-
πολουντε σαιντωνια και φωρμαις πανο-κατο
παρε παρε! -
Den εχουμε κοινοχρηστα μπανια.Τον πουστη αμα τον πιασω θα τον ξεφτυλισω
-
ρε αφού κυκλοφοράνε και γιούφτοι στα πανεπιστήμια μέσα, τι να πεις
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
...Το είδα και αυτό!σήμερα το μεσημέρι στην γέφυρα του Ασπροπύργου, περίμενα στην ουρά του φαναριού προς Αθήνα, στα κάγκελα πλάι του δρόμου είχε αφήσει προφανώς την πραμάτεια του ένας Πακιστανός, και ο ίδιος είχε στο χέρι μερικά από τα πράγματα που πούλαγε και εκινήτο ανάμεσα στα αυτοκίνητα, οδηγός αυτοκινήτου ο οποίος ήταν δίπλα απο τα παρατημένα πράγματα του πακιστανού, κατεβαίνει διαλέγει αυτό που ακριβώς ήθελε, το παίρνει και μπαίνει στο αυτοκίνητό του χωρίς να τρέχει τίποτα, και ξεκινάει! δεν πίστευα αυτό που έβλεπα, το θεώρησα αηδιαστικό!
Και μετά κάποιοι λένε πως για την εγκληματικότητα φταίνε οι...ξένοι (Αλβανοί κλπ!)! Κοίτα ρε τον Ελληνάρα, των απόγονο των Αρχαίων Ελλήνων, τον ελληνοχριστιανό, τον συνεχιστή του έργου του Αλέξανδρου του Μέγα (sic) , κοίτα ρε το ρεμάλι , έκλεψε τον φτωχό μετανάστη που στήνεται με τις ώρες ανάμεσα στ' αυτοκίνητα για μερικά
-
Είχα σκοπό να τον πλευρίσω, αλλα εκανε σφήνες στην Ε.Ο και δεν ειχα διάθεση να κυνηγήσω τον μαλάκα!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...Το είδα και αυτό!
σήμερα το μεσημέρι στην γέφυρα του Ασπροπύργου, περίμενα στην ουρά του φαναριού προς Αθήνα, στα κάγκελα πλάι του δρόμου είχε αφήσει προφανώς την πραμάτεια του ένας Πακιστανός, και ο ίδιος είχε στο χέρι μερικά από τα πράγματα που πούλαγε και εκινήτο ανάμεσα στα αυτοκίνητα, οδηγός αυτοκινήτου ο οποίος ήταν δίπλα απο τα παρατημένα πράγματα του πακιστανού, κατεβαίνει διαλέγει αυτό που ακριβώς ήθελε, το παίρνει και μπαίνει στο αυτοκίνητό του χωρίς να τρέχει τίποτα, και ξεκινάει! δεν πίστευα αυτό που έβλεπα, το θεώρησα αηδιαστικό!
Και μετά κάποιοι λένε πως για την εγκληματικότητα φταίνε οι...ξένοι (Αλβανοί κλπ!)! Κοίτα ρε τον Ελληνάρα, των απόγονο των Αρχαίων Ελλήνων, τον ελληνοχριστιανό, τον συνεχιστή του έργου του Αλέξανδρου του Μέγα (sic) , κοίτα ρε το ρεμάλι , έκλεψε τον φτωχό μετανάστη που στήνεται με τις ώρες ανάμεσα στ' αυτοκίνητα για μερικά
-
Προχθές βγαίνω από την ΑΟ στην έξοδο της Παλλήνης και κάνω αριστερά...
Φθάνω στο φανάρι που στρίβει αριστερά για Ανθούσα και κάθομαι κανονικά στην ουρά.
Πρώτο πρώτο για να στρίψει είναι λεωφορείο το οποίο όμως παρατηρώ ότι έχει τα alarm αναμένα.Αμάν λέω γιατί το φανάρι ανάβει ποιό αργά για αριστερά και δεν μπορείς και να κόψεις και μια λωρίδα από την λεωφόρο.
Τελικά μετά από λίγο αρχίζουν τα αυτοκίνητα που έχουν εγλωβιστεί να βγαίνουν, βγαίνω και εγώ μαζί και πιάνουμε την μεσαία λωρίδα όλοι κολλημένοι όσο μπορούσαμε στο λεωφορείο.
Ένας από πίσω μου, που ήθελε να πάει ευθεία όμως, αρχίζει τις κόρνες και τα μπινελίκια.Με προσπερνά ψιλοσταματάει δίπλα μου και αρχίζει να με βρίζει. (εγώ ήμουν το τελευταίο αυτοκίνητο σε μια ουρά 4 αυτοκινήτων εντωμεταξύ)
Προσπαθώ να του κάνω νόημα ότι το λεωφορείο έχει ακινητοποιηθεί, αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα.
ΟΜΩΣ, το ζωντανό όπως είπα, ψιλοσταμάτησε πλάι μου λοξά και το αυτοκίνητο του συνέχισε να τσουλάει οπότε πάει και σκάει στον μπροστινό μου (περίμενε και αυτός να στρίψει).
Ο τύπος μόλις το βλέπει αυτό σηκώνεται και φεύγει, οπότε ο τρακαρισμένος αναγκαστικά τον πέρνει από πίσω.
Εγώ έχω μείνει με το στόμα ανοικτό...
Το τί έγινε παρακάτω, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. -
Από ζώα πάμε καλά, από βλάκες όμως καλύτερα!!!
χαρακτηριστικό : όταν είναι πρωί ή τελος πάντων έχει φώς και μπορεί ο μπροστινός μου να δεί ότι είμαι γυναίκα , δεν την ξεκαβαλάει την αριστερή στην Ε.Ο. με ΤΙΠΟΤΑ, κι ας σέρνεται με 100 με ότι κουβά κι αν έχει, οπότε και αναγκάζομαι να κάνω προσπέραση από δεξια στον Σουμάχερ και χάνω χρόνο.
Το βράδυ όμως στον γυρισμό τα πράγματα αλλάζουν γιατί δεν μπορούν να διακρίνουν τον πίσω οδηγό. Ανάβω ότι φώτα έχει το αμάξι εκτός από τα μεγάλα και να δεις για πότε την κάνουν.
Έχει τύχει να με κυνηγήσουν από την τσαντίλα τους κανα -δυο φορές αλλά φάγαν τα μούτρα τους.
Τσάμπα ανεβοκατεβαίνω 2 φορές την ημέρα την Ε.Ο. τόσα χρόνια??? -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ο τύπος μόλις το βλέπει αυτό σηκώνεται και φεύγει, οπότε ο τρακαρισμένος αναγκαστικά τον πέρνει από πίσω.
Εγώ έχω μείνει με το στόμα ανοικτό...
Το τί έγινε παρακάτω, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.του φυγε αμέσως το τρακ;
-
Ο χρήστης apasp έγραψε:
Από ζώα πάμε καλά, από βλάκες όμως καλύτερα!!!
χαρακτηριστικό : όταν είναι πρωί ή τελος πάντων έχει φώς και μπορεί ο μπροστινός μου να δεί ότι είμαι γυναίκα , δεν την ξεκαβαλάει την αριστερή στην Ε.Ο. με ΤΙΠΟΤΑ, κι ας σέρνεται με 100 με ότι κουβά κι αν έχει, οπότε και αναγκάζομαι να κάνω προσπέραση από δεξια στον Σουμάχερ και χάνω χρόνο.
Το βράδυ όμως στον γυρισμό τα πράγματα αλλάζουν γιατί δεν μπορούν να διακρίνουν τον πίσω οδηγό. Ανάβω ότι φώτα έχει το αμάξι εκτός από τα μεγάλα και να δεις για πότε την κάνουν.
Έχει τύχει να με κυνηγήσουν από την τσαντίλα τους κανα -δυο φορές αλλά φάγαν τα μούτρα τους.
Τσάμπα ανεβοκατεβαίνω 2 φορές την ημέρα την Ε.Ο. τόσα χρόνια???Ανάβεις προβολείς ομίχλης δλδ. Δεν κάνεις καλά κατά τη γνώμη μου, εμένα προσωπικά με ενοχλούν τα περισσότερα φώτα ομίχλης από τον πίσω. Ένα αριστερό φλας αναμμένο ή ένα μικρό παίξιμο των προβολέων συνήθως αρκεί. Αν δεν αρκέσει, τότε...
Στα υπόλοιπα που αναφέρεις, σαφώς και έχεις δίκιο. Πολλοί έχουν -ακόμα- κόμπλεξ μην τύχει και τους περάσει γυναίκα
-
Αν δεν αρκεί, τότε... και δεύτερο... και τρίτο... και πάει λέγοντας
Για τα προβολάκια, όπως και οι περισσότεροι νομίζω, συμφωνώ
-
Πόσο ζώο πρέπει να είναι κάποιος που ενώ κινείται αργά, μόλις πας να τον προσπεράσεις, επιταχύνει;
Η μάνα των ζώων όπως φαίνεται είναι πάντα έγγυος γιατί συχνά-πυκνά το βλέπω αυτό το φαινόμενο...
-
Να σου πω την αλήθεια όταν είμαι με το Πασάτ του πατέρα μου, χαίρομαι όταν μου το κάνουν αυτό που λες γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να τους δείξω (στους περισσότερους βλ. άξεντς οι πιο συνηθισμένοι αλλά και πολλά άλλα) και δεύτερη φορά πόσο Μ@Λ είναι. Και ξέρεις μετά... το πιο συνηθισμένο είναι που προσπαθύν να σε κυνηγήσουν κιόλας. Αλλά είναι, το λιγότερο ανόητο, να 'παίζεις' με τον κάθε ηλίθιο, που αν μη τί άλλο είναι πολλοί.
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια όταν είμαι με το Πασάτ του πατέρα μου, χαίρομαι όταν μου το κάνουν αυτό που λες γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να τους δείξω (στους περισσότερους βλ. άξεντς οι πιο συνηθισμένοι αλλά και πολλά άλλα) και δεύτερη φορά πόσο Μ@Λ είναι. Και ξέρεις μετά... το πιο συνηθισμένο είναι που προσπαθύν να σε κυνηγήσουν κιόλας. Αλλά είναι, το λιγότερο ανόητο, να 'παίζεις' με τον κάθε ηλίθιο, που αν μη τί άλλο είναι πολλοί.Όταν βλέπω ότι μετά συνεχίζεται η παπαροσύνη του (μου κολλάει δλδ) κόβω ταχύτητα και πάω ίσως και πιο αργά από ό,τι πήγαινε αυτός νωρίτερα. Και βέβαια δεν τον αφήνω να περάσει (δεν τον κλείνω, απλά όποτε βλέπω ότι πάει να επιταχύνει να με περάσει, επιταχύνω κι εγώ). Βέβαια για λίγα λεπτά αυτό ε. Σπανιότατα ασχολούμαι με κόπανους του δρόμου περισσότερο από όσο θα έπρεπε.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια όταν είμαι με το Πασάτ του πατέρα μου, χαίρομαι όταν μου το κάνουν αυτό που λες γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να τους δείξω (στους περισσότερους βλ. άξεντς οι πιο συνηθισμένοι αλλά και πολλά άλλα) και δεύτερη φορά πόσο Μ@Λ είναι. Και ξέρεις μετά... το πιο συνηθισμένο είναι που προσπαθύν να σε κυνηγήσουν κιόλας. Αλλά είναι, το λιγότερο ανόητο, να 'παίζεις' με τον κάθε ηλίθιο, που αν μη τί άλλο είναι πολλοί.
Όταν βλέπω ότι μετά συνεχίζεται η παπαροσύνη του (μου κολλάει δλδ) κόβω ταχύτητα και πάω ίσως και πιο αργά από ό,τι πήγαινε αυτός νωρίτερα. Και βέβαια δεν τον αφήνω να περάσει (δεν τον κλείνω, απλά όποτε βλέπω ότι πάει να επιταχύνει να με περάσει, επιταχύνω κι εγώ). Βέβαια για λίγα λεπτά αυτό ε. Σπανιότατα ασχολούμαι με κόπανους του δρόμου περισσότερο από όσο θα έπρεπε.
'Πληρωμή' με το ίδιο νόμισμα δηλαδή. Αλλά μήπως όταν κάνουμε αυτό που πριν λίγο κοροϊδεύαμε - μας ενοχλούσε, γινόμαστε το ίδιο ή και χειρότεροι (μιας και πιστεύω πως ότι κάνουν το κάνουν από ανικανότητα κι όχι επειδή το θέλουν) από τα 'ζώα';
-
και γαμώ τα thread!
-
Ο χρήστης apasp έγραψε:
Εσυ λες αυτο αλλα εμενα μου εχει τυχει το ακριβως αντιθετο.Γυρναγαμε δυο αυτοκινητα απο εκδρομη,εγω μπροστα και βλεπω τον φιλο μου, απο τα φωτα του,να με πλησιαζει να μου κολλα απο πισω και να σβυνει τα φωτα του (εκτος απο τα θεσεως .) Τα'χασα δεν μπορουσα να οδηγησω. Του τηλεφωνω και μου απανταει 'Για να μην σε θαμπωνουν τα δικα μου,βλεπω με τα δικα σου.'
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εσυ λες αυτο αλλα εμενα μου εχει τυχει το ακριβως αντιθετο.Γυρναγαμε δυο αυτοκινητα απο εκδρομη,εγω μπροστα και βλεπω τον φιλο μου, απο τα φωτα του,να με πλησιαζει να μου κολλα απο πισω και να σβυνει τα φωτα του (εκτος απο τα θεσεως .) Τα'χασα δεν μπορουσα να οδηγησω. **Του τηλεφωνω **και μου απανταει 'Για να μην σε θαμπωνουν τα δικα μου,βλεπω με τα δικα σου.'
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όταν βλέπω ότι μετά συνεχίζεται η παπαροσύνη του (μου κολλάει δλδ) κόβω ταχύτητα και πάω ίσως και πιο αργά από ό,τι πήγαινε αυτός νωρίτερα. Και βέβαια δεν τον αφήνω να περάσει (δεν τον κλείνω, απλά όποτε βλέπω ότι πάει να επιταχύνει να με περάσει, επιταχύνω κι εγώ). Βέβαια για λίγα λεπτά αυτό ε. Σπανιότατα ασχολούμαι με κόπανους του δρόμου περισσότερο από όσο θα έπρεπε.
'Πληρωμή' με το ίδιο νόμισμα δηλαδή. Αλλά μήπως όταν κάνουμε αυτό που πριν λίγο κοροϊδεύαμε - μας ενοχλούσε, γινόμαστε το ίδιο ή και χειρότεροι (μιας και πιστεύω πως ότι κάνουν το κάνουν από ανικανότητα κι όχι επειδή το θέλουν) από τα 'ζώα';
Όχι Τάτσι.
Απλώς θέλω να του δείξω ότι αυτό που κουβαλάει μέσα στο κεφάλι του είναι μπετόν με γέμιση κουράδας.
Ξαναδιάβασε λέξη-λέξη αυτά που γράφω και θα δεις ότι δεν το κάνω από αντίδραση. Και βέβαια εκεί που λέω ότι το κάνω για λίγες στιγμές και αφού το παίξει αλανιάρης και μαγκάκος.
Με νοείς πιστεύω.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Με νοείς πιστεύω.
Σαφώς.
Ζώα ζώα ζώα [#4]