-
Ο ορισμός των... μούτρων
-
http://uk.youtube.com/watch?v=Mo_6JPoIGfk
Ενας γύρος στο Nuerburgring Norchelife από μένα στο σπίτι μου με Renault Clio Cup στο rFactor.
(Έχω και ένα τετ α κε μέσα... )
-
Nuerburgring Norchleife with an Enzo at GTR2.
-
Μετα απο λιγο προσυλιτισμο απο τον χρηστη sosna εγινε η αγορα της G25.. Ακομα ψαχνομαι με ρυθμισεις κτλ αλλα η αισθηση ειναι πραγματικα το κατι αλλο!!
-
Είναι, είναι! Τρομερή αίσθηση η άτιμη! Απο τις αγορές που έχω κάνει και δεν μετάνιωσα ούτε ένα cent!
-
Καλοτάξιδη φίλε farmakopoie! Οι ρυθμίσεις δεν είναι τόσο πολύπλοκες όσο φαίνονται αρχικά. Στους drivers το σημείο αναφοράς των ρυθμίσεων είναι όλα στο 0 εκτός από το Overall Strength (γενική ένταση) και το Degrees of Rotation (μοίρες περιστροφής) τα οποία ο καθένας τα βάζει όπου τον βολεύουν. Επίσης βεβιώσου πως έχεις OFF το Report Combined Axes, για να έχεις ξεχωριστούς άξονες για γκάζι και φρένο.
Με αυτές τις ρυθμίσεις πάιρνεις στο τιμόνι τις δυνάμεις όπως ακριβώς παράγονται από το μοντέλο φυσικής του εκάστοτε προσομοιωτή (για τους προσομοιωτές της ISI -gtr, gtl, gtr2, rfactor, wtcc, race06, race07 -βάζε και το Force Feedback Effect στο Low και την ingame ρύθμιση της έντασης σε αρνητικό νούμερο -inverted/reverted- αλλιώς παράγουν ανάποδη ανάδραση στο τιμόνι... π.χ. οι στροφές αντί να σε πετάνε προς τα έξω σε τραβάνε προς τα μέσα... ιδιοτροπία των Logitech τιμονιών).
Από και και πέρα, όποια άλλη ρύθμιση ενεργοποιείς στους drivers και ingame εισαγάγει εφέ κονσέρβα (canned effects) στο τιμόνι σου. Σε προσομοιωτές με καλό μοντέλο φυσικής δεν χρειάζεσαι κανένα εφέ κονσέρβα, σε άλλους με χειρότερο μοντέλο φυσικής ίσως σου αρέσει καλύτερα με λίγες... κονσέρβες
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Επίσης βεβιώσου πως έχεις OFF το Report Combined Axes, για να έχεις ξεχωριστούς άξονες για γκάζι και φρένο.ΩΠ! Αυτό μου είχε ξεφύγει! Δηλαδή άκυρο και το ένα μοναδικό μειονέκτημα της τιμονιέρας?
Heel-toe here I come.
Σε κανένα 3μηνο που θα την ξαναβγάλω από το κουτί της (4 φορές μέχρι τώρα).
-
Εχει ψωνίσει κανείς το gt5 p? Με τα ονλαιν τι γίνεται? Περιμένω να μου'ρθει την Τρίτη
-
-
Ρε παιδιά, ξέρεις κανένας τί τρέχει με τη νέα demo εκδοση του LFS ???? Μου ζητάει κωδικό για να τρέξω διαδικτυακά....!!
-
NOTE to DEMO users :
- You will need to set a GAME password at http://www.lfs.net to go online
- Log in and click on 'account details' to set your GAME password
- You will see all compatible demo hosts and demo compatible S1 / S2 hosts
-
-
Φίλε Spartan, έχουμε ίδιο νούμερο στις δημοσιεύσεις αλλά με αυτό το post μου σε περνάω για 1!
-
Aααα, δε θέλω τέτοιες κόντρες.....!!! Προτιμώ στην πίστα του Blackwood...!!!!
-
Καθόλου άσχημο το GTR Evolution.
-
rFactor Drift!!
-
Καλημέρα.
απέκτησα πρόσφατα το ps3 το οποίο είχε δώρο το GT5, μετά απο λίγο καιρό αποφάσισα να αγοράσω την τιμονιέρα G25 της Logitech (με συμπλέκτη) απ΄ οτι βλέπω δεν υποστηρίζει λειτουργία συμπλέκτη, ή μήπως υποστηρίζει; γνωρίζει κανένας; σας ευχαριστώ πολύ.
-
Για PS3 δεν γνωρίζω κάτι. Μόνο το Live For Speed υποστιρίζει το συμπλέκτη. Και τα άλλα υποστηρίζουν αλλά αν αλλάξεις χωρίς συμπλέκτη, αλλάζει κανονικά.
-
Having fun with the Lexus IS-F
-
Αρχίσαμε πρόσφατα μια προσπάθεια αναβίωσης του μπλογκ της GVRteam. Μεταξύ άλλων δημιουργήθηκε η κατηγορία 'Επί προσωπικού' όπου μπορεί ο καθένας να αποστείλει άρθρα προς δημοσίευση. Μοναδική απαίτηση να είναι μέλος του φόρουμ της GVRteam (εννοείται δωρεάν). Ήδη έχουν ανέβει τρία αρθράκια.
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]