-
μεσα και εγω!αντε να κανουμε κατι καλο!
-
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ TOPIC 'ΣΥΝΟΔΗΓΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ'.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
'ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ' ΑΛΛΑ ΔΥΟ VIDEOS ΑΠΟ ΤΟ COPA LIBURNA ΤΟΥ 2004.
ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ,ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Φοβερά!
-
TA ΔΥΟ ΑΥΤΑ VIDEOS ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Δ. MONTALCINO. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Δ. ΕΠΙΑΣΕ ΟΜΙΧΛΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Πολυ Ωραία videos!
Θέλουμε και περισσότερες φωτο απο 1999 μεχρι και 2002! -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
TA ΔΥΟ ΑΥΤΑ VIDEOS ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Δ. MONTALCINO. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Δ. ΕΠΙΑΣΕ ΟΜΙΧΛΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Άσχετο......Αν εξαιρέσεις την αρχή της ειδικής δεν υπήρχε ούτε ψυχή στην υπόλοιπη διαδρομή από όσο φαίνεται στο video...
Φιλικά
Γιάννης -
Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά. Πολύ αξιόλογη κίνηση. Κι άλλοι ελεμ να συνεισφέρουν με τις εμπειρίες τους.
Αν είναι δυνατόν να αποφεύγονται αναφορές σε μάρκες εξοπλισμού μη δίνουμε στόχο
-
Τι έγινε τελικά ? Βρέθηκε συνοδηγός ?
-
Έχω μια ερώτηση για τον κύριο Λώρη. Γιατί 'θάφτηκε' το 1ο σεμινάριο συνοδήγησης που είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2004, και γιατί δεν ξαναέγινε απο τότε? Εγώ σαν απόφοιτος του σεμιναρίου πήρα αρκέτα που με βοήθησαν πολύ.
-
Ο χρήστης Λιλλής Γιάννης έγραψε:
Έχω μια ερώτηση για τον κύριο Λώρη. Γιατί 'θάφτηκε' το 1ο σεμινάριο συνοδήγησης που είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2004, και γιατί δεν ξαναέγινε απο τότε? Εγώ σαν απόφοιτος του σεμιναρίου πήρα αρκέτα που με βοήθησαν πολύ.ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ,
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κύριε Λώρη να τα εκατοστήσετε και πάντα επιτυχίες....Άργησα μια μέρα αλλά το θυμήθηκα!!!!!
-
Ο χρήστης Λιλλής Γιάννης έγραψε:
Κύριε Λώρη να τα εκατοστήσετε και πάντα επιτυχίες....Άργησα μια μέρα αλλά το θυμήθηκα!!!!!ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ξερω οτι δεν ειμαι 100% μεσα στο θεμα της συνοδηγησης αλλα εμαθα κατι το οποιο με στεναχωρησε πολυ!
Στο ραλλυ Παλαδιο οπου ο Αρης με τον Λωρη ειχαν μια εξοδο ακουσα οτι χτηπησαν! Αν ισχυει κατι τετοιο θελω να εκφρασω τα πραγματικα μου περαστικα!Γρηγορη αναρωση και πολυ γρηγορα στις ειδικες διαδρομες με τα καταπληκτικα τους περασματα!
-
Ο χρήστης ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ έγραψε:
Ξερω οτι δεν ειμαι 100% μεσα στο θεμα της συνοδηγησης αλλα εμαθα κατι το οποιο με στεναχωρησε πολυ!Στο ραλλυ Παλαδιο οπου ο Αρης με τον Λωρη ειχαν μια εξοδο ακουσα οτι χτηπησαν! Αν ισχυει κατι τετοιο θελω να εκφρασω τα πραγματικα μου περαστικα!Γρηγορη αναρωση και πολυ γρηγορα στις ειδικες διαδρομες με τα καταπληκτικα τους περασματα!
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΑΣΟ.
ΟΝΤΩΣ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ. Ο ΑΡΗΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ) ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Περαστικά σας, σιδεροκέφαλοι και τις καλύτερες ευχές για καλές γιορτές σε όλους.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Περαστικά σας, σιδεροκέφαλοι και τις καλύτερες ευχές για καλές γιορτές σε όλους.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κυριε Λωρη, να ευχηθω κι εγω απο την πλευρα του θεατη, γρηγορα περαστικα σε εσας και τον κο Βωβο. Μακαρι να μην ξανατυχει κατι τετοιο και να σας απολαυσουμε συντομα σε αγωνα. Καλες γιορτες και καλη χρονια με υγεια πανω απ ολα και πολλες επιτυχιες!
-
Ο χρήστης garazotekno έγραψε:
Κυριε Λωρη, να ευχηθω κι εγω απο την πλευρα του θεατη, γρηγορα περαστικα σε εσας και τον κο Βωβο. Μακαρι να μην ξανατυχει κατι τετοιο και να σας απολαυσουμε συντομα σε αγωνα. Καλες γιορτες και καλη χρονια με υγεια πανω απ ολα και πολλες επιτυχιες!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ,ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ 'ΠΑΙΖΕΤΑΙ'.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Κυριε Λωρη, να ευχηθω κι εγω απο την πλευρα του θεατη, γρηγορα περαστικα σε εσας και τον κο Βωβο. Μακαρι να μην ξανατυχει κατι τετοιο και να σας απολαυσουμε συντομα σε αγωνα. Καλες γιορτες και καλη χρονια με υγεια πανω απ ολα και πολλες επιτυχιες!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ,ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ 'ΠΑΙΖΕΤΑΙ'.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Χαρά για κάποιους, αλλά σίγουρα όχι για τους θεατές.
Συνοδηγώντας... ή .... www.rally.gr/codriver