-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Youtube VideoΤο παραπάνω βίντεο καθώς και τα υπόλοιπα της σειράς ARE YOU READY?
προσπαθούν να ετοιμάσουν τον κόσμο από μια πιθανή καταστροφή εξαιτίας του NIBIRU.Πες μας τι πίνεις....
Είναι καλό πάντως....
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Το παραπάνω βίντεο καθώς και τα υπόλοιπα της σειράς ARE YOU READY?
προσπαθούν να ετοιμάσουν τον κόσμο από μια πιθανή καταστροφή εξαιτίας του NIBIRU.Πες μας τι πίνεις....
Είναι καλό πάντως....
Στον NIBIRU λέει ο τρισμέγιστος Λιακόπουλος ότι κατοικούν οι Ελ!!!
Ανοιξε κανένα βιβλίο να διαβάσεις αγράμματε... -
Πολλή ζέστη στρουμφίτα ε?
Άφθονα υγρά και να αποφεύγεις την έκθεση στον ήλιο τις κρισιμες ώρες !
Υπομονή, καύσωνας είναι, θα περάσει -
Γιά να έχεις συνέχεια στο μυαλό σου την Στρουμφίτα με τέτοια ζέστη κατάλαβα....
Μπακούρι ε; -
bestiality
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
New kid on the blockΓια να παρακολουθούν τον Nibiru.
Πάω να διαβάσω κανένα βιβλίο ο αγράμματος...
Άσχετο. Είναι ιδέα μου ή η άγνοια εξαπλώνεται τώρα τελευταία;;;; Ή μήπως εγώ την αντιλαμβάνομαι περισσότερο;;; Ειλικρινά με προβληματίζουν κάποια πράγματα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Άσχετο. Είναι ιδέα μου ή η άγνοια εξαπλώνεται τώρα τελευταία;;;; Ή μήπως εγώ την αντιλαμβάνομαι περισσότερο;;; Ειλικρινά με προβληματίζουν κάποια πράγματα...
Τα αεροπλάνα φταινε.Μας ψεκαζουν με το μικροβιο της ηλιθιότητας
-
Το internet και η ανωνυμία δίνουν τον λόγο σε ανθρώπους που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μπορούσαν/τολμούσαν να διατυπώσουν βλακώδεις απόψεις προς το ευρύ κοινό. Και το κάνει 'δημοκρατικά', δίνοντας το ίδιο βήμα στον Hunter με τον Patrino (τυχαία τα παραδείγματα).
-
Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστος Λάππας...
-
Να συμπληρώσω ότι η 'δημοκρατία' που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να γράφει/παραθέτει χαζομάρες σε νήματα επιστήμης, είναι ίδια που επιτρέπει στους άλλους να τον κράζουν και να διασκεδάζουν με το μέγεθος της ανθρώπινης αφέλειας.
Όποιος δεν θέλει να εκτίθεται λοιπόν, έχει την επιλογή να μείνει μακριά από πράγματα που δεν κατέχει, ή να τα προσεγγίσει με σκοπό να μάθει, όχι προσπαθώντας να ενσωματώσει τις προσωπικές του δοξασίες σε επιστημονικά θέματα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τα αεροπλάνα φταινε.Μας ψεκαζουν με το μικροβιο της ηλιθιότητας
Σωστό αυτό... το ξέχασα...
@Χρήστος Λάππας: Σωστός επίσης...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Να συμπληρώσω ότι η 'δημοκρατία' που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να γράφει/παραθέτει χαζομάρες σε νήματα επιστήμης, είναι ίδια που επιτρέπει στους άλλους να τον κράζουν και να διασκεδάζουν με το μέγεθος της ανθρώπινης αφέλειας.Όποιος δεν θέλει να εκτίθεται λοιπόν, έχει την επιλογή να μείνει μακριά από πράγματα που δεν κατέχει, ή να τα προσεγγίσει με σκοπό να μάθει, όχι προσπαθώντας να ενσωματώσει τις προσωπικές του δοξασίες σε επιστημονικά θέματα.
Η νοοτροπία αυτή δεν είναι καθόλου δημοκρατική...
Είρωνας και δημοκράτης όσο δίκιο και να έχεις...;
Τέλος πάντων το κλείνω εδώ.
Συγνώμη. -
Εντάξει λοιπόν. Η ειρωνεία δεν είναι δημοκρατική. Θα ενημερώσουμε και τον Αριστοφάνη.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Να συμπληρώσω ότι η 'δημοκρατία' που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να γράφει/παραθέτει χαζομάρες σε νήματα επιστήμης, είναι ίδια που επιτρέπει στους άλλους να τον κράζουν και να διασκεδάζουν με το μέγεθος της ανθρώπινης αφέλειας.
Όποιος δεν θέλει να εκτίθεται λοιπόν, έχει την επιλογή να μείνει μακριά από πράγματα που δεν κατέχει, ή να τα προσεγγίσει με σκοπό να μάθει, όχι προσπαθώντας να ενσωματώσει τις προσωπικές του δοξασίες σε επιστημονικά θέματα.
Η νοοτροπία αυτή δεν είναι καθόλου δημοκρατική...
Είρωνας και δημοκράτης όσο δίκιο και να έχεις...;
Τέλος πάντων το κλείνω εδώ.
Συγνώμη.Πατρινε η επιστημη με τη δημοκρατία ειναι εννοιες ασυμβατες. Να σου δωσω ενα παραδειγμα:
Η γη ειναι σφαιρική (οχι ακριβως, αλλα το αντιπαρερχομαστε).
Ας υποθεσουμε οτι καποιοι λενε οτι ειναι επιπεδη.
ΟΥΤΕ το αναφαιρετο δικαιωμα να λενε ότι πιστευουν έχουν, ΟΥΤΕ το δικαιωμα να επιβαλλουν την αποψη τους στην περιπτωση που ειναι η πλειοψηφία εχουν. Κατανοητόν; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΟΥΤΕ το αναφαιρετο δικαιωμα να λενε ότι πιστευουν έχουν, ΟΥΤΕ το δικαιωμα να επιβαλλουν την αποψη τους στην περιπτωση που ειναι η πλειοψηφία εχουν. Κατανοητόν;
Δυστυχως,και το εχουν το δικαιωμα να λενε ο,τι πιστευουν,αλλα και μπορούνε να επιβαλλουν την γνωμη τους στην πλειοψηφια.Γεμισε ο κοσμος με κυνηγους των Νεφελιμ εξω,δεν το εχεις πάρει χαμπάρι;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΟΥΤΕ το αναφαιρετο δικαιωμα να λενε ότι πιστευουν έχουν, ΟΥΤΕ το δικαιωμα να επιβαλλουν την αποψη τους στην περιπτωση που ειναι η πλειοψηφία εχουν. Κατανοητόν;
Δυστυχως,και το εχουν το δικαιωμα να λενε ο,τι πιστευουν,αλλα και μπορούνε να επιβαλλουν την γνωμη τους στην πλειοψηφια.Γεμισε ο κοσμος με κυνηγους των Νεφελιμ εξω,δεν το εχεις πάρει χαμπάρι;
Φυσικά και ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει. Το κακό είναι ότι πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν οποιαδήποτε 'αυθεντία' (από έναν ρασοφόρο, μία Πυθεία ή έναν 'δημοσιογράφο' - βιβλιοπώλη), χωρίς να κάνουν τον κόπο να διασταυρώσουν κάποια πράγματα ή ακόμα και να ξοδέψουν μερικά εγκεφαλικά κύτταρα. Ίσως έτσι να ήταν πάντα... Και φυσικά δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει (από κούφια γη, έως Νιμπίρου, Ελ κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο...), αγνοώντας οτιδήποτε δεν του αρέσει. Απλά υπάρχει μία λεπτή γραμμή από την ελευθερία - δημοκρατία, μέχρι τη διδασκαλία του creationism (πως λέγεται αυτό στα Ελληνικά τωρα;;; ) ως εναλλακτική θεωρία στη θεωρία της εξέλιξης των ειδών...
Πρέπει να ομολογήσω πάντως, ότι τη βρίσκω αφάνταστα με κάτι τέτοια (κούφια γη, UFO, κτλ...) και φυσικά και με τις θεωρίες συνομωσίας. Μου έχουν προσφέρει κατά διαστήματα πολλές στιγμές διασκέδασης και ευφορίας!
Έχω κατεβάσει και κάτι ταινιούλες με τύπους που προσπαθούν να αποδείξουν ότι τρέλα μπορείς να φανταστείς. Όσα έχως δει έχουν τρελό γέλιο!
Είμαι διεστραμένος... το παραδέχομαι...
-
Μια χαρά είσαι!!!
-
'Κρυμμένο' στο Βιετνάμ το μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου
Σε απομονωμένη ζούγκλα του Βιετνάμ 'κρυβόταν' το μεγαλύτερο, μέχρι σήμερα, σπήλαιο του κόσμου που ανακαλύφθηκε τυχαία από ένα ντόπιο αγρότη.Σε απομονωμένη ζούγκλα του Βιετνάμ 'κρυβόταν' το μεγαλύτερο, μέχρι σήμερα, σπήλαιο του κόσμου που ανακαλύφθηκε τυχαία από ένα ντόπιο αγρότη.
Το σπήλαιο, όπου μπορεί να αναπτυχθεί ολόκληρη 'πολιτεία' έχει είσοδο 160 μέτρων σε πλάτος και ύψος και διαστάσεις εσωτερικού χώρου 80 μέτρων σε πλάτος και 80 σε ύψος ενώ εκτείνεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 4,5 χιλιομέτρων.
Το ακριβές μήκος του δεν έχει γίνει γνωστό ενώ η εξερεύνηση ολόκληρου του σπηλαίου αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2010.
Πηγή: 'Εθνος
-
Το σπήλαιο του Μααρά στη Δράμα έχει 16 περίπου χλμ μήκος, άρα κατι δεν καταλαβαν καλά στο Εθνος
Θετικές επιστήμες-Τεχνολογία