-
Ενδιαφερομαι να αγορασω μια καρτα TV tuner για το PC. Χρειαζομαι εξωτερικη (USB) συνδεση, για να λειτουργει και στο φορητο.
Δεν ενδιαφερομαι τοσο για τις λειτουργιες ληψης TV/radio, οσο για να 'ψηφιοποιησω' (σε video και image capture) παλιες κασετουλες VHS-C, απο την παλια βιντεοκαμερα, οι οποιες τωρα αραχνιαζουν.
Εχει κανεις να προτεινει κατι (ΦΤΗΝΟ!) που να βγαζει αποτελεσμα που να βλεπεται;Ευχαριστω
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ενδιαφερομαι να αγορασω μια καρτα TV tuner για το PC. Χρειαζομαι εξωτερικη (USB) συνδεση, για να λειτουργει και στο φορητο.
Δεν ενδιαφερομαι τοσο για τις λειτουργιες ληψης TV/radio, οσο για να 'ψηφιοποιησω' (σε video και image capture) παλιες κασετουλες VHS-C, απο την παλια βιντεοκαμερα, οι οποιες τωρα αραχνιαζουν.
Εχει κανεις να προτεινει κατι (ΦΤΗΝΟ!) που να βγαζει αποτελεσμα που να βλεπεται;Ευχαριστω
Εγώ φοβάμαι ότι με κάτι φθηνό δεν θα κάνεις δουλειά. Η δική μου που είναι εσωτερική PCI και όχι απ' τις ιδιαίτερα φτηνές, έβγαζε καθυστέρηση στον ήχο και όχι τέλεια ποιότητα.
Καλύτερα να επενδύσεις σε κάτι καλύτερο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
IGD-1.0 on WAG354G Internet GatewayΚάποιες φορές ( ) ενεργοποιείται, χωρίς κάποια κίνηση από εμένα, και τότε η σύνδεση εμφανίζεται να είναι συνέχεια ενεργή με ανταλλαγή στοιχείων!!!
Όταν ενεργοποιηθεί το βλέπω και στα Network Connections!!!Καμιά ιδέα? Ο έλεγχός του ποιός πρέπει να είναι?
edit Όταν ενεργοποιηθεί αυτή η υπηρεσία, τα disconnects που έχω στο δίκτυό μου (από το PC στο router) εξαφανίζονται και η σύνδεση είναι σταθερότατη!!!
αν το καταλαβεις, ελα πες μου...
κι εγω δεν εχω βγαλει ακρη.. μια εμφανιζεται.. μια εξαφανιζεται..
δεν με επηρρεαζει ομως στις αποσυνδεσεις! αυτες συνεχιζουν no matter what! -
Έχεις κάνει upgrade στο 1.01.11 (WAG354G δεν πήρες?)
Άλλαξες το setup για να βλέπει μόνο B συσκευές?
Έκανες το QoS enabled από τα properties της συσκευής? -
έχω μια παλιά κάρτα ΤV που νομίζω ότι είναι και για FM.
με το Dscaler κατάφερα και είδα TV, υπάρχει ανάλογο πρόγραμμα για το ραδιόφωνο?
-
μπορεις να το αγορασεις και απο το online shop του e-mule. Καμια σχεση με dscaler... κλασσεις ανωτερο.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
www.chris-tv.comμπορεις να το αγορασεις και απο το online shop του e-mule. Καμια σχεση με dscaler... κλασσεις ανωτερο.
όντως πολύ καλό!
Ποια άλλα υπάρχουν?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έχεις κάνει upgrade στο 1.01.11 (WAG354G δεν πήρες?)Άλλαξες το setup για να βλέπει μόνο B συσκευές?
Έκανες το QoS enabled από τα properties της συσκευής?αυτα παιζουν μονο στην V1.0 του WAG354G και εγω εχω την V2.0 ...
κοινως τα χαιρετισματα στους 'θκους μας!
υπομονη...
βασικα το μεγαλο προβλημα εντοπιζεται στα μεμονομενα d/l's που μπορει να κοπει στο 9χ% και να μη γινεται resume..
και να πρεπει να το ξανακατεβασεις απο την αρχη...
ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!
μια ομορφια..
κανω λιγη υπομονη ακομα... -
Εγω πάω σύντομα σε US Robotics (9108?). Λένε ότι είναι καταπληκτικό και πολύ σταθερό.
-
Aυτό έχω και εγώ.
-
Καλό Ντίνε?
-
Στην πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα έφαγε ένα κόλλημα, αλλά από τότε όλα μια χαρά!
-
μια και λεμε για κολληματα, ενω αρκετοι λεγαν οτι τα linksys δεν κολλανε, το δικο μου εχει φαει κατι κομπλες απιστευτες...
(ασχετα με τις αποσυνδεσεις!)
νικο αγανακτησες και πας σε κατι διαφορετικο? -
Ναι. Αποσυνδέεται, στα καλά καθούμενα, το ασύρματο δίκτυο. Ενώ άλλες φορές είναι σταθερότατο!!!!
-
Καλωδιούμπα ρουλζζζ.
-
Ναι. Αλλά την 5η φορά που θα πεις στην σύζυγο, 'Αγάπη μου, θα περάσω κάτι νέα καλώδια για την ADSL. Δεν σε πειράζει να ανοίξω κάτι τρυπούλες ε?', σε παρακαλώ, πες μου να έρθω με το βίντεο!
-
περιεργο.. εμενα το ασυρματο οσες φορες το εχω δουλεψει ειναι σταθεροτατο! με τις αποσυνδεσεις εχω προβλημα...
να δω τι θα γινει με τι ιδιοκτητο δικτυο της εταιρειας και μετα θα κανω καποια κινηση..
προς το παρον εχουν πει να το αντικαταστησουν με ενα Dlink, αλλα δεν το παιρνω αποφαση... -
Επειδή έχω 2 PC συνδεδεμένα στο router, το ένα είναι μόνιμα ΟΚ και το δικό μου έχει προβλήματα. Το Internet δεν το χάνω ποτέ. Την σύνδεση με το router χάνω. Και όταν ενεργοποιείται εκείνο το IDG 1.0 δεν χάνω ποτέ και από το δικό μου PC την σύνδεση με τον router.
Ε, 80
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι. Αλλά την 5η φορά που θα πεις στην σύζυγο, 'Αγάπη μου, θα περάσω κάτι νέα καλώδια για την ADSL. Δεν σε πειράζει να ανοίξω κάτι τρυπούλες ε?', σε παρακαλώ, πες μου να έρθω με το βίντεο!Όλα είναι υπό έλεγχο.
(ακόμα)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι. Αλλά την 5η φορά που θα πεις στην σύζυγο, 'Αγάπη μου, θα περάσω κάτι νέα καλώδια για την ADSL. Δεν σε πειράζει να ανοίξω κάτι τρυπούλες ε?', σε παρακαλώ, πες μου να έρθω με το βίντεο!
Όλα είναι υπό έλεγχο.
(ακόμα)
καλά, αυτά τα είπαν κι άλλοι!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]