-
Μιας και το 'χει η μέρα -ο μήνας έχει 9- ας γίνω κι άλλο εγκάθετος
http://www.macdailynews.com/index.php/w ... ows_vista/
-
Μάλλον ξάδελφος του Γαβριήλ είναι ο τύπος.
-
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ρε παιδιά, μια βοήθεια σας παρακαλώ...Αντιγράφω ενα DVD και είμαι στη φάση του back up..... (με DVD Shrink 3.2 ) και γύρω στο 6% μου βγάζει το εξης μήνυμα....
**DVD Shrink encountered an error and cannot continue.
Failed to read file 'D:'
Παρουσιάστηκε σφάλμα δεδομένων (κυκλικός έλεγχος πλεονασμού).**
Τι συμβάινει, ξέρει κανείς ???
Δεν είναι θέμα καθαρισμού του DVD. Είναι κλασικό σφάλμα του Shrink.
Είναι σίγουρα το καλύτερο πρόγραμμα αλλά δεν αντιγράφει όλες τις ταινίες. Την συγκεκριμένη πολύ απλά δεν μπορεί να την σπάσει, πρέπει να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο πρόγραμμα. -
Eμένα πάντως μου το έβγαλε 2-3 φορές και λύθηκε με καθαρισμό της επιφάνειας (ήταν όντως βρώμικη).
-
Αυτό το σφάλμα στο βγάζει όταν είναι βρώμικο το dvd (οπότε με καθάρισμα διορθώνεται), αλλά και όταν δεν μπορεί να σπάσει την ταινία.
Και άμα δεν μπορεί να την σπάσει .........στο βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν.
-
Εγώ έχω μια φτηνή creative web cam στην οποία ρυθμίζεις την εστίαση γυρνώντας ένα μεγάλο πλαστικό δίσκο γύρω από το φακό (μια φορά, μετά δεν χρειάζεται για τις δυνατότητές της).
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
οι φωτο κ τα βιντεακια που βγαζω στο λαπτοπ ειναι θολα.
θελει καμια παραμετρος ρυθμιση?
απ τις ρυθμισεις σε ολες τις αναλυσεις το ιδιο ισχυει.ε καλά μην περιμένεις και πολλά από μία web camera.
-
logitech Z5500
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
logitech Z5500καλή επιλογή αλλά θεωρώ τα Creative ανώτερα ΙΜΟ.
-
Αν το κείμενο στον υπολογιστή σου φαίνεται καθαρό, τότε κατεβάζεις πολύ μικρές φωτογραφίες και μετά τις μεγενθύνεις και φαίνονται θολές. Μη κατεβάζεις thumbnails αντί για τη φωτογραφία.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Αν το κείμενο στον υπολογιστή σου φαίνεται καθαρό, τότε κατεβάζεις πολύ μικρές φωτογραφίες και μετά τις μεγενθύνεις και φαίνονται θολές. Μη κατεβάζεις thumbnails αντί για τη φωτογραφία.
καθαροτατα φαινεται κ ειναι σε 1440χ900.
απλα πιστευα για καποια παραμετρο του λαπτοπ απ την στιγμη που την ιδια φωτο λογου χαριν στο πσ την κατεβαζει καθαροτερα με 1024χ768.ίδια ανάλυση έχω σε 19άρι τφτ μόνιτορ αλλά μια χαρά φαίνονται.
μάλλον κατεβάζεις μικρές και τις μεγενθύνεις... -
Μάγκες ΣΟΣ.
Κατέβασα τον internet explorer 7 πειρατικό και με την επακινηση δεν ανοίγει τίποτα!Η επιφανεια εργασίας κενη φαίνεται μόνο και τίποτα άλλο!
Τι κάνω;;; -
Δοκίμασε με εκκίνηση σε safe mode (πατάς το F8 μερικές φορές όταν ανοίγει το πισι και αμέσως αφού εμφανιστούν οι συσκευές IDE και επιλέγεις μετά από το μενού). Μετά απεγκατάστησε τον ΙΕ 7 και επανεκκίνησε.
Όταν λες 'πειρατικό', εννοείς ότι τον κατέβασες ολόκληρο από άλλο site; Η εγκατάσταση του ΙΕ 7 σε windows που δεν είναι αυθεντικά προϋποθέτει μόνο ένα αρχειάκι μερικών ΚΒ που μπερδεύει τον έλεγχο αυθεντικότητας του λειτουργικού. Τον δε ΙΕ τον κατεβάζεις από τη microsoft.http://www.microsoft.com/windows/ie/dow ... fault.mspx
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δοκίμασε με εκκίνηση σε safe mode (πατάς το F8 μερικές φορές όταν ανοίγει το πισι και αμέσως αφού εμφανιστούν οι συσκευές IDE και επιλέγεις μετά από το μενού). Μετά απεγκατάστησε τον ΙΕ 7 και επανεκκίνησε.Όταν λες 'πειρατικό', εννοείς ότι τον κατέβασες ολόκληρο από άλλο site; Η εγκατάσταση του ΙΕ 7 σε windows που δεν είναι αυθεντικά προϋποθέτει μόνο ένα αρχειάκι μερικών ΚΒ που μπερδεύει τον έλεγχο αυθεντικότητας του λειτουργικού. Τον δε ΙΕ τον κατεβάζεις από τη microsoft.http://www.microsoft.com/windows/ie/dow ... fault.mspx
Ναι, τον κατεβασα ολοκληρο απο άλλο site.Μπέρδεψα τον έλεγχο αυθεντικότητας της Μ*soft και συνέχισα την μ@λ@κία μου
Ευαριστώ για το tip.Μόλις πάω σπίτι ελπίζω να το φτιάξω. -
Ο ειδικός επί των 'πειρατικών' ομίλησε!
-
Δεν είναι πειρατεία, είναι έρευνα για επιστημονικούς/στατιστικούς λόγους.
Ξέρεις πόσα χρήματα έχω σκάσει στη Microsoft; -
Ναι ναι ξέρω ξέρω!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δοκίμασε με εκκίνηση σε safe mode (πατάς το F8 μερικές φορές όταν ανοίγει το πισι και αμέσως αφού εμφανιστούν οι συσκευές IDE και επιλέγεις μετά από το μενού). Μετά απεγκατάστησε τον ΙΕ 7 και επανεκκίνησε.Όταν λες 'πειρατικό', εννοείς ότι τον κατέβασες ολόκληρο από άλλο site; Η εγκατάσταση του ΙΕ 7 σε windows που δεν είναι αυθεντικά προϋποθέτει μόνο ένα αρχειάκι μερικών ΚΒ που μπερδεύει τον έλεγχο αυθεντικότητας του λειτουργικού. Τον δε ΙΕ τον κατεβάζεις από τη microsoft.http://www.microsoft.com/windows/ie/dow ... fault.mspx
και δουλεύει μια χαρά στα 'XP' ...
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]