-
Ζουν αναμεσα μας δυστυχως....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Τους αλβανο-ρουμανους
ασχετη απορια: τωρα που μπηκαν στην ΕΕ η βουλγαρια και η ρουμανια θα μπορουν να ερχονται μονιμα οπως οι αντιστοιχοι απο τα αλλα κρατη-μελη της ΕΕ;
H Ελλαδα εχει κανει χρηση του δικαιωματος της απογορευσης και για 2 χρονια απαγορευεται να ερχονται χωρις βιζα και αδεια εργασιας, μετα ανετα χωρις κανενα περιορισμο.
Δεν κινδυνευουμε απο τους Βοθλγαρους & Ρουμανους αυτοι προτιμουν κυριως Ισπανια-Ιταλια & Γερμανια, το σοβαρο προβλημα το εχουμε με τους Αλβανους.
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Διαβαστε και γελαστε...Ειμαι στην Κηφισια [...] και φωναζε 'κοτεεες' αλλα οταν τον πλησιαζανε εβαζε πρωτη και εφευγε!
Για να μη λετε μονο για μενα
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Τους αλβανο-ρουμανους
ασχετη απορια: τωρα που μπηκαν στην ΕΕ η βουλγαρια και η ρουμανια θα μπορουν να ερχονται μονιμα οπως οι αντιστοιχοι απο τα αλλα κρατη-μελη της ΕΕ;
H Ελλαδα εχει κανει χρηση του δικαιωματος της απογορευσης και για 2 χρονια απαγορευεται να ερχονται χωρις βιζα και αδεια εργασιας, μετα ανετα χωρις κανενα περιορισμο.
Δεν κινδυνευουμε απο τους Βοθλγαρους & Ρουμανους αυτοι προτιμουν κυριως Ισπανια-Ιταλια & Γερμανια, το σοβαρο προβλημα το εχουμε με τους Αλβανους.
Mονο για αυτους που θελουν αδεια εργασιας ισχυει αυτο ,ειναι πολιτες της ΕΕ οποτε μπορουν να μετακινουνται ελευθερα.
-
εκ του αποτελέσματος:hmmm: , όπως λέει και ο φίλτρατος ο silencer:rtfm: :
ο ταρίφας και τη δουλειά του έκανε και σας έπαιξε στα δάχτυλά του...
και μείνατε εσείς με τα νεύρα να έχουν γίνει ζαρτιέρες:|
πως θα γλυτώσουμε από τα μπιπόπανα που κλείνουν το δρόμο 'παρκάρωντας' δεξιά αριστερά:x; έχω σιχαθεί πια τη γούναρη (πατρα) σταμάτα ξεκίνα...
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
πως θα γλυτώσουμε από τα μπιπόπανα που κλείνουν το δρόμο 'παρκάρωντας' δεξιά αριστερά:x; έχω σιχαθεί πια τη γούναρη (πατρα) σταμάτα ξεκίνα...H Γούναρη σ'αυτό το θέμα σε σχέση με την Κορίνθου είναι μια χαρά...
Εχω κάνει μεχρι και μισή ωρα την Κορίνθου από το ύψος της πλ.Γεωργιου μέχρι την Αγ.Σοφία.. Απελπισία...
-
Η Γούναρη συγκεκριμένα δεν παλεύεται. Ειδικά το κομμάτι του δρόμου απο Κανακάρη μέχρι τα Ψηλα Αλώνια ειναι μια ειδική διαδρομή αποφυγής διπλοπαρκαρισμένων.
Έχει πλάκα που ενώ υπάρχουν εσοχές στο πεζοδρόμιο για την επιβίβαση/αποβίβαση στα ταξι ειναι όλες πιασμένες απο μηνάρες...
Σχετικά με την Κορύνθου, πιστεύω πως το πρόβλημα ειναι η ηλίθια ρύθμιση των φαναριών (σ' αυτό πάσχει ολόκληρη η Πάτρα δυστυχώς)
Ο πραγματικός χαμός λόγω διπλοπαρκαρίσματος γίνεται στη Μαιζώνος που ειναι και αρκετά στενός δρόμος...
-
Nαι ολα τα ζωα εφυγαν απο την Αγιου Ανδρεου οπου ξεφορτωναν τα φορτηγα λογω στοιχειωδους αστυνομευσης και τωρα γεμιζει ακομα πιο πολυ η κορινθου!
Αυτο δεν το καταλαβα ποτε!!
Μεχρι το αρσακειο ειναι κολαση,μετα καπως ξεκολλας..
Με αυτα τα ζωα τι θα γινει???
Δεν υπαρχει αλλος τροπος να ξεφορτωσουν εκτος του να ειναι κοντα στο μαγαζι το καταλαβαινω..
Αλλα γινεται το χαος. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
πως θα γλυτώσουμε από τα μπιπόπανα που κλείνουν το δρόμο 'παρκάρωντας' δεξιά αριστερά:x; έχω σιχαθεί πια τη γούναρη (πατρα) σταμάτα ξεκίνα...
H Γούναρη σ'αυτό το θέμα σε σχέση με την Κορίνθου είναι μια χαρά...
Εχω κάνει μεχρι και μισή ωρα την Κορίνθου από το ύψος της πλ.Γεωργιου μέχρι την Αγ.Σοφία.. Απελπισία...
Ο πραγματικός χαμός λόγω διπλοπαρκαρίσματος γίνεται στη Μαιζώνος που ειναι και αρκετά στενός δρόμος...
Η Γουναρη, η Κορινθου και η Μαιζωνος δεν πιανουν μια, μπροστα στην Ελληνος Στρατιωτου!
-
Ε είναι μικρό το κομμάτι της Ελληνος που πήζει! Κ ΔΕΝ περνας από Ελληνος, εκτός κ αν μενεις εκει,πας από πάνω ή από κάτω. Διαφορετικά, είσαι άξιος την μοίρας σου!!
Ομοίως για Νοταρά..
-
Έλα οι πατρινοί!
φιιιιιιι!!!!!!! (κλέφτικο σφύριγμα)
πάμε για κανα κόφι;;;
...
ΚΑΦΕ!
-
Και δεν παμε?
Κορινθου να βρεθουμε ε? -
Που λετε ρε?
-
Απίστευτοι είστε ρε εσείς οι Πατρινοί.
Ανοίξτε ρε ένα θέμα στίς ανακοινώσεις,που θα οργανώσετε συνάντηση μέσα στο θρέντ 'ΖΩΑ-ΖΩΑ-ΖΩΑ'
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απίστευτοι είστε ρε εσείς οι Πατρινοί.οργανώσετε συνάντηση μέσα στο θρέντ 'ΖΩΑ-ΖΩΑ-ΖΩΑ'
Δεν ειναι τυχαιο λες ε?
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Διαβαστε και γελαστε...
[snip]ο ταριφας ηταν ολα τα λεφτα... Εβριζε και φωναζε 'κοτεεες' αλλα οταν τον πλησιαζανε εβαζε πρωτη και εφευγε!
Πασχάλη θα τον έλεγαν...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Απίστευτοι είστε ρε εσείς οι Πατρινοί.
οργανώσετε συνάντηση μέσα στο θρέντ 'ΖΩΑ-ΖΩΑ-ΖΩΑ'
Δεν ειναι τυχαιο λες ε?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Που λετε ρε?Eίμαι Αθήνα τώρα. Αλλιώς, δεν υπήρχε θέμα, το μερος μου λέγατε κ σε 5' ήμουν εκει..
Οταν κατεβω maybe!
(Δημητρη να διπλοπαρκαρεις Μαιζώνος το OPC να είμαστε κ εντός θέματος.. )
ΥΓ. Να ανοιχτει παραυτα θέμα στις Ανακοινώσεις 'Συναντηση μιναρηδων- εμείς και η τεντούρα'..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Eίμαι Αθήνα τώρα. Αλλιώς, δεν υπήρχε θέμα, το μερος μου λέγατε κ σε 45' ήμουν εκει..Μη λέμε κι ό,τι θέλουμε, μας διαβάζουν και μικρά παιδιά.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Eίμαι Αθήνα τώρα. Αλλιώς, δεν υπήρχε θέμα, το μερος μου λέγατε κ σε 45' ήμουν εκει..
Μη λέμε κι ό,τι θέλουμε, μας διαβάζουν και μικρά παιδιά.
Τι θε ρε? Στην Πάτρα δεν αργώ... Εκτος κι αν πάω από Νοταρα-Ελληνος-Μαιζώνος και μετα ανεβω τη Γουναρη οπου όπως θα διαβασες εχουν τρελό πήξιμο!! Ε εκει δε φταιω εγω...
Ζώα ζώα ζώα [#4]