-
Βασικά απο διαφήμιση στην τηλεόραση η Forthnet μάλλον πάει να το παίξει σταθερό τηλέφωνο, τηλεόραση και ίντερνετ provider. Όπως η NTL στην Αγγλία. Πλάκα πλάκα πάντως, αν τα δίνε ισε ένα πακέτο που συμφαίρει.....γιατί όχι?
-
Mου αρεσουν οι διαφημισεις των Johny Walker με τον A.I. human + η καινουργια πανεξυπνη διαφημιση του Quattro με το σκυλο
Κατι που να μην μου αρεσει αυτο το καιρο δεν υπαρχει, ολα βαινουν καλως^^
Α, ναι κατι προχειρο. Δεν μου αρεσει που ολοι πανε (ακομη?) κοντρα στη Τζουλια (Αλεξανδρατου
) επειδη τους σνομπαρει ολους (Ελλαδα το μεγαλειο σου ) -
Μου αρέσει που επιτέλους έχω dsl...Αν συνηθίσεις, η dial-up δεν σου κάνει καν αίσθηση να μπεις internet...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικά απο διαφήμιση στην τηλεόραση η Forthnet μάλλον πάει να το παίξει σταθερό τηλέφωνο, τηλεόραση και ίντερνετ provider. Όπως η NTL στην Αγγλία. Πλάκα πλάκα πάντως, αν τα δίνε ισε ένα πακέτο που συμφαίρει.....γιατί όχι?Αυτό δεν είπα κι εγω ρε; Από Ιούνιο μεριά.. Εισαι άρρωστος μαλλον και δεν τα βλέπεις καλά..
-
Δε μου αρέσει η χρήση της λέξεως (τα) 'κόστη'.
-
Μου αρέσει που μετά από ένα πολύ βαρβάτο σέρβις, το μηχανάκι μου είναι καλύτερο από ποτέ. Έχω πάθει πλάκα!
Δεν μου αρέσει που μου ήρθε λίγο τσιμπημένο, αλλά χαλάλι, αλλάχτηκαν πράγματα που δεν αλλάζεις κάθε μέρα (καδένα, τεντωτήρας, δισκάκια συμπλέκτη...)
Δε μου άρεσε που χρειάστηκε να το αποχωριστώ 2 μέρες και να κυκλοφορώ Αθήνα με συγκοινωνίες. Έχει γίνει εθισμός ρε γμτ...
-
μ' αρεσει το εσωτερικο του γκολφ!
μ' αρεσει που το βραδυ πας να αλλαξεις ταχυτητα και βλεπεις στο χερι σου κοκκινα σημαδια, λες και εχεις ανεμοβλογια (στην καλυτερη) ή σε σημαδευει ο χαρος (τοσο γρηγορα που παει ) με διοπτρα laser!
μ' αρεσει το χρωμα
μ' αρεσουν τα φωτα (παρ' οτι δεν ειναι bi-xenon)
μ' αρεσουν τα δερματα με τη θερμανση (ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΕΕΕΕ!)
μ' αρεσει το climatronic (επιτελους μπηκα στη νεα εποχη!)
δε μου αρεσουν λιγο οι κολωνες και δεν εχω καλη ορατητα στις στροφες.. -
Δε μου αρέσει να βλέπω κακομοιριασμένους 'οπαδούς'' να μαζεύονται για να φυλάξουν Θερμοπύλες.Καημένα παιδιά,σίγουρα θα πιστεύουν ότι κάνουν κάτι σπουδαίο.Κάποιο ανδραγάθημα π.χ.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μ' αρεσει που το rcd300 κρινεται ικανοποιητικο (απλα).. στεναχωριεμαι που θα το βγαλω.. (αυτο θα το σβησω σε λιγο, μη το δει ο νικολας και ποιος τον ακουει!!) -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μ' αρεσει που το rcd300 κρινεται ικανοποιητικο (απλα).. στεναχωριεμαι που θα το βγαλω.. (αυτο θα το σβησω σε λιγο, μη το δει ο νικολας και ποιος τον ακουει!!)
..this is sick, man!
-
Δεν μ'αρεσε που τραβηχτηκα τσαμπα μεχρι το Οσλο σημερα και πηρα γευση απο Ελλαδα στο προξενειο
και δεν ειναι οτι δεν εγινε η δουλεια αλλα αυτο το γαμημενο το υφος
Μ'αρεσει το Οσλο σαν πολη
-
Δεν μου αρεσει που 5-10 ατομα κανουν ολα τα θεματα μπουρδελο.....
-
Moυ αρέσει η πίστα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν μου αρεσει που 5-10 ατομα κανουν ολα τα θεματα μπουρδελο.....εμενα δε μου αρεσει που αυτοι που παραπονιουνται για το επιπεδο στο φορουμ δεν τους εχω δει ποτε σε μια σοβαρη κουβεντα..
φορουμ ειναι και την πλακα σου θα κανεις και σοβαρα θα μιλησεις..
δεν ειναι επιστημονικο συνεδριο οτυε εσεις ειστε επιστημονες -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δεν μου αρεσει που 5-10 ατομα κανουν ολα τα θεματα μπουρδελο.....
...
δεν ειναι επιστημονικο συνεδριο οτυε εσεις ειστε επιστημονεςspeak for thy self.
Σοβαρά τώρα, +1.
-
Γυναικα στο μπακαλικο να ψαχνει επι 2+ λεπτα τσιγαρα που να μην εχουν πολυ 'τρομακτικο' μυνημα
Μητερα να μαθαινει στην μικρη της κορουλα 3-4 χρονων πως να βαζει το κλειδι στην εξοπορτα. Το κοριτσακι ζωριζοταν να σηκωσει την αρμαθια με τα κλειδια και ειχε μια φατσουλα συγκεντρωσης ολα τα λεφτα!
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Μητερα να μαθαινει στην μικρη της κορουλα 3-4 χρονων πως να βαζει το κλειδι στην εξοπορτα. Το κοριτσακι ζωριζοταν να σηκωσει την αρμαθια με τα κλειδια και ειχε μια φατσουλα συγκεντρωσης ολα τα λεφτα!
Σκηνικό για φωτογραφία...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σκηνικό για φωτογραφία...
ΝΑΙ!!! σκεφτηκα να βγαλω το κινητο μου εκεινη τη στιγμη αλλα κολωσα
-
Σώπα μωρέ, αν η μητέρα ήταν και , τότε ό,τι πρέπει για κοινωνικές σχέσεις...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σώπα μωρέ, αν η μητέρα ήταν και , τότε ό,τι πρέπει για κοινωνικές σχέσεις...χοντρη, καλτσες + παντοφλες με αγρια ρωσσοφατσα
(μπορει να ηταν και γιαγια! δεν προσεξα)παντω το κοριτσακι μια χαρα, ξανθο , αδυνατο κλπ πολυ το χαρηκα
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#2]