-
Βλέπω να γίνονται και φέτος ...σπονδές , σε χρόνο άσχετο με το Rally, αλλά σε τόπο σχετικό με την Ιστορία του , ακριβώς όπως και το 2006, πάντα με την ευγενή χορηγία ανώνυμου αποστακτηρίου .
Όσοι ξέρουν , καταλαβαίνουν !!!!!!!!!
Αποστόλης .
Υ.Γ. Φέτος τις σπονδές ΔΕΝ θα τις χάσω...... (έτσι λέω , γιά να δούμε) -
'Έτσι, το 2007 αρχίζει μια νέα περίοδος για το Ράλλυ Ακρόπολις με τη μετακίνησή του στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ιππικού ομίλου στο Μαρκόπουλο. Στο μοναδικό αυτό κέντρο* ιππασίας και ιπποδρομιών** θα φιλοξενηθεί το Κέντρο του αγώνα, το Service park, θα γίνει η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα, ενώ στον εσωτερικό χώρο του ιπποδρόμου θα σχεδιαστεί η χωμάτινη Υπερειδική διαδρομή μήκους 3.300 μ. που θα ανοίξει την Πέμπτη 31 Μαϊου και θα κλείσει τον αγώνα την Κυριακή 3 Ιουνίου, ενώ θα επαναληφθεί και το Σάββατο 2 Ιουνίου.*'
Άλογα μας κάνανε γμτ!!!!
κλιπιτικλόπ .... κλιπιτικλόπ!!!
-
Έλεος πια. Κάθε περυσι και καλύτερα.
-
Εσείς οι κάτοικοι των Αθηνών τελικά είσαστε αχάριστοι.
Θα πάτε τρεις φορές κατα το Μαρκόπουλο θα παρακολουθήσετε την SSS στο ροντέο ωπ συγνώμη ιππόδρομο ήθελα να πω, μετά θα «κοπανήσετε» και τα κρασάκια σας και αν είστε και τυχεροί μπορεί και να κάτσει και καμία αρματοδρομία!
Δηλαδή θέλατε να τρέχετε στη όρη και στα βουνά μέσα στα βρωμοέλατα και στα λύματα που νομίζετε ότι είναι τρεχούμενα νερά!Αχάριστοι, αχάριστοι αυτό είστε.
-
(1) Αδυνατούν να διδαχθούν οι αρμόδιοι ή όντως θεωρούν πετυχημένη τη συνταγή και την επαναλαμβάνουν σε ελαφρά παραλλαγμένη έκδοση;
(2) 'Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...'
(3) Ρε σεις, είναι τόσο στραβός ο έρημος ο γιαλός ή εμείς (οι 'κλασσικοί' - ή έστω νεοκλασσικοί) τελικά αρμενίζουμε στραβά και δεν το πήραμε πρέφα;
-
Αντε παιδια και του χρονου να το διοργανωσετε με SSS στο Συνταγμα και SP στο πολεμικο Μουσειο!
-
Υπάρχει προηγούμενο μην το γελάς. Πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει SS στα πλαίσια του Παλλαδίου στο Τροκαντερό μήκους 800 μέτρων παρακαλώ και στα πλαίσια του ίδιου rally άλλη χρονιά, είχε προγραμματιστεί και μία ss στον πέριξ του Λυκαβητού , περίπου του ίδιου μήκους αλλά αυτή τελικά δεν έγινε. Σαββάτο απόγευμα ήταν μπορεί να διαμαρτυρήθηκαν από το Κολωνάκι.
Εγώ προτείνω αυτή με τα 800 μέτρα!
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Βλέπω να γίνονται και φέτος ...σπονδές , σε χρόνο άσχετο με το Rally, αλλά σε τόπο σχετικό με την Ιστορία του , ακριβώς όπως και το 2006, πάντα με την ευγενή χορηγία ανώνυμου αποστακτηρίου .Όσοι ξέρουν , καταλαβαίνουν !!!!!!!!!
Αποστόλης .
Υ.Γ. Φέτος τις σπονδές ΔΕΝ θα τις χάσω...... (έτσι λέω , γιά να δούμε)Πρόσεχε όμως μήπως η επίσκεψη σε τόπους ιερούς και η πραγματοποίηση σπονδών θωρηθεί ποινικό αδίκημα γιατί προς το κει το πάει η μόδα.
Και σας δω στα μπουντρούμια.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δηλαδή θέλατε να τρέχετε στη όρη και στα βουνά μέσα στα βρωμοέλατα και στα λύματα που νομίζετε ότι είναι τρεχούμενα νερά!
εμ? ακριβώς αυτό θέλουμε, αλλά τι σημασία έχει τι θέλουμε εμείς? λεπτομέριες!!!
Η Αττική οδός θα παγώσει εντελώς από αυτοκίνητα, δεν θα κινήται ούτε μηχανάκι, η μήπως δεν θα ασχοληθεί και κανείς με την ΕΣ ΕΣ ΕΣ όπως και πέρσι?
Οχι τίποτα άλλο εκανα όρεξη για Λαμιες και τέτοια φέτος. Τι ανόητος που είμαι!! Κρίμα.
EDIT: κάθε χρόνο έτσι λέω και στο τέλος το παρακολουθω κανονικά, φοβάμαι πως και φέτος δεν θα αντισταθώ στην ατμόσφαιρα, αλλά θα το παλέψω.
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Δηλαδή θέλατε να τρέχετε στη όρη και στα βουνά μέσα στα βρωμοέλατα και στα λύματα που νομίζετε ότι είναι τρεχούμενα νερά!
εμ? ακριβώς αυτό θέλουμε, αλλά τι σημασία έχει τι θέλουμε εμείς? λεπτομέριες!!!
Η Αττική οδός θα παγώσει εντελώς από αυτοκίνητα, δεν θα κινήται ούτε μηχανάκι, η μήπως δεν θα ασχοληθεί και κανείς με την ΕΣ ΕΣ ΕΣ όπως και πέρσι?
Οχι τίποτα άλλο εκανα όρεξη για Λαμιες και τέτοια φέτος. Τι ανόητος που είμαι!! Κρίμα.
EDIT: κάθε χρόνο έτσι λέω και στο τέλος το παρακολουθω κανονικά, φοβάμαι πως και φέτος δεν θα αντισταθώ στην ατμόσφαιρα, αλλά θα το παλέψω.
kkot αν δεις τις τιμές των εισητηρίων υψηλές να ξέρεις ότι η Αττική οδός δεν θα έχει καθόλου μποτιλιάρισμα.
Εκτός αν από φέτος θα πληρώνουμε παντού!
Δεν το ξέρω αλλά το λέω για το ξορκίσω που λένε. -
Πάντως, κάποιον περιμένω να πει την γνώμη του και αυτός και ακόμα δε έχει φανεί...
-
Στην SSS οι τιμές θα είναι χαμηλότερες από πέρισι.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω δεν θα έχει εισιτήριο πουθενά αλλού.
Και πέρισι τα ίδια ακούγαμε για μποτιλιαρίσματα κτλ. στην ΑΟ αλλά τελικά δε συνέβη τίποτα. Κινδυνολογία ?Ρε παιδιά, πολλοί διαφωνούν με τη μετακίνηση στην Αθήνα. Και εγώ. Αλλο αυτό και άλλο να τα μηδενίζουμε-απαξιώνουμε όλα
-
Σωστά δεν υπήρχε μποτιλιάρισμα αλλά ο κόσμος ειδικά την Παρασκευή ήταν κατα γενική ομολογία λίγος.
Τώρα για την κριτική και και όσων αφορά εμένα δεν είναι ούτε απαξιωτική ούτε και μηδενίζει την προσπάθεια αλλά εδώ μιλάμε για ένα αθλητικό γεγονός και όχι για παπικό θέσφατο που δεν σηκώνει αντίλογο.
Και φυσικά ξέρω ότι η γνώμη μου δεν θα αλλάξει τίποτα.Επίσης θα πρέπει να προσέξουμε όλοι ότι αυτοί που μαζευόμαστε σε τούτη την μεριά του Forum που αφορά το Ακρόπολις είμαστε απελπιστικά λίγοι.
Για τους περισσότερους στα παλιά τους τα παπούτσια που θα γίνει το Ακρόπολις και αν γίνει το Ακρόπολις.
Οπότε εν τέλει λίγοι 'γραφικοί' (που θα έλεγαν και οι πολιτικά ορθώς σκεπτόμενοι) έχουμε μείνει, οπότε κίνδυνος ανύπαρκτος. -
Τώρα για την κριτική και και όσων αφορά εμένα δεν είναι ούτε απαξιωτική ούτε και μηδενίζει την προσπάθεια αλλά εδώ μιλάμε για ένα αθλητικό γεγονός και όχι για παπικό θέσφατο που δεν σηκώνει αντίλογο.Δεν αναφερόμουν σε σένα. Και φυσικά και σηκώνει αντίλογο και κριτική. Αλλά να είναι καλοπροαίρετα. Με ειρωνείες και εξυπνάδες δε βελτιώνεται κανείς, διότι δεν μπορεί κανείς να πάρει στα σοβαρά μια κακοπροαίρετη κριτική.
Και ναι, λήφθηκε υπόψη η περσινή κριτική. Πχ. οι ειδικές είναι καλύτερες και θα τις 'επεξεργαστούν' περισσότερο, ενώ δε θα υπάρχουν και τα περσινά 'μπρος-πίσω'. Είμαι σίγουρος πως θα είναι καλύτερος ο φετινός αγώνας από τον περσινό.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τώρα για την κριτική και και όσων αφορά εμένα δεν είναι ούτε απαξιωτική ούτε και μηδενίζει την προσπάθεια αλλά εδώ μιλάμε για ένα αθλητικό γεγονός και όχι για παπικό θέσφατο που δεν σηκώνει αντίλογο.
Και ναι, λήφθηκε υπόψη η περσινή κριτική. Πχ. οι ειδικές είναι καλύτερες και θα τις 'επεξεργαστούν' περισσότερο, ενώ δε θα υπάρχουν και τα περσινά 'μπρος-πίσω'. Είμαι σίγουρος πως θα είναι καλύτερος ο φετινός αγώνας από τον περσινό.
Προφανώς εννοείς η κριτική των ομάδων, οδηγών,δημοσιογράφων και όχι απλών θεατών;
-
Μιλάω για το Forum ιδίως και γενικά για τους απλούς θεατές.
Σε ό,τι αφορά τις ομάδες, δημοσιογράφους κτλ. η μοναδική κριτική για τον περσινό αγώνα ήταν η ποιότητα των ειδικών. Το οποίο αντιμετωπίζεται φέτος, θα δούμε πόσο αποτελεσματικά. Ας το πάρουμε απόφαση, πλην των ρομαντικών, εμού συμπεριλαμβανομένου, κανείς από τους 'Παγκόσμιους' δε στεναχωρήθηκε και πολύ για τη μετακίνηση από τη Λαμία στην Αθήνα. Και αν μπορούν φέτος να βελτιώσουν τις ειδικές (δεδομένου του πολύ ήπιου χειμώνα, γιατί όχι ?), δεν θα υπάρχει κάποιο ουσιαστικό σημείο κριτικής (ΟΚ, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό αλλά όπως φαίνεται από τώρα).
Οπότε ποιά η ουσία της γκρίνιας στο Forum ?
-
αλήθεια, η 'βαθμολογία' του περυσινού αγώνα, (όπως πρόπερσι που είχε βγει το καλύτερο) υπάρχει κάπου να το δούμε ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μιλάω για το Forum ιδίως και γενικά για τους απλούς θεατές.Σε ό,τι αφορά τις ομάδες, δημοσιογράφους κτλ. η μοναδική κριτική για τον περσινό αγώνα ήταν η ποιότητα των ειδικών. Το οποίο αντιμετωπίζεται φέτος, θα δούμε πόσο αποτελεσματικά. Ας το πάρουμε απόφαση, πλην των ρομαντικών, εμού συμπεριλαμβανομένου, κανείς από τους 'Παγκόσμιους' δε στεναχωρήθηκε και πολύ για τη μετακίνηση από τη Λαμία στην Αθήνα. Και αν μπορούν φέτος να βελτιώσουν τις ειδικές (δεδομένου του πολύ ήπιου χειμώνα, γιατί όχι ?), δεν θα υπάρχει κάποιο ουσιαστικό σημείο κριτικής (ΟΚ, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό αλλά όπως φαίνεται από τώρα).
Ε αφού ο οργάνωση παίρνει στα σοβαρά και τους απλούς θεατές η 'γκρίνια' θα έπρεπε να θεωρείται βοηθητικό στοιχείο για την οργάνωση.Εξάλου νομίζω ότι εκτός από το forum εδώ και του xwmatinos.gr δεν νομίζω να υπάρχει άλλου περιοχή στο παγκόσμιο ιστό που να 'γκρινιάζουν' για το Ακρόπολις.
Το ξαναλέω ότι για μας που ασχολούμαστε είναι μεγάλο γεγονός για τους πολλούς τίποτα απολύτως. -
Μετά και την περσινή 'εμπειρία' ( ), προσωπικά, νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι πλέον το πού γίνεται ο αγώνας, αλλά η έλλειψη θεάματος...
-
Μιλάω για το Forum ιδίως και γενικά για τους απλούς θεατές.
Σε ό,τι αφορά τις ομάδες, δημοσιογράφους κτλ. η μοναδική κριτική για τον περσινό αγώνα ήταν η ποιότητα των ειδικών. Το οποίο αντιμετωπίζεται φέτος, θα δούμε πόσο αποτελεσματικά. Ας το πάρουμε απόφαση, πλην των ρομαντικών, εμού συμπεριλαμβανομένου, κανείς από τους 'Παγκόσμιους' δε στεναχωρήθηκε και πολύ για τη μετακίνηση από τη Λαμία στην Αθήνα. Και αν μπορούν φέτος να βελτιώσουν τις ειδικές (δεδομένου του πολύ ήπιου χειμώνα, γιατί όχι ?), δεν θα υπάρχει κάποιο ουσιαστικό σημείο κριτικής (ΟΚ, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό αλλά όπως φαίνεται από τώρα).
Ε αφού ο οργάνωση παίρνει στα σοβαρά και τους απλούς θεατές η 'γκρίνια' θα έπρεπε να θεωρείται βοηθητικό στοιχείο για την οργάνωση.Εξάλου νομίζω ότι εκτός από το forum εδώ και του xwmatinos.gr δεν νομίζω να υπάρχει άλλου περιοχή στο παγκόσμιο ιστό που να 'γκρινιάζουν' για το Ακρόπολις.
Το ξαναλέω ότι για μας που ασχολούμαστε είναι μεγάλο γεγονός για τους πολλούς τίποτα απολύτως.Πρώτον, δεν είπα πως η οργάνωση παίρνει στα σοβαρά τους απλούς θεατές. Δεν είπα ότι ΔΕΝ τους παίρνει στα σοβαρά, αλλά σίγουρα η ουσία της προηγούμενης δημοσίευσής μου ήταν η αξιοποίηση της κριτικής από FIA, κατασκευαστές, δημοσιογράφους, και όχι αυτής των απλών θεατών.
Δεύτερον, η κριτική είναι σίγουρα βοηθητική. Αλλο όμως κριτική και άλλο 'Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και αφού μας πήρατε το Ακρόπολις από τη Λαμία/Ιτέα/επαρχία γενικώς, και εμείς δεν πατάμε'. Δεν είναι ούτε δημιουργική ούτε κριτική, είναι απλή γκρίνια. Είναι θέση των συγκεκριμένων θεατών, και είναι φυσικά σεβαστή, αλλά δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο της τοποθεσίας του αγώνα. Και οι προβλέψεις για 'ακινητοποιημένη ΑΟ' ξεπερνούν τα όρια και της καλοπροαίρετης κριτικής και της γκρίνιας, ΙΜΗΟ.
Η οργάνωση είχε κάποιους λόγους που πήρε τον αγώνα από τη Λαμία. Κάποιοι επετεύχθησαν (ξενοδοχειακή υποδομή). Κάποιοι άλλοι όχι ('άνοιγμα' του αγώνα σε περισσότερους), ενδεχομένως και λόγω λαθών (τιμές εισιτηρίων SSS, φέτος θα διορθωθεί)).
54 RALLY ACROPOLIS 2007