-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
'Mια χαρά' ήταν και για κάποιους Έλληνες επί Χούντας.
Δεν φταίνε τόσο αυτοί οι 'κάποιοι Έλληνες' αν δεν είχαν πρόβλημα, δεν είναι απαραίτητα χουντάκλες ή προδότες. Όπως και κάποιοι Ιρακινοί, λόγω οπτικής γωνίας, μπορεί να μην χρειάστηκε ποτέ να αντιμετωπίσουν το σύστημα.
...ή απλώς σηκωναν και λίγη 'σεξουαλική παρενόχληση'...
Ενώ ο Ελληνας του 2007 ε; Εικόνισμα την έχει τη Δημοκρατία! Και το αίσθημα δικαίου μη σου πω... Αλλά αφού κάθε τόσο ρίχνουμε και τα χαρτάκια μας (όπως είπε και ο SAXO)...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
'Mια χαρά' ήταν και για κάποιους Έλληνες επί Χούντας.
Δεν φταίνε τόσο αυτοί οι 'κάποιοι Έλληνες' αν δεν είχαν πρόβλημα, δεν είναι απαραίτητα χουντάκλες ή προδότες. Όπως και κάποιοι Ιρακινοί, λόγω οπτικής γωνίας, μπορεί να μην χρειάστηκε ποτέ να αντιμετωπίσουν το σύστημα.
...ή απλώς σηκωναν και λίγη 'σεξουαλική παρενόχληση'...
Ενώ ο Ελληνας του 2007 ε; Εικόνισμα την έχει τη Δημοκρατία! Και το αίσθημα δικαίου μη σου πω... Αλλά αφού κάθε τόσο ρίχνουμε και τα χαρτάκια μας (όπως είπε και ο SAXO)...
Δημοκρατία, φασισμός και μερικές ακόμα λέξεις όταν τις μελετάμε ιστορικά με ερεθίζουν απίστευτα! Συγγνώμη!
-
μα δε διαφωνούμε... Ισα ισα...
Απλά κάνω μια σύγκριση των ελλήνων της 7ετίας που ανεχοταν την χούντα (edit: και δεν ήταν καθόλου, μα ΚΑΘΟΛΟΥ λίγοι) με εμάς τους σημερινούς 'Παναγούληδες' που ξυπνάμε και κοιμόμαστε με την έγνοια μην τυχόν και γίνει καμια έκπτωση στις δημοκρατικές αξίες της χώρας... -
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
ΥΓ:Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.Στυριξης του απο τις ΗΠΑ. Μια ζωη οι ΗΠΑ 'στηριζουν' τα λαθος ατομα για εσας. Μονο που δεν καταλαβενεται καν τι σημενει 'στηριζουν'.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν πάντως λέει κάτι, έχω γνωστό έναν ιρακινό, μεγάλωσε εκεί, ζει εδώ. Μία κουβέντα είπε μόνο: 'Μια χαρά ήταν με το Σαντάμ'.
Φυσικά γιατί τώρα σκοτώνονται 50 άνθρωποι κάθε μέρα και είναι επικίνδυνο να βγεις από το σπίτι σου.
**Τον κρέμασαν γιατί ο λαός του Ιράκ τον ήθελε πάλι στην εξουσία. **Γινόντουσαν συνέχεια διαδηλώσεις υπέρ του Σαντάμ (τις οποίες διέλυε ο στρατός) και τα ΜΜΕ δεν τις ανέφεραν καθόλου.
Το βρηκες.
God help us.
Φυσικά γι αυτό τον κρέμασαν. Επειδή η σημερινή κυβέρνηση του Ιράκ φαντάζει γελοία και ανίκανη να αντιμετωπίσει τη τρομοκρατία. Με το Σαντάμ νεκρό δεν υπάρχει υπαναχώρηση.
Τον κρέμασαν για τις 150 δολοφονίες μετά από μια εξέγερση - τόσοι όμως σκοτώνονται ΚΑΘΕ 2 μέρες τώρα, ποιούς πρέπει να κρεμάσουν; Ακόμα, τον κρέμασαν βιαστικά και δε περίμεναν να τελειώσει η δίκη για τους Κούρδους, γιατί κάθε μέρα αυξανόταν η δημοτικότητα του Σαντάμ. Και εσύ αν έμενες εκεί και τίναζαν στον αέρα 100 ανθρώπους καθημερινά, το ίδιο θα πίστευες.
Τιναζαν. Καταλαβενεις ποιοι 'τιναζουν'? Εκει? Καθε μερα?
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
[b]Στους Αμερικανούς που είναι θύματα της προπαγάνδας τους [/b
Ε ναι. Θυματα τα αμερικανακια. Τα Ελληνακια να δεις τι πανεξυπνα πλασματα που ειναι και δεν τους ξεφευγει οδοντογλυφιδα. Εκει να δεις σαινια...πρώτα απ' όλα καλή χρονιά να έχεις στην άλλη πλευρά του ατλαντικού...Θεωρώ τουλάχιστον άτοπη την σύγκριση της Ευρώπης με της ΗΠΑ σε θέματα προπαγάνδας...εκεί είστε αιώνες μπροστά και ενδεικτικά σου παραθέτω την δύναμη του μηχανισμού αυτού όταν την 11/09/2001 κάθε αμερικανός βρέθηκε με μια σημαία στα χέρια σε λίγες ώρες...
Επίσης θεωρώ άτοπη την σύγκριση του πνευματικού επιπέδου των Ελλήνων μα τους Αμερικανούς. Όχι απλά είναι εξυπνότεροι αλλά είναι και περισσότερο μορφωμένοι πλέον από την πλειοψηφία των ανθρώπων που υπερασπίζεις με τέτοιο σθένος. Λυπάμαι που για σένα δεν είναι κατάντια η χρήση της θανατικής ποινής στις ΗΠΑ όταν στην τριτοκοσμική -μέσα από την ειρωνεία σου- Ελλάδα έχει καταργηθεί εδώ και 32 έτη. Συνεχίστε επομένως να εφαρμόζετε την zero tolerance σας στην χώρα σας και γεμίστε τις φυλακές σας με μαύρους ή φτωχούς πολίτες διαιωνίζοντας και αυξάνοντας διαρκώς την εγκληματικότητα . Συνεχίστε να φέρεστε στα άλλα κράτη και στον πλανήτη γενικότερα ως υποτακτικούς σας και να είστε σίγουροι ότι τα ανθρωπάκια που υποτιμάτε και κοροϊδεύετε θα κλονίσουν ανεπανόρθωτα το εύθραυστο δημιούργημα μέσα στο οποίο ζείτε.
Να σε αφήσω τώρα να κάνεις πρωτοχρονιά κλειδωμένος στο σπίτι σου κρατώντας ένα περίστροφο διότι εγώ έχω σκοπό να βγω και να διασκεδάσω με τα πανέξυπνα 'ελληνάκια' -όπως τα αποκάλεσες- το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.Υ.Γ. Το αστείο σε σένα φίλε είναι ότι απαντάς στον καθένα μας ξεχωριστά...φαντάζομαι ότι αυτό σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός και έξυπνος τόσο που να μπορείς ή να υποθέτεις ότι μπορείς να μας αντιμετωπίζεις όλους μας. Φαντάζομαι θα καμαρώνεις σε γυναίκα-φίλους και παιδιά -αν έχεις- για τα κατορθώματα σου. Keep dreaming American boy...the world is watching you...
-
Καλη Χρονια επισης απο την ΑΛΛΗ πλευρα του Ατλαντικου, επισης.
-
Αιωνες εμπρος ειμαστε, μονο σε αυτα που δεν καταλαβενεις διοτι εισαι και πολλοι αλλοι, αιωνες πισω σε αυτα, αρα φαυλος κυκλος.
-
Ναι ειπαμε, οι Ελληνες ειναι σαινια. Δεν τους ξεφευεγει τιποτε. Μεχρι που καποιος επισκεπτεται την Ελλαδα. Μετα αλλαζει γνωμη.
-
Ειπα οτι εγω ειμαι κατα της θανατικης ποινης. Γιατι γραφεις αλλανταλλων?
-
Θα συνεχισουμε να κανουμε οτι θελουμε χωρις να σε ρωτησουμε, εσενα ουτε και κανεναν αλλον. Εαν δεν συμφωνεις tough sh!t. Η ζωη δεν ειναι δικαιη, εαν εχεις παρατηρησει. Η ζωη ειναι put up, or shut up διστυχως.
-
Πρωτοχρονια θα κανω σπιτι ναι διοτι εχω 20 ατομα να επισκεπτοντει. Περιστροφο δεν εχω ουτε ποτε δεν θα εχω, εδω που μενω ειναι απο τις πιο ασφαλεις περιοχες στον κοσμο. Παραπανω και απο την....Συρο or whatever you got there...
-
Για ξεχωριστος δεν ξερω ομως πιο εξυπνος σιγουρα ειμαι.
-
Για τα κατορθωματα μου 101% σε διαβεβαιωνω οτι ειμαι περηφανος. No doubt about it που λεει και ο Προεδρος.
-
I dont have to be dreaming as an American boy. Οπως ειπα, εμεις εδω πρατουμε δεν ονειρευομαστε. You got your continents all mixed up sir.
-
-
Λάλησε πάλι ο gavriil...
Άιντε πάλι να δούμε πόσο θα διαρκέσει το παραλήρημα, η πορεία προς μια υγιή ενηλικίωση προχωρά με δραματικά αργούς ρυθμούς...Καλό κουράγιο σε όλους...είμαι σίγουρος ότι αν του αφαιρέσουμε τις παρωπίδες που του έχει φορέσει το σύστημα της χώρας που εργάζεται θα καταλάβει...απλά δεν γνωρίζω τον τρόπο να το κάνω...
Ποσο πλακα εχει που και οι δυο πλευρες ειναι 101% σιγουρες οτι η αλλη πλευρα φοραει παροπιδες. I am LMAO about that every time I read it.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
109 νεκροί Αμερικάνοι στρατιώτες στο Ιράκ τον Δεκέμβριο.
Δηλαδή 3,5 ανά ημέρα.
Πλέον περισσότεροι από τους νεκρούς της 11ης Σεπτεμβρίου.Σύνολο νεκρών και τραυματιών των αμερικανικών δυνάμεων:
25.000!Και? Do you have a point sir?
Ask their wives, mothers and children sir. Μετά κάνε τη διαίρεση Κέρδη των εταιρειών που ενεπλάκησαν στον πόλεμο διά του αριθμού των νεκρών ΗΠΑμερικάνων και Ιρακινών και πες μας πόσο κοστίζει κάθε μία και αν αξίζει η θυσία από λογιστικής/οικονομοτεχνικής άποψης.
Oh was that your point then?
Τα γνωστα δηλαδη: 'τα αμερικανακια οι δολοφονοι που σκοτωνουν ανθρωπους για κερδη και $$$' Δεν το εχετε βαρεθει μωρε αυτο το ποιημα? Το εχετε πει πιο πολλες φορες και απο το Πατερ Υμων.
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Αυτό που δέ λήφθηκε υπόψιν των εκτελεστών είναι οτι :- Τα εγκλήματα του ο Σαντάμ δέν τα έκανε μόνος του αφού κυβερνούσε με την ανοχή και την υποστήριξη των Αμερικάνων σε όλες του τις πράξεις.
Ε ναι ντε! Πεστο. Οι Αμερικανοι τα εκαναν τα εγκληματα του Σανταμ.
Μηπως τελικα αυτος που φτεει ειναι ο Προεδρος της Ουζουγκαντανιας απο τον πλανητη Αρικοδερμο? New names on both for those confused in any way.
Τι λε ρε συ μαστορα...τοσο πολυ δηλαδη ε? Πω!
-
Στον πλανήτη Happy κανείς δεν κλείνει μάτι
κάθε μέρα κι άλλο πάρτυMIKRO
Εξαιρετικά αφιερωμένο
Α και καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας -
Με το καλή χρόνια, μόλις εφτασαν τους 3.000 οι νεκροί Αμερικάνοι Στρατιώτες στο Ιρακ.....
Έπεσαν περιφάνα μαχόμενοι παλικαρίσια τα συμφέροντα της Texaco, Exxon, Shell και ΒP....
-
ρε σεις εκτος απο καποια γενικα συμπερασματα που ο καθενας μπορει να βγαλει, υπαρχουν ατομα εδω μεσα που προσπαθουν να επιχειρηματολογησουν για σκηνικα που παιζει να τα ξερουν 50 ατομα σε ολο τον πλανητη.. οποτε κρατηστε ρε σεις την ουσια και αφηστε τα αλλα γιατι θα μπειτε σε χωραφια συνομοσιολογιας και απο κει και μετα δεν την παλευω..
τα πραγματα ειναι απλα:
α) ο σανταμ ηταν δικτατορας.-
β) το κρεμασμα σημερα ειναι ντροπη της ανθρωποτητας. διαβασα καπου οτι καποιο καναλι (νομιζω το sky news? ) εδειχνε λεει με λεπτομεριες πως ακριβως επιδρα στον ανθρωπο το κρεμασμα, αναλυσεις, στατιστικα και τετοια
μιλαμε οι ρωμαιοι που ισως να πεταγανε στα λιονταρια τον αντιστοιχο σανταμ της εποχης δεν παιζει να ειχαν τετοια απηχηση σε κατι τετοιο.. παιζει σημερα σε αντιστοιχη φαση να βγαζανε οι δημοσιογραφοι ποσες θερμιδες εχει ενας ανθρωπος, σε ποση ωρα ανα μ.ο. θα τον φαει το λιονταρι και τετοια.. για τον πεο σκηνικα ετσι;
ρε απασφαλισμενοι λιμοκοντοροι καναλοπαπαρες..
ποσα μακντοναλτς πρεπει να'χεις φαει για να κατσεις να δεις κατι τετοιο;γ) τωρα οσον αφορα την κλασσικη αντιπαραθεση εδω μεσα η τροπη ειναι η κλασσικη:
καποιος/καποιοι λεει κατι για τους αμερικανους.
ο γαβριηλ απανταει με ενα ειρωνικο μηνυμα και μερικες φατσουλες
καποιοι απαντανε και ο γαβριηλ απανταει φυσικα σε ολους ξεχωριστα με μια φατσουλα, συνηθως ή αυτη: ή αυτη
καποια στιγμη ισως ξεφυγει το πραγμα οταν καποιος τα παρει στο κρανιο ή ερθει κανας 'σκληροπυρηνικος', αλλα λουκετο σε τετοιο θεμα δυσκολα μπαινει (απλα πιανει χωρο στο σερβερ για να βγαζουμε τα απωθημενα μας)δ) η αμερικη και η ευρωπη εχουν ευθυνη. ενταξει, απο τις ηπα δεν περιμενω και πολλα εφοσον ειναι υπερ της θανατικης ποινης σε μερικες πολιτειες, αλλα κρεμασμα ρε;
μαλακα τραγικοτητες..
απο κει και περα θεωρω οτι καποιος στο δυτικο κοσμο που ειναι ειτε υπερ του σανταμ ειτε που χαρηκε που τον κρεμασαν ειναι απασφαλισμενος.. τελειως πετω το σπερμα μου στον τοιχο καταστασεις..
αλλα νταξ αμερικη ειδικα (γενικοτερα ο δυτικος κοσμος αλλα κυριως οι ηπα) πολυ νταβατζιλικι φαση στον πλανητη.. κανονικα..ποιοι ειστε; δε θα πιασω τα σεναρια διοτι δεν ειμαι σε θεση να το κανω.
αλλα στο ελαχιστο θα μιλησω για πραγματα που ειναι απλα και δε νομιζω οτι μπορει καποιος να με βγαλει λαθος: τι ειστε να πιασετε το σανταμ και να τον παραδωσετε για κρεμασμα; και τον δειχνετε και στα καναλια; και αυτος ειναι ο πολιτισμος σας και το αιωνες μπροστα; σκεψου το λιγο. αν αυτος ειναι ο πολιτισμος σας και ειστε αιωνες μπροστα (που τετοια σκηνικα παιζανε στο μεσαιωνα, τον κυνηγαμε, τον πιανουμε, τον παραδινουμε για κρεμαλα στην πλατεια) συγχαρητηρια.. ειστε αιωνες μπροστα και πολιτισμενοι.. τετοιος πολιτισμος να μου λειπει, χιλιες φορες να ειμαι ο κλασσικος μαλακας που δουλευει για να τα σπασει ενα σαββατο βραδυ στα μπουζουκια κ να νοικιασει ενα πορσικο για την καυλα ακομα και για τη φιγουρα.. τουλαχιστον τυψεις αν νιωσω θα νιωσω για την παρτη μου..τελοσπαντων.. καλη χρονια.. νιωθω εντελως μαλακας και αισθανομαι οτι μολις εχασα το χρονο μου και εγραψα ισως το πιο αχρηστο κατεβατο της ζωης μου.. θα μπορουσα να ξυσω τον αριστερο μου ορχη..
αλλα αυτες ειναι οι σκεψεις μου για το θεμα..
χρονια πολλα σε ολους! -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ε ναι ντε! Πεστο. Οι Αμερικανοι τα εκαναν τα εγκληματα του Σανταμ.ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ... οτι τα έκαναν, έγραψα οτι ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ αυτοί τον ανέχονταν και δέν τον σταμάτησαν επειδή ήταν υποτελής τους.
Αλλά έστω έχεις δίκιο αυτός δέν είναι λόγος να δώσουμε ελαφρυντικό στον Σαντάμ για τα εγκλήματα του.
Αλλά ποιός τον ανέβασε στην εξουσία, τον εξόπλιζε συνέχεια, και τον διατήρησε τόσα χρόνια, για να τον χρησιμοποιεί σάν αντίπαλο δέος στον Αγιατολλάχ του Ιράν?? -
fantomas3004, μένεις/ζεις όντως στις ΗΠΑ;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δε νομίζω ότι μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο καταστάσεις:
α) Ο Σαντάμ 'εκπροσωπούσε' τους Σουνίτες (30% αν θυμάμαι καλά των Ιρακινών), άρα είχε από πίσω του ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού. Δε νομίζω ότι στην Ελλάδα υπήρχε αντίστοιχο ποσοστό (θέλω να πιστεύω).
β) **Το καθεστώς του Σαντάμ ήταν 'λίγο' πιο άγριο από των συνταγματαρχών. **Ο Σαντάμ δεν είχε πρόβλημα να μπει και να ισοπεδώσει πόλη με αντιφρονούντες. Δε νομίζω ότι οι 'δικοί' μας δικτάτορες θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο.Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να υπαρχει τοσο αγνοια στην Δημοκρατικη και με δηθεν ελευθερο τυπο Ελλαδα της Ευρωπης.
Ο Σανταμ ειναι υπευθηνος για τουλαχιστον 300,000 θανατους αθωον και καποιοι πιστευουν οτι ειναι 1 εκκατομυριο. Απο το 1979 και μετα αυτο. Οι Συνταγματαρχες δηλαδη καθαρισαν 290,000 αθωους Ελληνες Λοκατζη?
Από τη μανία καταδίωξης που σε διακατέχει βλέπεις παντού εχθρικές δημοσιεύσεις
Αν πρόσεχες, θα έβλεπες ότι το 'λίγο' είναι σε εισαγωγικά ακριβώς για να δείξω ότι ήταν 'πολύ'. Επίσης, η πρώτη και οι δύο τελευταίες προτάσεις μου πιστεύω ότι ξεκαθαρίζουν το ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Σαντάμ και χουντικών.Ε ναι, sue me γιατι δεν καταλαβα οτι οταν γραφεις λιγο, εννοεις...πολυ.
-
http://www.leenks.com/link60637.htm
Το βίντεο το έχουμε όλοι δει...από κάτω έχει σχόλια αμερικανών και όχι μόνο...θαυμάστε τα παλικαριά πως σκέφτονται και πως βιώνουν τον κόσμο συνολικά...Τι διαολο βιντεο ειναι αυτο? Η γατα μου θα επερνε καλυτερο βιντεο. Νομιζω οτι υπηρχε και αλλη καμερα μεσα.
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Εγω ειμαι εναντι της θανατικης ποινης, ομως πληροφοριακα οι ΗΠΑ δεν ειχαν να κανουν τιποτε με την δικη και αποφαση της δικης του Σανταμ. Ηταν 100% Ιρακινη υποθεση.
Δεν πάμε καθόλου καλά...
Τέτοια πλύση εγκεφάλουΑυτο αναρωτιεμαι και εγω.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δυστυχώς, όντως, άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου.Θα χαθεί κοσμάκης για μερικούς (ΗΠΑ και Ευρώπη) που αποφάσισαν ότι μπορούν να 'παίξουν' με την Μέση Ανατολή χωρίς να υπάρχει ούτε στόχος ούτε στρατηγική εξόδου!!!
Οι ασκοι του αιολου ανοιξαν στις 12 Σεπτ. 2001. Για την ακριβεια ειναι κατα 5% ανοιχτοι. Που να δεις ποσο ακομα ξυλο εχει να πεσει εαν δεν συμμοφοθουν μερικοι. Did I mention I am loving it btw?
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Δυστυχώς, όντως, άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου.
Θα χαθεί κοσμάκης για μερικούς (ΗΠΑ και Ευρώπη) που αποφάσισαν ότι μπορούν να 'παίξουν' με την Μέση Ανατολή χωρίς να υπάρχει ούτε στόχος ούτε στρατηγική εξόδου!!!
Το θέμα είναι ότι δεν 'ήθελε' όλη η Ευρώπη να είναι μέσα στο 'παιχνίδι'...
Εκτος της Αγγλιας, η Ευρωπη ειναι 'μεσα στο παιχνιδι' στα χαρτια και μονο ουσιαστικα. Δεν ειναι θεμα θελησης μονο, ειναι και θεμα ικανοτητας. Αλλα κυριως θελησης στην περιπτωση.
-
εγώ παιδιά κοιτώ την 'καμπούρα' μας...Με άλλα λόγια μπορεί ως ελλάδα να μην αποτελούμε παραδοσιακά στόχο αλλά θα υποστούμε τις συνέπειες σε επίπεδο ασφάλειας με ακόμα αυστηρότερα μέτρα όχι μόνο στις μαζικές μετακινήσεις μας αλλά και στην καθημερινότητα μας. Κάποια πράγματα που τα θεωρούμε δεδομένα στο επίπεδο προστασίας των προσωπικών μας δεδομένων και δικαιωμάτων θα παραβιαστούν συντομότερα από όσο φανταζόμαστε στο βωμό της ασφάλειας. Βλέπω να έρχονται εποχές που ούτε ο Όργουελ δεν είχε φανταστεί...φυσικά για την ασφάλεια μας.
Τώρα θα με-μας περιλάβει ο Γαβριηλ έναν-έναν για να μας αποστομώσει διότι τον 'κόβει' λίγο το φίμωτρο και η δεξιά(μάλλον...ακροδεξιά) παρωπίδα....Σπυρο τι εγινε? Φοβασει τους Αραβες?
Η ιδια ερωτηση παει και στον Κουκο.
Τι παθατε ωρε παιδια του Κολοκωτρωνη? Πατε καλα ρε σεις? Αιντε λιγο confidence πανω σας. Ξεθαρυνεται λιγο ρε!!!
Εκτέλεση του Σαντάμ... [Διάσπαση]