-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τι χαζορυθμιση εχω κάνει και δεν μπορώ να κατεβάσω πανω απο 20 kb/sec σε τορρεντ???και μην πειτε οτι εβαλα limiter....
ακόμα και όλα κλειστά να τα χεις κατεβάζεις μέχρι 20? ποιον client έχεις ? Azu? Τότε θα χρειάζεται άνοιγμα πόρτας στο ρούτερ? Εγώ με bitcomet δεν έχω πρόβλημα χωρίς να χρειαστεί να κάνω καμία ρύθμιση
-
- έχεις κάνει port forwarding;
- αυτό που κατεβάζεις έχει πηγές;
- χρησιμοποιείς το Azureus; Eάν ναι...ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ με το μTorrent.
-
Πήρα σαρωτή. Canoscan 4400F. Πολύ καλός και γρήγορος για την κατηγορία τιμής. Έχει και λειτουργία σάρωσης αρνητικού φιλμ. [αν και δεν κατάφερα να την κάνω να δουλέψει ακόμα... ]
-
Καλημέρα σας. Έχει κάποιος υπόψιν του πρόγραμμα διαχείρισης χρόνου; Η δουλειά μου απαιτεί κάθε μέρα να εργάζομαι για άλλο πελάτη της εταιρείας μου. Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα όπου θα καταχωρώ κάθε μέρα για ποιον δούλεψα και πόσες ώρες κι εκείνο θα μου δίνει συγκεντρωτικές/αναλυτικές καταστάσεις με ώρες ανά πελάτη, ανά μήνα, κτλ.
Γίνεται και με excel, αλλά βαριέμαι να το φτιάξω και θέλω κάτι πιο εύχρηστο. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
βασικα το μεγαλο προβλημα εντοπιζεται στα μεμονομενα d/l's που μπορει να κοπει στο 9χ% και να μη γινεται resume..
και να πρεπει να το ξανακατεβασεις απο την αρχη...είχα την εντύπωση ότι αυτό είναι τελείως άσχετο με το ρούτερ;
με τι πρόγραμμα κατεβάζεις αρχεία από http/ftp ? ΙΕ/FF? δοκίμασε το DTA manager για FF.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Καλημέρα σας. Έχει κάποιος υπόψιν του πρόγραμμα διαχείρισης χρόνου; Η δουλειά μου απαιτεί κάθε μέρα να εργάζομαι για άλλο πελάτη της εταιρείας μου. Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα όπου θα καταχωρώ κάθε μέρα για ποιον δούλεψα και πόσες ώρες κι εκείνο θα μου δίνει συγκεντρωτικές/αναλυτικές καταστάσεις με ώρες ανά πελάτη, ανά μήνα, κτλ.
Γίνεται και με excel, αλλά βαριέμαι να το φτιάξω και θέλω κάτι πιο εύχρηστο.http://www.freedownloadscenter.com/Sear ... sheet.html
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Γίνεται και με excel, αλλά βαριέμαι να το φτιάξω και θέλω κάτι πιο εύχρηστο.http://www.freedownloadscenter.com/Sear ... sheet.html
και από αυτά μάλλον αυτό που είναι και free.
http://www.freedownloadscenter.com/Busi ... sonal.html
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για το 3 μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για το 3 μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός?
τι εννοώ;
απλά είδα καλύτερες επιδόσεις με το μΤορεντ. Στην αρχή χρησιμοποιούσα το Az. Οταν το άλλαξα μετά από παρέναιση 'σοφoτερων' μιας και δεν το κατείχα τότε το αντικείμενο είδα διαφορά.
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
βασικα το μεγαλο προβλημα εντοπιζεται στα μεμονομενα d/l's που μπορει να κοπει στο 9χ% και να μη γινεται resume..
και να πρεπει να το ξανακατεβασεις απο την αρχη...είχα την εντύπωση ότι αυτό είναι τελείως άσχετο με το ρούτερ;
με τι πρόγραμμα κατεβάζεις αρχεία από http/ftp ? ΙΕ/FF? δοκίμασε το DTA manager για FF.
ειναι ασχετο με τον ρουτερ..
αυτο που ειναι σχετικο, ειναι οτι ο ρουτερ μου χανει τη συνδεση! -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
xenos,AlexV, σε speedtest τι πιάνετε;
Tελικα πηρα τηλ. την φορθνετ και τους ειπα για τιην ταχυτητα κλπ και μετα απο 2-3 τηλ., κατι ψιλοαλλαγες ρυθμισεων και κατι αιτησεις για βλαβη στον ΟΤΕ (απο αυτους παντα)......
TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e
click START to begin
24/01/2007 13:30:37
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 168.28Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 658.17kb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem****
-
Άντε μπράβο ρε!
-
κάνετε ένα βασικό σφάλμα. άλλο το bandwidth της σύνδεσης και άλλο το latency της σύνδεσης που αυτός είναι και ο κύριος παράγοντας που καθορίζει την 'ταχύτητα' μιας σύνδεσης όπως την αντιλαμβάνεσαι καθώς χρησιμοποιείς τη σύνδεσή σου.
μην περιμένετε να πιάσετε την ονομαστική σε 'bandwidth meters'. κάπου το 1/5 είναι overhead για πρωτόκολλα κτλ. βάλε μέσα και μπόλικα ms καθυστέρηση... τα 600kbit που έπιασε το παιδί πιό πάνω για 768κβιτ σύνδεση είναι εκπληκτικά.
αν θέλετε να τους κράξετε για κάτι, κράχτε τους που από το σπίτι μου μέχρι αθήνα είναι μεγάλο το ping. (300ms ?!?!!)
και μην περιμένετε να πιάσετε γρήγορη ταχύτητα με test server στην ΑΜΕΡΙΚΗ!!!
είπαμε, αλλά να προσέχετε και τι ζητάτε!
-
658/8= ~82kb
τα ονομαστικά είναι 96. Είναι μια χαρά. Τα ονομαστικά ποτέ δεν τα πιάνεις.
-
κάνετε ένα βασικό σφάλμα. άλλο το bandwidth της σύνδεσης και άλλο το latency της σύνδεσης που αυτός είναι και ο κύριος παράγοντας που καθορίζει την 'ταχύτητα' μιας σύνδεσης όπως την αντιλαμβάνεσαι καθώς χρησιμοποιείς τη σύνδεσή σου.μην περιμένετε να πιάσετε την ονομαστική σε 'bandwidth meters'. κάπου το 1/5 είναι overhead για πρωτόκολλα κτλ. βάλε μέσα και μπόλικα ms καθυστέρηση... τα 600kbit που έπιασε το παιδί πιό πάνω για 768κβιτ σύνδεση είναι εκπληκτικά.
αν θέλετε να τους κράξετε για κάτι, κράχτε τους που από το σπίτι μου μέχρι αθήνα είναι μεγάλο το ping. (300ms ?!?!!)
Δες πόσο είχε πιο πριν και τους έκραξε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
κάνετε ένα βασικό σφάλμα. άλλο το bandwidth της σύνδεσης και άλλο το latency της σύνδεσης που αυτός είναι και ο κύριος παράγοντας που καθορίζει την 'ταχύτητα' μιας σύνδεσης όπως την αντιλαμβάνεσαι καθώς χρησιμοποιείς τη σύνδεσή σου.
μην περιμένετε να πιάσετε την ονομαστική σε 'bandwidth meters'. κάπου το 1/5 είναι overhead για πρωτόκολλα κτλ. βάλε μέσα και μπόλικα ms καθυστέρηση... τα 600kbit που έπιασε το παιδί πιό πάνω για 768κβιτ σύνδεση είναι εκπληκτικά.
Δες πόσο είχε πιο πριν και τους έκραξε.
37kb...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
658/8= ~82kbτα ονομαστικά είναι 96. Είναι μια χαρά. Τα ονομαστικά ποτέ δεν τα πιάνεις.
γιατί θεωρείς ότι έχουμε 8bit ανά byte;
-
658/8= ~82kb
τα ονομαστικά είναι 96. Είναι μια χαρά. Τα ονομαστικά ποτέ δεν τα πιάνεις.
γιατί θεωρείς ότι έχουμε 8bit ανά byte;
Μια ομάδα από 8 bit μας κάνουν 1 byte.
http://el.wikipedia.org/wiki/Bit_κ ... CE%B9_byte
-
Τόσα δεν έχει ένα byte?
-
όχι πάντα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]