-
Έχουμε και λέμε:
Ένα 5θ Civic Type-S(pyros.s) με 15kg ροπή παραπάνω για τον Spyros.s για να μην τον πρήζουν πια για τις ρεπρίζ...
Από ένα Civic έξω από την πόρτα τους την 1η 1ου γιά όλους όσοι τα περιμένουν στο Civic-o-thread
Ένα Golf που θα έιναι πάντα γρηγορότερο απ' όλα τα μικρομεσαία για τον lkar μαζί με ένα τεράστιο manual που να το γράφει στην πρώτη σελίδα, για να μη χρειάζεται να postαρει τπτ άλλο εκτός απο και να μη σπαταλά άσκοπα το χρόνο του.
Για όλους τους υπόλοιπους TSI-GT-Golfακηδες από ένα μηχανισμό μεγαφωνο-καπνογόνο, για να το πατάνε στο δρόμο και να ψαρώνουν τον κόσμο ότι επιτέλους έσπασε o TSI.
Στον Miltellas μια επίσημη συνεργασία R&D με την AMSoil που θα συνοδεύεται φυσικά από ανεξάντλητες ποσότητες λιπαντικών για να δοκιμάζει χωρίς κόστος όσο και όποτε θέλει
Σέ όλους του 'Περί λιπαντικών' ένα account με unlimited credit στο trade-wind
Στον JIM-THEO ένα Swift made in Japan που θα γυρνάει σα το Subaru του, αν και λίγο πιο αργό.
Στους Pugάκηδες μια αποθήκη με ό,τι ακραξόνια, αποστάτες, ελατήρια, αμορτισέρ, διαφορικά κλπ κλπ κλπ που θα μπορούσαν να φανταστούν, για το πιο σοβαρό thread του forum.
Στους Alfisti μια ζυγαριά απεριόριστης ακρίβειας, για να αποδείξουν επιτέλους ότι μια Alfa ζυγίζει 21 γραμμάρια περισσότερο από τα υλικά κατασκευής της
Στους Citroen τις υδροπνευματικές που οι άλλοι δεν θα έχουν ποτέ.
Στον Wagner μια Elfίνα (ή και δύο) να τον βοηθήσει να ανοίξει τα δώρα του [και να καθαρίζει με τα ζώα που προσελκύει ]
Στον sv2... ε τι άλλο... να φχαριστιέται σαν να την πρώτη φορά αυτά που έχει
Στον Χρήστο Λάππα (edit: μικρό μπέρδεμμα ) όλη τη σειρά της Autosock και το καλύτερο χιόνι των τελευταίων πολλών χρόνων για το 2007 (αν και μέχρι στιγμής )
Στον kouk την παγκόσμια επιφοίτηση ότι δεν είναι μωβ τελικά
...
Σε όλους όσοι περιμένουν τα νέα τους αυτοκίνητα, να τα έχουν τη Δευτέρα του νέου έτους,
Σε όλους όσοι μόλις τα στρώσανε [ή στρώνουν ακόμα], να έχουν πάντα ευχάριστα και ασφαλή χιλιόμετρα (και να κάνουν και καμιά 100ή παραπάνω για όσους τα περιμένουν )
Σε όλους όσοι δυστυχώς τα είδαν να πληγώνονται κι η χρονιά έφυγε μ' αυτά λαβωμένα, να γίνουν καλύτερα απ' ό,τι ποτέ ήταν και να μην ξανανιώσουν έτσι ποτέ,Σε όλο το forum να είναι πάντα καλά και να μη σταματήσει ποτέ να βρίζεται και να συζητά (ίσως με λίγο λιγότερα συμπλέγματα και λίγο περισσότερο humour )
Στους 4T ένα forum που πάντα θα τους βρίζει, γιατί αυτό δείχνει ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται
...να είστε όλοι καλά, να περάσετε τις διακοπές σας με αυτούς που θέλτε και όπως προτιμάτε,
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ στους δρόμουςκαλή χρονιά σε όλους !
-
Έχουμε και λέμε:
Ένα 5θ Civic Type-S(pyros.s) με 15kg ροπή παραπάνω για τον Spyros.s για να μην τον πρήζουν πια για τις ρεπρίζ...
Από ένα Civic έξω από την πόρτα τους την 1η 1ου γιά όλους όσοι τα περιμένουν στο Civic-o-thread
Ένα Golf που θα έιναι πάντα γρηγορότερο απ' όλα τα μικρομεσαία για τον lkar μαζί με ένα τεράστιο manual που να το γράφει στην πρώτη σελίδα, για να μη χρειάζεται να postαρει τπτ άλλο εκτός απο και να μη σπαταλά άσκοπα το χρόνο του.
Για όλους τους υπόλοιπους TSI-GT-Golfακηδες από ένα μηχανισμό μεγαφωνο-καπνογόνο, για να το πατάνε στο δρόμο και να ψαρώνουν τον κόσμο ότι επιτέλους έσπασε o TSI.
Στον Miltellas μια επίσημη συνεργασία R&D με την AMSoil που θα συνοδεύεται φυσικά από ανεξάντλητες ποσότητες λιπαντικών για να δοκιμάζει χωρίς κόστος όσο και όποτε θέλει
Στον JIM-THEO ένα Swift made in Japan που θα γυρνάει σα το Subaru του, αν και λίγο πιο αργό.
Στους Pugάκηδες μια αποθήκη με ό,τι ακραξόνια, αποστάτες, ελατήρια, αμορτισέρ, διαφορικά κλπ κλπ κλπ που θα μπορούσαν να φανταστούν, για το πιο σοβαρό thread του forum.
Στους Alfisti μια ζυγαριά απεριόριστης ακρίβειας, για να αποδείξουν επιτέλους ότι μια Alfa ζυγίζει 21 γραμμάρια περισσότερο από τα υλικά κατασκευής της
Στον Wagner μια Elfίνα (ή και δύο) να τον βοηθήσει να ανοίξει τα δώρα του [και να καθαρίζει με τα ζώα που προσελκύει ]
Στον Χρήστο Λάππα (edit: μικρό μπέρδεμμα ) όλη τη σειρά της Autosock και το καλύτερο χιόνι των τελευταίων πολλών χρόνων για το 2007 (αν και μέχρι στιγμής )
...
Σε όλους όσοι περιμένουν τα νέα τους αυτοκίνητα, να τα έχουν τη Δευτέρα του νέου έτους,
Σε όλους όσοι μόλις τα στρώσανε [ή στρώνουν ακόμα], να έχουν πάντα ευχάριστα και ασφαλή χιλιόμετρα (και να κάνουν και καμιά 100ή παραπάνω για όσους τα περιμένουν )
Σε όλους όσοι δυστυχώς τα είδαν να πληγώνονται κι η χρονιά έφυγε μ' αυτά λαβωμένα, να γίνουν καλύτερα απ' ό,τι ποτέ ήταν και να μην ξανανιώσουν έτσι ποτέ,Σε όλο το forum να είναι πάντα καλά και να μη σταματήσει ποτέ να βρίζεται και να συζητά (ίσως με λίγο λιγότερα συμπλέγματα και λίγο περισσότερο humour )
Στους 4T ένα forum που πάντα θα τους βρίζει, γιατί αυτό δείχνει ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται
...να είστε όλοι καλά, να περάσετε τις διακοπές σας με αυτούς που θέλτε και όπως προτιμάτε,
-
Έχουμε και λέμε:
...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Aπό όλα, το καλύτερο!!!
Να'σαι καλά ρε φίλε!
Άντε, καλές γιορτές σε όλους μας, και προσοχή στους δρόμους. Τα ζώα πολλαπλασιάζονται τις μέρες μας, και δεν λέει να χάσουμε κανένα στόμα στις μασαμπούκες μας!
Στον Pasxos κύριε Άγιε Βασίλη θέλω να του δώσετε ένα κοντέινερ με λάδια... Και ένα σετ ζάντες, ξέρει αυτός...
Και επειδή ξέρω τι θα πουν όλοι για μένα, θέλω μια κούτα με ζουάν, να αλλάζω κάθε μέρα!
Στον Demetriades 5-6 μοτέρ για να τα σπάσει στο εργαστήριο, και στον ratanplan τροπέτο με τον 3λιτρο μπας και περάσει τον Πασκουάλε ποτέ...
-
Φοβερός!
Στον syele, ένα σακκί πατάτες και το μπλοκέ του εκτελωνισμένο!
Στον ΒΑΣΙΛΗ, μια ανάρτηση, ένα σετ λάστιχα, ένα μπλοκέ, ένα σετ τακάκια, ένα σετ σινεμπλόκ, ένα CAI και λάδια...για την 130 που δεν 'πείραζε' καθόλου!!!
Στον Μπλάστερ, ένα τροπέτο 2,5/16, και ένα ρολόι Kilimantzaro 8700!!
Στον Χρουμές, ένα σεμινάριο στα κεντρικά της....BMW!!!
Στον Τρούλη, ένα σετ 16άρες ζάντες BBS!!!Στους υπόλοιπους εγκάθετους....ένα σετ γυαλιά για να ξεχωρίζουν τα χρώματα!!
-
στον mjacob ένα βιβλίο Φυσικής
-
εγώ με την σειρά μου θα αγόραζα στον mjacob το πρώτο type-r ούτως ώστε να μην χρειάζεται να ασχολείται με συγκριτικά νούμερα.Δεν έχω λεφτά φίλε μου θα σου έπαιρνα...nsx-r:)
Στον coyote μια απόχη για να πιάσει επιτέλους το μπιπ μπιπ
Στον ikar θα αγόραζα μια συλλογή από 3d emoticons για να μας τα παραθέτει με το γνωστό πάθος που τον διακρίνει
Στον omikron3 θα αγόραζα όλες τις κυριακάτικες εφημερίδες που έχουν dvd με κινούμενα σχέδια για να τα...βλέπουμε παρέα
Στον skye θα δάνειζα την adsl μου για να κατεβάσει οσα ραπ κομμάτια θέλει αλλά και λίγο σανό για την κατσίκα του.
Στον spiro -με την προϋπόθεση να την δανείζει και στον ikar- θα αγόραζα μια πίπα με 3 σακουλάκια καπνό α ποιότητας για να καπνίζουμε όλοι μαζί(παρόλο που είμαι αντικαπνιστής) την πίπα της ειρήνης
Στους moderators συνολικά θα δωρίσω έναν δικτυακό 'πλάστη' για να κοπανάνε όσους παρεκτρέπονται...και μένα φυσικά ενίοτε...
Στον Χρήστο Λάππα τα τελευταία αξεσουάρ χειμερινών σπορ για να ασκεί την δραστηριότητα που τον ευχαριστεί.
Σε όσους ξέχασα -εύχομαι να μην μου θυμώσουν...- και φυσικά σε όλους τους παραπάνω εύχομαι χρόνια πολλά και ευτυχισμένα μα πρώτα απ' όλα υγεία!!! Αυτό προέχει και όλα τα άλλα θα έρθουν. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα...πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα σε όλους!!!Υ.Γ. Όποιος έχει μέσο στον Άγιο Βασίλη μπορεί να μεσολαβήσει να μου φέρουν το αυτοκίνητο το Γενάρη; Πολύ φοβάμαι ότι θα μου το φέρει τελικά ο ...Βαλεντίνος ή ακόμα χειρότερα ο Αρχάγγελος Γαβριήλ το Μάρτιο.
-
Εγώ δώρο;;;;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ δώρο;;;;ένα Honda Civic 5d, για το 2008 όμως
-
Δωράκια εεε !!
Στον syele μια Supra και 5 σετ λάστιχα
Στον Κρούση μια Junior GTA για να αφήσει πια αυτά τα πλοία
Στον φανταστικό ηλεκτρολόγο μια M3 E30 evo
Στον kouk ένα σετ καθίσματα Momo ... μέσα σε μια M3 Ε46 SMG bleu
Στον lkar μια 159 1.8 sw και ένα πλήρες σετ 'rtfm' .... για να έχει ο άνθρωπος
Στον Opterio ένα NSX-R και ένα laptimer
Στον τρούλη ένα σετ αναρτήσεων DMS με 12kg ελατήρια εμπρός/πίσω
Στον pad μια ίδια με του φανταστικού ηλεκτρολόγου ... γιατί διαφορετικά θα τον χάναμε
Στον cavalino μια Ferarri .... όποια να'ναι
Στον Κυνηγό ένα Αstra GrA και άσε το Κρούση να λέει μετά
Στον μελοντικό premium ένα ΤΤ ... για να μπει με το καλό στην upper class
Στον άλλο γιατρό, τον κρητικό μια 159 sw 2.4 td 4x4Θα επανέλθω αν βρω κι άλλα δώρα
Καλές γιορτές σε όλους
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εγώ δώρο;;;;
ένα Honda Civic 5d, για το 2008 όμως
Είσαι κακός.....
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Δωράκια εεε !!Στον lkar μια 159 1.8 sw και ένα πλήρες σετ 'rtfm' .... για να έχει ο άνθρωπος
φταίω τώρα να σου πω για BMW 315 χωρίς δυνατότητα μετατροπής και σφραγισμένο καπό;;; ε;;;;
-
Και στους moderators ένα δορυφορικό σύστημα εντοπισμού hackers....
-
Στον spiros ένα Ariel Atom
Στον kouk χρωματισμένα μωβ γυαλιά για να τα βλέπει όλα μωβ
Στον opterio ένα εισιτήριο για Nuerburgring όπου θα τον περιμένει το αυτοκίνητο της επιλογής του, όλα πληρωμένα
Στον migf1 μία Logitech G25
Στον RANDOM τη λιμουζίνα Mini-Cooper
Στον drift-sabas μετοχές της Bridgestone
Στον κρουσέντρεν ένα δελτίο τζόκερ που να κερδίζει το αυριανό τζάκποτ, ώστε να μη χρειαστεί να ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή του
Και σε μένα ένα Caterham......
-
Σε ολους θα επαιρνα ενα αμαξι.Νομιζω κανείς εδω μεσα δεν εχει πραγματικά. Εκτός αν υπάρχει κι αλλος με bravo.
Στον drdino τιποτα.Ειναι πλούσιος και θα μου παρει αυτός.
Στον tazio ενα αρκουδακι που θα μοιαζει στον Ολυμπιο.
Στον ολυμπιο ενα αρκουδακι που θα μοιαζει στον tazio.
Στον koyk ενα κοντεινερ με μπογια και ισως ενα τροπέτο..
στον χρμες ενα σβιγκο.Το χερούλι θα το παρει αυτος απ το πεζω.
στον ratanplan ενα τροπέτο.....
Στους υπόλοιπους θαααα σκεφτώ,και θα πραξω αναλόγως.
Τωρα που το σκεφτομαι ολα αυτα είναι ακριβα,οπότε θα πω στον drdino να μου τα αγορασει αυτος.
-
Πάσχο, κατά βάθος μ'αγαπάς φαίνεται...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάσχο, κατά βάθος μ'αγαπάς φαίνεται...Εχω φιλο οφθαλμίατρο.Θα κανονίσω ραντεβού να σε δει.
-
Σε ολους φυσικα οτι επιθυμουν δεν μπορω να σκεφτω συγκεκριμενα πραγματα ^^(καλυτερα να ειχα μαγικες ικανοτητες οτι μου ζητουσαν να τους το εδινα )
...α και στον ΙΚΕ ενα μπλοκε
-
την eva longoria
-
την eva longoria
Εμενα δεν μου αρεσει man δεν το θελω το δωρακι σου , κατι σε Ζιζελ εχεις?
Τι δώρο θα κάνατε στους φορουμίτες;