-
Χθες βραδυ αραξαμε στη καφετερια-στεκι του TF
Ξεκιναμε για σπιτια μας και καπου στη Βαρκιζα αρχιζω να κυνιγιεμαι μ ενα Κολτ.
Φτανουμε στην Λιμνη της Βουλιαγμενης την περναμε και πλησειαζουμε το φαναρι, το οποιο ειναι κοκκινοστην αριστερη λοριδα 1 αυτοκινητο στη δεξια 3.Κα*^%$$λα με Street KA -το γκαμπριο ντε!- απο την δεξια λωριδα
χωρις φλας
με το 'ετσι θελω'
αρχιζει και μπαινει στην αριστερη....
στο μισο μετρο απο μενα.....
φρενααααααααααααααααααααααα
Και το Αστρα να παλευει να κρατησει την ουρα του στην ιδια ευθεια με τη μουρι
φωτα και κορνααααααααααααααα
Τιποτα αυτη.....
Μπικε μπροστα μου σε αποσταση μισου εκατοστου!!!!
Καποια στιγμη ειπα 'την κοπανησα!!' και αρχησα να σκεφτομαι που
ειναι το εντυπο φιλικης δηλωσης....
Για καλη της τυχη δεν την ακουμπησα.
Οταν αναψε πρασινο και την προσπερασα, η Κα^%*$$λα ειχε το κινητο στ αυτι της! -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Λοιπόν αυτό που είδα χτες δεν πιστεύω πως έχει ξαναγίνει.
Στα McDonalds επι της εθνικής Πατρών-Κορύνθου στο Κιάτο, 2 αμάξια τράκαραν στο πάρκινγκ προσπαθόντας να μπούν στην ίδια κάθετη θέση στάθμευσης... Πλαγιομετωπικά...
Τι να πώ...
Ευκολο,ο ενας απο τους δυο εξυπνους θα πατησε κόφτη για να προλάβει,ο αλλος θα ειπε σιγα μη σε αφησω παλιο*&$ και βουαλά!
αντε να βγαλουν ακρη τωρα οι ασφαλιστικες
αληθεια ποιος να φταιει ?Συνηθως χρεώνεται αυτος που κανει οπισθεν.
-
Σήμερα συνάντησα ένα από τα μεγαλύτερα ΖΩΑ που έχω συναντήσει.
Ο Θεός, έκανε αναστρόφη στην Πατρών-Κορίνθου λίγο μετά το Κιάτο.
Πόσο μ*****ς μπορεί να είναι κάποιος?????????????????????? -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ζωο εχτές το βράδυ **Varadero με κουτί απο delivery **ή ο οποίος με πέρασε απο δεξιά........ενώ βρισκόμουν στην δεξιά λωρίδα....ε, μου έφυγε η ψυχή!Premium delivery.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Λοιπόν αυτό που είδα χτες δεν πιστεύω πως έχει ξαναγίνει.
Στα McDonalds επι της εθνικής Πατρών-Κορύνθου στο Κιάτο, 2 αμάξια τράκαραν στο πάρκινγκ προσπαθόντας να μπούν στην ίδια κάθετη θέση στάθμευσης... Πλαγιομετωπικά...
Τι να πώ...
Ευκολο,ο ενας απο τους δυο εξυπνους θα πατησε κόφτη για να προλάβει,ο αλλος θα ειπε σιγα μη σε αφησω παλιο*&$ και βουαλά!
αντε να βγαλουν ακρη τωρα οι ασφαλιστικες
αληθεια ποιος να φταιει ?Συνηθως χρεώνεται αυτος που κανει οπισθεν.
Μέσα σε χώρους στάθμευσης ισχύουν οι ασφαλιστικές καλύψεις;
-
Από τα ζώα του μετρό που ορμάνε όταν κλείνουν οι πόρτες...
(αν ήμουν οδηγός θα τους έκλεινα μισούς μέσα-μισούς έξω έτσι μπας και μάθουν)Ενώ το βαγόνι ήταν γεμάτο και ακούστηκε ο ήχος, το ζώο όρμησε μέσα για να προλάβει και έσκασε πάνω στον κόσμο!!
Πλέον σε όλα τα φανάρια στη Μεσογείων θα δεις κάποιον να παίρνει θέση για αναστροφή έστω κι αν στο φανάρι δεν υπάρχει καν η δυνατότητα να πάει αριστερά. Σήμερα σε ένα φανάρι ήταν 2 που ήθελαν να το κάνουν αυτό με αποτέλεσμα να φρενάρει απότομα η αριστερή λωρίδα. Ειρωνία, από απέναντι περνούσε περιπολικό, χωρίς φυσικά να κάνει τίποτα...
-
Μα τόσο πολύ βιάζονται;
Αν είναι αργά το βράδυ και είναι το τελευταίο τρένο εντάξει ειδάλλως το επόμενο απέχει μόλις μερικά λεπτά (Ο χρήστης tazio έγραψε:Ζωο εχτές το βράδυ **Varadero με κουτί απο delivery **ή ο οποίος με πέρασε απο δεξιά........ενώ βρισκόμουν στην δεξιά λωρίδα....ε, μου έφυγε η ψυχή!
Premium delivery.
Μάλλον το 125 ήταν.
Ντιλίβερι με χιλιάρι (πόσο μάλλον με το Βάρκαdero ) είναι too much ακόμα και γι' αυτό το threadΣυνηθως χρεώνεται αυτος που κανει οπισθεν.
Αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να κόλλησαν μούρη με μούρη προσπαθόντας να μπουν ταυτόχρονα
-
Στην κλίμακα 1(ζωάκι) έως 10(μέγιστο ζώο) που κατατάσσετε τους γονείς των δύο παιδιών που στο Smart (Fortwo) τα είχαν στο χώρο αποσκευών (αν μπορεί να ονομαστεί έτσι ο χώρος πίσω από τα καθίσματα);
Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα συμβεί σε περίπτωση που κάποιο αμάξι τους τρακάρει στην πίσω πλευρά. -
Εχω δει παιδακι να παιζει στην εταζερα....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εχω δει παιδακι να παιζει στην εταζερα....+3 ....φορές....
-
Δεν πειραζει, ειπαμε:
Φυσικη επιλογη.
-
Το να σκοτωθεί το παιδάκι ενός εγκληματικά αμελούς γονέα είναι φυσική επιλογή;
-
Ή μήπως κατά λάθος να πέσω πάνω στο smart κι από κει που δεν θα γινόταν τίποτα να κατηγορηθώ για φόνο από αμέλεια;
-
Οταν (αμα προλαβει) να μεγαλωσει αυτο το παιδακι, τα ιδια δεν θα κανει και στο δικο του παιδακι?
-
Λίγο τραβηγμένες οι απόψεις του kacey... έως πολύ!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν (αμα προλαβει) να μεγαλωσει αυτο το παιδακι, τα ιδια δεν θα κανει και στο δικο του παιδακι? -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν (αμα προλαβει) να μεγαλωσει αυτο το παιδακι, τα ιδια δεν θα κανει και στο δικο του παιδακι?Αυξημένες πιθανότητες σε σχέση με κάποια άλλα παιδάκια να κάνουν τα ίδια (ήταν δύο) πιστεύω ότι υπάρχουν. Αλλά όχι να το θεωρούμε και δεδομένο!!!
-
λίγο εώς τελείως αδιάφορο.
άλλες συνήθειες μεταφέρονται αυτούσιες στα παιδιά, άλλες αντιστρέφονται, με τυχαία επιλογή...
-
Ε, νταξ... δεν έχει και τόσο άδικο ο Κ...
Αν οι γονείς είναι 'έλα-μωρέ-τώρα-ποια-ζώνη/στοπ/φαναρι/διάβαση ΑΜΕΑ?' και 'δεν-πειράζει-πέτα-τα-σκουπίδια-από-το-παράθυρο', δε νομίζω ότι έχει σαφείς πιθανότητες ο απόγονός τους να βγει και ότι πιο politicaly correct υπάρχει, ούτε το αποκορύφωμα της παιδείας...
-
Το παιδί έχει τον γονέα ως πρότυπο. Η πλειοψηφία των ενεργειών του πατέρα υιοθετούνται και από το παιδί, αυτό όμως δεν θα πει ότι αν ο πατέρας είναι ζώο ή εγκληματίας το παιδί θα γίνει το ίδιο. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως η ΛΟΓΙΚΗ και η κρίση, τα οποία αν διαθέτει το παιδί μπορεί να αποστασιοποιηθεί... (πως τα λέω!)
Ζώα ζώα ζώα [#4]