-
δυστυχως δεν εχει προσβαση στο ιντερνετ και μαλλον ξεχασε να ρωτησει ο κοπανος.........
ευχαριστω για ινφο -
Κυριε Λωρη ή tan μπορειτε να μας πειτε αν θα επρεπε να εχουμε καποια πραγματα μαζι μας στο σεμιναρειο και τι θα ηταν αυτα??? Πχ ενα τετραδιο ή κατι αλλο που θα μας ηταν χρησιμο???
Ευχαριστω πολυ!!!
-
Ο χρήστης ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ έγραψε:
Κυριε Λωρη ή tan μπορειτε να μας πειτε αν θα επρεπε να εχουμε καποια πραγματα μαζι μας στο σεμιναρειο και τι θα ηταν αυτα??? Πχ ενα τετραδιο ή κατι αλλο που θα μας ηταν χρησιμο???Ευχαριστω πολυ!!!
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,
ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 02 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ.
Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10ΩΡΗ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ,ΠΟΛΛΑ DVD ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.
ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Θα ήθελα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή για το Σάββατο. Χρειάζεται κάτι άλλο ή τα λέμε κατευθείαν από κοντά στην συνάντηση;
-
Ο χρήστης steve kp60 έγραψε:
Θα ήθελα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή για το Σάββατο. Χρειάζεται κάτι άλλο ή τα λέμε κατευθείαν από κοντά στην συνάντηση;ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
tan ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Θα ήθελα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή για το Σάββατο. Χρειάζεται κάτι άλλο ή τα λέμε κατευθείαν από κοντά στην συνάντηση;
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
tan ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ναι Λώρη μου,ενημερώνω τη λίστα με τους συμμετέχοντες κάθε φορά που προκύπτει κάτι.
Αντε κι όσοι άλλοι ενδιαφέρονται,μέχρι την Τετάρτη 2/7 ,όπως είπε και ο Λώρης,μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε εδώ είτε στέλνοντας πμ σε μένα. -
καλημερα.και καλο μηνα.θαναση κανω επιβεβαιωση για το σεμιναριο.
2 ατομα οπως σου εχω γραψει και στην αρχη. εγω και ο φιλος φανης απο το αγρινιο.
που θα ειναι απο παρασκευη στην αθηνα. οτι χρειαστεις εχεις τηλεφωνα μου.
ευχαριστω πολυ. γιωργος. τα λεμε απο κοντα. -
Ο χρήστης gns έγραψε:
καλημερα.και καλο μηνα.θαναση κανω επιβεβαιωση για το σεμιναριο.2 ατομα οπως σου εχω γραψει και στην αρχη. εγω και ο φιλος φανης απο το αγρινιο.
που θα ειναι απο παρασκευη στην αθηνα. οτι χρειαστεις εχεις τηλεφωνα μου.
ευχαριστω πολυ. γιωργος. τα λεμε απο κοντα.Γιώργο καλημέρα και καλό μήνα!
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση,θα τα πούμε από κοντά το Σάββατο!
Σας περιμένουμε! -
Καλησπερα!!! Εγω εχω δηλωσει συμμετοχη αλλα τελικα θα ερθει και ενας φιλος!!!! Οποτε δηλωνω τωρα 1 ακομα ατομο!!!! Τan ΟΚ????
-
Έστειλα κι εγώ ένα ΡΜ στον tan, αλλά δηλώνω και από εδώ συμμετοχή (1 άτομο) για την περίπτωση που το ΡΜ χαθεί στο δρόμο...
-
Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή, παρέα με τον αποπάνω
tan έχεις pm -
EINAI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,(ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ) ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο κ.Γ.ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο 'ΙΑΒΕΡΗΣ' ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ-ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ,ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Όχι 10 ώρες, 10 μέρες δεν μας φτάνουν!!!
-
Ωραίο θα ήταν την Παρασκευη να βγει μια λίστα με τους συμμετεχοντες και δίπλα ιδανικους χρόνους αφιξης ανα λεπτο. Στο control ο κυριος Λωρης και να μην τιμωρείται η προάφιξη!
-
Ο χρήστης ThedKar έγραψε:
Ωραίο θα ήταν την Παρασκευη να βγει μια λίστα με τους συμμετεχοντες και δίπλα ιδανικους χρόνους αφιξης ανα λεπτο. Στο control ο κυριος Λωρης και να μην τιμωρείται η προάφιξη!Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ 13.55 ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΛΙΟΠΥΡΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Λωρη να φερω τα συστηματα μου,να κανουμε καμια εικονικη συνοδηγηση?
και φυσικα οποιος θελει μπορει να φερει τετραδιο να γραψουμε ειδικες και να τις διαβασει.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
Λωρη να φερω τα συστηματα μου,να κανουμε καμια εικονικη συνοδηγηση?και φυσικα οποιος θελει μπορει να φερει τετραδιο να γραψουμε ειδικες και να τις διαβασει.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ -
Καλησπέρα!!Ονομάζομαι Μπακλώρης Χρήστος .Η είσοδος γίνεται με την ευγενική παραχώρηση του κωδικού του Γιάννη (προσπαθώ μήνες αλλά η ενεργοποίηση δεν είναι εφικτή).
Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να παρευρεθώ στην όμορφη εκδηλωσή σας .
Παρασκευή θα κατέβω από Θεσσαλονίκη οπότε Σάββατο θα μπορώ να παραστώ.
http://bistasrally.blogspot.com
http://baklorischris.blogspot.com -
Ο χρήστης ΜΠΙΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:
Καλησπέρα!!Ονομάζομαι Μπακλώρης Χρήστος .Η είσοδος γίνεται με την ευγενική παραχώρηση του κωδικού του Γιάννη (προσπαθώ μήνες αλλά η ενεργοποίηση δεν είναι εφικτή).Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να παρευρεθώ στην όμορφη εκδηλωσή σας .
Παρασκευή θα κατέβω από Θεσσαλονίκη οπότε Σάββατο θα μπορώ να παραστώ.
http://bistasrally.blogspot.com' target='_blank
http://baklorischris.blogspot.com' target='_blankΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΣΤΟ ...... ΤΣΑΚ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Συνοδηγώντας... ή .... www.rally.gr/codriver