-
Με τη σειρά μου να δώσω τα συγχαρητήρια στους κυρίους EL-EM, Ιαβέρη και Γ.Πολυζώη. Μία από τις λέξεις με την οποία θα χαρακτήριζα την χθεσινή εκδήλωση, θα ήταν 'ποιότητα'.
Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες, όχι μόνο για τις γνώσεις που μας προσφέρουν, αλλά και γιατί μας βοηθούν να καλιεργήσουμε την σωστή νοοτροπία και προσέγγιση στο σπορ που αγαπάμε.
Συγχαρητήρια αξίζουν βέβαια και στον tan, αλλά και στον φίλο Νώντα που ανέβασε το ρεπορτάζ σε χρόνο ρεκόρ.
-
Καλησπέρα σε όλους!Καλά περάσαμε και σίγουρα βγήκαμε όλοι κερδισμένοι από αυτό το σεμινάριο.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ.Γιώργο Πολυζώη που κατάφερε να έρθει και να μας πει αρκετά για τη συνοδήγηση αλλά και την αποψή του για τους αγώνες γενικότερα,παρόλο που το πρόγραμμά του ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο, τον κύριο Τάσο Μαρκουίζο 'Ιαβέρη',που για άλλη μία φορά βρέθηκε κοντά μας,με το ίδιο κέφι,μιλώντας για τους αγώνες,για το πλήρωμα αλλά και φροντίζοντας να μας δίνει κάποια παραδείγματα μήπως και πήξει το μυαλό μας γενικότερα!
Νώντα ωραίο το άρθρο!Ευχαριστούμε για την παρουσία σου εκεί αλλά και για το ενδιαφέρον που έδειξες για την εκδήλωση!
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το Λώρη,ο οποίος για ακόμη μία φορά,είχε τη διάθεση και τη χαρά-γιατί χαρά είναι για τον ίδιο-να μας αφιερώσει αρκετές ώρες από τον χρόνο του,ώστε να μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά στο μπάκετ του συνοδηγού και να καταλάβουμε καλύτερα το έργο του.Λώρη σ'ευχαριστούμε!Υ.Γ.1:Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ,αλλά αν δεν ήταν ο Λώρης τίποτα δεν θα είχε γίνει...
Υ.Γ.2:Θοδωρή μακάρι να γίνουν έτσι τα πράγματα.Θα ενημερωθείς όταν θα έχουμε εξελίξεις!Χαιρετισμούς στον κουμπάρο σου. -
ενα ευχαριστω και απο μενα...
τελικα οι ελληνικοι αγωνες συνεχεια αποδεικνυεται οτι απαρτιζονται απο ατομα που βρισκονται στα δυο ακρα...
ειτε πολυ ψηλα ειτε πολυ χαμηλα! -
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον κύριο Λώρη για τον χρόνο που αφιερώνει σε εμάς τους νέους συνοδηγούς και οδηγούς. Είναι πολύ σημαντικό ένας άνθρωπος του βεληνεκούς του κυρίου Λώρη να νοιάζεται να μεταδόσει τις γνώσεις του στους νέους του χώρου. Ήταν μια ποιοτική βραδιά με καταπληκτικό υλικό, όλα τα βίντεο ήταν πολύ συναρπαστικά. Επίσης να ευχαριστήσω τον κύριο Πολυζώη και τον κύριο Μαρκουίζο για την παρουσία τους και τα άκρως ενδιαφέροντα πράγματα που μας είπανε. Και πάλι ευχαριστήσω εσάς κύριε Λώρη και όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση.
Υ.Γ.1 Πολύ καλό και το ρεπορτάζ Νώντα!!!
Υ.Γ.2 Φίλε pskarm έχεις πολύ δίκιο, άλλοι είναι πολύ ψηλά και άλλοι.... -
NAΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΟΠΩΣ ΞΑΝΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΜΕ ΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ όσουν οργάνωσαν αυτό το πραγματικά εκπληκτικό σεμινάριο, όντως η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα!! Τα βίντεο 'αλλού', η ομιλίες των κυρίων Λώρη, Πολυζώη και Ιαβέρη 'ζωντανές' και πραγματική βοήθεια για νέους οδηγούς-συνοδηγούς!!
Αυτό βέβαια το γράφω αφού ξεκίνησα το προηγούμενο σπρίντ μου ως οδηγός χωρίς καμία άλλη ενασχόληση με αγώνες εκτός πίστας και πραγματικά με τα του σεμιναρίου έχω αρρωστήσει να συνοδηγήσω!!!!
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Seicento με bolt on - prefixed συνοδηγό!!!
Ολα πολύ όμορφα, τα παιδιά (μεγάλα και μικρά ) στην αίθουσα παρακολουθούσαμε ΚΑΘΕ λεπτό, είχαμε διαλλείματα για καφέ και φαί και μετά......
Και μετά έφυγα για να πάω για δουλειά!!
Στο επόμενο όμως θα ριζώσω!!!!!!
Να είσαστε όλοι καλά και να οργανώνονται συνέχεια σεμινάρια να μαθαίνουμε απο παλιούς και καταξιομένους ανθρώπους του χώρου!! -
Tα είπαν όλα τα παιδιά....
Κύριε Λώρη , κύριε Μαρκουίζο, κύριε Πολυζώη,σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε και τη διάθεση να προσφέρετε...
Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και μακάρι να βρει μιμητές...
Χίλια ευχαριστώ..
-
εάν και οι προηγούμενοι έχουν καλύψει το θέμα πιστεύω ότι έχω την υποχρέωση να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου όλους τους συντελεστές που έδωσαν ότι μπορούσαν για να γίνει τέλεια η συγκεκριμένη εκδήλωση
πιστεύω ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαμε καθηλωθεί προσπαθώντας να ρουφήξουμε όλα όσα πρόθυμα και με ευχαρίστηση μας έδωσαν οι κ. Πολυζώης,Μαρκουίζος και φυσικά ο el-em που ήταν η ψυχή της εκδήλωσης
ευχαριστίες επίσης αρμόζουν και στο tan για την οργάνωσηνα πω επίσης ότι πέρασα πολύ ευχάριστα της 10 σχεδόν ώρες που ήμουν εκεί ακούγοντας πράγματα που άλλα ήξερα και άλλα όχι
δεν υπάρχουν λόγια να ευχαριστήσεις τέτοιες προσπάθειες ειδικά όταν βλέπεις ότι γίνονται με ευχαρίστηση και αγάπη από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΑΙΔΕΣ,
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ.
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
εμεις ευχαριστουμε για μια ακομη φορα... και εσεις να ειστε παντα καλα
εαν μπορεσω εννοειται οτι θα ερθω και στο επομενο....
εαν ειναι εφικτο. καποια στιγμη μετα και το επομενο σεμιναριο, μηπως θα μπορεσετε να κανετε κατι οσον αφορα και την πρακτικη εξασκηση ?
ξερω οτι ειναι δυσκολο απο τα λογια να γινει πραξη....
εξαλλου και εμεις απο την μερια μας δεν θα γινουμε μετα απο 2-3 σεμιναρια ,
ξαφνικα απο το μηδεν καλοι συνοδηγοι....απλα προταση για αργοτερα και παντα εαν μπορει να γινει εφικτο.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
Να πω και εγώ με τη σειρά μου ένα ευχαριστώ σε όλους όσους συντέλεσαν ώστε το σεμινάριο να γίνει πραγματικότητα, στους ομιλητές, και κυρίως στον EL-EM που φαίνεται οτι έχει πολύ κέφι και διάθεση να μοιραστεί τις εμπειρίες του και τη γνώση με τους νεότερους.
Ήταν οργανωμένο άψογα και νομίζω πως περάσαμε όλοι καλά.
Στο επόμενο πάλι εκεί θα είμαστε !!!
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Με τη σειρά μου να δώσω τα συγχαρητήρια στους κυρίους EL-EM, Ιαβέρη και Γ.Πολυζώη. Μία από τις λέξεις με την οποία θα χαρακτήριζα την χθεσινή εκδήλωση, θα ήταν 'ποιότητα'.Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες, όχι μόνο για τις γνώσεις που μας προσφέρουν, αλλά και γιατί μας βοηθούν να καλιεργήσουμε την σωστή νοοτροπία και προσέγγιση στο σπορ που αγαπάμε.
Συγχαρητήρια αξίζουν βέβαια και στον tan, αλλά και στον φίλο Νώντα που ανέβασε το ρεπορτάζ σε χρόνο ρεκόρ.
+1.
Ευχαριστούμε.
-
Αν και καθυστερημένα να πω και εγώ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους κ.κ. Μαρκουίζο, Πολυζώη και EL-EM.
Άνθρωποι σαν αυτούς δεν έχουν κανένα λόγο να σπαταλούν μέρες μακρυά απο τις οικογένειες και τους φίλους του και να μιλάνε για τόσες με διάφορα άτομα απο ένα φόρουμ.
Ο μόνος λόγος είναι ότι πραγματικά αγαπάνε αυτό που κάνουν αλλά όχι μόνο αυτό, τους νοιάζει και το μέλλον του αθλημάτος στη χώρα μας.
Συγχαρήτηρια για αυτή τη προσπάθεια κ. Λώρη. Μακάρι να βρει και συνεχιστές, και υποστηρικτές γιατί πραγματικά αξίζει.Υ.Γ. Μεγάλο ευχαριστώ στον tan που ήταν ο αφανής ήρωας και οργάνωσε όλο το event αλλά και στην PROMAUTO για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων. Ευχαριστούμε ;->
-
Ενδιαφερων ........................
http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=31 ... ce%20Notes
http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=31 ... it%20Times
http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=31 ... e%20Safety
-
Ο χρήστης ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ έγραψε:
Ενδιαφερων ........................http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=31 ... ce%20Notes' target='_blank
http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=31 ... it%20Times' target='_blank
http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=31 ... e%20Safety' target='_blank
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΣΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=31 ... 0Co-Driver
Επιτελους δειχνουν και τον ρολο του συνοδηγου σιγα σιγα..............
-
Κυριε Λωρη προσπαθω 2 μερες τωρα να βρω στην ενοτητα συνοδηγωντας τα in car video και την foto απο τις σημειωσεις σας αλλα δεν μπορω!!!! Εχει αλλαξει κατι η φταιω εγω?????
-
Κυριε Λωρη προσπαθω 2 μερες τωρα να βρω στην ενοτητα συνοδηγωντας τα in car video και την foto απο τις σημειωσεις σας αλλα δεν μπορω!!!! Εχει αλλαξει κατι η φταιω εγω?????KANTE TA ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ RALLY GR ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κυριε Λωρη προσπαθω 2 μερες τωρα να βρω στην ενοτητα συνοδηγωντας τα in car video και την foto απο τις σημειωσεις σας αλλα δεν μπορω!!!! Εχει αλλαξει κατι η φταιω εγω?????Τάσο, στείλε μου με πμ το mail σου να σου τις στείλω εγώ.
Τις είχα κατεβάσει από τότε.Οσο για τα βιντεάκια, με λίγο ψάξιμο στο youtube θα τα βρεις.
Αν όχι,πες το μου να στα βρω.
Καληνύχτα,
Θανάσης -
Ναι για τα βιντεακια το ξερω!!! Απλα ηθελα να χαζεψω λιγο τις σημειωσεις!!!! Ευχαριστω πολυ Θαναση!!!! Σου στελνω το mail μου με pm!!
-
“CASTILIONCELLO’’ KMS : 12.31
(Α) +
30 ---- > ΠΔ → 170 ╩ > ΠΑ ! 140 ← Χ
- - +
ΑΑ ΑΔ (Μ) -
----- 160 ---- 50 ---- 100 ΑΑ ╩ ΜΗΝ
Χ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΛΥ Χ ΧΑΚΟΥ - -
160 ΠΑ! ╩ 90 (ΠΑ 80ΦΡΕΝΑ
←
(Μ)
ΜΔ ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΗΝ ╩ ┤├ ) 80 ---- 30