-
-
Μ'αρέσουν τα ηχεία που κοτσάρισα στον υπολογιστή,και ακούω ρόκ-ρέιντιο όσο φορουμίζομαι
-
Φορουμίζομαι όπως το εκκλησιάζομαι;
Όχι ροκ-ρέιντιο, γουοκ γουεντιο, μπάι τζόου-τζόου βουακαρουος.
Πότε έβαλες ηχεία ρε και δεν μου είπες τπτ;
-
Τώρα μόλις.
1055 ήθελα να πώ
ΟΧΙ ΑΛΛΟ 'ΤΑΠ-ΤΕΝ'
-
Ο σκύλος τέλειωσε, ε;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
φορουμ ειναι και την πλακα σου θα κανεις **και **σοβαρα θα μιλησεις..
δεν ειναι επιστημονικο συνεδριο οτυε εσεις ειστε επιστημονεςΟταν δεν ειρωνευεσαι και κοροιδευεις μονιμως εισαι επιστημονας?
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Μητερα να μαθαινει στην μικρη της κορουλα 3-4 χρονων πως να βαζει το κλειδι στην εξοπορτα. Το κοριτσακι ζωριζοταν να σηκωσει την αρμαθια με τα κλειδια και ειχε μια φατσουλα συγκεντρωσης ολα τα λεφτα!
Σκηνικό για φωτογραφία...
ΝΑΙ!!! σκεφτηκα να βγαλω το κινητο μου εκεινη τη στιγμη αλλα κολωσα
Παιδί 3-4 χρονών ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μάθει πως ξεκλειδώνει η πόρτα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μητερα να μαθαινει στην μικρη της κορουλα 3-4 χρονων πως να βαζει το κλειδι στην εξοπορτα. Το κοριτσακι ζωριζοταν να σηκωσει την αρμαθια με τα κλειδια και ειχε μια φατσουλα συγκεντρωσης ολα τα λεφτα!
Σκηνικό για φωτογραφία...
ΝΑΙ!!! σκεφτηκα να βγαλω το κινητο μου εκεινη τη στιγμη αλλα κολωσα
Παιδί 3-4 χρονών ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μάθει πως ξεκλειδώνει η πόρτα.
ή πρεπει να μαθει ποτε ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξεκλειδωνει
-
Δεν μου αρέσει που μάλλον είναι εποχή αναπαραγωγής για τα γατιά και εδώ και 2 ώρες προσπαθεί ένας κακομοίρης να πηδήξει μια καργιόλα που δεν του κάθεται, και μας έχουν τρελάνει στα νιαουρίσματα, το καλό είναι την περισσότερη ώρα τους ακούω στα χόρτα.....φοβάμαι μην πάνε πάνω στο αμάξι....γιατί την γάμησα εγώ μετά!
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Γυναικα στο μπακαλικο να ψαχνει επι 2+ λεπτα τσιγαρα που να μην εχουν **πολυ 'τρομακτικο' μυνημα **:x
Μόνο γυναίκες τα κάνουν αυτά και φυσικά αυτοκίνητο αγοράζουν αποκλειστικά λόγω χρώματος και υφάσματος σαλονιού.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν μου αρέσει που μάλλον είναι εποχή αναπαραγωγής για τα γατιά και εδώ και 2 ώρες προσπαθεί ένας κακομοίρης να πηδήξει μια καργιόλα που δεν του κάθεται, και μας έχουν τρελάνει στα νιαουρίσματα, το καλό είναι την περισσότερη ώρα τους ακούω στα χόρτα.....φοβάμαι μην πάνε πάνω στο αμάξι....γιατί την γάμησα εγώ μετά!τη γάτα;
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν μου αρέσει που μάλλον είναι εποχή αναπαραγωγής για τα γατιά και εδώ και 2 ώρες προσπαθεί ένας κακομοίρης να πηδήξει μια καργιόλα που δεν του κάθεται, και μας έχουν τρελάνει στα νιαουρίσματα, το καλό είναι την περισσότερη ώρα τους ακούω στα χόρτα.....φοβάμαι μην πάνε πάνω στο αμάξι....γιατί την γάμησα εγώ μετά!
τη γάτα;
οντως ρε αυτο ηθελα να γραψω..
στη γειτονια γινεται τσι πουτ@νας..
μιλαμε τρελες κ@υλες οι γατες
ο αρης ο αλανιαρης γατος της γειτονιας εχει ξεσκιστει
τον γουσταρω αυτο το γατο, ειναι πολυ μαγκας..
ειναι και μια αλλη που ολο γκαστρωμενη ειναι
καθε φορα που τη βλεπω της λεω μωρη παλι τον εφαγες;edit. επισης ηθελα να πω οτι δε μου αρεσουν τα υπερβολικα ανορθογραφα sms
-
Δεν μου αρέσει που με έχει πιάσει ο λαιμός μου και δεν μπόρεσα να πάω σήμερα με την υπόλοιπη παρέα για ορειβατικό στο βουνό.
Μου αρέσει που ο καιρός ούτε σε αυτούς επέτρεψε να κάνουν σκι
(Αφού δεν μπορώ εγώ, ούτε και σεις ναούμ )
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν μου αρέσει που με έχει πιάσει ο λαιμός μου και δεν μπόρεσα να πάω σήμερα με την υπόλοιπη παρέα για ορειβατικό στο βουνό.Μου αρέσει που ο καιρός ούτε σε αυτούς επέτρεψε να κάνουν σκι
(Αφού δεν μπορώ εγώ, ούτε και σεις ναούμ )
να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τη γάτα;
Εγώ είμαι σκύλος...λες να πήγαινα με γάτα?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
τη γάτα;
Εγώ είμαι σκύλος...λες να πήγαινα με γάτα?
Τι σκύλος όμως;
-
Kοπρόσκυλο...
Α!Και δεν ειναι σκύλος ρε lkar...ποντίκι ειναι...
-
Καλύτερα ποντίκι (που δεν είμαι) παρά κοτόπουλο!
-
Μ' αρέσει που πέρασα ένα Σ/Κ στο χωριό και ήρθαν και οι φίλοι μου!
Δεν μου αρέσει που δεν μπόρεσαν να έρθουν όλοι!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#2]