-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τι προσφερει δηλ?
Εχεις δει σε εκθεση διπλα διπλα EVO kai RS4?
Το ενα ειναι χαρτοκουβας και το αλλο σου εμπνεει σιγουρια στην κατασκευη.Η ποιο απλα.Κανε 500χλμ σερι με ενα EVO kai me ena RS4.Εκει θα καταλαβεις πολλα.Απ τις φωτο ολα κουκλια ειναι
Ίδια τιμή έχουν;;; Χαρτοκουβάς το Ενο;;; ΟΚ... Κατάλαβα...
Πάντως αν πάρεις το ΤΑΝΚ καμία μέρα μην προσπαθήσεις πουθενα με στροφές να ακολουθήσεις το ΧΑΡΤΟΚΟΥΒΑ.... Παίχτω άνετος και άλλαζε CD... -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
χριζετε ιατρικης παρακολουθησης στανταρτο 'χρι' με ητα γιατρε
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τι προσφερει δηλ?
Το ενα ειναι χαρτοκουβας και το αλλο σου εμπνεει σιγουρια στην κατασκευη.Η ποιο απλα.Κανε 500χλμ σερι με ενα EVO kai me ena RS4.Εκει θα καταλαβεις πολλα.Απ τις φωτο ολα κουκλια ειναι
Πάντως αν πάρεις το ΤΑΝΚ καμία μέρα μην προσπαθήσεις πουθενα με στροφές να ακολουθήσεις το ΧΑΡΤΟΚΟΥΒΑ.... Παίχτω άνετος και άλλαζε CD...τη τιμη καταλαβε την μονος σου
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ποιο θέλει κάθε 20ημερο σέρβις;;; Μιλάμε για τα ίδια αυτοκίνητα;
Ίδια τιμή έχουν;;; (για την ιστορία δε θα αγόραζα κανένα... Ίσως την 156 αν ήταν 1800!)
Πάντως σίγουρα δε θα έπαιρνα το Α4 που έχει ίδιες επιδόσεις με το 1300αρι της μάνας μου....Ε αυτος ο κουβας που σε βρωμαει στα 1600 ειναι παραφωσκουμενος και 280 αλογα.
Μιλαμε για τεχνολογια αιχμης τωραΟσο για το Α4 1600,αληθεια το εχεις οδηγησει?
Χρειάζεται να το οδηγήσω για να συγκρίνω επιδόσεις;;; Ή θα συγκινηθώ από την ποιότητα;;;
Ο ίδιος κουβάς που μου βρωμάει και σέρνεται στα 1600(Α4) είναι παραφουσκωμένος στα 420 άλογα... Άλλη τεχνολογία αιχμής.... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τι προσφερει δηλ?
Πάντως αν πάρεις το ΤΑΝΚ καμία μέρα μην προσπαθήσεις πουθενα με στροφές να ακολουθήσεις το ΧΑΡΤΟΚΟΥΒΑ.... Παίχτω άνετος και άλλαζε CD...τη τιμη καταλαβε την μονος σου
Έχει κάτι η τιμή που πρέπει να καταλάβω;;; Υπάρχει ευρωπαικό στα 50 χιλιάδες που να πλησιάζει έστω το Ενο στο δρόμο και στην πίστα;;;
ΣΤΙΣ 50.000Ε ΟΧΙ ΣΤΙΣ 120.000Ε!!!!!!
-
χριζετε ιατρικης παρακολουθησης στανταρ
το 'χρι' με ητα γιατρε
μεχρι β γυμνασιου πηγα οποτε συγχωρουμε πιστευω.
οτι βλεπεις γραφε κι εσυ μωρε....
κι εγω ετσι εμαθα -
Τι προσφερει δηλ?
Έχει κάτι η τιμή που πρέπει να καταλάβω;;; Υπάρχει ευρωπαικό στα 50 χιλιάδες που να πλησιάζει έστω το Ενο στο δρόμο και στην πίστα;;;
καλα πασο,εχεις δικιο.
Οταν βγαλουν και τα τζαπονια κατι στα 120 000 το ξανασυζηταμε -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
enjoy:http://knuttz.net/hosted_pages/Chinese- ... s-20061228
τόσα χρόνια πλύσης εγκεφάλου ο Μάο έκανε τεράστια ζημιά. Δεν θυμάμαι άλλο λαό να κάνει τόσο ξεδιάντροπα αντίγραφα. Λογικά μόλις ανοίξει πλήρως η αγορά θα σταματήσουν αυτά και οι κινέζοι θα βρουν το δρομο τους.
Μήπως είναι μούφες φωτοσοπιές;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Οταν βγαλουν και τα τζαπονια κατι στα 120 000 το ξανασυζηταμε...ε, νομίζω ότι το δύσκολο είναι να βγάλεις κάτι καλό σε όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος...
Πιστεύεις ότι τεχνολογικά δεν μπορούν να φτιάξουν κάτι καλό ακόμα και σε πολύ υψηλά βαλάντια; Εγώ απλά νομίζω ότι δεν θα πουλήσουν και πολλά, μια που σε αυτά τα λεφτά, η αναγνωρισιμότητα και το κύρος παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο από τις δυνατότητες.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τι προσφερει δηλ?
καλα πασο,εχεις δικιο.
Οταν βγαλουν και τα τζαπονια κατι στα 120 000 το ξανασυζηταμεΜετά θα πρέπει να φτάσουν στις 500.000Ε για να το φτάσουν οι ευρωπαίοι.... Κρίμα είναι....
-
Υπάρχει ευρωπαικό στα 50 χιλιάδες που να πλησιάζει έστω το Ενο στο δρόμο και στην πίστα;;;ΣΤΙΣ 50.000Ε ΟΧΙ ΣΤΙΣ 120.000Ε!!!!!!
να απαντήσω... να μην απαντήσω... να απαντήσω... να μην απαντήσω...
...
μπα, ασ'το... δεν αξίζει.
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Υπάρχει ευρωπαικό στα 50 χιλιάδες που να πλησιάζει έστω το Ενο στο δρόμο και στην πίστα;;;
να απαντήσω... να μην απαντήσω... να απαντήσω... να μην απαντήσω...
...
μπα, ασ'το... δεν αξίζει.
Απάντησε.... Ξέρω και εγώ μερικά ευρωπαικά που το φτάνουν αλλά δεν είναι της φιλοσοφίας του G60...
-
opel agila? -
lotus (και δε μιλάω μόνο για τα exige elise κτλ... μα και για το super7)
ariel
-
Πάντως οι κορεάτες έχουν πάρει καλύτερο δρόμο.
Ανάθεσαν σχεδιασμό στον Pininfarina (Matrix) ή στην Italdesign(Giugiaro) (Laceti) οπότε αντι να αντιγράφουν σχέδια, έβαλουν τους Ιταλούς να τα σχεδιάσουν.
Πιο απλό και έντιμο
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
:yawn:lotus (και δε μιλάω μόνο για τα exige elise κτλ... μα και για το super7)
ariel
Ακριβώς αυτά σκεφτόμουν όμως για τον G60 που θεωρεί χάρτινο το Ενο αυτά δε θα είναι καν αυτοκίνητα. Μάλλον στα παιχνίδια θα τα βάζει...
Και πέρα από την πλάκα τα μόνα που μπορούν να κυκλοφορούν καθημερινά είναι οι lotus.
-
Όταν κάποιος έχει μεγαλώσει μόνο σε γερμανικά αυτοκίνητα και εργάζεται σε αυτά είναι λογικό να τα εκθειάζει περισσότερο από τα άλλα. Λογικό δεν είναι; Για μένα παρόλο που δεν είμαι γερμανόφιλος την αίσθηση χρηματοκιβωτίου των μεγάλων γερμανικών δεν την συναντάς στα ιαπωνικά που είχα την χαρά να μπω. Αυτό φαντάζομαι δεν θα ισχύει στα lexus και ακριβά acura και ινφινιτυ...αλλά πως να το ξέρω αφού δεν έχω μπει ποτέ; Από την άλλη συγκρίσεις με το evo καλό είναι να μην γίνονται αφού οι γερμανοί δεν τολμούν καν να κατεβάσουν ανταγωνιστικές εκδόσεις και προτείνουν εναλλακτικές σε αυτά αφήνοντας τα μιτσου και τα σουμπια να αλωνίζουν στον συγκεκριμένο τομέα της αγοράς. Όλα λοιπόν είναι θέμα ικανοποίησης συγκεκριμένων αναγκών. Σε αυτό η κάθε εταιρεία οδηγείται διαφορετικά. Ευτυχώς για εμάς τους καταναλωτές. Θέλουμε όλοι να υπάρχουν αυτοκίνητα σαν το evo ή τα lotus που αναφέρατε. Αλλά και αυτό΄το rs4 είναι εργαλείο...
-
Αttack of the clones ...ο τίτλος του ΙΚΕ
Star Wars Episode Japan vs Europe ... το περιέχομενο -
Πληρωταίο επι τη εμφανίσει (του Μάκη -G60-)
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κρατάει χρόνια αυτό το κόλπο ΙΚΕ.Αλλά τους επιτρέπεται η διακίνησή τους στο εξωτερικό;Καλη ερωτιση.....
Λοιπον.
Ξερουμε τα Κινεζικα, 'ΝταϊΓιανγκ' παπακια -που ειναι αντιγραφη Ιαπωνεζικων- εισαγωντε και πωλουνται μισοτιμης στην Ελλαδα
-για εξω δεν ξερω, δεν εχω ψαξει- και φευγουν σαν ζεστο ψωμι!
Επισεις, αν δεις καλα τις φωτο στο σαϊτ με τους κλωνους, θα δεις
οτι μερικα 'αντιγραφα' εχουν Ρωσικες πινακιδες....
Η Ρωσια με τη Κινα.... αν και γειτονες με καλες σχεσεις....
Εχουν συνορα, αρα καποιος τα εξαγει και τα εισαγει.....Ασχετο...
Πριν απο κατι χρονια, ενα Αμερικανακι, ειχε τσιμπησει μυνηση για εξαπατηση, γιατι πουλουσε Toyota με σηματα Lexus....
Δεν ξερω γιατι, αλλα μου το θυμησε η συζιτηση....
attack of the clones