-
Ο χρήστης tm έγραψε:
να μεταφερθουμε μη τα κανουμε μπαχαλο?[\λακαμάς mode on]
Εγώ δεν πάω πουθενά αν δεν αρχίσουν να μιλάνε! Θα τα πείτε με το καλό τα καλά στέκια ή θα τα μάθω με το ζόρι ; Ε, λέγετε ρε!
[\λακαμάς mode off]Αντε, πάμε όπου θέλετε! Κερνάτε εσείς (επειδή ξέρετε τα καλά στέκια...).
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Γυναίκες οδηγοί σου λέει μετά κόβεις δεξιά απο το πλάι της Dakar, και βγαίνεις στον παράδρομο της βουλιαγμένης κα ιστρίβεις για όπου θες απο το φανάρι του Ζανιά!
Αντρες οδηγοι σου λέει μετα, προπέτες! Αμα θες να πας απεναντι στο Βασιλόπουλο θα κάνεις ολοκληρο κύκλο? Εγω παντως ήμουν δεξιά από ένα παιδί με ένα rx8, αυτός ήθελε να στριψει στο ρευμα προς γλυφαδα! Κι 'έκοψε' αυτός το αμάξι που ερχόταν-που στο τσακ δεν τον πάτησε- κι εγω πέρασα κυρια πίσω από την κάλυψη του!!
Whatever, καλύτερα να κάνω κύκλο παρά να κρύβομαι πίσω απο τά Rx8 γιανα περάσω τον δρόμο....που αν κατάλαβα καλά και πάλι άντρας έδωσε την λύση στη γυναίκα.......και ας είναι κλασικός προπέτης,ε?
Πάμε pub ρε παιδιά για τα φαγητά.
-
Σήμερα το πρωί (περίπου 07:15') στην Καποδιστρίου. Μπροστά μου corsa με τα φώτα κλειστά 'βαδίζει' (τα 10 χλμ που κύλαγε εκείνη την ώρα δεν είναι ταχύτητα αυτοκινήτου αλλά βαδίσματος). Του κάνω σινιάλο να κινηθεί λίγο πιο σβέλτα, κοινώς να ακολουθήσει τη ροή της κυκλοφορίας μια και το κενό από το προπορευόμενα αυτοκίνητο ήταν τουλάχιστον 100 μέτρα (δε χρειάζονται πολλά αυτοκίνητα για να γίνει μπάχαλο η κυκλοφορία ένας κόπανος αρκεί) αλλά αδιαφορεί τελείως και συνεχίζει να σέρνεται στο δρόμο.
Βγαίνω δεξιά και τον κοιτάω, μιλάει στο κινητό. Σταματάμε στο φανάρι (που φυσικά μας 'έπιασε' μιας και φρόντισε ο βλαμμένος γι αυτό), ανοίγω το παράθυρο και του λέω, 'πήγαινε στη δεξιά λωρίδα ή κινήσου λίγο πιο σβέλτα'.
Η απάντησή του (χωρίς φυσικά να έχει κλείσει το κινητό), 'τι θες μωρέ δε βλέπεις ότι μιλάω στο κινητό, πως να τρέξω;'Τελικά δε το κάνουν επίτηδες, είναι βλαμμένοι και μάλιστα με αφοπλιστικά ειλικρινή βλακεία.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'τι θες μωρέ δε βλέπεις ότι μιλάω στο κινητό, πως να τρέξω;'Εκεί είναι που κάθεσαι και τον κοιτάς με το βλέμμα του χάνου, χωρίς να πεις τιποτα. Οποιαδήποτε απάντηση είναι απλά κατώτερη των περιστάσεων.
-
Eγώ δεν θα είχα κάτι να πω... στον τόπο άλαλος θα είχα μείνει...
-
Συγννώ μη παιδία αλα έχω χάσει το πληκτορλογιπο αό τα γέλια ΑΧΧΑΑΧΑΧΧΓΗΕΤΓΗΝ
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'τι θες μωρέ δε βλέπεις ότι μιλάω στο κινητό, πως να τρέξω;' -
Παρομοια απαντηση.
Αμεσως μετα απο τυφλη αριστερη ηταν ενας σταματημενος με αλαρμ στην αριστερη λωριδα. Ισα ισα σταματησα και δεν περασα απο πανω του. Παω διπλα για παραπονα οποτε μου λεει το θεϊκο:
Μα καλα τα αλαρμ δεν τα βλεπεις; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
'τι θες μωρέ δε βλέπεις ότι μιλάω στο κινητό, πως να τρέξω;'
Εκεί είναι που κάθεσαι και τον κοιτάς με το βλέμμα του χάνου, χωρίς να πεις τιποτα. Οποιαδήποτε απάντηση είναι απλά κατώτερη των περιστάσεων.
ΟΥΓΚ!!!
-
να υποθέσω (αν και δεν το αναφέρεις) ότι τα αλάρμ τα είχε ανάψει για άσχετο λόγο; (δηλαδή, όχι για πραγματικά έκτακτη πήρα-το-κιβώτιο-στο-χέρι ανάγκη)
-
Τα αλαρμ τα ειχε αναψει γιατι ειχε σταματησει για κουβεντα με καποιον...
-
Αυτέ της μέρες έχω τα 'τυχερά' μου.
Βρίσκομαι σε στενό με στοπ και περιμένω να βρεθεί κενό για να βγω.
Σταθερή ροή της κίνησης με μικρή ταχύτητα (στα 50 μέτρα από το στενό υπάρχει φανάρι) και κοντά μεταξύ τους τα αυτοκίνητα. Κάποια στιγμή βλέπω (ανάμεσα στο punto που πέρασε μπροστά μου και στο Renault 19 που ερχόταν) ένα κενό περίπου 15+ μέτρων και κάνω να βγω μιας και το 19 ερχόταν πολύ αργά (υπέθεσα λόγω του ότι το φανάρι είχε γίνει κόκκινο).
Με το που πάω να βγω επιταχύνει κορνάροντας και κάνοντας σινιάλο ταυτόχρονα για να μη βγω. Σταματώ και περνάει από μπροστά μου με αρκετή ταχύτητα χειρονομώντας.Αποτέλεσμα το punto που είχε σταματήσει κανονικά στο φανάρι να γίνει seicento.
Έσκασε πάνω του ο μαλάκας με το 19.Η αποθέωση, κατεβαίνει κι αντί να δει τη ζημιά που έκανε έρχεται προς εμένα φωνάζοντας μου ότι πήγα να βγω και τον τρόμαξα.
Το παιδί με το punto έχει μείνει και κοιτάει τη ζημιά και προσπαθεί να μιλήσει με τον οδηγό του 19. Αυτός όμως το χαβά του, τα χώνει σε εμένα.Τελικά τη λύση την έδωσε ο οδηγός του πίσω από το 19 αυτοκινήτου που τον έπιασε και τον ταρακούνησε (κυριολεκτικά) λέγοντάς του να σκάσει και ότι το ίδιο έκανε και πριν λίγη ώρα σε προηγούμενη διασταύρωση.
Ελπίζω να μην προσπαθήσει να αποφύγει την ευθύνη του και να κάνει δήλωση στο παιδί με το punto.
Η αστυνομία πάντως κατέγραψε το συμβάν και λογικά θα του δίνει την ευθύνη για το ατύχημα.Τελικά είναι πολύ πιο επικίνδυνοι απ΄ότι μοιάζουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
-
ΤΙ λες ρε συ;;;;
Τι να πει τώρα και ο οδηγός του πούντο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι να πει τώρα και ο οδηγός του πούντο...
Μα γι αυτόν περισσότερο στεναχωρήθηκα. Του έχουμε (και στην αστυνομία) δώσει τα πλήρη στοιχεία μας κι εγώ και το παιδί που ακολουθούσε το 19.
Αλλά τι να το κάνεις. Το σημαντικότερο είναι να μη σου τύχει. -
...Το είδα και αυτό!
σήμερα το μεσημέρι στην γέφυρα του Ασπροπύργου, περίμενα στην ουρά του φαναριού προς Αθήνα, στα κάγκελα πλάι του δρόμου είχε αφήσει προφανώς την πραμάτεια του ένας Πακιστανός, και ο ίδιος είχε στο χέρι μερικά από τα πράγματα που πούλαγε και εκινήτο ανάμεσα στα αυτοκίνητα, οδηγός αυτοκινήτου ο οποίος ήταν δίπλα απο τα παρατημένα πράγματα του πακιστανού, κατεβαίνει διαλέγει αυτό που ακριβώς ήθελε, το παίρνει και μπαίνει στο αυτοκίνητό του χωρίς να τρέχει τίποτα, και ξεκινάει! δεν πίστευα αυτό που έβλεπα, το θεώρησα αηδιαστικό!
-
Zvo κλεφτης που μας πηρε τα απλωμενα μας ρουχα στις εστιες
Ρε τι θα τα κανεις τα σεντονια και τις φορμες??????Γυφτο -
Έλα ρε!!!!
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Zvo κλεφτης που μας πηρε τα απλωμενα μας ρουχα στις εστιες
Ρε τι θα τα κανεις τα σεντονια και τις φορμες??????Γυφτορε τι άνθρωποι υπάρχουν...έκλεψε τους φοιτητές το ζωντανό...
-
Ναι ρε και ομως εγινε και αυτο
Στο μεταξυ εμενα μου πηρε δυο φορμες και μια μπλουζα αθλητικες (Νικε ολα )αλλα μου αφησε τα παπουτσια τα αθλητικα που τα εβγαλα εξω απο το δωματιο να παρουν αερα.
Αυτο που με πειραζει τωρα ειναι οτι τα ειχα για τρεξιμο και τωρα δεν εχω τι να βαλω
Απο μια αλλη απλωσστρα πηρε κατι κιλοτες και σεντονια ο γυφτουλας -
καλά έκλεψε αντρικές φόρμες και κιλότες?
Προσέξτε στα ντούς μάλλον κυκλοφορεί λουστράκος ανάμεσα σας!
Η ακόμα κλύτερα, τις κυλότες θα τις κάνει δώρο στην γκόμενα του!
Ζώα ζώα ζώα [#4]