-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[Λιακό mode on] Στον Πούτιν..[Λιακό Mode off]Καλά!! Αμαν πια αυτό το Ξανθό Γένος!!!
Και το Βόρειο Πόλο και την Αμερική;(στο background o Πούτιν κατεβαίνει από το τρακτέρ)
-
-
Άλλη μια εξήγηση γιατί πίνει χαμογελαστός το καφεδάκι του ο Βλαδίμηρος...
-
(πλάκα πλάκα πρέπει να χτυπάει τρελή τηλεθέαση ο τύπος....)
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
To Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του!
ΛΑΘΟΣ!!!!
ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
βλ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Για να δείτε τι καλός κομμουνιστής είμαι, σας παραχωρώ το δικό μου 1/11.000.000ο του Αιγαίου που μου 'ανήκει'. Be my guest ->
ΚΟΥΒΑΡΝΤΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ...... ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ... ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΟΝΗΡΕ!
(ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟ) -
Ο χρήστης cojiote έγραψε:
To Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του!
ΛΑΘΟΣ!!!!
ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
βλ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Για να δείτε τι καλός κομμουνιστής είμαι, σας παραχωρώ το δικό μου 1/11.000.000ο του Αιγαίου που μου 'ανήκει'. Be my guest ->
ΚΟΥΒΑΡΝΤΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ...... ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ... ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΟΝΗΡΕ!
(ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟ)δυστυχως ομως δεν το κρινεις εσυ, το κρινουν αλλοι για σενα και εσυ ακολουθεις τυφλα
-
εσυ δηλαδη εισαι η εξαιρεση??? δεν ακολουθεις τα πιστευω σου??? δεν σου ανηκει κατι σε αυτον τον τοπο ? (αν εισαι Ελληνας φυσικα) σου αρεσει να τον μοιραζεσαι? η να το καταπατουν καποιο χαβαλεδες? τουλαχιστον κρατα τους τυπους οσο μπορεις!!!
ξερεις το ρητο που λεει
ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ??
-
Ο χρήστης cojiote έγραψε:
εσυ δηλαδη εισαι η εξαιρεση??? δεν ακολουθεις τα πιστευω σου??? δεν σου ανηκει κατι σε αυτον τον τοπο ? (αν εισαι Ελληνας φυσικα) σου αρεσει να τον μοιραζεσαι? η να το καταπατουν καποιο χαβαλεδες? τουλαχιστον κρατα τους τυπους οσο μπορεις!!!ξερεις το ρητο που λεει
το τι μου ανηκει το κρινω καθαρα με την εννοια της ιδιοκτησιας. Ναι μου ανηκει το σπιτι μου και το ποδηλατο μου. Αλλα το αιγαιο δεν αισθανομαι οτι μου ανηκει, οπως δεν μου ανηκει και το ιονιο.
Αυτα τα μερη ειναι υπερανω πασης ιδιοκτησιας και ανηκουν σε ολους.Και αν το θες αλλιως, πιο πολυ αισθανομαι οτι μου ανηκει το ανατολικο τμημα του εβρου (παρολλου που ειναι σε αλλη χωρα) επειδη μεγαλωσα εκει κοντα παρα τα ζαγοροχωρια ή η κρητη.
το ρητο αυτο το ξερω αλλα προτιμω να ακολουθω αλλο
-
kalo ayto to emoticon !!!! lol
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
εσυ δηλαδη εισαι η εξαιρεση??? δεν ακολουθεις τα πιστευω σου??? δεν σου ανηκει κατι σε αυτον τον τοπο ? (αν εισαι Ελληνας φυσικα) σου αρεσει να τον μοιραζεσαι? η να το καταπατουν καποιο χαβαλεδες? τουλαχιστον κρατα τους τυπους οσο μπορεις!!!
ξερεις το ρητο που λεει
το τι μου ανηκει το κρινω καθαρα με την εννοια της ιδιοκτησιας. Ναι μου ανηκει το σπιτι μου και το ποδηλατο μου. Αλλα το αιγαιο δεν αισθανομαι οτι μου ανηκει, οπως δεν μου ανηκει και το ιονιο.
Αυτα τα μερη ειναι υπερανω πασης ιδιοκτησιας και ανηκουν σε ολους.Και αν το θες αλλιως, πιο πολυ αισθανομαι οτι μου ανηκει το ανατολικο τμημα του εβρου (παρολλου που ειναι σε αλλη χωρα) επειδη μεγαλωσα εκει κοντα παρα τα ζαγοροχωρια ή η κρητη.
το ρητο αυτο το ξερω αλλα προτιμω να ακολουθω αλλο
Εγώ μπορώ να πάρω το 1/11.000.000ο μου στον τάφο μου (σαν τους αρχαίους Αιγύπτιους ένα πράγμα), μαζί με τα ψάρια που μου αντιστοιχούν;;;;
-
OFF TOPIC? Μαλλον.....
Ριξτε μια ματια στο rally.gr.
μαλλον μας την επεσε καποιος τουρκος χακερ!!!!! -
..και χτές το ίδιο........ (βάλτε κανένα emoticon με πολυβόλο...)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
**ΠΡΟΣΟΧΗ: ακολουθει off topic και flame bait δημοσιευση. oι νοουντες (δλδ ξενερωτοι χωρις ιχνος χιουμορ) ας νοησουν περνωντας στην επομενη δημοσιευση **δεν ειμαστε κομμουνιστες, ειμαστε ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΧΑΟΤΙΚΟΙ και σπαμε
δεν μπορεις να αποταθεις κατι που δεν υπαρχει (βλ περιουσια - ιδιοκτησια)οσο για σενα δημοκρατη αστε πολιτικα ορθε καπιταλιστη εισαι απλα θυμα του καπιταλιστικου συστηματος.. τουλαχιστον σε πληρωνουν καλα για την εκμεταλλευση σου;
και εσυ ρεντλαιν εισαι βαζελος (δλδ ακομα χειροτερα απο δημοκρατης )
θα φας τα μπαλακια σου σε λιγες μερες (3-4 γκολακια και θα ησυχασεις)Εχω μια απορια: Αν οι ομοιδεατες σου σπασουν η καψουν το αμαξι του 'μπακακα' σου η αν πεταξουν μολοτωφ στο σπιτι σου και γινει σταχτη θα τους επιβραβευσεις?
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
**ΠΡΟΣΟΧΗ: ακολουθει off topic και flame bait δημοσιευση. oι νοουντες (δλδ ξενερωτοι χωρις ιχνος χιουμορ) ας νοησουν περνωντας στην επομενη δημοσιευση **
δεν ειμαστε κομμουνιστες, ειμαστε ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΧΑΟΤΙΚΟΙ και σπαμε
δεν μπορεις να αποταθεις κατι που δεν υπαρχει (βλ περιουσια - ιδιοκτησια)οσο για σενα δημοκρατη αστε πολιτικα ορθε καπιταλιστη εισαι απλα θυμα του καπιταλιστικου συστηματος.. τουλαχιστον σε πληρωνουν καλα για την εκμεταλλευση σου;
θα φας τα μπαλακια σου σε λιγες μερες (3-4 γκολακια και θα ησυχασεις)Εχω μια απορια: Αν οι ομοιδεατες σου σπασουν η καψουν το αμαξι του 'μπακακα' σου η αν πεταξουν μολοτωφ στο σπιτι σου και γινει σταχτη θα τους επιβραβευσεις?
No problem !!Ο μπαμπας του εχει λεφτα να του παρει αλλο!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**ΠΡΟΣΟΧΗ: ακολουθει off topic και flame bait δημοσιευση. oι νοουντες (δλδ ξενερωτοι χωρις ιχνος χιουμορ) ας νοησουν περνωντας στην επομενη δημοσιευση **
No problem !!Ο μπαμπας του εχει λεφτα να του παρει αλλο!!!
Σωστα, καθοτι 'καπιταλας' ο μπαμπας
-
Οι Τουρκοι μας αγαπανε ρε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα 'ρθω εκεί και θα σου πάρω το pc, τα cd, το παπί και ο,τιδήποτε άλλο δεν υπάρχει. Βάλε μου σε μια σακούλα και τις μολότωφ, θα τις πάρω κι αυτές.το θεμα προφανως δεν ειναι να παρει καποιος κατι αλλα να διαχειριστει ολα αυτα μαζι με τους αλλους
εγω δεχομαι να μοιραστω μαζι σου το pc μου (αν και αυτη τη στιγμη βρισκομαι ερετρια και το pc αυτο δεν ειναι δικο μου, αλλα και αυτο το μοιραζομαι αμα λαχει )
εσυ δεχεσαι να μοιραστεις μαζι μου το αμαξι σου; αν και τωρα που το σκεφτομαι οπελ δεν εχεις; αστο ξεχνα το**ΠΡΟΣΟΧΗ: ακολουθει off topic και flame bait δημοσιευση. oι νοουντες (δλδ ξενερωτοι χωρις ιχνος χιουμορ) ας νοησουν περνωντας στην επομενη δημοσιευση **
αν καποιος εκαιγε το σπιτι/αμαξι καποιου σαν του πατερα μου απλα δεν θα ηταν ομοϊδεατης μου
κατα τ'αλλα καλη η πλακα αλλα please αφηστε τις οικογενειες απ'εξω
για μενα πες ο,τι θελεις
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Θα 'ρθω εκεί και θα σου πάρω το pc, τα cd, το παπί και ο,τιδήποτε άλλο δεν υπάρχει. Βάλε μου σε μια σακούλα και τις μολότωφ, θα τις πάρω κι αυτές.
το θεμα προφανως δεν ειναι να παρει καποιος κατι αλλα να διαχειριστει ολα αυτα μαζι με τους αλλους
εγω δεχομαι να μοιραστω μαζι σου το pc μου (αν και αυτη τη στιγμη βρισκομαι ερετρια και το pc αυτο δεν ειναι δικο μου, αλλα και αυτο το μοιραζομαι αμα λαχει )
εσυ δεχεσαι να μοιραστεις μαζι μου το αμαξι σου; αν και τωρα που το σκεφτομαι οπελ δεν εχεις; αστο ξεχνα το**ΠΡΟΣΟΧΗ: ακολουθει off topic και flame bait δημοσιευση. oι νοουντες (δλδ ξενερωτοι χωρις ιχνος χιουμορ) ας νοησουν περνωντας στην επομενη δημοσιευση **
αν καποιος εκαιγε το σπιτι/αμαξι καποιου σαν του πατερα μου απλα δεν θα ηταν ομοϊδεατης μου
κατα τ'αλλα καλη η πλακα αλλα please αφηστε τις οικογενειες απ'εξω
για μενα πες ο,τι θελεις
Σεβαστο αγαπητε αλλα το νομισμα εχει δυο οψεις, δεν μπορεις απο την μια να καπιλευεστε πως 'ειμαστε ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΧΑΟΤΙΚΟΙ και σπαμε
δεν μπορεις να αποταθεις κατι που δεν υπαρχει (βλ περιουσια - ιδιοκτησια)' και απο την αλλη να αποζητας το Δημοκρατικο δικαιωμα σου να διαμαρτυρηθεις η να υπερασπιστεις οικογενεια και ιδιωτικο ασυλο (βλεπε σπιτι)....εμμμ πως, δυο μετρα και δυο σταθμα αγαπητε? Καιω το σπιτι και το αμαξι του γειτονα γιατι ειμαι αντιεξουσιαστης αλλα αμα πειραξουν τα δικα μου ειμαι Ελληναρας Δημοκρατης του κερατα -
Σεβαστο αγαπητε αλλα το νομισμα εχει δυο οψεις, δεν μπορεις απο την μια να καπιλευεστε πως 'ειμαστε ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΧΑΟΤΙΚΟΙ και σπαμε
δεν μπορεις να αποταθεις κατι που δεν υπαρχει (βλ περιουσια - ιδιοκτησια)' και απο την αλλη να αποζητας το Δημοκρατικο δικαιωμα σου να διαμαρτυρηθεις η να υπερασπιστεις οικογενεια και ιδιωτικο ασυλο (βλεπε σπιτι)....εμμμ πως, δυο μετρα και δυο σταθμα αγαπητε? Καιω το σπιτι και το αμαξι του γειτονα γιατι ειμαι αντιεξουσιαστης αλλα αμα πειραξουν τα δικα μου ειμαι Ελληναρας Δημοκρατης του κεραταδεν ζητησα κανενα ασυλο
ειπα οτι καλυτερα να μην μπλεκουμε οικογενειες γιατι μπορει να υπαρξουν παρεξηγησεις -
Καιω το σπιτι και το αμαξι του γειτονα γιατι ειμαι αντιεξουσιαστης αλλα αμα πειραξουν τα δικα μου ειμαι Ελληναρας Δημοκρατης του κερατα
Ασχέτως του τι έγραψε ο skye τα 2 σκέλη της υπογραμμισμένης φράσης (1) καίω κλπ κλπ +2) αντιεξουσιαστής) έχουν την ίδια σχέση που έχει η βούρτσα με την π@υτσα...
Ο συνειρμός αντιεξουσιαστής =κάποιος που σπάει αυτοκίνητα είναι αφελής και απλοϊκός...
Ελληνοτουρκικές διαφορές : υφαλοκρηπίδα και Ίμια