-
Όχι
Πιο στενό είναι.
-
Ζώα όλοι αυτοί που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και ενσυνείδητα θέτουν τους εαυτούς τους και αυτούς που κινούνται γύρω τους σε κίνδυνο και εξηγούμαι...
Όσο περίμενα να αλλάξουν το δίσκο-πλατώ του αυτοκινήτου του αδερφού μου έγινα μάρτυρας των εξής σκηνικών:
α) Οδηγός ταξί κατέφτασε στο κατάστημα και ζήτησε να του βάλουν τα λάστιχα μπρος-πίσω. Υπερήφανος ανέφερε ότι έχουν κάνει 140.000 χλμ μέχρι τώρα και ότι βγάζουν άλλες 10.000 χλμ. Προσωπικά με τα λάστιχά του ούτε στο προστατευμένο περιβάλλον μιας πίστας δε θα έμπαινα, φαίνεται όμως ότι η ασφάλεια έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
β) Ιδιοκτήτης μιας Xsara Coupe 1.4 πρώτης γενιάς καταφτάνει με τρισάθλια λάστιχα σε μεταλλικές ζάντες. Όταν λέω τρισάθλια εννοώ ότι έλειπαν κομμάτια από το πέλμα και ζήτημα να είχαν 1-2 χιλιοστά πέλμα. Παίρνει κάπου τ' αυτί μου ότι θα βάλει ζάντες αλουμινίου. Όλα καλά μέχρι εδώ μιας και περίμενα ότι θ' αλλάξει και λάστιχα μαζί με τις ζάντες, έλα όμως που ξεζαντάρισαν τα λάστιχα και τα τοποθέτησαν στις ζάντες αλουμινίου Όπως καθόμουν εκεί του λέω: 'Καλό θα ήταν να προσέχετε με τα λάστιχά σας γιατί δε θα φρενάρει καλά το αυτοκίνητο' και παίρνω την αποστομωτική απάντηση: 'Δεν τρέχω, αλλά ούτως ή άλλως μέχρι το καλοκαίρι που θα πάω στο χωριό με βγάζουν. Τα τρώω πολύ τα λάστιχα εκεί'.
Δε μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία αυτή... λεφτά για ζάντες είχε, τα λάστιχα όμως είναι μεγάλη πολυτέλειαγ) Ιδιοκτήτης Mazda 6 καταφτάνει με σκασμένο το εμπρός αριστερό ελαστικό. Βλέποντας τα λάστιχα δε μπορούσα να καταλάβω τι μάρκα είναι από τη φθορά τους. Σλικ είχαν γίνει. Αφήνει λοιπόν το αυτοκίνητο και φεύγει λέγοντας στα 'παιδιά' του συνεργείου να του μπαλώσουν το λάστιχο. Μα καλά, τι πρέπει να συμβεί για ν' αλλάξει λάστιχα; Να σκάσουν και τα 4 μαζί στην εθνική την ώρα που πηγαίνει με 140χλμ/ώρα; Αλλά ναι, 20000 ευρώ για το αμάξι τα έδωσε, 450 ευρώ για την ασφάλειά του δε μπορεί να τα δώσει...
δ) Μπαίνει μέσα στο μαγαζί ένας 25χρονος(?) με σκασμένο λάστιχο και ρωτάει ένα από τα 'παιδιά' αν μπορεί να φτιαχτεί. Το κοιτάει λοιπόν και του λέει σε μορφή σχολίου: 'Η τρύπα δεν είναι το μόνο σου πρόβλημα'. Τα λάστιχα ήταν Bridgestone Potenza RE720 στα οποία μετά βίας φαίνονταν η διάστασή τους και τα λοιπά χαρακτηριστικά τους από τη φθορά στα πλαϊνά. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας και για τη φθορά στο πέλμα τους...
Και όμως, το παιδί φέρνει το αμάξι μέσα και ύστερα από λίγη ώρα τοποθετεί το λιωμένο λάστιχο στο τούμπανο Fiat Punto GT που είχε. Μα καλά, πώς τα βάζει κάτω τα τουλάχιστον 137 άλογα που έχει; Προσωπικά τρόμαξα στην όψη των ελαστικών του. Είπαμε όμως ότι το αμάξι πρέπει να είναι γρήγορο τουλάχιστον στις προδιαγραφές, άσχετα με το ότι η ταχύτητα είναι αντιστρόφως ανάλογη της προσοχής που δίνεται στην ενεργητική ασφάλεια...Όπως καταλαβαίνετε ζώα υπάρχουν διαφόρων μορφών. Τα κατ' επιλογή ζώα όμως είναι τα χειρότερα όλων. Και ναι, μαζί με άλλα εκνευρίζομαι όταν ξέρω ότι το αμάξι που με πηγαίνει καροτσάκι μπορεί να φοράει λάστιχα που ούτε σε άσφαλτο πίστας δε θα έβρισκαν πρόσφυση.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εφυγα απο αθηνα 17,30 περιπου και εφτασα τσαγκαραδα 1,30 περιπουΖαγοροχώρια;
Κάτι μου λέει αυτό το όνομα χμμ (αλλά δνε μπορώ να το εντοπίσω μέσα στις αμέτρητες -άχρηστες και ανούσιες- πληροφορίες που κυκλοφορούν στην κεφαλή μου...)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ούτε στο μπαλκόνι τους δε βγήκαν παρά τον ήχο της σειρήνας.Αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης...
Πλέον τα περισσότερα διαμερίσματα δεν έχουν μπαλκόνια.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
εφυγα απο αθηνα 17,30 περιπου και εφτασα τσαγκαραδα 1,30 περιπου
Ζαγοροχώρια;
Κάτι μου λέει αυτό το όνομα χμμ (αλλά δνε μπορώ να το εντοπίσω μέσα στις αμέτρητες -άχρηστες και ανούσιες- πληροφορίες που κυκλοφορούν στην κεφαλή μου...)
Πήλιο.
-
Σκατά το θυμήθηκα μετά.........
Είχα πάει πριν μερικά χρόνια.
Όσο όμορφες ήταν εκείνες οι μέρες, τόσο χάλια ήταν οι επόμενες......
Βέβαια τώρα πάλι προς τη δόξα τραβώ!
-
Ζώο η ''''''κυρία'''''' των Β.Π με το SUV και το cd Έφη Θώδη στο πίσω κάθισμα που πάρκαρε ακριβώς από πίσω μου, χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς να την ενδιαφέρει αν ο ιδιοκτήτης βιάζεται να προλάβει επαγγελματικό ραντεβού. Δηλαδή αν χρειαζόταν (χτύπα ξύλο) να πάω σε νοσοκομείο τί θα γινόταν? Παραδέχθηκε ότι ειχα δίκιο αλλά δεν άντεξα να μην της τονίσω την ζωώδη κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Δηλαδή εγώ που κάθομαι και ψάχνω για θέση για δουλειά ενός λεπτού χαζός είμαι?
-
Μοτοσικλετιστής σήμερα το μεσημέρι σε πεζόδρομο στην Ν. Φιλαδέλφεια. Εγώ πεζός κι αυτός βγαίνει πίσω από γωνία στο ένα μέτρο, τρομάζω φρενάρει και φεύγει. Του λέω, 'την επόμενη φορά πιο γρήγορα γιατί σου ξέφυγα'.
Αλλά επειδή ήταν ευαίσθητο παιδί γύρισε και μου την είπε κιόλας. 'Εντάξει είναι πεζόδρομος αλλά όχι ότι έτρεχα, με 10 πήγαινα'.Την ερχόμενη φορά να δείτε που θα θέλει να του ζητήσω και συγνώμη.
-
ροσοπόντιος με καινούργιο mondeo στο καλοχώρι σήμερα...
τα αποτελέσματα δυστυχώς όχι κ τα καλύτερα..το ΖΩΟ όμως ήμουν εγώ που έπρεπε να κρατήσω ακόμη μεγαλύτερη απόσταση καθώς η λογική 'στρίβω κ τότε ανάβω το φλας' παρατηρείται σε πολλά περισσότερα τετράποδα...
-
Το βάζω εδώ μιας και δεν μου κολλάει να ανοίξω τοπικ για το συγκεκριμένο συμβάν που συνέβη σε συγγενή μου σήμερα το μεσημέρι:
Σήμερα το μεσημέρι mazda mx5 titanium grey mk 2.5 - camel με αριθμό πινακίδας ΚΝΚ 419* ενεπλάκη σε ατύχημα με υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες και κατόπιν εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το ανωτέρω αυτοκίνητο ας με ενημερώσει με πμ.
Ευχαριστώ.
Γιώργος -
πες και που εγινε το ατυχημα
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
πες και που εγινε το ατυχημαΜεσογείων στο επομενο φαναρι μετά την πυλη του Πενταγωνου.
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Το βάζω εδώ μιας και δεν μου κολλάει να ανοίξω τοπικ για το συγκεκριμένο συμβάν που συνέβη σε συγγενή μου σήμερα το μεσημέρι:Σήμερα το μεσημέρι mazda mx5 titanium grey mk 2.5 - camel με αριθμό πινακίδας ΚΝΚ 419* ενεπλάκη σε ατύχημα με υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες και κατόπιν εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το ανωτέρω αυτοκίνητο ας με ενημερώσει με πμ.
Ευχαριστώ.
Γιώργοςρε παιδια, αμα λειπει ενα μονο γραμμα απο την πινακιδα, μιλαμε για 10 αυτοκινητα σε ολη την ελλαδα. Μεσω της τροχαιας βρειτε το ενα και μοναδικο miata ταδε χρωματος που θα υπαρχει. Αντε αμα εισαι πολυ ατυχος να υπαρχουν δυο ιδια και να πρεπει να ψαξεις. Δεν δεχομαι οτι δεν μπορεις, μεσω ενος δικηγορου, να κανεις μια μηνυση και η τροχαια/εισαγγελεας να σου βρει το αυτοκινητο με αυτεπαγγελτη διωξη και αναζητηση.
-
Kacey and συνφορουμιτες προ 10 λεπτων ευρεθησαν τα στοιχεία για το 'παλικάρι' μας....
Απλά γελάω πλέον (και πειτε με κακό) με το τι 'χαρά' θα κάνει άμα μάθει για τι αδικήματα διώκεται....
Οι μαγκιές πληρώνονται.... (μπορεί αργά, αλλά ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ)Υ.Γ. Many thanks στα παιδια της Τροχαίας Αγίας Πρασκευής που τέτοια ώρα μας ειδοποίησαν!
-
Όντως η εγκατάλειψη μετά από τροχαίο, ειδικά όταν υπάρχει και τραυματισμός είναι σοβαρό παράπτωμα... Συμφωνώ ότι οι μλκιες πληρώνονται...
Οι υλικές ζημιές θα αποκατασταθούν, ελπίζω τουλάχιστον να μη χτύπησε σοβαρά κάποιος.
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Kacey and συνφορουμιτες προ 10 λεπτων ευρεθησαν τα στοιχεία για το 'παλικάρι' μας....
Απλά γελάω πλέον (και πειτε με κακό) με το τι 'χαρά' θα κάνει άμα μάθει για τι αδικήματα διώκεται....
Οι μαγκιές πληρώνονται.... (μπορεί αργά, αλλά ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ)Υ.Γ. Many thanks στα παιδια της Τροχαίας Αγίας Πρασκευής που τέτοια ώρα μας ειδοποίησαν!
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα δημιουργούσα σοβαρό ατύχημα στο δρόμο η και οπουδήποτε αλλού και θα σηκωνόμουνα να φύγω από τον τόπο του ατυχήματος, ακόμα και στην περίπτωση που έφευγα ίσως εβρισκόμενος σε κατάσταση σοκ πιστεύω ότι αμέσως με το που θα ερχόμουνα στα λογικά μου θα πήγαινα στο ποιο κοντινό αστυνομικό τμήμα και θα δήλωνα ότι εμπλεκόμουνα στο ατύχημα.
-
Επίκουρε δυστηχώς υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.
Ρε συ εδώ είχατε όλη την πινακίδα, υπήρχε περίπτωση να μην τον βρείτε? Θέμα χρόνου ήταν ρε συ!
Καλά ξεμπερδέματα και υπομονή....ελπίζω τα χτυπήματα να μην είναι βαριά και να είναι υγιείς οι φίλοι σου γρήγορα!
-
Φαντάζεσαι να μην είχε πίσω πινακίδα;
-
Εννοείς μετά το τρακάρισμα να την έβγαζε ή να μην είχε καθόλου πινακίδα? Αν κατάλαβα το 2ρο εννοείς για αυτούς που λένε οτι την βγάζουν και τρέχουν!
-
Ναι. Φαντάσου να ήταν κάποιος που την είχε αφαιρέσει και μετά το ατύχημα, πονηρά σκεπτόμενος, να την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Τι πιθανότητες θα υπήρχαν να βρεθεί σε αυτή την περίπτωση;
Ζώα ζώα ζώα [#4]