-
Ναι ναι
Η πλάκα είναι πως ο Makinen (που btw ήταν ο racereporter αυτή τη φορά και όχι μόνο) πραγματικά το γουστάρει αυτό το αμάξι.
-
OLFSL Reverse Rumble - Αγώνας 7ος (XRR+FXR@BL1R)
Επιστροφή στην Ευρώπη για το OLFSL και τη GVR Team, σε μια από τις δημοφιλέστερες πίστες του LFS. Συνδυασμός “φωτιά” με τα υπερτροφοδοτούμενα GTR των 500 ίππων να αποτελούν το θέλγητρο για τεράστια συμμετοχή σ’αυτό τον αγώνα, ακόμα και από ευκαιριακούς συμμετέχοντες του OLFSL. Πράγμα που σημαίνει ακόμα μεγαλύτερος ανταγωνισμός για τη GVRteam.
Στον αγώνα αυτό μπορούσε ο κάθε οδηγός να επιλέξει ανάμεσα στο τετρακίνητο FXR ή το πισωκίνητο XRR. Η επιλογή αποτέλεσε αίνιγμα καθώς το καθένα είχε τα αδύνατα και τα δυνατά του σημεία, με αποτέλεσμα οι μάχες ανάμεσά τους να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Οι οδηγοί της GVRteam μοιράστηκαν ανάμεσα στη σιγουριά του τετρακίνητου και την απόλυτη ταχύτητα του πισωκίνητου. Το βεβαιο είναι πάντως πως και τα δύο ήταν για άλλη μια φορά υπέροχα με τα χρώματα της ομάδας. Με φόντο τα βρετανικά λειβάδια της Blackwood, η GVRteam θα έδινε μια από τις δυσκολότερες μάχες της στο φετινό OLFSL.
(η συνέχεια στο link της επικεφαλίδας)
-
Βρε παιδιά έχει δει κανείς άλλος το demo του ColinMcRae DIRT σε PC;
Το έπαιξα σε δύο συστήματα (ένα με Core2Duo X6800, 8800GTX και 4GB RAM, με πληκτρολόγιο κι ένα με Core Duo, 7600GT και 1GB μνήμη αλλά με το G25 της Logitech). Και στα δύο τα γραφικά ήταν εκπληκτικά και μάλιστα έτρεχε άνετα και στο δεύτερο -σαφώς χαμηλότερων δυνατοτήτων- σύστημα, σε χαμηλότερη ανάλυση μεν αλλά με HDR και motion blur ενεργοποιημένα.
Το πρόβλημα ήταν στον έλεγχο. Με όσες ρυθμίσεις στην ευαισθησία -τόσο σε πληκτρολόγιο όσο και με το τιμόνι- κι αν έβαλα, πάντα το αυτοκίνητο αντιδρούσε με τρόπο ρομποτικό (πολύ απότομα και χωρίς καμία αίσθηση επαναφοράς). Μονίμως στις στροφές είτε αν δεν προλάβεις την κατάλληλη στιγμή να κινήσεις το τιμόνι είσαι με τα μούτρα έξω, είτε στην αντιθετη περίπτωση με τον εσωτερικό τροχό στο χαντάκι προσπαθώντας να μαζέψεις την ουρά. Και στις δύο περιπτώσεις με τρόπο εντελώς απότομο και αναληθοφανή. Με απογοήτευσε εντελώς. Εντωμεταξύ τα διάφορα previews στο Internet το κάνουν γαργάρα το θέμα του χειρισμού, αλλά στα ξένα fora ο κόσμος τους ψιλοκράζει.
Επειδή το περιμένω πώς και τι το συγκεκριμένο, αν το είδε κανείς άλλος αντιμετώπισε τα ίδια προβλήματα; Για δώστε feedback (μιας που το DiRT δεν έχει απ' αυτό) -
-
Αυτο το τοπικ ειναι και πολυ κοτσανα τοπικ ναουμε
Αμα θελετε αληθινες πλαγιολισθησεις κανονιστε να συναντηθουμε. Παραδιδω δωρεαν μαθηματα με το Getzaki( την γυριστρουλα μου)
-
Οντως, τα Getz γυρνούν εύκολα.
-
Τελειώσαμε επιτέλους τη σελίδα με όλα τα επίσημα skins της GVRteam, με προεπισκοπήσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων του LFS (well, μας λείπουν 4).
http://gvrteam.wordpress.com/racing-dpt/skins2007/
Btw, βγήκε το patch X το οποίο κάνει το sim ασύμβατο με τις προηγούμενες εκδόσεις, αλλά έχουν βελτιώσει δραματικά το netcode, με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί πολύ τα disconnections. Έχει αυξηθεί και ο αριθμός των online racers από 22 σε 32 (+14 ακόμα ως spectators), ενώ έχουν προστεθεί κι άλλα καλούδια, όπως false starts, έρμα σε κάποιες κατηγορίες αυτοκινήτων, προφόρτιση (preload) στα setups και πολλά άλλα
-
Xμμμ... Βγήκε και το DTM 2007 για rF, δεν ήξερα ότι το ετοίμαζαν. Καλά λόγια ακούγονται πάντως.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Οντως, τα Getz γυρνούν εύκολα.Aναποδα???
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Xμμμ... Βγήκε και το DTM 2007 για rF, δεν ήξερα ότι το ετοίμαζαν. Καλά λόγια ακούγονται πάντως.
Επιτέλους... πρέπει να το έφτιαχναν πάνω από ένα-ενάμιση χρόνο!
-
Ενδιαφέρον φαίνεται! Χάρη έχουμε μήνες να μπούμε στο rFactor. Να κανονίσουμε καμιά μέρα!
-
φαινεται οτι τα DTM mods ειναι της μοδας ....
Σχεδον ετοιμο και το DTM 2005 mod για το GP4
-
-
-
Βιντεακι της ομαδας μου απο το Live for Speed.
http://null.noc.uoa.gr/for_friends_only ... bs_new.avi
Συμμετεχω κι εγω καπου εκει μεσα!
-
Βγήκε και η περίφημη Le Mans 1972-1986 1.0 στο rfactorcentral!! Μάνο όντως έχουν κάνει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά!!!!! Τι γραφικά είναι αυτά που έχει!!! Έπαθα πλάκα!!! Πήρα τη BMW Sauber, κατέβασα τα φτερά και έπιασα 360 στην ευθεία αλλά έβρισκε κάτω...
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... 972%2D1986
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Βιντεακι της ομαδας μου απο το Live for Speed.http://null.noc.uoa.gr/for_friends_only ... bs_new.avi
Συμμετεχω κι εγω καπου εκει μεσα!
Πσσσσςςςς!!! Εξαιρετικό το video!!! Πάρα πολύ ωραίο και πολύ ωραία ανάλυση! Μπράβο!
-
Αλλο ενα mod απο την GP4 community ....
( αυτο ειναι το εξωφυλλο απο το DVD box .... οταν κανεις μια δουλεια πρεπει να την κανεις τελεια )
-
Καταφέραμε τις υψηλότερες θέσεις qualfy που έχουν πετύχει ποτέ Έλληνες στο OLFSL!
Υπήρχαν ακόμα οι kaynd (53.82), istrios (53.85) και sosna (53.94) με ανταγωνιστικότατους χρόνους, αλλά λόγω άλλων υποχρεώσεων (δουλειές, εξετάσεις) είτε απέσυραν είτε δεν κατέθεσαν καν τους χρόνους τους, μιας και δεν θα μπορούσαν να τρέξουν στον αυριανό αγώνα. Ακόμα κι έτσι έχουμε 4 οδηγούς στο pool-1 κι ένα στο pool-2!Ο αγώνας αύριο θα είναι πολύ δύσκολος, μιας και στην εκκίνηση περιστοιχιζόμαστε από γνωστά... simming aliens. Ο δικός μου φόβος είναι ο 1ος γύρος, που υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα στην ίδια οθόνη και λόγω χαμηλού CPU και ηλίθιου ΟΤΕ και lag έχω και στην εκκίνηση τα fps πέφτουν ακόμα και στο 15 (με τόσα λίγα fps χάνεται σημαντικά και η δύναμη της ανάδρασης στο τιμόνι). Αυτό σημαίνει πως η παραμικρή μου επαφή τη στιγμή που έχω lag (ή/και χαμηλά fps) θα μεγιστοποιηθεί και θα με εκτινάξει στον τοίχο... δυστυχώς μου συμβαίνει σε κάθε αγώνα, και όσο προσεκτικός και να είμαι όλο και κάποιος βρίσκεται και με ακουμπάει στην 1η στροφή... αν επιβιώσω τους 2 πρώτους γύρους, μετά τα πράγματα θα είναι αρκετά πιο εύκολα.
Η πίστα (Aston Cadet Reversed) έχει ένα ανηφορικό... θανατηφόρο σικείν, όπου αναμένονται αρκετά τετ-α-κε, ειδικά σε όσους το περνάνε flatout. Το αμάξι (MRT, Formula SAE) δεν συγχωρεί πολλά-πολλά και, για όσους γνωρίζουν, δεν έχει όπισθεν. Σε συνδυασμό με την πάγια τακτική του OLFSL να μην επιτρέπεται το reset του αυτοκινήτου όταν έχεις έξοδο, αυτό σημαίνει πως τα λάθη ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ!
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά (Κυριακή απόγευμα) μέσω του OLFSLtv. Η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί σήμερα το βράδι.
Αυτός είναι ο τελευταίος αγώνας πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί ξανά το Σεπτέμβρη και θα τελειώσει 28 Οκτωβρίου.
-
Mπραβο σας και καλo αγωνα
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]