-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Μήπως όντως κουβαλούσε κανέναν ανάπηρο σαν συνοδηγό και τον αποβίβασε εκεί;; 1% πιθανότητες το πολύ βέβαια...Αν τον αποβίβασε δεν θα έπρεπε να μείνει παρκαρισμένος. Μόνο αν πάρκαρε εκεί προσωρινά για να παραλάβει κάποιον ανάπηρο δικαιολογείται. 0,1% πιθανότητες και κατεβαίνουμε...
-
Σήμερα στην παραλιακή σταματημένος σε φανάρι βλέπω ένα 'ποντικί' Rav4 να κορνάρει και να παίζει μανιωδώς τα φώτα στο μπροστινό του όχημα (μαύρο hatchback αμάξι για το οποίο δεν διέκρινα μοντέλο, πιθανώς Polo) στην αριστερή λωρίδα επειδή από ό,τι κατάλαβα το μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε όσο ακόμα το φανάρι ήταν πορτοκαλί.
Όταν άναψε πράσινο, το μαύρο αμάξι μπήκε στη μεσαία αφήνοντας το Rav να περάσει, όμως ο οδηγός του Rav έμεινε δίπλα του, κατέβασε το παράθυρο και φώναζε στον οδηγό βρίζοντας, πιθανώς απειλώντας τον.
Το μαύρο αμάξι άρχισε να επιταχύνει προπαθώντας να αποφύγει το Rav4, όμως αυτό άλλαξε λωρίδα και του κόλλησε προφυλακτήρα αμέσως. Άρχισαν τρελές σφήνες με το Rav να είναι μονίμως επικίνδυνα πίσω του. Ακολούθησα όσο μπορούσα για να δω τι συμβαίνει, ήταν φανερό ότι δεν επρόκειτο για κόντρα, ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου προσπαθούσε να ξεφύγει ενώ ο άλλος με το Rav τον καταδίωκε λες και ήθελε να τον ξεκάνει
Τους έχασα παρακάτω, δεν ξέρω τι έγινε... Σε μια στροφή παρακάτω είδα σημάδια από λάστιχο σαν κάποιος πριν λίγο να είχε τραβήξει χειρόφρενο για να στρίψει με πολλά χιλιόμετρα, ίσως κάποιος από τους δύο. Κυκλοφορεί ΑΡΡΩΣΤΟΣ κόσμος εκεί έξω.
-
Δυστυχώς πολλοί οδηγοί βγάζουν τα προσωπικά τους προβλήματα στο τιμόνι και 'ψάχνονται¨ διαρκώς να φαγωθούν.Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Θέλει προσοχή. Δεν ξέρουμε τί είναι ο άλλος ή τι μπορεί να κουβαλάει μαζί του. Ας τον αγνοήσουμε καλύτερα.
Φιλικά, KonstantinosV
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δυστυχώς πολλοί οδηγοί βγάζουν τα προσωπικά τους προβλήματα στο τιμόνι και 'ψάχνονται¨ διαρκώς να φαγωθούν.Αυτό μου θυμίζει και κάποιους από εδώ μέσα.
Θα είσαι στην Πίτα, Κωνσταντίνε;
-
Χρήστο καλημέρα. Δεν ξέρω ακόμα. Το αυτοκίνητό μου το πούλησα ενόψει αναμονής του νέου. Κανένας άλλος δεν κατεβαίνει από Θεσ/νίκη. Σήμερα έχουμε συνάντηση με τα παιδιά. Θα το κοιτάξω. Θέλω πολύ.
Φιλικά, KonstantinosV
-
Εγώ που σταματάω στο πορτοκαλί κινδυνεύω δηλαδή;
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Εγώ που σταματάω στο πορτοκαλί κινδυνεύω δηλαδή;Το πολύ να σε πάρει μαζί του κανένας που δε σκόπευε να σταματήσει ούτε στο κόκκινο. Κυκλοφορούν αρκετοί και ολοένα κι αυξάνονται κατά την προσωπική μου εκτίμηση.
-
Να σκεφτώ να βάλω κανένα μπροστινό bull bar στον πίσω προφυλακτήρα μου δηλαδή; Μήπως το ξανασκεφτεί ο επίδοξος;
-
Εχθές μου έτυχε ζώο σε φανάρι το οποίο έκανε χειρονομίες του τύπου 'κοιμάσαι' 'βλάκα' και άλλα επειδή σταμάτησα μπροστά του με πορτοκαλί... φυσικά τον αγνόησα καθυστερώντας επίτηδες 1'' στο πράσινο για να του τη σπάσω!
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Εχθές μου έτυχε ζώο σε φανάρι το οποίο έκανε χειρονομίες του τύπου 'κοιμάσαι' 'βλάκα' και άλλα επειδή σταμάτησα μπροστά του με πορτοκαλί... φυσικά τον αγνόησα καθυστερώντας επίτηδες 1'' στο πράσινο για να του τη σπάσω!Πιο καλο ειναι το ανοιγμα καπο.
Χανεις ενα φαναρι αλλα γεμιζεις αγαλιαση βλεποντας τον νευρικο να προσπαθει να βγει απο τον αποκλεισμο!!! -
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Εχθές μου έτυχε ζώο σε φανάρι το οποίο έκανε χειρονομίες του τύπου 'κοιμάσαι' 'βλάκα' και άλλα επειδή σταμάτησα μπροστά του με πορτοκαλί... φυσικά τον αγνόησα καθυστερώντας επίτηδες 1'' στο πράσινο για να του τη σπάσω!Εμένα σε αντίστιχη περίπτωση σήμερα άρχισε να κατεβάζει 'καντίλια'
-
Το καλυτερο σε τετοια περιπτωση ειναι να βαλεις οπισθεν...
Εχει καλυτερα αποτελεσματα με SUV.
-
To ζώο ήμουν εγώ σήμερα το πρωί που άνοιξα το κινητό και πήρα τηλέφωνο (ασυναίσθητη κίνηση, καθώς έπρεπε να επικοινωνήσω με το γραφείο επειγόντος) δίπλα σε αντλία βενζίνης. Ο τύπος που μου έβαζε βενζίνη κόντεψε να πάθει συγκοπή.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εχθές μου έτυχε ζώο σε φανάρι το οποίο έκανε χειρονομίες του τύπου 'κοιμάσαι' 'βλάκα' και άλλα επειδή σταμάτησα μπροστά του με πορτοκαλί... φυσικά τον αγνόησα καθυστερώντας επίτηδες 1'' στο πράσινο για να του τη σπάσω!
Πιο καλο ειναι το ανοιγμα καπο.
Χανεις ενα φαναρι αλλα γεμιζεις αγαλιαση βλεποντας τον νευρικο να προσπαθει να βγει απο τον αποκλεισμο!!!και οι υπολοιποι απο πισω τι σου φταινε?
-
ζωα οι παπαρες σημερα πανω στην αουτομπαν πριν το ντισσελντορφ,οπου ενα Α4 εφυγε απο την πορεια του και επεσε πανω στις δεξιες μπαρες.οι 3 λωριδες ομως ηταν ελευθερες.
τα ζωα εκοβαν ταχυτητα για να χαζεψουν το σκηνικο με το αουντι και τους μπατσους,με αποτελεσμα να δημιουργει μποτιλιαρισμα 5,8 χλμ.καθησα και τα μετρησα. ,απο το σημειο που κοκκαλωσα το αμαξι μεχρι το συγκεκριμενο σημειο. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ζωα οι παπαρες σημερα πανω στην αουτομπαν πριν το ντισσελντορφ,οπου ενα Α4 εφυγε απο την πορεια του και επεσε πανω στις δεξιες μπαρες.οι 3 λωριδες ομως ηταν ελευθερες.
τα ζωα εκοβαν ταχυτητα για να χαζεψουν το σκηνικο με το αουντι και τους μπατσους,με αποτελεσμα να δημιουργει μποτιλιαρισμα 5,8 χλμ.καθησα και τα μετρησα. ,απο το σημειο που κοκκαλωσα το αμαξι μεχρι το συγκεκριμενο σημειο.τελικά δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα...
-
βαση της ADAC ειναι απο τις πιο συχνες αιτιες μποτιλιαρισματων στις γερμανικες αουτομπαν.καθημερινο φαινομενο.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
To ζώο ήμουν εγώ σήμερα το πρωί που άνοιξα το κινητό και πήρα τηλέφωνο (ασυναίσθητη κίνηση, καθώς έπρεπε να επικοινωνήσω με το γραφείο επειγόντος) δίπλα σε αντλία βενζίνης. Ο τύπος που μου έβαζε βενζίνη κόντεψε να πάθει συγκοπή.Εγώ είμαι ζώο που μου έβαζε ο τύπος βενζίνη και είχα ξεχάσει να σβήσω τη μηχανή;
-
Υπάρχει και χειρότερο. Να είμαι πίσω απο γκόμενα που μιλά στο κινητό της ενω της γεμίζουν το ρεζερβουαρ σε βενζινάδικο (κανείς δεν της είπε κουβέντα..) και μόλις το κλείνει να πατά γκάζι να φυγει με την μάνικα ακόμα συνδεδεμένη στο αυτοκίνητο της. Δεν θέλετε να μάθετε τι έγινε....
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
...Εγώ είμαι ζώο που μου έβαζε ο τύπος βενζίνη και είχα ξεχάσει να σβήσω τη μηχανή;Δυστυχώς, το έχω κάνει και εγώ αυτό. . Το συνειδητοποίησα όταν τελείωσε ο ανεφοδιασμός και επιχείρησα να βάλω μπρος.
Ζώα ζώα ζώα [#4]