πάνω από το Βύρωνα; Έλεος δηλαδή... Εκατοντάδες αυτοκίνητα καθυστέρησαν πάνω από μισή ώρα για τη βλακεία του ενός...
Καλα κανουν αφου δεν σκεφτεται κανεις το αυτονοητο (να παει να βοηθησει) ειχα μεινει μια φορα σε λιγο ανηφορικο δρομο(οποτε δε μπορουσα μονος να το σπρωξω), και ειχαν μαζευτει απο πισω και κορναραν αντι να βγει ενας να με βοηθησει να το σπρωξω να συνεχισουν. Στερουνται κοινης λογικης οι περισσοτεροι πραγματικα.
Egw to kanw synexeia, alla panta koitaw mhn exei astynomia... kai ekshgoymai:
Stamathsa mia fora boyliagmenhs na sproksw ena rallye poy eixe spasei xelwna(ekose hn bash toy sasman katw apo thn mpataria) kai eixe meinei sthn aristerh lwrida.... parkarw to diko moy aytokinhto ston paradromo me anamena ta alarm katebainw katw kai arxizoyme na sprwxnoyme mazi me ton synodhgo moy kai ton odhgo toy alloy aytokinhtoy to amaksi toy sthn akrh...
Skaei kai to peripoliko anabei faroys kai skefthka... koita na deis poy ta paidia 8a kateboyn na dwsoyn ena xeraki.... Anti aytoy zhthsan ta stoixeia mas kai mas grapsane klhsh gia aytosxedioys agwnes
Moy hr8e ntamplas, ti kai an phga meta ston A.Y. sthn troxaia Glyfadas to idio brady, ti kai an phga ston Dioikhth thn allh mera to prwi, thn klhsh thn plhrwsa opws kai phra kai toys pontoys.... Ti katantia einai ayth re gmt....Stamatas na boh8hseis kai briskeis kai ton mpela soy apo panw.. -
Και ούτε πριν κάνατε κόντρες;
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Μα αυτό το πράμα πια να κάθονται όλοι εκεί που τράκαραν ή έμειναν... Την Παρασκευή είχει μείνει ένα Punto στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Καρέα, στην κατηφορική αριστερή ανάμεσα στις διασταυρώσεις Καισαριανής και Βύρωνα. Ε, έκατσε στην αριστερή όπως ήταν και η ουρά έφτασε μέχρι την Αττική Οδό. Τόσο δύσκολο ήταν να το αφήσει να κυλήσει και να πάει στην άκρη, στο φανάρι που πάει στο στρατόπεδο πάνω από το Βύρωνα; Έλεος δηλαδή... Εκατοντάδες αυτοκίνητα καθυστέρησαν πάνω από μισή ώρα για τη βλακεία του ενός...
Καλα κανουν αφου δεν σκεφτεται κανεις το αυτονοητο (να παει να βοηθησει) ειχα μεινει μια φορα σε λιγο ανηφορικο δρομο(οποτε δε μπορουσα μονος να το σπρωξω), και ειχαν μαζευτει απο πισω και κορναραν αντι να βγει ενας να με βοηθησει να το σπρωξω να συνεχισουν. Στερουνται κοινης λογικης οι περισσοτεροι πραγματικα.
Γι'αυτό το αναφέρω στα ζώα, γιατί ήταν στην κατηφόρα. Αν ήταν σε ανηφόρα αλλάζει το πράγμα. Δεν ξέρω αν θα κατέβαινα να βοηθήσω, αλλά σίγουρα δεν θα αντιδρούσα έτσι. Αν δεν βιαζόμουν (όπως την Παρασκευή) και ήταν σε δύσκολο σημείο, πιθανώς και να κατέβαινα. Έτσι όπως ήταν όμως στην κατηφόρα, έκλεινε το δρόμο όχι επειδή δεν μπορούσε να πάει λίγο στην άκρη, αλλά επειδή δεν ήθελε...
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
ζώο να το πω, καθίκι να το πω, δε ξέρω γιατί θ'αρχίσω παναγίες και δε θέλω. Ορίστε αυτό που έπαθε το σιβίκ μου στην κάθετο που είναι το ΚΤΕΟ πίσω απ'το Πεντάγωνο στον Χολαργό και το πάρκαρα πρώτη φορά εκεί γιατί δεν είχε μετρό το πρωί και δε το ξερά. Να λοιπόν τι αντίκρυσα το απόγευμα:
μπράβο μαλάκα, όποιος κι αν είσαι, που το μόνο που έμαθες στη ζωή σου είναι να βαράς και να φεύγεις...`Ετσι σ'έμαθε ο πατέρας σου και η μάνα σου?
Τι άλλο να πω ρε παιδιά ειλικρινά το μόνο που περίμενα να πάθω εκεί ήταν να φάω καμια κλήση απ'την δημοτική αστυνομία, και όχι να μου φάνε τον προφυλακτήρα!!!
Εκεί κοντά μένω. Σε ποια διασταύρωση; (By the way πίσω από το μετρό είναι Παπάγου...)
στον δρόμο εκείνο που είναι και το ΚΤΕΟ, το πρώτο αριστερά δλδ με το που μπαίνεις παπάγου, 100μ μετά τη στροφή περίπου
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ζώο να το πω, καθίκι να το πω, δε ξέρω γιατί θ'αρχίσω παναγίες και δε θέλω. Ορίστε αυτό που έπαθε το σιβίκ μου στην κάθετο που είναι το ΚΤΕΟ πίσω απ'το Πεντάγωνο στον Χολαργό και το πάρκαρα πρώτη φορά εκεί γιατί δεν είχε μετρό το πρωί και δε το ξερά. Να λοιπόν τι αντίκρυσα το απόγευμα:
μπράβο μαλάκα, όποιος κι αν είσαι, που το μόνο που έμαθες στη ζωή σου είναι να βαράς και να φεύγεις...`Ετσι σ'έμαθε ο πατέρας σου και η μάνα σου?
Τι άλλο να πω ρε παιδιά ειλικρινά το μόνο που περίμενα να πάθω εκεί ήταν να φάω καμια κλήση απ'την δημοτική αστυνομία, και όχι να μου φάνε τον προφυλακτήρα!!!
Εκεί κοντά μένω. Σε ποια διασταύρωση; (By the way πίσω από το μετρό είναι Παπάγου...)
στον δρόμο εκείνο που είναι και το ΚΤΕΟ, το πρώτο αριστερά δλδ με το που μπαίνεις παπάγου, 100μ μετά τη στροφή περίπου
100m από το σπίτι μου δηλαδή... η δημοτική αστυνομία δεν πολύ-υπάρχει για να σου κόψει κλήση, ενώ οι οδηγάρες αλωνίζουν (και από εκεί ξεκινούν δεκάδες σχολές οδηγών)
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Μα αυτό το πράμα πια να κάθονται όλοι εκεί που τράκαραν ή έμειναν... Την Παρασκευή είχει μείνει ένα Punto στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Καρέα, στην κατηφορική αριστερή ανάμεσα στις διασταυρώσεις Καισαριανής και Βύρωνα. Ε, έκατσε στην αριστερή όπως ήταν και η ουρά έφτασε μέχρι την Αττική Οδό. Τόσο δύσκολο ήταν να το αφήσει να κυλήσει και να πάει στην άκρη, στο φανάρι που πάει στο στρατόπεδο πάνω από το Βύρωνα; Έλεος δηλαδή... Εκατοντάδες αυτοκίνητα καθυστέρησαν πάνω από μισή ώρα για τη βλακεία του ενός...Η Ιστορια εχει αποδειξει οτι για μια μεγαλη καταστροφη, χρειαζεται μονο ενας
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και ούτε πριν κάνατε κόντρες;Οχι... Τρωγαμε σαντουϊτς στη καντινα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καταρχήν ξεπαρκάροντας, κοπάνησε τον μπροστινό της.όταν λες 'κοπάνησε', το εννοείς, ή εννοείς 'ακούμπησε';
εγώ τις ελάχιστες φορές που μπαίνω σε αλλουνού αμάξι, εξηγούμαι ότι... είμαι λιγάκι περίεργος και ότι αν πω 'σταμάτα να κατέβω' θα το κάνεις αμέσως.
αρχικά χαμογελάνε, ύστερα σοβαρεύονται. δεν έχω μπει σε 10 διαφορετικά ιδιόκτητα αυτοκίνητα στη ζωή μου.
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
όταν λες 'κοπάνησε', το εννοείς, ή εννοείς 'ακούμπησε';
εγώ τις ελάχιστες φορές που μπαίνω σε αλλουνού αμάξι, εξηγούμαι ότι... είμαι λιγάκι περίεργος και ότι αν πω 'σταμάτα να κατέβω' θα το κάνεις αμέσως.
αρχικά χαμογελάνε, ύστερα σοβαρεύονται. δεν έχω μπει σε 10 διαφορετικά ιδιόκτητα αυτοκίνητα στη ζωή μου.
Οταν ειχα το το Ε200Κ....Για ευνοητους λογους -βλ. 'Γερμανικη ποιοτιτα κατασκευης και αξιπιστεια'- συχνα-πυκνα εμπαινα στ αμαξι της τοτε κοπελας μου.....
Ενα ΒΧ...
Ε.... πρεπει να χασα 10 χρονια ζωης εκεινη την περιοδο....
Τοσο αγχος....
Μα τοσο αγχος.....
Jesus Christ! -
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
όταν λες 'κοπάνησε', το εννοείς, ή εννοείς 'ακούμπησε';
Eννοώ ότι τον χτύπησε αρκετά δυνατά. δεν ήταν ακούμπημα, αλλά ευτυχώς δεν έκανε ζημιά. Εγώ κατέβηκα όταν βίασε το κόκκινο, και περπάτησα σπίτι μου αφού της τα έψαλα και της είπα ότι δεν ξαναμπαίνω. Τι άλλο να έκανα;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και ούτε πριν κάνατε κόντρες;Tι σημασια εχει αυτο? Τους **ειδε **κανεις να κανουν κοντρες, ωστε να τους γραψουν?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και ούτε πριν κάνατε κόντρες;
Tι σημασια εχει αυτο? Τους **ειδε **κανεις να κανουν κοντρες, ωστε να τους γραψουν?
Μπορεί το μπατσικό, ναι. Κάναν ή δεν κάναν;
-
Επειδη την ξερω την ιστορια. Το μπατσικο εμφανιστηκε μετα απο αρκετη ωρα, ειδε δυο αυτοκινητα σταματημενα, και επειδη ηταν και τα δυο Rallye και το ενα με σπασμενο κιβωτιο, υπεθεσε οτι εκαναν κοντρες και τους εγραψε. Αυτο ακριβως ειπε και ο μπατσος, με το αποστομωτικο 'αμα θελετε τραβατε στο δικαστηριο να αθωοθειτε'...
-
Οκ τότε.
-
Δεν πάμε καλά!
**Χαζογκόμενα **σε μπλε Sei στην Κατεχάκη (στο ύψος της Α.Ο.) και πίσω της κάποιος με ένα (ευτυχώς) παλίο αυτοκίνητο. Εγώ βρίσκομαι στη διπλανή λωρίδα.
Κατάσταση 'σταμάτα-ξεκίνα' και σε κάποια στιγμή το μεταξύ τους κενό έχει φτάσει τα ~5 μέτρα. Κάπου εκεί (για άγνωστο λόγο) το Sei ξεκινάει να κινείται προς τα πίσω. Εγώ από δίπλα λέω 'δεν μπορεί' κι όμως μπόρεσε! Έχοντας μαζέψει αρκετή φόρα σκάει στο εμπρός μέρος του πίσω αυτοκινήτου. Κόρνες, κακό, ο τύπος να ουρλίαζει και η γκόμενα στην κοσμάααααααααααααρα της να του κάνει νόημα 'Τι έγινε;'-'Τι θες;'!
Μα καλά, νιώθουν;
Ελπίζω μόνο να μην έγινε μεγάλη ζημιά...
-
Τα συχαρίκια μου στο μοσχάρι με το πράσινο starlet (κατέβαινε την Παπανικολή στο Χαλάνδρι) που θεωρούσε σωστό να διαβάζει και να στη συνέχεια τακτοποιεί σε κάποια τσάντα κάποια έγγραφα ενώ το αυτοκίνητό του βρισκόταν σε κίνηση με επακόλουθο το αυτοκίνητό του να βρίσκεται ανάμεσα στις λωρίδες (ούτε δεξιά ούτε αριστερά) κάνοντας συνεχώς ζιγκ ζαγκ. Όταν του κορνάρισα (μιας και το σινιάλο μου μάλλον ούτε το είδε) για να αποφασίσει τι θα κάνει θα διαβάσει η θα οδηγήσει (γιατί ως γνωστόν, να γ@μας και να σφυρίζεις δε γίνεται) και σε πια λωρίδα θα μείνει ενοχλήθηκε μεν αλλά αποφάσισε δε ότι η αριστερή λωρίδα τον ευκολύνει καλύτερα σαν γραφείο. Ήταν και ήσυχη μιας και το αμέσως προηγούμενο αυτοκίνητο ήταν τουλάχιστον 100 μέτρα μακρυά του. Ασχέτως αν πίσω του η ουρές και στις δυο λωρίδες λόγο του ζιγκ ζαγκ είχαν φτάσει στην Αγία Παρασκευή.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δεν πάμε καλά!**Χαζογκόμενα **σε μπλε Sei στην Κατεχάκη (στο ύψος της Α.Ο.) και πίσω της κάποιος με ένα (ευτυχώς) παλίο αυτοκίνητο. Εγώ βρίσκομαι στη διπλανή λωρίδα.
Κατάσταση 'σταμάτα-ξεκίνα' και σε κάποια στιγμή το μεταξύ τους κενό έχει φτάσει τα ~5 μέτρα. Κάπου εκεί (για άγνωστο λόγο) το Sei ξεκινάει να κινείται προς τα πίσω. Εγώ από δίπλα λέω 'δεν μπορεί' κι όμως μπόρεσε! Έχοντας μαζέψει αρκετή φόρα σκάει στο εμπρός μέρος του πίσω αυτοκινήτου. Κόρνες, κακό, ο τύπος να ουρλίαζει και η γκόμενα στην κοσμάααααααααααααρα της να του κάνει νόημα 'Τι έγινε;'-'Τι θες;'!
Μα καλά, νιώθουν;
Ελπίζω μόνο να μην έγινε μεγάλη ζημιά...
Και να γινε ζημια.... 'Μα κυριε αστυνουλι μου.... αφου ο καλος κυριουλης ηταν απο πισω χι χι χι χι μου'
Σε τετοια περιπτωση περνας στην ασφαλεια της και τον αεροσακο που ανοιξε καποτε!
Α ρε Ιντεραμερικαν.... ποσο μου λειπεις!!
Ζώα ζώα ζώα [#4]