-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
λιγα με τη λαδιέρα του Πασχου...
δε ξερω αν λαδωνει, αλλα εχει σκισει κατι κωλ@ρακια...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
λιγα με το πυραυλο του Πασχου...να δω ρε ρεμαλι ποτε θα παμε βολτα που υποσχεθηκες...
ακουσα οτι κερνας τσαι με το κιλο...
Aκομα ειναι νωρις για τσαι...μονο ενα opc τσιμπησε κι εφαγε στο κεφαλι...
Βολτα θα περιμενεις να βρω αγκυρες... Δε σε βαζω μεσα και μετα να μη σταματαω...Ειπαμε...0-100 το μετραω σε μέτρα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
λιγα με το πυραυλο του Πασχου...
να δω ρε ρεμαλι ποτε θα παμε βολτα που υποσχεθηκες...
ακουσα οτι κερνας τσαι με το κιλο...
Aκομα ειναι νωρις για τσαι...μονο ενα opc τσιμπησε κι εφαγε στο κεφαλι...
Βολτα θα περιμενεις να βρω αγκυρες... Δε σε βαζω μεσα και μετα να μη σταματαω...Ειπαμε...0-100 το μετραω σε μέτρα...
κριμα που πουλησα το gtech να το μετραγαμε
καλα ρε, γιατι τα βαζεις με 'μικρα', ειπαμε απο 350αλογα και πανω... Θα σε πανε μεσα για αποπλανηση ανηλικων
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αστονα μωρε,αυτος εχει μείνει πολύ πίσω... Ακου λαδιερα...δε σπάει δε χαλάει λέμε... Μουγκριζει και ζηταει θυματα...
Νταξει πίνει βεβαια ολόκληρο τον Ασπρόπυργο αλλα μπρος στα καλη τι ναι ο πόνος... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κριμα που πουλησα το gtech να το μετραγαμεκαλα ρε, γιατι τα βαζεις με 'μικρα', ειπαμε απο 350αλογα και πανω... Θα σε πανε μεσα για αποπλανηση ανηλικων
Ακομα ειναι στο στρωσιμο ρε συ...το φοβαμαι...αλλά ειναι φοβερο να βλέπεις 'και καλα' θηρια να σε κοιταζουν και μολις ρολάρει η 2α να τους πεφτει το σαγόνι...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αστονα μωρε,αυτος εχει μείνει πολύ πίσω... Ακου λαδιερα...δε σπάει δε χαλάει λέμε... Μουγκριζει και ζηταει θυματα...
Νταξει πίνει βεβαια ολόκληρο τον Ασπρόπυργο αλλα μπρος στα καλη τι ναι ο πόνος...εεετσι!
κοιτα να βρεις καμια γκομενα με μπαμπα πρατηριουχο και θα εισαι αρχοντας!
Αμα ξαναπας στο Σπυρο πες του χαιρετισματα απο μενα.
-
Ε οχι κι ετσι...ειπαμε..δεν παρατανε κοπελιές για χαρη ενος αυτοκινητου...
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αμα ξαναπας στο Σπυρο πες του χαιρετισματα απο μενα.
Φαε τη γλωσσα σου ρε... Εγγυηση εχω... Θα ξαναπαω για καφεδακι και για καμια αναβαθμιση...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε οχι κι ετσι...ειπαμε..δεν παρατανε κοπελιές για χαρη ενος αυτοκινητου...Αμα ξαναπας στο Σπυρο πες του χαιρετισματα απο μενα.
Φαε τη γλωσσα σου ρε... Εγγυηση εχω... Θα ξαναπαω για καφεδακι και για καμια αναβαθμιση...
χτυπα τηλεφωνο να παμε μαζι κοντα μενω
-
Καλα οκ,θα ρθω να σε παρω αμα ειναι να παμε μαζι....αλλα οχι στο μαγαζι..εχει τρελη δουλεια.Θα κανονισω για καφεδακι...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ειναι φοβερο να βλέπεις 'και καλα' θηρια να σε κοιταζουν και μολις ρολάρει η 2α να τους πεφτει το σαγόνι...Γιατι ρε συ? Τι φοραει?
Για τα υπολοιπα:
-
Καλά, το καγκουρομπράβο πόσα άλογα είναι?
-
Πολλά πλέον...
Βέβαια σε εμένα δεν ξέρω αν ρίχνει ακόμα...
Α, και ελάτε στην παμπ.
-
Βαλε βαλε....θα φερω κι εγω...
-
-
Αποχωρω...δεν σε αντεχω ρε Νασο....
-
μ' αρέσει που σήμερα θα πάω για 5x5
-
Δε μου αρέσει να βλέπω 18χρονα παιδιά να πίνουν μπύρες 07:00 το πρωί στη μέση του δρόμου.
Τι προβλήματα άλυτα μπορεί να έχουν που μόνο το ποτό τα λύνει. -
Αλκοολισμού.
-
Μα από τα (σκάρτα) 18 τους ρε γμτ. Γιατί να φτάσουν σε τέτοιο σημείο;
-
Μπύρα το πρωί,για να φύγει ο πονοκέφαλος απο χτές το βραδυ
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#2]