-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Ζώο να τον πω;;; Γ@***ένο να τον πω;;; Τέλοσπάντων. Ο λόγος για τον Κ@:lipsealed:λη που ήταν μπροστά μου στη μεσαία λωρίδα στην Αττική οδό πριν κάνα 3ωρο. Όσο ήμουν πίσω του πήγαινε σαν κότα. Μόλις έκοβα αριστερά για να τον προσπεράσω επιτάγχυνε και δεν με άφηνε να μπω μπροστά του. Τελικά πήγα καρότσα μέχρι την έξοδο της Κηφισίας...κι εσύ δεν μπορούσες να πατησεις λίγο παραπάνω γκαζάκι...;
τι είχες; Seicento κι εκείνος την F430; -
Δυστυχώς για μένα, πέφτεις μέσα κατά το ήμισυ. Σήμερα χρειάστηκε να κατέβω στη Ν. Μάκρη και ήμουν με τον τσίγκο. Εκείνος ήταν με ένα, κατά τα άλλα καγκουρεμένο, Σιβίκ. Αν ήμουν με το μεγάλο δεν θα είχα πρόβλημα
-
Ο χρήστης tsakirtas έγραψε:
To ζώο ήμουν εγώ σήμερα το πρωί που άνοιξα το κινητό και πήρα τηλέφωνο (ασυναίσθητη κίνηση, καθώς έπρεπε να επικοινωνήσω με το γραφείο επειγόντος) δίπλα σε αντλία βενζίνης. Ο τύπος που μου έβαζε βενζίνη κόντεψε να πάθει συγκοπή.
στους mythbusters στο σκαι,είχαν αποδείξει ότι αυτό ήταν μύθος και δεν ισχύει...αλλά τα ατυχήματα και οι εκρήξεις προκαλούνται απο την τριβή που έχει το σώμα σου και τα ρούχα σου με το κάθισμα του αυτοκινήτου κατα τη διάρκεια του μέσα-έξω σε περίπτωση που βγαίνεις απο το όχημα -ή κάτι τέτοιο όχι όμως με το κινητό-
Σωστά. Το είχα δει αυτό το επεισόδιο.
To ζώο ήμουν εγώ σήμερα το πρωί που άνοιξα το κινητό και πήρα τηλέφωνο (ασυναίσθητη κίνηση, καθώς έπρεπε να επικοινωνήσω με το γραφείο επειγόντος) δίπλα σε αντλία βενζίνης. Ο τύπος που μου έβαζε βενζίνη κόντεψε να πάθει συγκοπή.
Πιο πιθανο ειναι να σε χτυπησει αεροπλανο παρα να εκραγει βενζιναδικο γιατι μιλαγες στο κινητο..
Ο δικος μου βενζινας μονο που δεν πεταει το αποτσίγαρο του μεσα στην δεξαμενη
Πέρυσι το καλοκαίρι σταματώ να βάλω βενζίνη στην Άρτα. Μεσημέρι ζέστη αφόρητη, και στο μοναδικό πρατήριο που ήταν ανοικτό ο πρατηριούχος έβαζε καύσιμα στα αυτοκίνητα καπνίζοντας με μια 'άνεση' λες και ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα.
Μετά από φίλους έμαθα ότι είναι θεριακλής ο τύπος και μόνιμα έτσι κάνει. -
Αλλο ένα ζώο (μπορεί και περισσότερα) χρησιμοποίησε τον προφυλακτήρα μου για να ξεπαρκάρει πιό άνετα.
Δεν την ξαναβγάζω απ'το γκαράζ τέρμα!
Λίγο πιό μετά άλλο ένα δίποδο ζώο (dr. alban) πάνω σε παπί θεώρησε σωστό ότι έπρεπε να σταματήσω (οραματίστηκε ότι είχα στοπ) μπαίνοντας σε πλατεία και πέρασε φίλερ απ'τον καθρέφτη μου μετά ζήταγε και τα ρέστα χαχαχα
Να μη μπορείς να χαρείς μια βόλτα σήμερα
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
To ζώο ήμουν εγώ σήμερα το πρωί που άνοιξα το κινητό και πήρα τηλέφωνο (ασυναίσθητη κίνηση, καθώς έπρεπε να επικοινωνήσω με το γραφείο επειγόντος) δίπλα σε αντλία βενζίνης. Ο τύπος που μου έβαζε βενζίνη κόντεψε να πάθει συγκοπή.Μήπως ο βενζινάς είναι ένας κοντός και φωνακλάς; (ΕΚΟ)
-
Γύρισα από ταξιδάκι στην Βασιλίτσα...νταξει, δεν μπαίνω στον κόπο να γράψω αναλυτικά τι είδα, γιατί θα είμαι εδώ μέχρι μεθαύριο.
Παρόλα αυτά, ένας αξίζει το φάσκελο που έφαγε, καθώς και την δημόσια διαπόμπευσή του.
Είμαι στην Εγνατία Οδό. Στην αριστερή, η οποία κινείται σταθερά με 140-150, και είμαστε ένα κομβόι περίπου 20 αυτοκινήτων. Η δεξιά κινείται με 90-110, ανάλογα με τα πόσα τσίπουρα έχει πιει ο οδηγός και πρέπει να κατουρήσει. Αποστάσεις στην δεξιά γύρω στα 10-15 μέτρα.
Εγώ είμαι ο τελευταίος στο κομβόι.
Ξαφνικά, σκάει από το πουθενά ένα HR-v και μου καρφώνει τα μεγάλα φώτα και μου κολλάει προφυλακτήρα. Συνεχόμενα. Βλέπει ότι δεν κάνω δεξιά γιατί δεν μπορούσα, σβήνει τους προβολείς και αράζει πίσω πάλι. Μετά από 2 λεπτά, ξανά κολλάει και μου ανάβει προβολείς τυφλώνοντας με. Εκεί δεν άντεξα, τσίμπησα το φρένο με το αριστερό και έμεινε πίσω ο ηλίθιος. Όταν βρήκα χώρο, έκανα δεξιά, και μετά από κανένα 10λεπτο με πέρασε από αριστερά γελώντας παρέα με το μπάζο που κουβαλούσε.
Ειλικρινά ελεεινέ μπαμπουίνε, έτσι και σε ξαναπετύχω, την γ@μησες.
-
Μόλις γύρισα κ εγώ
αρκετά ζωάκια στο δρόμο αλλά κανένα σε υπερβολικό βαθμό, κ μάλιστα 7-9.30 που έκανα από Ξάνθη.το μόνο που αξίζει να αναφερθεί είναι ένα μπλε G6 που στην Εγνατία πήγαινε με 90-100 στη δεξιά λωρίδα κ στις στροφές μετά τη καβάλα όπου δεν υπάρχει διαχωριστικό στη μέση έκανε κάτι τρελές προσπεράσεις πάνω σε στροφές! (εντάξει ρε φίλε στρίβει το αμαξάκι σου αλλά λίγο προσοχή τέτοιες μέρες!!!)
αξιοπερίεργο το γεγονός ότι η μεγάλη επιστροφή έγινε πιο νωρίς το μεσημέρι,καθώς κ τα πολλά ατυχήματα με το που βγαίνεις από την Ξάνθη.(ένα μάλιστα από αυτά πρέπει να είχε κ σοβαρά τραυματισμένους αν όχι νεκρούς )
respect στην Εγνατία πάντως όπου αν κ δεν μ'αρέσουν οι ατελείωτες ευθείες κάτι τέτοιες μέρες αξίζει και το παραμικρό
-
[quote='v@silis']Μόλις γύρισα κ εγώ
αρκετά ζωάκια στο δρόμο αλλά κανένα σε υπερβολικό βαθμό, κ μάλιστα 7-9.30 που έκανα από Ξάνθη.το μόνο που αξίζει να αναφερθεί είναι ένα μπλε G6 που στην Εγνατία πήγαινε με 90-100 στη δεξιά λωρίδα κ στις στροφές μετά τη καβάλα όπου δεν υπάρχει διαχωριστικό στη μέση έκανε κάτι τρελές προσπεράσεις πάνω σε στροφές! (**εντάξει ρε φίλε στρίβει το αμαξάκι σου **αλλά λίγο προσοχή τέτοιες μέρες!!!)
αξιοπερίεργο το γεγονός ότι η μεγάλη επιστροφή έγινε πιο νωρίς το μεσημέρι,καθώς κ τα πολλά ατυχήματα με το που βγαίνεις από την Ξάνθη.(ένα μάλιστα από αυτά πρέπει να είχε κ σοβαρά τραυματισμένους αν όχι νεκρούς )
respect στην Εγνατία πάντως όπου αν κ δεν μ'αρέσουν οι ατελείωτες ευθείες κάτι τέτοιες μέρες αξίζει και το παραμικρό
-
μιλαμε για την Pontiac G6?
-
(καλό )
για κορόλλα g6 μιλάμε. (νομίζω)
Βασίλη, όταν γύρναγα από το χ/κ, άκουσα για ένα σοβαρό τράκο λίγο έξω από την ξάνθη. Κατά τις 7-8. Ξέρεις τπτ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
(καλό )για κορόλλα g6 μιλάμε. (νομίζω)
έχεις κ αμφιβολίες δηλαδή;;:rtfm:
Βασίλη, όταν γύρναγα από το χ/κ, άκουσα για ένα σοβαρό τράκο λίγο έξω από την ξάνθη. Κατά τις 7-8. Ξέρεις τπτ;
κατά πάσα πιθανότητα αυτό είναι.πέρασα ελάχιστα λεπτά αφότου έγινε
-
Tελικά το 'μυστικό' είναι να ταξιδεύεις τη σωστή ώρα. Θυμάμαι πέρσυ την Καθαρά Δευτέρα ταξίδευα την ώρα που όλοι πετούσαν αητό και ήμουν μόνος μου στον δρόμο. Δεν έχω ξανακάνει το συγκεκριμένο ταξίδι με τόση λίγη κίνηση.
Το κομμάτι έξω απ' την Ξάνθη (προς Καβάλα) είναι πολύ κακό. Θέλη μεγάλη υπομονή, ειδικά σε κίνηση. Ελάχιστα σημεία για προσπέραση. Καλύτερα σε safe mode και να περιμένεις τον αυτοκινητόδρομο...
-
Ζώον ο τύπος που έριξε τον χαρταετό του στο καπώ του Astra μου και μου έκανε γρατζουνιές. Δεν ζητώ να μου βάψει το καπώ. Λίγο προσοχή ζητάω στο αυτοκινητάκι μου που το πληρώνω ακόμα και που το είχα προστατέψει κατά το παρκάρισμα από επίδοξους μαλάκες. Φαίνεται όμως ότι ήρθε να πετάξει τον αετό του δίπλα στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Tελικά το 'μυστικό' είναι να ταξιδεύεις τη σωστή ώρα. Θυμάμαι πέρσυ την Καθαρά Δευτέρα ταξίδευα την ώρα που όλοι πετούσαν αητό και ήμουν μόνος μου στον δρόμο. Δεν έχω ξανακάνει το συγκεκριμένο ταξίδι με τόση λίγη κίνηση.Πέρσι Καθαρά Δευτέρα γυρνούσα από το Χ.Κ. Φαλακρού. Η κίνηση ήταν κυλιόμενη. Πηγμένος για 2 ώρες στον Πλαταμώνα, σε τηλεφωνική συνομιλία με φίλο που είχε φύγει νωρίτερα μου λέει 'περίμενε να φτάσεις στην Λαμία. Θα χτυπήσεις αναβολή στράτευσης'. Φτάνοντας στην Λαμία, με έκπληξη διαπιστώνω ότι δεν έχει καθόλου κίνηση . Τηλεφωνώ σε φίλους που είχαν ξεκινήσει λίγες ώρες μετά για να τους προειδοποιήσω για τον Πλαταμώνα και με ενημερώνουν ότι μόλις πέρασαν σφαίρα.
Όταν την άλλη μέρα συγκρίναμε τις ταλαιπωρίες μας, διαπιστώσαμε ότι όλοι συναντήσαμε μποτιλιαρίσματα, αλλά σε διαφορετικά σημεία ανάλογα με την ώρα που ξεκινήσαμε.
Φέτος επέλεξα να χάσω ένα καλό σκι και να μείνω σπίτι.
-
εφυγα απο αθηνα 17,30 περιπου και εφτασα τσαγκαραδα 1,30 περιπου
με 2 στασεις για .... κατουρημα...ζωα ΟΛΟΙ που πηγαιναν την παρασκευη με την βροχη στην αριστερη λωριδα και 100 χαω τη στιγμη που ΟΛΗ η δεξια ηταν ΑΔΕΙΑ!!
ζωα ολοι οι εξυπνοι στο πεταλο που οπου ηταν λιγο ανοιχτος ο δρομος χωνοντουσαν δεξια και καναν τη μια λωριδα 2 με αποτελεσμα να δημιουργουν οι ιδιοι την κινηση, αφου μπλοκαραν το υπολοιπο ρευμα για να 'ξαναμπουν'
ειμαστε αξιοι αφανισμου τελικα -
[off-topic]Χθες το μεσημέρι κατά το γυρισμό από την Αμφίκλεια, δεν χρειάστηκε να κατεβάσω από 5η σε κανένα σημείο της εθνικής μέχρι την έξοδο του ΣΕΦ (εκτός από τη διάρκεια κάποιων προσπεράσεων)!!! Ιδανική επιστροφή![/off-topic]
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ζωα ΟΛΟΙ που πηγαιναν την παρασκευη με την βροχη στην αριστερη λωριδα και 100 χαω τη στιγμη που ΟΛΗ η δεξια ηταν ΑΔΕΙΑ!!
Μία από τα ίδια.
Αναχώρηση από την Αθήνα στις 18:30. Από το ύψος του Αγ. Στεφάνου μέχρι και τη Λιβαδειά, όπου και άφησα την εθνική, το ίδιο τραγελαφικό: όπου ο δρόμος είχε 3 λωρίδες, η δεξιά ήταν άδεια. Στην αρχή προσπαθούσα να κινηθώ μεταξύ μεσαίας και αριστερής, αλλά η κατάσταση ήταν εκνευριστική με όσους κινούνταν με 80χαώ στη μεσαία και 100χαώ στην αριστερή δημιουργώντας ουρές. Τελικά απηύδησα, πήγα στη δεξιά λωρίδα με σταθερή ταχύτητα 100χαώ και έκανα μια ήσυχη διαδρομή, χωρίς πολλά κόψε-επιτάχυνε. Έκανα κανά πεντάλεπτο περισσότερο από το να επέμενα μεταξύ μεσαίας και αριστερής αλλά κέρδισα σε ψυχική υγεία! -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Φέτος επέλεξα να χάσω ένα καλό σκι και να μείνω σπίτι.
Ο καιρός δεν ήταν ότι το καλύτερο για σκι!!!! Κάνω υπομονή για την επόμενη βδομάδα καθημερινές φυσικά και μόνο!!!!!!!
-
Πυροσβεστικό για να διανύσει τα ούτε 100 μέτρα που είναι το στενό που βρίσκεται το σπίτι που κατοικώ έκανε τουλάχιστον 5 λεπτά εξαιτίας των σταθμευμένων και από τις δυο πλευρές αυτοκινήτων.
Με μεγάλη μου χαρά είδα να ξηλώνει κάμποσα από αυτά.
Γιατί το βλέπουν ότι δε χωράει να περάσει ούτε μικρομεσαίων διαστάσεων αυτοκίνητο παρ΄όλα αυτά όμως το παρατάνε και ούτε που τους νοιάζει. Ούτε στο μπαλκόνι τους δε βγήκαν παρά τον ήχο της σειρήνας. -
Hummer σίγουρα, ε;
Ζώα ζώα ζώα [#4]