-
giannhsgr1
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
απο περιεργεια ενα αρχειο π.χ 4gb ποσο στο αφηνει μετα το compression? ειναι καλυτερο απο το Xvid του virtualdub?
Έχει να κάνει με τα settings του encoder και όχι με το handbrake ή το virtualdub. Χρησιμοποιώ το x264 encoder με bitrate 15000-18000. Γύρω στα 150mb το λεπτό βγαίνει. Το xvid είναι στην ουσία mpeg4 και έχει χειρότερη εικόνα από το h264 για το ίδιο bitrate.
Πραγματικά δεν κατάλαβα ποτέ αυτούς που επιμένουν να παίζουν sim racing games με οτιδήποτε άλλο εκτός από τιμονιέρα. Μπορεί να είσαι πιο γρήγορος με το ποντίκι στο lfs, αλλά είναι αυτό το πράγμα οδήγηση; Το 'immersion' πάει περίπατο. Την αίσθηση που σου δίνει το feedback στο τιμόνι δεν μπορείς να τη νιώσεις με τίποτα. Χάνεις το 90% του gameplay. Δυστυχώς τα sims απαιτούν μια αρχική επένδυση σε εξοπλισμό. Με 100-150 ευρώ βρίσκεις μεταχειρισμένη g25/g27 που θα σε διασκεδάζει για χρόνια. Αν έχεις πρόβλημα χώρου ή μετακομίζεις συνεχώς τότε είσαι άτυχος σε αυτό τον τομέα...
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Αν έχεις πρόβλημα χώρου ή μετακομίζεις συνεχώς τότε είσαι άτυχος σε αυτό τον τομέα...Δεν χρειαζοταν να γραψεις ολοκληρο το κατεβατο περι immersion και Force feedback ... τα ειπες ολα στην προταση που εκανα quote.
Απο το 2007 και επειτα χρησιμοποιω αποκλειστικα λαπτοπ, μιας και ταξιδευω αλλα και επειδη δεν τη βρισκω να καθομαι σταθερα σε ενα σημειο στο σπιτι (τη μια αραζω στο σαλονι, την αλλη κουζινα, την αλλη κρεβατι, καναπε, οπου θελω... )
Περα απο αυτο, δεν εχω τρελες απαιτησεις για gaming επομενως ενα δυνατο λαπτοπ με καλυπτει σε ολα οσα κανω.Τιμονιερα ειχα αν και πλεον τη δανεισα σε συγγενη μου, το να τη συνδεσω π.χ. στο γραφειο στην κρεβατοκαμαρα ειναι μπελας βαλε-βγαλε ... με τρελαινουν τα καλωδια! Ειλικρινα μου τη δινει, θα μπω για ενα casual αγωνα και μπορει στο πρωτο divebomb που θα φαω να κανω ragequit ... αντε ξηλωνε USB τιμονιερα πεταλιερα και δεν ξερω 'γω τι αλλο. Εκνευριστικο.
Περα απο αυτο, δε με βολευει η υπαρχουσα δομη του γραφειου μου. Οκ βαζω το λαπτοπ σε ανακλινομενη βαση, 17αρι ειναι κομπλε η οθονη του για τετοια φαση. Η τιμονιερα στο υψος που βρισκεται το γραφειο που εχω τωρα δεν βολευει.Το καλυτερο που μπορω να κανω, ειναι να παιξω με ποντικι (ανελυσα το περι keyboard σε αλλο ποστ).
Οσο για την αισθηση που αφηνει, η αντιληψη που εχω τουλαχιστον με βοηθαει να καταλαβω ποσο πρεπει να στριψω το τιμονι, ποσο χρειαζεται να διορθωσω καθως γενικοτερα ειναι θεμα συνηθειας. Το ιδιο το φχαριστιεμαι... -
καλα ναι το θεμα με το handbrake ειναι οτι χρησιμοποιει και την καρτα γραφικων και δεν χρειαζεται να περιμενεις 100 ωρες..
@morx
να στο θεσουμε αλλιως...το ιδιο ειναι με προφυλακτικο και χωρις?
-
@morx
να στο θεσουμε αλλιως...το ιδιο ειναι με προφυλακτικο και χωρις?
Ειναι τελειως ασχετη η συγκριση αυτη!
Ειπαμε: Λαπτοπ, ακαταλληλη διαμορφωση γραφειου στην κρεβατοκαμαρα μου για κατι τετοιο +καμια ορεξη να μαζευω και να απλωνω τιμονοπεταλιερα ... η αμεσως επομενη λυση ειναι το Mouse. Ποσο πιο απλα να το πω;;
Τι-δεν-κα-τα-λα-βαι-νεις !!
-
μια χαρα συγκριση γιατι ετσι νιωθεις με το ποντικι!
-
μια χαρα συγκριση γιατι ετσι νιωθεις με το ποντικι!Δε με χαλαει ιδιαιτερα.... στειλε ΡΜ να σε τρεξω κανενα γυρο.
Τουλαχιστον με την καποτα στο Mouse θα στα ριξω ολα μεσα αφοβα! -
τρεχω στο cargame τωρα..
-
τρεχω στο cargame τωρα..Mπαινω να σου ριξω μονοξειδιο του ανθρακα στα ρουθουνια!!!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
τρεχω στο cargame τωρα..
Mπαινω να σου ριξω μονοξειδιο του ανθρακα στα ρουθουνια!!!
ναι τοση ωρα μεσα ειμαι τωρα θα μπεις
-
τρεχω στο cargame τωρα..
Α δε θα συννενοηθουμεεεεεε, θες να σου δωσω το κινητο μου ;
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
τρεχω στο cargame τωρα..
Α δε θα συννενοηθουμεεεεεε, θες να σου δωσω το κινητο μου ;
δεν εχεις κανα skype η τιποτα αλλο? δεν ειμαι δα καθε μερα σε μερος με σημα
p.s ερχεται και το Spin tyres τελικα
-
Απειρα προβληματα η beta... αν και το βρισκω βαρετο σαν παιχνιδι...
-
ειναι beta ακομη..φανταζομαι σε 1-2 χρονια που θα εχει ωριμασει η mod σκηνη θα δουμε πιο ενδιαφεροντα πραγματα..
-
κλαιν μαιν καλυτερα να παιξω Farmville ...
-
Με το raceroom ασχολείστε καθόλου;
Έχει ΤΕΛΕΙΟ ήχο, αλλά το force feedback στο όριο είναι FAIL. Ελπίζω να βελτιωθεί, αν και μετά από τόσα χρόνια χλωμό το κόβω..
-
μπορεις τωρα πια να τρεξεις με αλλους η ακομη μονος?
(οσο για το pm αυριο ψησουν να παιξουμε θα το εχω παρει )
-
μπορεις τωρα πια να τρεξεις με αλλους η ακομη μονος?Μπα, μόνο στο DTM που είναι expansion βάλανε beta multiplayer. Έχει μείνει υπερβολικά πίσω η SIMBIN.
(οσο για το pm αυριο ψησουν να παιξουμε θα το εχω παρει )
29,99
Ήδη βγήκε το modding tool για τις πίστες.Για να σου φύγουν οι όποιες αμφιβολίες, δες εδώ μάχη από 2 συμπαίκτες στον τελευταίο γύρο. Το netcode είναι σε αρκετά καλό επίπεδο. Tα bumps δεν προκάλεσαν πυρηνική έκρηξη.
-
σε μερικες μερες τωρα αγορασα το star citizen καψερος με τα Space sim απο την μητρα της μανας μου
το rr ηταν ωραια ιδεα οταν βγηκε αλλα οταν ειδα οτι το Multiplayer ισως να μην ερχοταν ποτε την εκανα με ελαφρα.. -
Space Sim ???
We love βαρια ναρκωτικα
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]