Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Μιλάω για το Forum ιδίως και γενικά για τους απλούς θεατές.
Σε ό,τι αφορά τις ομάδες, δημοσιογράφους κτλ. η μοναδική κριτική για τον περσινό αγώνα ήταν η ποιότητα των ειδικών. Το οποίο αντιμετωπίζεται φέτος, θα δούμε πόσο αποτελεσματικά. Ας το πάρουμε απόφαση, πλην των ρομαντικών, εμού συμπεριλαμβανομένου, κανείς από τους 'Παγκόσμιους' δε στεναχωρήθηκε και πολύ για τη μετακίνηση από τη Λαμία στην Αθήνα. Και αν μπορούν φέτος να βελτιώσουν τις ειδικές (δεδομένου του πολύ ήπιου χειμώνα, γιατί όχι ?), δεν θα υπάρχει κάποιο ουσιαστικό σημείο κριτικής (ΟΚ, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό αλλά όπως φαίνεται από τώρα).
Οπότε ποιά η ουσία της γκρίνιας στο Forum ?
Ε αφού ο οργάνωση παίρνει στα σοβαρά και τους απλούς θεατές η 'γκρίνια' θα έπρεπε να θεωρείται βοηθητικό στοιχείο για την οργάνωση.Εξάλου νομίζω ότι εκτός από το forum εδώ και του xwmatinos.gr δεν νομίζω να υπάρχει άλλου περιοχή στο παγκόσμιο ιστό που να 'γκρινιάζουν' για το Ακρόπολις.
Το ξαναλέω ότι για μας που ασχολούμαστε είναι μεγάλο γεγονός για τους πολλούς τίποτα απολύτως.
Πρώτον, δεν είπα πως η οργάνωση παίρνει στα σοβαρά τους απλούς θεατές. Δεν είπα ότι ΔΕΝ τους παίρνει στα σοβαρά, αλλά σίγουρα η ουσία της προηγούμενης δημοσίευσής μου ήταν η αξιοποίηση της κριτικής από FIA, κατασκευαστές, δημοσιογράφους, και όχι αυτής των απλών θεατών.
Δεύτερον, η κριτική είναι σίγουρα βοηθητική. Αλλο όμως κριτική και άλλο 'Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και αφού μας πήρατε το Ακρόπολις από τη Λαμία/Ιτέα/επαρχία γενικώς, και εμείς δεν πατάμε'. Δεν είναι ούτε δημιουργική ούτε κριτική, είναι απλή γκρίνια. Είναι θέση των συγκεκριμένων θεατών, και είναι φυσικά σεβαστή, αλλά δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο της τοποθεσίας του αγώνα. Και οι προβλέψεις για 'ακινητοποιημένη ΑΟ' ξεπερνούν τα όρια και της καλοπροαίρετης κριτικής και της γκρίνιας, ΙΜΗΟ.
Η οργάνωση είχε κάποιους λόγους που πήρε τον αγώνα από τη Λαμία. Κάποιοι επετεύχθησαν (ξενοδοχειακή υποδομή). Κάποιοι άλλοι όχι ('άνοιγμα' του αγώνα σε περισσότερους), ενδεχομένως και λόγω λαθών (τιμές εισιτηρίων SSS, φέτος θα διορθωθεί)).